Ilmoitukset

Nimimerkkien Hatchetman ja sämpylä89 jo pidempään jatkunut laaduton "keskustelu" on aiheuttanut meille harmaita hiuksia koko alkukesän. Kärsivällisyytemme loppui nyt ja kumpikin on passitettu viikon huilitauolle.

Sulje ilmoitus

Hermes HT 2007–2008

Viestiketju osiossa 'Hermes' , aloittajana kakes, 02.04.2007 klo 13.19.

 1. Börje Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  R.I.P Hermes, sympatiat JHT:lle
  Varmasti ihan hyvä pakki SS:an, Hermes kaipasi mielestäni yhtä pakkia joukkueseen koska Ojala ja Tuunala pelaavat kans A:n ja B:n sarjoja. Ja näin olleen kuormitus olisi ollut aika kova näille nuorille pojille. Nyt siten meillä on 9 pakkia josta valita.

  Tuskin Siira tuli pelkästään lätkän takia Kokkolaan, vaan työn tai opiskelu takia veikkaan.
   
  Viimeksi muokattu: 20.09.2007 klo 23.47
 2. kakes Jäsen

  Lainaus:
  Sai työpaikan Kokkolasta. Ihan hyvä pakki SS tasolle. Jeppiksessä vielä ihan kuutamolla niinkuin muukin joukkue mutta Komua vastaan jo ihan joukkueen parhaimmistoa, pari hyvää niittiäkin jakeli.
  Rahikaisen mukaan tuli Hermekseen nimenomaan puolustavaksi pakiksi, mutta ei mikään puukäsi,osaa kiekollisenakin.
   
 3. Petski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes, Avalanche
  http://www.jakobstadstidning.fi/story.aspx?storyID=10110
  Hävittiin Jeppikselle tämä(kin). Olisi ollut tarpeellinen vahvistus mutta sinne meni vaikka näin aluksi vain kolmeksi peliksi. Kopin kentässä on Pesosen kokoinen aukko ja sen kyllä huomaa. Siihen tarvitaan yksi kunnon pelaaja. K Tuunala olisi tätä aukkoa paikannut mainiosti. Matti tuu takas...
   
 4. Hanslankari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anaheim Ducks, Suomi
  Indola

  Onko kellään tietoa mikä pitää Miika Indolan pois kokoonpanosta?
   
 5. Kuubextra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Lainaus:
  Kuulemma jalassa jotain ongelmaa joka paranee levolla. Sairasloman pituudesta ei tietoa, mutta jos levolla paranee niin luulisi että pian on pelikunnossa.

  Edit: Matti Pesonen pelannut viitisen peliä K-Vantaassa tällä kaudella, 0+0 tehoin, pari jäähyä tilillä. Nyt Hermesjohto silmät ja korvat auki, mikäli Pesosella ei pelit kulje Mestiksessä, niin paluu Hermeksen paitaan passaisi kyllä.
   
  Viimeksi muokattu: 05.10.2007 klo 13.48
 6. frank&stein Inc. Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes Ht
  kyllä meillä on osaamista, tieto ja taitoa!

  Lainaus:
  No niin tämäkin vielä!
  Mitähän se hermesjohto rahikaisen johdolla oikein puuhaa, kun jatkuvasti pelimiehiä valuu ohi verkkojen.

  Mutta kyllähän totuuden nimissä yks #25 alias "mr. maalinsylkijä" vastaa kolmea tuunalaa. buahaha buahaha.......
   
  Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen: 05.10.2007 klo 15.00
 7. TIIHEL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, AJAX,
  MITÄKÖ PUUHAA...

  FRANKENSTEINILLE TIEDOKSI...
  Tarvitaan ylimääräistä rahaa, kun noita hanintoja on tehty..ja Hermes riittää tälläkin porukalla suomisarjatasolle.
  Mestikseen ei ole mitään asiaa, kun katsoo Urheilukanavan pelejä. Mestistason pelaajia vain Uski, Hietaharju, Aro sekä Kopiloff ja Aappola varauksin. Suomi-sarjaan hyviä Toskala, Lassi, Vainio, Söderholm ja Siira.
  Uusitalo menettelee suomisarjassa, samoin nuori Hotakainen, Heikkilä ja Kaas pituudensa ansiosta. Ojatalo, Gromov ja Kivinen - valitettavasti, vaikka viimemainitula riittää yritystä.
  Eli 15 pelimiestä tulisi hankkia. Ei kannata, rakenettaan omista junnuista kivijalka ja satsataan kun aika koitaa...eikä siinä oteta mukaan K.Tuunala.
   
 8. Börje Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  R.I.P Hermes, sympatiat JHT:lle
  Lehden mukaan Hermes oli kiinnostunut kans Tuunalasta mutta hän valitsi kuitenkin Jeppiksen. Eli hyi helv.... menkööt sit sinne. Takaisin ei tarvi tulla enää koskaan. Juudakset pysykööt siellä.
   
 9. devil29 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pikkuseurat
  Tuskin tässä nyt on kysymys siitä että kumpaan tuunala halusi vaan siitä paljonko Hermes on halunnut maksaa vuokra-rahaa. Tuunalan palkan(joka tuskin päätä huimaa) maksaa hokki ja jos hokki pelaajan antaa jollekkin lainaan odottavat he ehkä jotain pientä kipukorvausta. Hermeksen tämän kauden linja on tiedossa, "ylimäärästä" rahaa ei anneta pois. Ainakaan 3 pelin takia. Tuskin se raha olisi mitattu miljoonissa mutta Jeppis maksoi x määrän rahaa Hermeksen nollaa vastaan. Joten Tuunala menee sinne minne HOKKI käskee vaikka se olisi ollut kronan. Hokkia tuskin kiinnostaa se että onko Hermes ja Jeppis paikallisvastustajia, pääasia että oma pelaaja saa peliaikaa jossain. Sentteriä Hermes tarvii mutta luultavasti sitä haetaan loppukauden ajaksi. Ja se ei saa flopata joten pitää tarkasti katsoa kaikki kortit.
   
 10. frank&stein Inc. Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes Ht
  No niin näillä näköjään mennään.

  Lainaus:
  Joo näin on näppylät, toivotaan kumminkin että riittää myös sinne jatkosarjan puolelle.

  Jokin kumminkin mättää kun junkkareitakin vastaan tuli käkättimeen 6-1.
  Onko syynä maalivahtipeli, puolustus vai mikä?
   
 11. make60 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes, Leijonat, Kärpät
  Lainaus:
  juu mättää tosiaan jotain pitäis tehdä ja äkkiä.....tää alkusarja on yllättävän lyhyt ja sijoitus painuu pikkuhiljaa alaspäin...... Kyllätää vaikeeks tehdään itselle, kenen piikkiin tää pitäis kaataa "Valmentajan" vai "Molarien" vai "Pakkien" siinäpä kysymys...............
   
 12. nc6 Jäsen

  Sanoosin notta JHT:n paremmuuteen kaatu tänään. Aika hampaaton jengi teillä, tällähetkellä.
   
 13. Petski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes, Avalanche
  Lainaus:
  Jep, jotain tarttis tehdä. Mun mielestä valmentajan pitäisi kirjoittaan siihen kuuluisaan pelikirjaan kappalle Hyökkääminen, lähdetään siitä. Tämä materiaali pitäisi riittää taistelemaan voitosta jokaista joukkuetta vastaan tässä lohkossa. Ei voi mitään, mutta jotenkin vain näen tilanteen samanlaisena kuin Jokereilla alkukaudesta. Materiaalia on mutta se taktiikka.

  Kuusi pistettä suorasta jatkopaikasta ja sarjassa neljäntenä. Jeppis ja JHT on jo kovuutensa näyttänyt ja SHT ei kumarra näköjään ketään. Pakko vain pikku hiljaa alkaa niitä pisteitä ottaa. Viime kaudellakin alku oli paska mutta sitten käynnistyi. Nyt ei passaa kovin pitkään odotella koska kuten todettua. Jouluna tehdään uudet jaot.
   
 14. Kuubextra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Perjantaina sellanen peli Kokkolassa joka on pakko nähdä, eli Hermes-Jeppis. Tästä tappio ja alkaa köysi kiristyä kaulalla, voitto, niin helpottaisi kummasti. Jeppis vei ensimmäisen kohtaamisen Pietarsaaressa, nyt ois revanssin paikka Hermeksellä. Uskomattoman tärkeä peli. JHT napsii voittoja todennäköisesti tasaiseen tahtiin alkusarjassa, joten ei kovin moneen tappioon ole enää varaa.
   
 15. Petski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes, Avalanche
  Kohta alkaa Hermeksen osalta tärkeääkin tärkeämpi viikonloppu. Tänään Jeppis vastassa ja huomenna KoMu. Jeppis-ottelusta on otettava vähintään kaksi pistettä, mielummin kolme. KoMu:lta ei sitten muu kuin kolme pistettä kelpaakkaan. Sen verran huono on nyt sarjataulukon tilanne.

  Ikään kuin Jeppiksen kaatamisessa ei muutenkaan olisi tarpeeksi tekemistä, niin nyt on poissa myös Lahtonen ja Hietaharju. Sami Leskelä sen sijaan voi tehdä comebackin tänään. Jos olisin Rahikainen niin laittaisin kolmosketjun lihoiksi ja kentät hyökkääjien osalta vaikka näin:

  Toskala-Kopiloff-Aappola
  Lassi-Uski-Uusitalo
  (Leskelä)-Hotakainen-Kujala/Kivinen
  Ojatalo-Hietala-Kujala/Kivinen

  Nyt prkle se sotakirves esiin ja Jeppistä nokkiin. Toivottavasti tulisi hyvin yleisöä. Pahoin pelkään että Hermeksen huonot otteet ja perjantai-ilta verottaa niin ettei päästä yli 1000 katsojan. Sellainen 650-850:(
   
 16. make60 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes, Leijonat, Kärpät
  Lainaus:
  Dodiin ihan kokonainen pinna tuli taas tänään......heh heh ainoat jotka on voitettu KoMu + YJK Heh heh. Että sellanen ennakkosuosikki tässä lohkossa, alkaa pikkuhiljaa hymy hyytyyn, ei noilla tasuri pinnoilla kovin pitkälle pötkitä, kyllä pitäis myös voitaa noita pelejä nyt ei vaan osata. Ongelmia on läpi linjan.

  Hyökkäys puolustus molari rintamalla ainakin ja taitaapi myös Valmennus puoli ontua, että aika huonolta näyttää, kun mikään osa alue ei toimi niin tulos on tämän kaltaista. Pelejähän on tosin vielä jäljellä mutta kyllä pitää pelin paljon parantua jotta kausi jatkuu pitkälle kevääseen. Toivotaan parasta pelätään pahinta..........

  ps: katsojia oli muuten 801............
   
 17. Hanslankari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anaheim Ducks, Suomi
  Tasaista suomisarjassa kirjoittaa Keskipohjanmaa. Suunnattomasti V**uttaa todeta mutta Hermeksen tän hetkiselle touhulle tuntuu nauravan ja v*ttuilevan lehtimiehetkin. Nyt ois joka s**tanan jampalla kevyt kasvojenpesun paikka valmennuksesta vasempaan pakkiin Prkl! Jos tuosta porukasta vielä vaikka Uski loukkaantuu niin tän hetkisellä mentaliteetilla otetaan keväällä kronanilta pataan 6-0!
   
 18. make60 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes, Leijonat, Kärpät
  Lainaus:
  Jep näinhän se on, heh "Ennakkosuosikki" kyntää tosi syvällä. Ihmeesti on ilme muuttunut viimevuodesta, pelihuumori on todella hukassa. Mikään ei tunnu onnistuvan, maalinteko ontuu molariosasto vuotaa.. ja sitä rataa. Ryhtiliikettä vaatis ja aikasta nopeasti, suora jatkopaikka alkaa hissukseen kadota näköpiiristä ja karsinnasta jatkoonpääsy tämänhetkisillä esityksillä lähes mahdoton, että sellasta, eipä tässä paljon lapsille kerrottavaa muuta kun että tosiaan "vituttaa" kun pientä oravaa kun käpy on jäässä......... että sikäli
   
 19. SuperPantso Jäsen

  Lainaus:
  Myötätuntoa kokkolasta tuskaasi.Kokkolassa samanlainen tilanne, paitsi että lohko on eri ja areenaa meillä ei ole.On jotakin mennyt pahasti vikaan sekä Rovaniemellä että Kokkolassa kun ajattelee vielä että viime kaudella molemmat menivät Play - Offien toiselle kierrokselle.Runkosarjakin ihan mukavasti, Hermes voitti ja Roki hyvä kakkonen.
   
  Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen: 24.10.2007 klo 23.25
 20. make60 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes, Leijonat, Kärpät
  Lainaus:
  Juuh näin voisi sanoa myös Hermeksen touhuista, tosiaan kukapa olis kolmevuotta sitten uskonut että pudotaan Mestiksestä, suomisarjaan, ei siinä vielä mitään mutta nyt ei pärjätä suomisarjassakaan........ niin se on katoavaista maine ja kunnia.
   
  Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen: 24.10.2007 klo 23.28
 21. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Älkäähän nyt vielä poijjaat lannistuko. Kolmen sakkiin yltäminen ei pitäisi olla mikään ihmeellinen temppu pienellä ryhtiliikkeellä. Junkkarit ja Jeppis ovat kovia, mutta muut joukkueet pitäisi tuolla joukkueella kyetä jättämään taakse. Keväisessä Suomi-sarjassa kaikki lähtevät taas nollilta, siis jos Hermes onnistuu itsensä sinne asti kitkuttelemaan.
   
 22. kakes Jäsen

  Äh, noista kannata välittää. Kokkolassa on vain totuttu aina niin hyvään. Nuo kolmosdivari ajatkin nähneenä, voin kertoa, nou hätä. Sairastupa kun saadaan tyhjäksi niin kyllä tämä klaarataan.

  Ihmetemput vaan pois ja peliä yksinkertaisemmaksi ja nöyryyttä lisää. Ei sen pelin aina tarvitse niin hienoa olla eikä tyylipisteitä jaeta, pääasia kuitenkin loppujen lopuksi on joka pelistä vain se kolme pistettä.
   
 23. make60 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes, Leijonat, Kärpät
  Lainaus:
  Yes noin on, täysin samaa mieltä Kakesin kanssa. Tyylipisteitä ei jaeta, voitosta pelataan, ei sen kummemmasta. Juu ja tulee kyllä välillä kommentoitua aikasta lailla kärkkäästi, mutta peli on kyllä ollu tällä kaudella melko lailla anemista, sen kyllä joudut Kakeskin myöntään, mutta tosiaan eihän tässä vielä mitään ole menetetty, mahdollisuudet on mihin vain. "Vielä on pelejä jäljellä" =)
   
 24. SuperPantso Jäsen

  Hermeksellä tärkeä viikonloppu

  Hiljaista on ollut tällä kaudella kirjoittelu tässä osiossa.Ei kai fanit ole kääntänyt selkäänsä joukkueelle, kun on vähän kone yskinyt pyhätössä ja niinikään vieraskentilläkin.
  Noh, nyt olisi kasvojenpesun paikka kun JHT saapuu perjantaina kylään ja sunnuntaina joukkue matkaa 36km etelään ja kohtaa kovakuntoisen jeppiksen.Näistä peleistä 6 pistettä niin hermes hengittää vielä, mutta jos vähemmän tulee niin lohkon piikkipaikka alkaa jo olla luvattoman kaukana.
   
 25. TIIHEL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, AJAX,
  Vain pinna irtosi

  Herpa pelas ja yritti. Rahikaista on turha moittia ainakaan miten joukkue taistelee. Se vain ei aina riitä, kun ei oo yhtään munkkia.
  Sitä tässä vain ihmettelen ja muistelen Devil29 hehkutuksia uusista hankinnoista. Nyt on neloskentän miehiä liiaksi, kun uudet Gromov, Kivinen, Kujala jne. ovat täytemiehiä. Yrittelijäitä, MUTTA.....ainoa pelastus on Hente Hietaharjun kuntoutuminen sekä Aappolan ja kumpp. maalijyvän löytyminen.
  Sunnuntaina on voitettava, tai sitten kannattaa satsata A-junnuihin.