Ilmoitukset

Nimimerkki Johnny B. Goode palkittiin viikon huililla hänen hyvän maun vastaisesta viestistään "Ärsyttävin mainos?"-ketjussa.

Nimimerkin Hiihtofani hiihtokausi päättyi nyt lopullisesti. Tuomaristo ei kokenut hänen hämmentävillä hiihtoaiheisilla viesteillään ja puhtailla provosoinneillaan olevan mitään annettavaa jääkiekkoaiheiselle palstalle.

Nimimerkki heavylutaa18 passitettiin kahdeksi viikoksi katsomon puolelle jatkuvien provosointien ja henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Micol keskittyi perjantain kierroksen jälkilöylyissä jatkuvasti itsemoderointiin ja henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi hän ei kirjoita palstalle kahteen viikkoon.

Sulje ilmoitus

Kuuma pudotuspelikierros vei muutaman kirjoittajan ylikierroksille. Kurinpito on päättänyt antaa seuraavat pelikiellot:

Nimimerkki lake79 on passitettu kuukauden pelikieltoon toivottuaan toisen pelaajan loukkaamista. Samainen nimimerkki on kunnostautunut samassa asiassa aiemminkin, joten rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki Ultraorthdoxjew pääsee viikon tauolle kirjoitettuaan useamman turhan lestadiolaisiin liittyvän provosoinnin Ilves-Kärpät-ottelun otteluketjuun.

Nimimerkki Crueman kirjoitti useamman hyvän maun vastaisen viestin kyseenalaisia taklauksia käsittelevään ketjuun. Hän kuittasi viestittelyllään viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki bunghole on laitettu kahden viikon jäähylle jatkuvan itsemoderoinnin ja henkilökohtaisuuksien vuoksi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Porilaine miäs hakee seuraavan viikon ajan lisäsisältöä viesteihinsä vaihtopenkin puolelta.

Sulje ilmoitus

Hermes HT 2007–2008

Viestiketju osiossa 'Hermes' , aloittajana kakes, 02.04.2007 klo 13.19.

 1. kakes Jäsen

  Lainaus:
  Korjataanpa vähän tätä Tiihelin lausumaa. Tuota mieltä ovat keparin mukaan vain kaksi henkilöä, Kruunupyyläinen kiekkovaikuttaja Bernt Storbacka ja Jeppiksen valmentaja Marko Hätönen. Ei Hermeksen johto ole vielä mitään julki lausunut.
   
 2. SuperPantso Jäsen

  Ainoa oikea suunta

  Tämä on ainoa oikea suunta keskipohjalaisen/kokkolan ja pietarsaaren seudun jääkiekon kehittämistyössä. Storbacka ja Hätönen puhuivat täyttä asiaa ja hyvä että pää on nyt saatu auki. Toivottavasti tämä ei jää pelkäksi puheeksi vaan seurajohtajat myös tekevät asian eteen työtä.
  Tulevaisuuteen panostus ja tavoitteet ---> Hermes mestikseen, Jeppis suomi-sarjan kärkeen, IKK ja TUS kakkos divariin edustus tasolla
  Juniorityötä jokainen jatkaisi tahollaan ja Kokkolaan painottuisi kilpaurheilu C - junnuista A - junioreihin asti. Siittä sitten edustuskiekkoiluun jokaisen yksilön vaatimalle tasolle.
   
 3. vihtori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelikaanit
  Samaa mieltä SuperPantson kanssa. Voimia ei kannata hajottaa vaan yhteityössä eteenpäin ja kohti Mestistä.
   
 4. Hermez Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes, Pittsburgh Penguins
  Vielä toki on Jeppikselläkin pelejä jäljellä, mutta tällähetkellä näyttäs vähä siltä, että tuo yhteistyö vois alkaa jo tämän kuluvan kauden jälkeen. Tänään Jeppis ottanut jälleen Torniota vastaan pataan ja pietarsaarelaiset majailee putoajan paikalla, 5.pistettä Raahe-Kiekkoa perässä joka pitää viimeistä nousijan/sarjapaikanpitäjän paikkaa hallussaan. Silti jotenkin tuntuu oudolta, että Jeppiksen päävalmentaja lausuu tommosta.. Mitähän lie Jeppiksen seurajohto on mieltä, onkohan Hätösellä kengänkuva persauksissa tämän kauden jälkeen kun tollasia meni lausumaan.
   
 5. kakes Jäsen

  Lainaus:
  Vai onkohan laittanut Hermekseen hakupaperit? Eihän sitä koskaan tiedä. Jeppiksen tilanne kyllä ihmetyttää. Seurajohto ei näytä tekevän mitään vaan antaa joukkueen vajota mutasarjaan.
   
 6. Kuubextra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Hermes lohkokakkoseksi

  Tummennettuna ne kolme peliä, jotka pitäisi mennä juuri kuten merkitty ja joihin ei Hermes voi vaikuttaa...

  23.2. JHT vs. RoKi 1X2
  23.2. Hermes vs. K-Laser 1
  24.2. KOO-VEE VG-62 1X2
  24.2. D-Kiekko vs. HC Kerava 1
  24.2. RoKi vs. Hermes 2
  1.3. K-Laser vs. RoKi 2
  1.3. KOO-VEE vs. D-Kiekko 2
  1.3. JHT vs. Hermes 2
  1.3. HC Kerava vs. VG-62 1X2
   
 7. adidasler Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
  Lainaus:
  Markkanen-Joki-Erkkilä -kaksikko lienee yhdessä tekemässä pahojaan jo tuossa 1.3 pelattavassa Kalajoen pelissä. Ei siis silloin mikään helppo matsi tiedossa, vaikka tällä hetkellä JHT automaatti onkin. Rollosta on tunnetusti kyllä todella paha hakea pojot, jos roki vain kepittää Junkkarit viiikonloppuna ja motivoituu näin vielä loppuihin peleihin.
   
 8. Teukka Teräs Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät Rangers
  Lainaus:
  Ei täysin mahdoton mutta lähes tulkoon
   
 9. Kuubextra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Ei missään nimessä mahdoton! Täysin mahdollista että Hermes vie omat pelinsä. The kolme peliä pitäisi kumminkin suosikeille mennä. Jos jotain prosentuaalista arviota heittää, niin sanoisin että tällä hetkellä...

  1/5 miinus Hermeksen kolmen voiton todennäköisyys.

  Kaksi viikonloppua jälellä, jos ensimmäisen viikonlopun pelit menee oikein, niin meikäläinen saa vetää nitroja Kalajoella.
   
 10. make60 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes, Leijonat, Kärpät
  Tämän kauden viimeinen peli menossa Kalajoella, molemmille joukkueille merkityksetön peli joten mitään kummoista ei varmaan nähdä. Hermeksen osalta tavoitteeseen ei päästy, kokokausi mennyt hieman alavireisesti. Jatkosarjaan päästiin karsinnan kautta ja Mestis karsintaan ei sitten ylletty ollenkaan, syitä on varmaan monia mutta eipä niistä sen kummempaa. Eipä muuta kun uutta matoa koukkuun tuleville kausille.
   
 11. bat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi
  Tuleva valmentaja

  Huhuissa liikkuneissa nimissä on ollut muutama kiinnostava tapaus:

  Pajuoja, jatkanee silti Ilveksen organisaatiossa
  Rautio, huhujen mukaan HIFK myös kiinnostunut
  Manner, mikä on tilanne Vaasassa?
  Kauppi, näytöt?, motivaatio
  Lehtimäki, onko halua, puolin ja toisin?
  Vehmanen, sama kuin yllä

  Muut huhuissa esiintyneet ei kyllä itsellä herätä paljon mielenkiintoa eli kuuluvat kategoriaan: toivottavasti ei.

  KS:n mukaan neuvotteluissa mukana 4 valmentajaa, onko kellään tietoa nimistä, onkohan kukaan ylläolevista mukana.

  Toivottavasti Rahikainen palaa mukaan junnutoimintaan jossain välissä, uskon että sinne suuntaan voisi olla annettavaa.
   
 12. ShitBreak Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport, NHL
  Lainaus:
  Melko varmasta lähteestä kuulin, että Manner rupeaisi valmentamaan Sportin A-junnuja ensi kaudella.

  Toivottavasti kokoatte hyvän porukan ensi kaudeksi siellä Kokkolassa. Mestis ja ennen kaikkea Sport kaipaa teitä tänne.
   
 13. devil29 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pikkuseurat
  Vahva kutina on nimestä mutta kukaan ylläolevista se ei ole. En sano että olen varma nimestä mutta aika varma tieto asiasta on. Pelaajat jota on tulossa tai jatkamassa kiinnostaa enemmän. Kellään mitään varmaa tieto tuskin on ja nimiä ei varmaan kannata edes miettiä.
   
 14. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:

  Tarkoitatko Jami Kauppia? Taitaa valmentaa Jokereiden A-junnuja jatkossa- ehkä.
   
 15. Hermez Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes, Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  No eipä olis sillon mestisaikana voinu kuvitella, että joskus voi tulla mestistä ja sporttia ikävä, mutta näin se vaan on ollu varsinki tällä kaudella. Viime kausi nyt meni vielä ihan ok:sti, uus sarja ja uudet joukkueet, mutta tänä vuona sitä on jo kovasti kaivannu mestis-pelejä ja kiihkeitä sport-matseja. Todella toivon että kausi 2008-2009 tulis olemaan viimeinen suomisarjassa ja kaudella 2009-2010 päästäs taas kiusaan sporttia:) KS:ssä puheenjohtaja Nieminen ainaki sanoi, että ensi kauteen tullaan panostamaan ja tavoitteena on mestis. Helppoa se nousu ei varmasti oo, mutta toivossa on hyvä elää..:)
   
 16. Hermez Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes, Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  Pystytkö sen verran raottaa, että voisko tuo sinun mielessäs oleva valmentaja olla hyvä valinta? siis sun mielestä? Nooh.. kaippa seki asia selviää kuitenki tässä lähiaikoina.. toivottavasti. Ei tarvis taas ootella sinne touko-kesäkuuhun.
   
 17. Winger Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport
  Täytyy tässä todeta, että itseltäni on ainakin jäänyt haikein mielin väliin entiset väännöt Hermeksen välillä. Ja kyllä, veikkaisin, että 2/3 vaasaisista ja Sport-faneista toivoo teidän nousua. Minä mukaanlukien. "Paikallisottelut" Lempäälän LeKi:ä vastaan ei oikein nappaa.

  Kootkaa nyt ensikaudeksi iskukykyinen joukkue ja hilatkaa itsenne sarjataso ylemmäksi, niin nähdään taas tiukkoja paikallisvääntöjä.
   
 18. Urheiluhullu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes, HIFK ja HPK.
  Hermeksen uudet valmentajat

  Marko Sykkö (Kotka) ja Pasi Urho (Rauma) on Hermeksen uudet valmentajat. Nimet eivä sano mulle yhtään mitään. Onko kenellekään mitään tietoa heistä? Meriitit, ym...
   
 19. ToniKopi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Lainaus:
  Mitkä meriitit? Tuskin sellaisia edes on... No kattoo nyt miten ens kausi sujuu, en sano valmentajista mitään ennenkuin näen kaverit tositoimissa.

  Ps. Joo sporttifanit, ikävä on teitä vastaan käytyjä paikallismatseja, niissä on aina ollut sitä jotai. Toivottavasti pelattais taas vastakkain kaudella 2009-2010, saatais taas vittuilla puolin ja toisin oikeen urakalla:)