Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Hjallis Harkimo – piru vai nero?

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana V-G-, 26.09.2013 klo 23.30.

 1. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Lainaus:
  Oiskohan @Target tarkoittanut sitä venäläisten 10-15 miljoonan osuutta, joka pitäisi nostaa 20 miljoonaan ainakin, jos mieli saada edes hieman kilpailukykyinen pelaajabudjetti?

  Toimitusjohtaja Kohonen kertoi joulukuussa, että Jokerien jatko KHL:ssä ei ole vielä varmaa. Harkimo korjasi todeten, että Kohonen tarkoitti ettei nimiä ole paperissa. Sen jälkeen helmikuussa Harkimo kertoi, että on ollut kiireitä, purjehdusta ja sellaista, nimiä ei ole vieläkään papereissa. Myöhemmin Harkimo twiittasi, että huhuista huolimatta Jokerit jatkaa KHL:ssä.

  Se mikä kiinnostaa, on tietenkin kenen rahoituksella Jokerit jatkaa ja kuinka paljon siitä tulee pelaajabudjettiin. Onko Harkimo jatkossa mukana vai ei, sekin kiinnostaa ja jos ei ole, ketkä Jokerit todellisuudessa omistavat.
   
 2. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Kauden alussa oli se läskiksi mennyt tiedotustilaisuus ja sen jälkeen on lupaillut takarajat osoittautuneet hurskaiksi toiveiksi. Leuatonta kyykytetään ja kunnolla. Jos se haluaisi painostaa rybyjä, niin oikeastaan ainoat vaihtoehdot on keskustelun avaaminen paluusta liigaan tai seuran lopettamisella uhkailu. Vaan kun silloin Harkimo paljastaisi tyrineensä KHL-siirron kanssa.

  Siirron takana olevat sugar daddyt ei ole kiinnostuneita Jokereista, ei suomalaisesta jääkiekosta ja siksi raha on kiven takana. Niin kauan kuin Putler jatkaa sotaansa Ukrainaa vastaan on turha odottaa yhteistyökumppaneilta oleellisesti liiga aikoja suurempia rahoja, joten olemme venäläisen korruptiorahan varassa.

  Harkimolla rupes stondaamaan, kun sai mahdollisuuden myydä halli ja järki siltä katosi. Jos jatketaan kohelossa ja ei tule kiinalaista 49%, niin tämä kitkuttelu tulee joka vuotiseksi..

  Harkimo ei tule maksamaan omasta pussistaan puuttuvia miljoonia, joten hänen ilmoituksebnsa jatkoista KHL:ssä on yhtä tyhjän kanssa siihen asti kunnes rahoitus on saatu kuntoon. Ehkä nyt olisi aika taas kysyä lapsilta mikä on järkevä liike...
   
 3. Palokan Keisari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit, Red Wings, #65
  Lainaus:
  Okei, eli mennään elokuuhun asti hiljaiselossa ja katsotaan sitten sarjataulukoista, että missä se Jokerit on mukana.

  No, tänään sitten heti tulikin Kurrilta edes jonkunlaista haastattelun tynkää. Asia toki = 0.
   
 4. Varis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KiVa, EK65
  Hjallis kirjaili blogiinsa juttuja Jokereiden 50-vuoden matkasta. Ihan normaalia Hjallista muuten, mutta pari viimeistä lausetta saivat ainakin mulle pienen pelon perseeseen.
  Lainaus:
  Mitään muutahan tuo ei voi tarkoittaa, kuin että enemmistöosuuden myymistä harkitaan. Se olisi melkoinen mullistus, sillä Harkimo on omistanut Jokerit kauemmin kuin minä olen tätä palloa tallannut. Olisi todella erikoinen fiilis jos seura jatkossa henkilöityisi johonkin toiseen omistajaan.

  Ei siitä edes ole kauaa kun Hjallis sanoi ettei halua eikä poikiensa vuoksi edes voisi myydä enemmistö-osuuttaan ja uusi KHL-diilikin tehtiin vastikään. Koko osuuden myymisessä venäläisille ei oikein olisi mitään mieltä ja kuka suomalainen homman voisi ottaa johtaakseen? Tarvitaan sekä aika paljon pääomaa, että intohimoa lajia ja seuraa kohtaan. Teemullakin on elämä jenkeissä niin mitä se Jokereilla tekisi.

  Toivotaan että tää oli taas näitä Hjalliksen hetkellisiä ajatuksia, joita hän suorapuheisena tykkää heittää avoimesti ilmoille. Pojat puhuu sen sitten taas ympäri niin kuin aina ennenkin.
   
 5. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Ehkä kapula siirtyy seuraavalle sukupolvelle.
   
 6. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Tai Teemu Selänne pääsee bulvaaniksi.

  Olisihan se jotakin, jos joutuis muistelemaan H Harkimoa ja toivomaan kultaisten vuosien paluuta...
   
 7. Palokan Keisari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit, Red Wings, #65
  Lainaus:
  Toivottavasti ei ikinä. Vähän villasukkia ja T€€MU-vettä myyntiin.

  Jolle puikkoihin.
   
 8. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  Jolle olisi hyvä valinta, mut mä vaikkaan, että bulvaani saadaan. Mikä taas merkitsee sitä, että kannattaminen pitää miettiä jälleen kerran...
   
 9. Varis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KiVa, EK65
  Lainaus:
  Tekisikö Hjallis niin? Hänestä voi olla persoonana montaa mieltä, mutta tämä seura on kyllä Harrylle ollut sydämen asia. Kyllä hän tietää että seuran tulevaisuus on vaakalaudalla ellei seuraava omistaja ole uskottava.

  Jollea en itseasiassa edes tullut ajatelleeksi aikaisempaa viestiä kirjoittaessani. Jos tehdään vaan sukupolvenvaihdos, niin silloin syrjään siirtyminen ei ole ristiriidassa aikaisempien sanomisten kanssa. Toivottaisin Harkimo jr.:n tervetulleeksi jatkamaan isänsä työtä.
   
 10. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Enpä usko, että Hjallis suunnittelisi Jollen varaan Jokereita. Jos suunnittelisi, miksi kirjoittaisi tulevaisuudesta, jota on vaikea ennakoida? Toiseksi, enpä usko, että Jollesta on Jokerien pääomistajaksi. Kaikki vaadittavat tekijät taitavat puuttua. Eri asia on, jos Jolle olisi pelkästään venäläisten työkalu. Tuskin Hjallis tähän suostuu, kun ei itsekään ollut kaikkein helpoin nakki venäläisten silmissä.

  Aika näyttää.
   
 11. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  En mä voi tietää mutta valinta on seuraavista: Jolle ja narrit on ennakkoperintö tai myynti bulvaanille ja rahaa taskuun. Tuohon kuvioon rottien kanssa tuskin lähtee kovin moni omalla rahalla...
   
 12. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  Voihan tossa olla sitäkin, että kun seura on tehnyt n. 50 miljoonaa euroa tappiota neljän viime vuoden aikana ja tämä lovi on kuitattu venäläisten "vähemmistöomistajien" toimesta, alkaa paine siirtää muodollinenkin päätäntävalta heille tosiasiallisen lisäksi.

  Veikkaan Rotenbergin nappaavan loputkin osakkeista itselleen parin seuraavan vuoden sisään.
   
 13. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Kun Harkimo asian toi esiin blogissa, niin mu veikkaus on, että pakettí on aika lailla kasassa. Tuleeko ilmoitus kauden aikana vai vasta jälkeen, se on ainoa jännäämien kohde. Tuolla kirjoituksella HH söi omaa uskottavuutaan omistajana ja siksi sitä ei olisi julkaistu ilman varmaa diilä.
   
 14. charger Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Se Puree!
  Toivottavasti esim. Selänne ottaa seuran haltuunsa, sitten kun KHL-raha loppuu ja tuo takaisin Liigaan. Eikai Teemukaan aio koko loppu elämäksi jenkkeihin jäädä.
   
 15. Target Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit ManU
  Lainaus:
  Tamä skenaario löytyy omasta listasta loppupääatä. Mukava kaveri, mutta kärsivällisyys tällaisen projektiin ei riitä. Tieto. Osaomistajana yms ok, mutta ei opratiivisella puolella.
   
 16. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Teemu 51% = venäläisomistus 100%. Täydellinen keulakuva toki ja media käsittelisi silkkihansikkain.

  Vaihtoehdot taitaa olla Jolle tai bulvaani. Kuka lähtee sijoittamaan rahojaan 8 milj liikevaihtoon ja 15 milj tappioihin? Pitäisi olla todella äveriäs ja ytimiään myöten punakeltainen...
   
 17. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Tämä on varmasti syy, miksi Hjallis haluaa vetäytyä Jokereista. Kyse ei ole enää Aimo Mäkisen perustamasta seurasta vaan venäläisoligarkkien hallinnoima KHL seura. Kun rahoitus tulee käytännössä "pienomistajien" taskusta, ennemmistöomistuksella ei ole mitään merkitystä. Venäläiset tuskin haluavat luopua omistuksestaan, KHL joukkue Helsingissä on tärkeä juttu heille. Näin ollen haave paluusta Liigaan on käytännössä mahdoton. Hjallis on varmaan tajunnut tämän parin viime kauden aikana, KHL-joukkue ei voi olla edes välttävää bisnesta, jollaista liigajoukkueen pyörittäminen oli.
   
 18. charger Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Se Puree!
  Lainaus:
  Itse näen, että tuo innostus polttaa rahaa Jokereihin loppuu kyllä väkisinkin jossain vaiheessa. Pohjatonta kaivoa, ikiliikkujaa, ei ole olemassa. Silloin on vain kysymys siitä, että kuka haluaa ottaa seuran haltuunsa. Hintalappu ei liene suuri.
   
 19. Salama15 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lexa Komarovin kädet
  Yksi skenario voisi olla sellainen, jossa kiinalaiset ostaisivat (tai siis ottaisivat vastuulleen-) Hjalliksen osuuden ja Teemu siihen keulakuvaksi & brändilähettilääksi...?

  Mutta tiedä nyt näitä, jotain on tulossa anyway, ei Hjalliksen osaamisella varustettu johtaja tuollaista muuten toisi esiin!
   
 20. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Ilman hyökkäystä Ukrainaan olisi ollut mahdollista järkevään toimintaan. Leuaton on muistini mukaan jossain sanonut, että siirtymistä ei olisi tapahtunut, jos sota olisi ollut etukäteen tiedossa. Pakotteet blokkaa pois tehokkaasti ne isot kv yhteistyökumppanit, joilla homma pyöris ma luulen +-0.

  Ukrainan kriisi näyttää olevan Putlerin valtakauden mittainen, joten Hallis vetää johtopäätöksiä.

  Lainaus:
  Se innostus kestää niin kauan kun KHL:n rahoittaminen tuo goodwilliä Kremlissä. Sillä Jokerien tappiot rahoitetaan venäläisten veronmaksajien taskusta, toki urakoiden kautta.
   
 21. DR_J Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Länsi-Lontoon Siniset
  Jolle on luultavasti nähnyt isänsä kautta vuosien varrella miten raastavaa touhua jääkiekkoseuran johtaminen voi pahimmillaan olla, joten hieman epäilen hänen intoaan lähteä johtamaan Jokereita. Lisäksi Jollen haastattatteluista olen saanut sellaisen käsityksen, että hänen kiinnostuksensa suuntautuisi enemmän politiikkaan kuin urheiluun. Pätevä kaveri Jolle varmasti seuran johtoon olisi.
  Katsotaan miten käy. Elämme mielenkiintoisia aikoja.
   
 22. C.Orr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit 1979-2013, Frölunda Indians
  Lainaus:
  MItä osakeyhtiölakiin tulee niin enemmistön osakkeista omistavalla on yhtiössä aika paljon toimivaltaa ja välineitä siihen, ettei pienosakas/pienosakkaat pysty "hallinnoimaan" yhtiötä. Hjallis enenmistöosakkaana voi yksin osake-enemmistönsä valtuuttamana mm. tehdä päätöksen Jokereiden pelaamisesta KHL:ssä eli siis joko hyväksyä tai olla hyväksymättä KHL:n tarjousta. Venäläisomistajat -oli ruplakukkaro sitten kuinka täysi tahansa- eivät siis hallinoi Jokereita, vaikka ajoittain siitä jotkut täällä fantasioivatkin. Toki tuollainen olettamus on helppo tehdä. Ainoa syy miksi Hjallis myisi osuutensa Jokereista on se, että siitä saatava tarjous on kokoluokaltaan sellainen josta ei voi kieltäytyä. Kaikella on hintansa.
   
 23. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Oletko tosissasi? Jos Hjallis toimii vastoin rahoittajan "neuvoja", rahahana sulkeutuu ja Jokerit tekee konkurssin.
   
 24. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  Rahoituksesta tehtiin 5 vuoden sopimus, joten ilman seurauksia rahoitus ei katkea.
   
 25. aquanqua Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Tämä sopimus ei sisällä mitään toimintaan liittyviä ehtoja? Mielenkiintoinen sopimus.