HIFK kaudella 2019–2020

  • 746 922
  • 3 319

Gilmore

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jos luet ensimmäisen viestini, näet että ihmettelin asiaa, enkä suinkaan halunnut levittää mitään salaliittoteoriaa.

Mutta jospa kertoisit minä päivinä kukin sairastuneista sairastui ja mikä tauti oli kyseessä kun näytät olevan niin hyvin perillä asioista. Saammeko tähän vastauksen?

Tuskinpa.
Aivan, et halunnut lietsoa mitään huhumyllyä, mitä nyt vain ihmettelit että olisiko pelaajat joutuneet koirankoppiin ja että olisiko pelaajien ja valmennuksen välillä jotain erimielisyyksiä. Jotkut toki tuollaista voisivat kutsua huhujen levittämiseksi, minä kutsun niitä salaliittoteorioiksi, kun tiedän että tässä tapauksessa ei ollut kyse mistään sellaisesta, vaan ihan normaalista sairastelusta.

Ja mitä tuohon kuka sairastui minäkin päivänä -huumoriosastoon tulee, niin kerro sinä nyt ensin vihdoin sinun faktasi siitä, että milloin ne kaksi aiemmin mainuttua kundia flunssaansa sairastui, sinulle kun tuntui heti alusta pitäen olevan myös kovaa faktatietoa. Ai niin, mutta eihän ne ihmisten sairaustiedot olleetkaan julkisia, vai mitä korttia sinä käytitkään?

Tämä koko jokusen viestin kestänyt vääntö vain korostaa lausetta, mihin edellisen viestini lopetin, eli vailla mitään totuuspohjaa olevat salaliittoteoriat tai huhut, miksi niitä haluaakaan sanoa, eivät ole kovin hyvä pohja hedelmälliselle keskustelulle. Olisi varmasti pitänyt vain antaa asian olla ja antaa yhden palstatotuuden lisää muodostua, mutta kun kuitenkin välillä tykkään täällä käydä lukemassa ja kirjoittamassa, niin tuntuu vain jotenkin siltä, että on pakko puuttua asioihin jotka tiedän olevan väärin. Ei niitä asioita ehkä usein ole, mutta kuitenkin. Ehkä seuraavalla kerralla osaan hillitä itseäni, kenties.
 

R.P.M. 12 000

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Onhan tää nyt erikoista vääntöä! Olin varmaan ensimmäinen, joka laittoi kysymyksenä esiin ajatuksen koirankopista. Näitä on meillä nähty aiemminkin ja erityisesti Pikkaraisen profiililla operoivat koutsit on vastaavia (ehkei toki yleisesti noin massiivisena) keinoja käytelleet, ja kun laskee eri asiat yhteen - karmea sulaminen edellisessä pelissä, kyrpiintyneet kommentit medioissa, väistämättä kasautuvat paineet ja joukkueen rakenteen, joka ei varmasti ole sellainen, jollaisen kanssa Pikkarainen on aiemmalla urallaan tottunut toimimaan (vähemmän duunareita, enemmän taitokiekkoilijoita, jotka on helppo kuvitella homomaisiksi puolifiikuksiksi Pikkaraisen silmissä) - päätelmä on looginen. Erityisesti ajatusta tuki se, että seura ei tiedottanut mistään sairastumisista siinä vaiheessa kun kokoonpanot julkisti - nämä mainoskampanjat tulivat vasta myöhemmin.

Onneksi meillä on insideri tonteilla täällä, joten asiain tola saatiin selväksi heti alkuunsa. Ja hyvä että oli saikkua, sillä massiiviset penkittämiset ei ole kyllä mun muistin mukaan saaneet kuin lisää jumia aikaan. Mutta sen "salaliittoteorian" on terminä kyllä Gilmore ihan itse lanseerannut - jokaiselle järkevälle, historiansa tuntevalle HIFK:n kannattajalle ensimmäinen ajatus on oltava se, että kyse on massapenkittämisestä, eikä siinä ole salaliitosta tietoakaan, ihan vaan normimenosta.
 
Viimeksi muokattu:

Metukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Penkityksiä on tehty ja tullaan varmasti tekemään jatkossakin, mutta eihän niitä nyt toistakymmentä pelaajaa kerralla istuteta. Kyllä itse ainakin ostan sen selityksen, että osa pelaajista oli sairastunut jo edellisellä viikolla joka esti pelaamisen ke Hämeenlinnassa. Pe aamupäivällä ei ollut varmuutta ja Leskinen & Lyytinen saivat TPS-peliin luvan vasta iltapäivällä.
 

Pekka Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Stadi
Onhan tää nyt erikoista vääntöä!
Kieltämättä.

Pikkaraisen profiililla operoivat koutsit on vastaavia (ehkei toki yleisesti noin massiivisena) keinoja käytelleet, ja kun laskee eri asiat yhteen - karmea sulaminen edellisessä pelissä, kyrpiintyneet kommentit medioissa, väistämättä kasautuvat paineet ja joukkueen rakenteen, joka ei varmasti ole sellainen, jollaisen kanssa Pikkarainen on aiemmalla urallaan tottunut toimimaan (vähemmän duunareita, enemmän taitokiekkoilijoita, jotka on helppo kuvitella homomaisiksi puolifiikuksiksi Pikkaraisen silmissä) - päätelmä on looginen.
Eli ovatko siis Pikkaraisen "profiilin" omaavat valmentajat IFK:ssa aiemmin vastaavia keinoja käyttäneet (penkittäneet omia avainpelaajiaan ihan vaan opetusmielessä)? Keistä mahtaa olla kyse? Entäs nyt kun selvisikin, että penkitykset eivät johtuneet Pikkaraisen "profiilista" vaan ihan sairastelusta? Oletatko Pikkaraisen ulkonäön aiheuttavan homofoobiaa joitain tiettyjä pelaajia kohtaan, vai miten päädyt näin "loogiseen" "päätelmään"?

Mutta sen "salaliittoteorian" on terminä kyllä Gilmore ihan itse lanseerannut - jokaiselle järkevälle, historiansa tuntevalle HIFK:n kannattajalle ensimmäinen ajatus on oltava se, että kyse on massapenkittämisestä, eikä siinä ole salaliitosta tietoakaan, ihan vaan normimenosta.
Nyt sitten jaetaan porukkaa järkeviin ja vähemmän järkeviin? Miten historian tuntien voisi ajatella, että loukkantumis, majukutsu ja sairastumis rumban ympärillä valmentaja penkittää yleensä eniten peliaikaa saavia pelaajiaan?

Otan samaa mitä sä vedät ni huntilla.
 

R.P.M. 12 000

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Otan samaa mitä sä vedät ni huntilla.

Kieltämättä huonosti muotoiltu viesti multa. Pääpaino sisällössä oli sillä, että mikä helvetin hommafoorumi tänne on kokoontunut näine vänkäyksineen, ilmiselvästä asiasta. Käsittääkseni suurimmalle osalleIFK:n kannattajia IFK:n historian tuntie ei voi olla yllätys, että kurinpitotoimiksi sairastumista epäiltiin, ja kun se ei sellainen ollut, suurin osa varmastikin oli ihan tyytyväisiä.

Ja siitä täällä on nyt parin nimimerkin voimin saatu marttyyrikerhon kokoontuminen aikaiseksi.

Profiililla tarkoitin tietysti, kuten varmaan ymmärsit mutta et ymmärtänyt julkisesti, näitä äijäilykoutseja, jollaisena Pikkarainen on halunnut itseään esille tuoda.

Vastasin nyt sulle kohteliaasti, vaikka ei huvitanut - mutta enää en tästä vastaa, vaikka kuinka kiukuttelisit.
 

PPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Miksi täällä suututaan ja aletaan vittuilemaan, jos joku IFK:n historian tuntien epäilee, että jotain skismaa olisi päällä joukkueen sisällä. IFK on ajautunut jälleen siihen tilaan, että koko paletti on aivan sekaisin. Ja mitä kipeilyyn tulee, niin joo voihan päivän olla "vain" kipeenä, mutta onko huippuurheilija pelikuntoinen seuraavana päivänä? Epäilen. Itse otan täysin tosissaan salaliittoteoriat ja enkä ylläty yhtään, vaikka pitäisikin paikkansa.

Aina voi olla kaikenlaista skismaakin joukkueessa, mutta itse veikkaan, että kyse on vain huonosta valmennuksesta. Se voi sitten johtaa turhautumiseen, motivaation laskemiseen ja yleiseen välinpitämättömyyteen, mutta ei se välttämättä tarkoita että siellä olisi mitään suurempaa riitaa päällä. Vaikka eihän kunnon sisäinen rähinäkään yllättäisi kun kyseessä on kuitenkin IFK.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
HIFK, Musan Salama, Ulvilan Pesä-veikot, Arsenal
Eikö sinne nyt J*******A saada MITÄÄN PAKKIA hommattua????

Aikaa on lauantaihin 4 päivää ja vahvistuksia ei näy eikä kuulu, ei edes huhuja...joillain Laaksoillako tässä meinataan aikuisten oikeasti lähteä tosipeleihin?? :O :O :O

HERÄÄ NYT JO TOBIAS, VIELÄ KUN ON AIKAA!!!!!!!!!!!
 

Bafforosso

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK parhaimmillaan
Kyllä on käsittämätöntä, jos tänne roudataan lisää pelaajia, kun pitäisi ensin saada tuo peli muottiin.

Kieltämättä yksi hyvä kädellinen pakki Kousan tilalle olisi hienoa ja Teräväinen kakkospariin ja Lyytinen kolmospariin.
Ehtona kuitenkin, että Winberg pelaa.

Hyökkäykseen se kädellinen sentteri puuttuu, mutta ei enää ehdi hiomaan pelikuvioita.

Lisäpelaajat ovat paniikkiratkaisu, kun muut varustelee ja kusi sukassa on vielä lämmintä.

Hyvällä valmentajalla mitään tarvetta lisähankintoihin ei pitäisi olla.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Jatkoaika jo uutisoi, että Tyrväinen sieltä vielä tuli. Kuten hujuketjussa totesin niin aina jokin tuossa vanhemmassa Tyrväisessä on ärsyttänyt normaalia enemmän jne. mutta tuommoiselle pelaajaprofiilille on kieltämättä kyllä tilausta. Annan reilun mahdollisuuden vanhemmalle Tyrväiselle muuttaa mielipiteeni hänestä, tervetuloa ja toivottavasti onnistuu.
 

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Jos Tyrväinen on oikeasti tuloillaan, niin kasaisin pudotuspelejä silmälläpitäen kunnon kusipää-nelosketjun ja jättäisin tulosvastuun kolmelle muulle ketjulle. Nelosessa voisi kierrättää kahta eri koostumusta, jotta otteluruuhkassa riittää luisteluvoimaa ja energiaa viedä mehut vastustajalta.

Turunen - Paajanen - Leskinen
Saarinen - Lundell - Dyk
Sallinen - M.Keränen - Jääskä
Åsten(/Tallberg) - J.Keränen(/Nykopp) - Tyrväinen(/Petrell)
 

mustaoranssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Jos Tyrväinen on oikeasti tuloillaan, niin kasaisin pudotuspelejä silmälläpitäen kunnon kusipää-nelosketjun ja jättäisin tulosvastuun kolmelle muulle ketjulle. Nelosessa voisi kierrättää kahta eri koostumusta, jotta otteluruuhkassa riittää luisteluvoimaa ja energiaa viedä mehut vastustajalta.

Turunen - Paajanen - Leskinen
Saarinen - Lundell - Dyk
Sallinen - M.Keränen - Jääskä
Åsten(/Tallberg) - J.Keränen(/Nykopp) - Tyrväinen(/Petrell)

Olis kyllä melkoinen nelonen. Varmaan pleijareissa tärkeä palanen.
 

doppelgänger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Jeremy Dehner vahvistaa puolustusta kerrotaan mobiilissa. Hyvä vahvistus. Iltapäivällä julkaistaan hyökkääjä.

edit. tämä kausi näköjää ECHL:ssä. Hmm
 

Hattu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jeremy Dehner vahvistaa puolustusta kerrotaan mobiilissa. Hyvä vahvistus. Iltapäivällä julkaistaan hyökkääjä.

Ohhoh! No ei kai siinä. Kiekollinen puolustaja, sitä mitä pyydettiin. Vääntänyt Saksassa kelpotehoilla ja on varmasti vahvistus tuohon porukkaan.

Vittu kun piti vaan olla taas narri.
 

ultrar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal
Dehner on kiekolliseen rooliin liigatasolle kelpo hankinta ja nyt on pakistossa riittävä määrä osaamista sekä myös pelaajia. Puolustajan hankinta oli HIFK:lta tavallaan pakollinen ja näiden kustannukset oikeasti ovat tässä vaiheessa kohtuullisia, eivätkä kaada budjettia. Toki siihen tehtiin tilaa vielä kahden pelaajan siirtyessä pois kokoonpanosta.

Oikeastaan ainoa paikka, josta puuttuu pelaaja on se sentteri, joka voittaa aloituksia, nyt katsotaan saadaanko sinne vielä joku vai mennäänkö näillä.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Oikeastaan ainoa paikka, josta puuttuu pelaaja on se sentteri, joka voittaa aloituksia, nyt katsotaan saadaanko sinne vielä joku vai mennäänkö näillä.
Jos Tyrväisen ja Dehnerin jälkeen hankittaisiin vielä joku sentteri, niin ihmettelisin suuresti. Sen verran paljon on jo nyt ollut pelaajaliikennettä kauden aikana molempiin suuntiin. Eiköhän joukkue ole nyt valmis (kuuluisia viimeisiä sanoja). Nimilistastahan tämä homma ei jää kiinni, nyt tarvitaan enää potentiaalin realisoituminen käytännössä.
 

Neely

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kings ,Englanti, Blaugrana&C.D. Santa Clara
Oikeastaan ainoa paikka, josta puuttuu pelaaja on se sentteri, joka voittaa aloituksia, nyt katsotaan saadaanko sinne vielä joku vai mennäänkö näillä.
Siitä vaan se Miro Väänänen sisään. En tiedä mitä tilastot sanoivat mutta jäi silmäkuva että olisi voittanut aloitukset hyvällä prosentilla. Voi olla vääräkin kuva mikä jäi.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Jos Tyrväisen ja Dehnerin jälkeen hankittaisiin vielä joku sentteri, niin ihmettelisin suuresti.

Kyllä nyt varmuuden vuoksi kannattaa hommata sentteri, maalivahti, pakki sekä laiturikin. Ei koskaan tiedä millaisia loukkaantumisia vielä tulee ja rosterissa pitää olla 7 ketjun verran laajuutta. Sillä se Nakkipata tulee takaisin Stadiin
 

Renegade

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Diego Padres
Kyllä nyt varmuuden vuoksi kannattaa hommata sentteri, maalivahti, pakki sekä laiturikin. Ei koskaan tiedä millaisia loukkaantumisia vielä tulee ja rosterissa pitää olla 7 ketjun verran laajuutta. Sillä se Nakkipata tulee takaisin Stadiin

Outo kommentti siihen nähden että Dehner paikkaa lähteneen Kankaanperän ja Tyrväinen paikka lähteneen Kangasniemen. Ei nämä mitään paniikkeja olleet vaan ennemmin harkittua hommaa vahvistaakseen joukkuetta.
 

Postinjakaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK.
Näistä hankinnoista näkee hyvin, että joukkueen pitää olla valmis jo kesällä, koska keväällä ei enää sateentekijöitä saa.

Tervetuloa Dehner ja Tyrväinen, toivottavasti ovat vahvistukisa.

Mutta syksyllä voi hankkia Leskisen, M.Keräsen ja J.Järvisen. Ja S.Salminen oli kohtuullinen sateentekijä viime keväänä.

Kyllähän tän kauden vahvistukset on aika kovaa luokkaa. A.Tyrväinenkin on omassa roolissaan liigan eliittiä. Pelsuissa 1.ketjukamaa. Ja sen hankinnan ymmärtää, koska Jääskä ja Petrell on ollut pitkään loukkaantuneena ja meidän työjuhtien suorittaminen on epätasaista.

Dehneriä en ehkä olis hommannut, vaan antanut niitä minuutteja Teräväiselle.

Dehner ei ole millään muotoa varma hankinta. Nyt jos Dehner floppaa ja Teräväinen päättää vaihtaa maisemaa ensi kaudeksi, niin jää musta pekka käteen.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Outo kommentti siihen nähden että Dehner paikkaa lähteneen Kankaanperän ja Tyrväinen paikka lähteneen Kangasniemen.

Määrällisesti juu, realistisesti Kanki ei olisi kentälle loppukaudesta päässyt. Sori jos vähän näpäytin, tuntuu vain että joillekin IFK-faneille ei koskaan mikään riitä vaan aina jossain on paikattavaa ja tilausta uusille vahvistuksille. Muistelen, että esimerkiksi osa porukkaa huuteli kovasti Järvisen perään ja kun hän tuli, niin seuraavana päivänä huudettiin jo seuraavan ukon perään..
 

KooJii_#1

Jäsen
Suosikkijoukkue
★ HIFK ★ Detroit Red Wings ★ Dallas Stars ★
Ei koskaan tiedä millaisia loukkaantumisia vielä tulee ja rosterissa pitää olla 7 ketjun verran laajuutta.
Eipä toi nyt todellisuudesta kauheen kaukana ole ku viimesimpiä kausia kattoo....oli sitte läpällä heitetty tai ei. Miesflunssa on Stadissa vähä eri sorttia ku muualla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös