Ilmoitukset

Nimimerkin rullisti lento loppui lyhyeen ja tämä nimimerkki on passitettu käyttäjän aiempien nimimerkkien tavoin porttikieltoon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Hermes HT 2007–2008

Viestiketju osiossa 'Hermes' , aloittajana kakes, 02.04.2007 klo 13.19.

 1. devil29 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pikkuseurat
  Lainaus:
  Missään vaiheessa en puhunnut että kukaan näistä olisi mikään pelastaja tälle joukkueelle. Gromov ei ole tainnut tehdä pisteen pistettä kolmeen vuoteen. Ainakaan sarjapeleissä. Joten enempää peruspakki ei voi olla, eikä mielestäni voi hänen syyksi laskea että ei ole tullut pisteitä, mutta ei ole kyllä pelannut mitenkään kaksisesti, tosin onko kukaan vielä. Kivinen yrittää ja on pelannut mielestäni ihan kelvollisesti. Kujala on sysipaska mutta se oli jo tiedossa ennenku kausi alko. Kyllä se oli tiedossa että noista ei kukaan ole sateentekijä, mutta Aro on ollut lievä pettymys ja puheet että lähtee mestikseen ennen joulua joudun sanomaan että meni TOSI pahasti metsään. Mutta mulle se nyt on ihan sama mikä joukkue tällä alueella pelaa hyvin kunhan se on vaan 60km säteellä. Olkoot sitte jeppis tai JHT mulle riittää että nään hyvää peliä ja tällähetkellä käyn sitä katsomassa 30km etelämpänä tai 60km pohjoisempana. Ihanteelista se olisi jos sitä näkisi tuossa 500metrin päässä mutta tällähetkellä se ei ole niin.
   
 2. make60 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes, Leijonat, Kärpät
  Lainaus:
  Juuh Kyllä yritystä tänään löytyi Mutta kun ei niin ei. 57 Laukausta ja vain kaksi maalia, kaveri teki 21 laukauksella 3 maalia, että sikäli...... tosiaan täytemiehiä on aivan liiankin kanssa. Eipä tässä paljon naurata, Hermeksen tavoittelema kärkipaikka katoaa peli peliltä kauemmaksi ja kauemmaksi.

  Helvetin iso ongelma on Herpalla juuh......Maalintekijää kaivattaisiin oikeen todella mutta kun raha tilanne on mikä on, niin sellaista ei mistään ilmaiseksi saada että sikäli huonolla tolalla asiat. Hente sairastuvalta siinäkö ratkaisu ? tuskimpa vaan, eipä taida kesää tehdä yksistään...

  Neljässä pelissä 3 maalia ja 4 syöttöä, ei toki kuonosti mutta tuskin yksi maalintekijä Hermestä pelastaa tästä suosta, kyllä maalijyvä tosiaan täytyypi muillakin kohentua aikasta lailla, samoin Molarien täytyisi petrata jos tästä ristiinkarsinnoista jollain konstilla varsinaiseen Suomi-sarjaan aiotaan päästä. Että tallanen mielipide..............................
   
  Viimeksi muokattu: 03.11.2007 klo 00.17
 3. kakes Jäsen

  Juu, en tiedä mutta mikä on oikeastaan joukkueessa viime kaudesta muuttunut? Anttila ja Pesonen lähteny. Isoja menetyksiä. Hente pois, Kujala,Indola sairastuvalla. Huomattavasti heikompi joukkue kuin viime kaudella eikä omat junnut ole pystyny menetyksiä korvaamaan. Ja vielä kun viime kauden onnistujista moni, Aappolan,Jeppen,Toskalan,Lassin osin Kopin maalihanat ja pisteet puuttuu niin tulos on tämä.

  Ja sitten se kaikkein tärkein: Semmoinen viimesen päälle joukkueen eteen pelaaminen ja taistelu puuttuu. Viime kaudella sen kiekon eteen heittäydyttiin ja se kiekko vaikka syötiin omaa maalia varjellessa. Pelin tempo, luistelu on nyt luokkaa huonompaa, asenne eräillä vähän niin ja näin ja se näkyy valitettavasti omassa päässä. Kaksi maalia ei vain nykytasolla riitä ottelun voittamiseen kun oma pää vuotaa.
   
 4. TIIHEL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, AJAX,
  OMIA, VIERAITA - MITÄ VÄLIÄ....

  Mieltä Hermesläisiltä odottaisin vähän enemmän selkärankaa, etenkin tältä Kakelta ja Pillimemulta jne..
  Vuosia on haukkunut Sporttia ja Patea ja hurritellut. Nyt on toisella keskustelupalstalla ottamassa vastaan Patea avosylin. Kake moittii Jeppistä ostojoukkeeksi??? Eipäs Hermes edelleenkään pelaa omilla kasvateilla sekään. Uski, Aro, Siira, Heikkilä, Söderholm, Aappola, Kopiloff - eli ykkössentterit, ykköspakit ja ykköslaiturit.
  Toisn sanoen katsotaan omaa pesää ja mietitään näitä uusia hankintoja, josta vain Aro tehnyt edes pisteitä. Tässä on se juju, kun uudet hankinnat eivät riitä ja oma tuotanto tuo tulosta aikaisintaan parin vuoden päästä.Pelataan Ss-sarja näillä resursseilla ja ladataan akkuja parin vuoden päähän.
   
 5. kakes Jäsen

  Hurritellut ja haukkunut, joskus kauan, kauan aikaa sitten ja arvaa miksi? Lähinnä siksi kun on pelannut rakkaassa vihollisjoukkueessa Vaasan Sportissa.

  Kuitenkin olen sitä mieltä että vaikka Patte lasipolvi onkin, on hän myös pelimies vailla vertaa. Sano yksikin joukkue johon noinkin taitava pelaaja ei mahtuisi? Kelpaisi Hermekseen varmaan mainiosti.

  Jäsen Tiihelillekkö tällainen Hermeksen perseily ja alisuorittaminen näillä resursseilla käy ihan mainiosti?
  Minulle ei, katos kun Mersun kyytiä on joskus päässyt maistamaan niin ladan kyyti ei oikein sen jälkeen kiinnosta.
   
 6. TIIHEL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, AJAX,
  MERSU TAI LADA

  Niinpä, oikein hirvittää ettei virheistä Kake osaa ottaa oppia. Jos oot velkarahalla ollut Mersun kyydillä, on kuitenkin pakko palata todellisuuteen ja ajaa millä on varaa. Aluksi se on kestävä Lada ilman turhia mukaavuuksia.
  Mihin luulet olevan resursseja? Kun omat ovat 2-divarin tasoa pari poikkeusta lukuun ottamatta. Junkkarit pelaa lähes omilla kasvateilla ja pärjää hyvin. Mieti jos ne haluaisi voittaa sarjaa, ei olisi vaikeaa, esim pienellä vipillä eräältä omalta ent. junnulta NHL:stä.
  EI Kake, rakennetaan taloa aloittamalla kivijalasta.
   
 7. kakes Jäsen

  Mersu= viime kausi jolloin pelattiin suht omalla tasolla hyvä kausi.

  Lada= Tämä alkukausi ,alisuorittaminen, hieman heikompi joukkue. Uskotaan toki sen ketsuppipullon aukeavan kohta. Haluan vain että joukkue alkaa pelaamaan sillä omalla tasollaan.
  Capish?

  Kyllä talouselämän lainalaisuudet ovat kuule tässä iässä jo hyvin hallussa. Ne Hermeksen hullut vuodetkin tuli nähtyä ja hienoja aikoja olivat katsojan kannalta. Mutta niihin ei ole paluuta joten älä toki minua tyhmänä pidä. Ainahan parempaa menestystä saa toivoa.
   
 8. make60 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes, Leijonat, Kärpät
  Lainaus:
  juuh samoin mutta taitaapi olla nyt niin että tää paska on tän kauden taso.....Eipä voi mitään, odotellaan josko ens kaudelle saataisiin jonkin moinen valmentajakin joukkueeseen.(juuh ja maalintekijää ois kans vaille tää porukka) Tää Rahikainen vai mikä se oli on kyllä osottanut tälläkaudella kyntensä, eli sysipaskaa pukkaa peli peliltä, että sikäli.....................Täysin luokatonta esitystä tosiaan pukkaa koko joukkueelta ilta illan jälkeen, synkältä näyttää tottavie juuh...............................
   
 9. ToniKopi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Lainaus:

  Taitaa vaan olla niin, että tää Rahikaisen pelle ei lähde kulumallakaan pois Hermeksestä! On meinaan varmaan ainoita ilmaisia valkkuja mitä suomen maassa on tällähetkellä... Jos palkallisena olis niin varmasti ois saanu kenkää perseeseen jo ajat sitten. Vi***taa tää perseily mitä tällähetkellä joukkue esittää...
   
 10. make60 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes, Leijonat, Kärpät
  Lainaus:
  Juuh samoin mutta minkäs teet, täysin Perseestä koko porukan esitykset tälläkaudella, missään vaiheessa ei vielä olla oikeen onnistuttu missään. "tai ehkä jeppis voitto jeppiksessä" mutta muuten täysin hajuton ja mauton koko joukkue. Käsittämätöntä sekoilua ja alisuorittamista............ noh josko ens vuonna sitte. Missä sarjassa sitte pelataankin HEH HEH...
   
 11. Rollo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi Hockey, Rovaniemen Kiekko r.y
  Vilpitön osanotto Rovaniemeltä

  Täällä mennään samaa rataa, ei oo helppoo...
   
 12. TIIHEL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, AJAX,
  pelaajat pelaavat...

  Ei se nyt ole vain ole valkun vika ja onhan siellä pakkeja peluuttava kakkosvalkkukin.
  On valkku kuka tahansa täytyy tietyt faktat tunnustaa. Hermeksellä on parhaat harjoitusolosuhteet, harjoittelevat eniten ja parhaaseen aikaan, pelaajat saavat maksua pelaamisesta ja laajin pelaajamateriaali. Edes sillä, että omia kasvatteja vilisisi joukkueessa ei voi mitään selitellä. Kahdessa ykköskentästä ei monta omaa ole.
  Sanon sen edellee, että porukassa on monta pelaajaa, jotka ovat juuri sillä tasolla kun nyt edetään: Uusitalo, Heikkilä, Gromov, Kivinen, Ojatalo (ensi vuodelle ei näille sopimusta - pliis) ja monta junioria, jne. Hermes on Ylivieksan, Kalajoen, Raahen jne tasoa. - eli vähän parempaa tasoa kuin piirisarja tai EHL-liiga, maakuntasarjan tasoa.
  Viime kaudella sarja oli huomattavasti kovempi ja Hermes oli ylivoimainen. Silloin oli neljä aika tasaista kenttää, josta ennenkaikkea hyödyttiin harjoituksissa. Nyt tasoerot ovat aivan liian suuret.
  Fanien tähtiin nostama kuulemma kovapalkkainen Jeppekin voi unohtaa Mestiksen.
   
 13. make60 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes, Leijonat, Kärpät
  Pelaajien vastuu ??

  Ikipäivinä en ole käsittänyt pelaajia jotka lähtee mukaan joukkueeseen/ tai otetaan yleensä mukaan joukkueeseen, jos asenne ei ole kohdallaan. Kyllä pelaamaan lähdetään satalasissa tai sitten jäädään kotisohvalle, (puulaakisarjat on asia erikseen)tämän kauden Hermes vilisee näitä miehiä jotka olis voinut jäädä sohvaperunaksi kotiin.

  Peliesityksistä paistaa kummallinen haluttomuus ja yrityksen puute ?? Viimekauden peliesityksistä ei ole jäljellä kuin muisto vain, vaikka joukkue on miltei sama. Tälläkaudella ei olla vielä oikeen missäänvaiheessa päästy oikeen esittämään mitään, kaikki pelit jotka itse olen nähnyt on olleet enenmmän tai vähemmän katastrofimaisia.

  Ajoittain on kulkenut mutta samassa vaihdossa jopa peliloppuu totaalisesti.?? todella outoa koska nimilistaa katsottaessa ei Hermes noin huono ole kuin mitä peliesitykset nyt kuitenkin osoittaa, eli korvienvälistäkö tää lähtee ?? Niin vimekauden päätteeksi puheet tämänkauden kyläsarjasta(tämänkauden uusi lohkojako)

  On tainnut iskostua pelaajien korvienväliin ja pelaaminen on sitten sitä tasoa, onko noin? mene tiedä, mutta pelaaminen on tälläkaudella ollut todella tuskaista. Kauden alussa povailtiin Hermeksen voittavan oman lohkonsa leikiten, tämä lohkovoitto on nyt jo lähes mahdoton, jos karsintoihin ylletään niin siitäkään ei kovin paljoa ole luvassa, näillä esityksillä.

  Eli ryhtiliikettä odotellaan ja toivotaan.............
   
 14. make60 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes, Leijonat, Kärpät
  dodiin

  Juuh tänään alko löytyyn taistelu meininkiä Hermes joukkueesta.....Todella hatun noston arvoinen suoritus. Huomenna Jeppiksen kimppuun..... toiveekkaana, samanlaisella esityksellä pinnat jää Kokkolaan satavarmasti. Huomenna hallille....Sankoin joukoin............ =)
   
 15. kakes Jäsen

  Ainakin omasta mielestä Hermeksellä on ehkä hivenen heikompi joukkue kuin viime kaudella. Lähtijöille, Anttilalle ja Pesoselle ei ole oikein hyviä korvaajia löytynyt. Pitää muistaa myös poissaolevat sairastupalaiset Indola,Kujala ja Hente.

  Toki hienoa että löytyy junnuja paikkaamaan mutta hieman isot saappaat vielä heille kolmoskentän rooli. Api alkaa taas löytää sen saman vireen kuin viime kaudella ja yhdessä Kopin kanssa tekevät juuri nyt tuhoisaa jälkeä.

  Uski kaipaa selvästi vierelleen Henteä. Kaikkein eniten yössä edelleenkin Herrat Uski, Kapteeni Uusitalo ja myöskin Lassi. Näiltä Herroilta odottaisin vielä enemmän vastuunottoa ja johtajuutta kentällä kun kerran taidot eivät ole mihinkään kadonneet.

  Pakeista nykyään ehdoton ykkönen Jari Siira joka osaa myös kiekollisenkin pelin. Jeppe...hmmm, se nopea lämäri siniviivalta ylivoimassa on ollut alkukauden hukassa. Se viime kauden ylivoimakuvio jossa Jeppelle pelattiin kutipaikka ja kaksi maskiin maalille, on ollut hukassa alkukauden, miksi? Todella hyvä ja tehokas ylivoimakuvio.

  Parempaan suuntaan ollaan kuitenkin menossa.
   
 16. devil29 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pikkuseurat
  Nostetaan tätä nyt vähän ylös ku huomenna on tulossa kauden tärkein peli. Huomena olis kiva nähä paljo porukkaa hallilla vaikka peli ei sinäänsä varmaan ole mitenkään yleisöystävällistä. Kummatki varmaan puolustuksen kautta lähtee hakemaan pisteitä ja ennakkoon se sopii paremmin Hermeksellä ku JHT:lle. Kumminkin siellä päässä Hermeksellä on ainakin nimellisesti yliote, vaikka jeppe olisi sivussa. Maalivahdit Hermeksellä on loistoviireessä mutta oletan että Lahtonen on kokemuksensa takia tolppien välissä. Oman mausteen peliin tuo tuomari Tuurinmaa, joka oli kalajoella torstaina ja JHT meinas hävitä jo sillon, mutta toisaalta ei Hermeksellä tästä ainakaa hyötyä ole. Jännä peli tulossa ja laitetaan oikeen tulosveikkaus(eka tälläkaudella) 5-3. Maaleja tekee Hermekselle: Vainio, Aappola(tyhjiin), Kopiloff x 2, Kivinen ja JHT:lle Pirttijärvi x 2 ja Joki-erkkilä.
   
 17. Petski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes, Avalanche
  Lainaus:
  Tässäpä sitä lisämaustetta tosiaan tuleekin. Toivottavasti pysyy peli käsissä ettei sekoa finaali siihen. Hienoa olisi jos yleisö löytäisi nyt halllille ja päästäisiin sinne 850-1000.

  Rahikainen vähän suunnitteli laittavansa Markkasen ketjulle päällystakin. Toisaalta taas JHT:n valmentaja mietti hajoittavansa tuon ketjun. Saa nähdä miten asiat on. Mikä ketju tuon vartiointi tehtävän hoitaisi, Hotakaisen vai Hietalan? Jos päällystakkia lähdetään laittamaan, niin melkein antaisin homman tuolle Hotakaisen ketjulle, vaikka se on tehnyt viime peleissä maalejakin.
  Sen ketjun peliä on muuten ollut hieno katsella. Kivinen on noussut Hermeksen ykköstaklaajaksi mitä taklausten määrään per peli tulee. Joka ikinen kerta ajaa miehen seinille karvauksen päätteeksi ja muutenkin on kohentanut peliään.
   
 18. kakes Jäsen

  Lainaus:
  Koska Tuurinmaalla olisi peli pysynyt käsissä?

  En usko että Liikka hajoittaa tuota koko kauden toiminutta Markkasen ketjua. Itse en kuitenkaan laittaisi junnukenttää heitä vastaan vaan mielummin ehkä kokeneempi Kopin kenttä olisi sopivampi. Luultavasti pelistä tulee tarkkaa pelaamista ja Tuurinmaan ollessa tuomarina, hipaisuistakin joutuu jäähylle sinä-minä tyyliin. Ylivoima ja maalivahtipeli, näihin ratkeaa. Pulkkinen vs. Mäyrä?
   
 19. kakes Jäsen

  Hermes- Aku Joki-Erkkilä 2-5

  Otsikko kertoo lähes kaiken. Hermes ei olisi osunut lentokonenhallin ovistakaan sisälle kun taas Aku viimeisteli kliinisen tarkasti. Mistä saataisiin tuollainen yksi Aku Hermekseen?

  Ei auta, Raaheen vie tie ensi lauantaina ja pulinat pois,parempi voitti ja ansaitsi paikkansa. Piste.
   
 20. make60 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes, Leijonat, Kärpät
  Lainaus:
  Suunnitteluasteele jäi toi......Hermeshän ei edes yrittäny. Tai siltä ainakin näitti, täysin munaton esitys voi vittu mitä touhua... Katsomoon näytti siltä kun ei oltais haluttukaan voittaa, ei yrityksen tynkääkään. Onhan se Aku hyvä jos annetaan miehen pörrätä eikä oteta miestä,tommosella peruttelulla ei kyllä pärjätä kellekkään.............

  Sellanen tunne jäi että ei oikeesti haluttukaan voittaa. Liekkö haluakaan Varsinaiseen Suomi-sarjaan. Kuluthan moninkertaistuu kun pelimatkat pitenee. Taitaapi tää mutasarja olla loppukauden sarja halvemmalla päästään, tosin ei tuu lipputulojakaan mutta matkakulut kuitenkin pysynee kurissa, tovottavasti ei näin mutta tällanan kuva jäi eli tosi paska maku...................................
   
 21. Petski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes, Avalanche
  Lainaus:
  No huh huh, että ihan tahallaan lähdetään häviämään tämä peli ja varmasti vielä ollut johdon käsky? Nyt äkkiä Jari Porttila tutkimaan tätä skandaalia....
  Jokainen voi miettiä kumpi on parempi ja tärkeämpi vaihtoehto: pelata joulun jälkeen uusia ja kiinnostavia joukkueita vastaan ja saada mahdollisuus mestiskarsintoihin vai pelatako IK Kronania vastaan II-divarikarsintaa 200:lle katsojalle.

  Ihan sama mikä ketju markkasia olisi pidellyt jos tuollaisia virheitä tulee. Kyllä Joki-Erkkilä maalit tekee jos ne paikat väkisin annetaan. En tiedä oliko valmistautuminen mennyt ihan vihkoon vai tuntuiko paineet noin kovasti. Toivottavasti ei ainakaan paineet sillä viikon päästä niitä on tuhat kertaa enemmän. Mikään ei kuitenkaan onnistunut ja syötöt meni minne sattuu ja kiekko poltti lavassa.

  Raahe-Kiekon on pakko kaatua viikon päästä, muuten on katastrofi käsissä. Nyt vain tarvitsisi vähän tietää millainen on nyky RaKi. Harjoituspeleissä tuli kaksi voittoa mutta sen jälkeen on porukkaan tullut vahvistuksia ja taitaa olla kova nippu. Tilastojen valossa Ahosilta-Mustonen-Sarkkila näyttää olevan melkoinen syömähammas. Voisi veikata että Raahe pelaa hyökkäävä lätkää mikä kyllä sopisi paremmin Hermekselle. Melkeinpä olisin sen Rokin ottanut mielummin kun tähä kerta jouduttiin.
   
 22. make60 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes, Leijonat, Kärpät
  Lainaus:
  Niin.... mene tiedä mutta esityshän oli täysin munaton, jos toi paineisiin kaatui niin tulevana viikonloppuna ei ole kyllä mitään mahiksia, koska paineita tosiaan on sitte satakertaa enemmän. Niin ja tahallaan häviämisestä en tiiä mutta mulle jäi ainakin sellanen kuva että ei oikeesti edes yritetty...Tosi pehmee esitys kananmunat ois pysyny ehjänä joka jätkän kainalossa, että sellasta mieltä.

  ps: Toivon toki että Raahe kiekko hoidetaan tulevana viikonloppuna ja paikka suomi-sarjasa saadaan.
   
 23. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Lainaus:
  Nyky-RaKi ei kyllä ole pelkästään tuon yhden ketjun varassa. Härönoja-Lohtander-Suominen on toinen ketju joka on viime peleissä pelannut todella hyvin, ja löytyyhän takalinjoilta mm. Stefan Wonfor joka tänäänkin ratkaisi voiton Kiekko-Laseria vastaan, todellinen luisteluihme. Sami Kitinprami on palannut maalissa Mestis-vuosiensa tasolle joten häntä on todella vaikea ohittaa. Viime peleissä myös B-ikäinen Jaakko Svensk on väläytellyt osaamistaan. Ahosilta-Mustonen-Sarkkila-ketjun kohdalla ylisanat ei ota loppuakseen, pohjoislohkon paras ketju on tuo. Tästä tulee kyllä ihan eri peli kuin ne syksyn harjoitusottelut, sillä Raahe-Kiekolla on niin paljon kovempi ryhmä kuin silloin.
   
 24. kakes Jäsen

  Lainaus:
  Tahallaan häviö? Ihanko aikuisten oikeasti olet tuota mieltä että vapaaehtoisesti tässä lähdettäisiin jotain kyläsarjaa pelaamaan. No jos ne munat säily ehjänä siellä pelaajien kainalossa niin make60, onko sinulla kannattajana sitä "munaa"väittää että tahdot katella loppukauden jotain kyläsarjan kakkosdivaria Hermes-Kronan?

  Voi elämän kevät, sanon minä. Joo, tahallaanhan ne lähtee sinne Raaheenkin häviämään vai mitä? Ja tahallaan hävitään se toinenkin peli Kokkolassa. Ja tahallaan menee myös koko loppukausi pipariksi. Grrrr...
   
  Viimeksi muokattu: 09.12.2007 klo 22.42
 25. make60 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes, Leijonat, Kärpät
  Lainaus:
  Nojoo näin se nyt vaan on Munat säilyi ehjänä...........Ja minähän en ole missään vaiheessa väittänyt että mieluummin kyläsarjaa katson kun Suomi-sarjaa. mutta näillä esityksillä taitaapi siihen olla tyytyminen. Valitettavasti. tosin karsinta pelit on vielä pelaamatta että sikäli on saumoja vielä...............