Ilmoitukset

Nimimerkki MachoFantastico ei jatka enää joukkueessa. Kun penkkikomennukset ja opastukset eivät nostaneet hänen kirjoitustensa tasoa, ainoaksi vaihtoehdoksi jäi kirjoitusoikeuksien poisto.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin VilleLeino provoilut taukoavat kahdeksi kuukaudeksi. Käyttäjän murheellinen rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki Malkkinen laajentaa viikon ajan sanavarastoaan ennen paluutaan palstalle.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Kimmo Stasi trollaus on palkittu kuukauden pelikiellolla.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Iso Paha ansaitsi itselleen viikon huilitauon HIFK-osion turhasta, sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään.

Nimimerkki Rambokala on saanut viikon pelikiellon keskityttyään NHL-osiossa henkilökohtaiseen hyökkäykseen asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis on seuraavat kaksi kuukautta vilttiketjussa ja toivottavasti hän tänä aikana opettelee keskustelemaan ilman provosointeja ja flametusta. 

Sulje ilmoitus

Hermes HT 2007–2008

Viestiketju osiossa 'Hermes' , aloittajana kakes, 02.04.2007 klo 13.19.

 1. kakes Jäsen

  No niin, yleisön pyynöstä avaamme täten juhlavasti uuden kausiketjun Hermes HT:n osalta. Tänne kaikki uutiset koskien HT:n ensi kauden joukkuetta.

  Eikös siitä lähdetä että tehdään kaikki asiat hieman paremmin kuin viime kaudella, eiköhän siitä hyvä seuraa.

  Viime kauden runko ja siihen laatupelaajia, mielellään tietysti omia paluumuuttajia ja tietysti talouden ehdoilla, siinä minun reseptini. Maalivahtikaksikko on tälle tasolle todella hyvä, toivotaan että molemmat jatkaa myös ensi talvena.
   
 2. upnorth24 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rovaniemen Kiekko, Rebels Rovaniemi
  Miten Hermeksen valmennus muodostuu kaudeksi 2007-2008? Eli kuka valmentaa? Entä se paljon puhuttu talouspuoli eli miten paljon vanhaa velkaa on saatu lyhennettyä? Tämä vaikuttaa varmaan aika pitkälti siihen millaisia vahvistuksia Hermes pystyy viime kauden runkopelaajien ympärille hankkimaan.
   
 3. Petski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes, Avalanche
  Yleisö kiittää.

  Lainaus:
  Samaa resepti kelpaa myös minulle. Suurin osa viime kauden joukkueesta saisi puolestani jatkaa ja muodostaa näin sen tutun rungon. Muutama vahvistus ulkopuolelta niin hyökkäykseen kuin myös puolustukseen niin se olisi siinä. Etenkin puolustukseen pitäisi saada lisää kiekollista taitoa mutta sitähän on aina ylenmäärin tarjolla, varsinkin suomi-sarjaan... Jos/kun Jeppe lähtee mestikseen niin hänetkin pitäisi jotenkin korvata.

  Joitain pelaajia varmasti lähtee. Jeppe mestikseen, Anttilalla myös on potentiaalia sinne ja joko asepalvelus painaa hänellä ja Friisillä päälle? Aappola mahtuisi heti mestikseen, ainakin alemman kastin joukkueisiin. Kopi ja Peso, vieläkö koulut jatkuu jotka sopivasti pitäisi miehet täällä? Siinäpä sitä on kabineteissä neuvoteltavaa mutta toivotaan että sieltä pian alkaisi jotain kuulua. Myös valmennus saisi minun mielestäni jatkaa. Rahikainen&Tuukkanen parivaljakko on nyt yhden kauden suomi-sarjaa nähnyt ja varmasti paljon viisaampia sen suhteen ja pystyvät kehittämään itseään valmentajina.

  Taloudesta ei ole oikein mitään hajua että miten on mennyt kun ei sitä seuran puolesta ole juuri kerrottu. Sen pitäisi kuitenkin olla selvää ettei ainakaan takapakkia ole tullut, vai? Maltilla pitää kuitenkin mennä eikä nousua pitäisi lähteä hakemaan liikaa hankkimalla paljon niitä maan kuuluja ostomiehiä.
   
 4. Börje Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  R.I.P Hermes, sympatiat JHT:lle
  Huhuja

  Kuulemma ainakin joku valmennusryhmästä ei jatka enää ensi kaudella. Myös joku taustaryhmäläisistä on jättämässä tehtävät. Näin laulavat ainakin pikkulinnut.
   
 5. Petski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes, Avalanche
  Anttila HPK:n riveihin.

  Kokkola-lehti kertoo että Topi Anttila siirtyy Hämeenlinnaan. Hyvä ratkaisu, siellähän on armeijapaikkakin lähellä, organisaatio osaa kehittää nuoria pelaajia ja myös antaa heille vastuuta. A-junnuissa varmaankin menee suurin osa kaudesta mutta varmasti vielä jonain päivänä esiintyy liigassa.
   
 6. TIIHEL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, AJAX,
  Lainaus:
  Petskin kanssa samaa mieltä. Kokkolalaisista ei ole ylitarjontaa maailmalla.
  Eikä kannata alkaa harmitteleen, kun hyvä mies lähtee, vaan toivotetaan Topille onnea!
  Teemu Aalto taitaa olla ainoa liigassa ja Miko Malkamäki ainoa A:n SM-sarjassa??
   
 7. tuppu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Eepee, Matti Höylä
  Lainaus:
  Niko Kivinen pelasi viimekaudella Tapparan B:ssä, tälle kaudelle olisi ollut nousu A:han mutta ilmeisestikin päätti palata Kokkolaan.

  H KIVINEN Niko 31.01.1989, Kokkola 175cm 75kg L
   
 8. TIIHEL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, AJAX,
  Hyväntekeväisyysottelu

  Hermeksen hyväntekeväisyysottelu pelattiin pienelle yleisölle. Markkinointi epäonnistui, olisi ollut nähtävää mm. Aalto, Hietanen, Loikas, Aaltonen jne.
  Tällaisessa höntsäottelussa näkee on hyvät kädet ja leikkimielistä pelkisilmää (mm. Hermesläisistä Anttila, Leskelä, Vainio, Gran, Ojatalo, Lehtimäki ja Malkamäet).
  Paluumuuttaja Kivinen -89 pelasi Hermeksen paidassa. Ei laiteta paineita. Pelasi viime kaudella B:n SM:ää huonosti menestyneessä joukkueessa. Suomisarjan kärkijoukkue Hermes on aivan eri tasoa, kuin B:n SM-sarjan joukkue. Ensi kaudella vielä A-junnuissa on parempi vaihtoehto?
   
 9. Petski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes, Avalanche
  Lainaus:
  Aika yllättävä siirto jos Kivinen palaa takaisin Kokkolaan. Olisi luullut uran jatkuvan jossain liigaorganisaatiossa, sen verran määrätietoinen ja kunnianhimoinen pelaaja oli jo Hermeksen junnuissa. Ilmeisesti a-junnut on pääsääntöinen joukkue ja välillä edustukseen. A-junnujen sm-liiga-> a-junnujen 2divari/suomi-sarja, joskus näinkin päin.

  Hermes aikoo julkaista pelaaja ja valmentaja-sopimuksia tällä viikolla. Mielenkiintoista nähdä minkälaista joukkuetta on tulossa ja kuka valmentaa. Myös tulevasta a-junnujoukkueesta olisi mukava kuulla jotain.
   
 10. devil29 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pikkuseurat
  Pitkästä aikaa tänne taas pitää jotain kirjottaa. Kivisen siirto oli odotettu. Poika kuitenki nuorena(15v) muuttanut kotoa. Ymmärrän täysin jos haluaa tulla takaisin, eikä siinä ole mielestäni mitään pahaa. Muita uusia nimiä mitä paperista uskon löytyvän on Pulkkinen jeppiksestä, tähän perustelut sillä että Friis menee armejaan ja Lahtonen rakentaa(?) taloa. Joten maalivahdille on tarvetta. Lisäksi uskon että kronanissa viimekaudella pelannut Fagerudd löytyy uutena pelaajana, mahdollisesti jopa molemmat kun heitä kaksi oli joukkueessa. Mutta Jonny nyt ainakin. Sitten voisin jostain etelän a-jun joukkueesta voisin kuvitella että koulupaikan perässä kokkolaan voisi muutama jannu tulla ainakin kokeille, hinta ei varmaan olisi korkea ja potenttiaali on varmasti, mutta heidän nimiä nyt ei tässä vaiheessa kukaan tiedä. Jos sellaisia edes olisi tulossa. Kurki oli viimevuonna eikä ollut mielestäni huono vaikka pelit loppuivat vähän kurjasti. Mutta jos heitä tulisi vaikka 2-5 niin olisi sitä kaveripohjaakin sitte, mikä on tärkeää nuorille miehille. Aron toivon myöskin palaavan mutta en siihen kyllä usko. Jos suomeen tulee takaisin niin taitaa siirtyä vaasaan, lähellä kokkolaa mutta sarjataso aapolle ehdottomasti se oikea.
   
 11. upnorth24 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rovaniemen Kiekko, Rebels Rovaniemi
  Lainaus:
  Aron toivotaan vielä joskus palaavan napapiirille, koska kyseessä on aikoinaan RoKin junnuista lähtenyt pelaaja. Aapolle löytyy kuitenkin varmasti vielä ottajia mestiksestä tai ulkomailta.

  Kuka Hermestä valmentaa ensi kaudella?
   
 12. kakes Jäsen

  Lainaus:
  Veikkaisin että Rahikainen jatkaa. Tämä ei ole tieto, vaan puhdas veikkaus. Vapun jälkeen lupailtiin sopimuksia, kuulemma kymmenkunta. Kohta ollaan viisaampia.
  Edit: Jaahas, 8.5 klo 15.00 selviää, lehdistö silloin myös paikalla. Kertoo Hermeksen nettisivut.
   
 13. Börje Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  R.I.P Hermes, sympatiat JHT:lle
  Ensimmäisiä soppareita julkaistu

  Hermestä valmentaa kaudella 2007-2008 Marko Rahikainen

  Maalivahdit: Vesa Lahtonen, Matti Pulkkinen(Jeppis) ja Patrik Westman (B) harjoitusringissä. Puolustajat: Joonas Kaas, Dimitri Gromov (Tappara A) ja Jere-Matti Ojala (B). Harjoitusringissä lisäksi Jukka Rahkonen (IK Kronan) ja Antti Tuunala (B). Hyökkäjiä: Olli-Pekka Kopiloff, Henri Hietaharju, Mikko Uusitalo, Matti Toskala, Jouni Ojatalo, Mika Kujala (HK Kings Ruotsi) ja Valtteri Hotakainen (B). Harjoitusringissä Sasu Peltomaa (B), Joni Hietala (B) ja Niko Kivinen (Tappara A,B)

  Lähtijät: Topi Anttila (HPK), Matti Pesonen (K-Vantaa), Jesper Söderholm (Sport?) ja Patrik Friis (Armeija?)

  Maalivahtiosasto on valmis, Friisin tilalle Pulkkinen ja Westman pelaa A-nuorissa. Puolustus kaipaa lisää vahvistuksia, ainakin 4-5 kaveria. Hyökkäys taas on puoliksi valmis. Siihen 6-7 kaveria lisää vielä.
   
  Viimeksi muokattu: 08.05.2007 klo 15.14
 14. tuppu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Eepee, Matti Höylä
  Lainaus:
  Ihan mielenkiintoisia nimiä, tarkennetaan senverran että marraskuussa Gromov vaihtoi Tapparasta Suomisarjaan, siellä HCM:n riveissä 5 peliä 0+0 ja 2min. Alkukaudessa Tapparan A:ssa 10 peliä 0+0 ja 4min.
   
 15. Petski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes, Avalanche
  Lainaus:
  Siinä on sitten ensimmäiset sopimukset. Rahikainen jatkaa päävalmentajana, ihan hyvä ratkaisu, muttei mitään mainintaa apuvalmentajasta ja Friisin jatkosta maalivahtipuolella?

  Paljon on junnusopimuksia jotka eivät varmaankaan kauheasti pelaa "ylhäällä", pääsääntöisesti kait a-junnuissa. Ellei sitten ihan tarkoituksella laiteta paljon nuorille vastuuta(ei ole mahdollista jos tosissaan haetaan ylöspäin).

  Maalivahdeista Lahtosen jatko oli hyvä, ilman häntä se näyttäisikin "hieman" heikolta. Pulkkisesta ei oikein mitään kuvaa minkä tasoinen molari on. Aikoinaan kyllä Hermeksen junnuissa pelannut joten tekee paluun. Pelaakohan Friis ensi kaudella jossain a-nuorissa/kenties missään, olisi tulevaisuudessa kuitenkin hyvä vaihtoehto.

  Hyökkääjistä Kopin, Henten ja Uusitalon sopparit mainioita. Toskala ja Ojatalo täydentävät duunaripuolta. Kujalakin pitkästä aikaa Hermeksen nuttuun. Kivinen voi olla yksi potentiaalinen junioripelaaja joka valtaa vakipaikan.

  Paljon tarvitaan lisää miehiä ja vahvistuksia mutta nyt on pää avattu. Kunpa sieltä seuraavaksi tulisi Aappolan jatko, kenties tärkein pelaaja Uskin ohella.
   
 16. TIIHEL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, AJAX,
  Ei yllätyksiä sopparirintamallla

  Odotettu avaus Hermekseltä. Ekat sopparit tekee luonnolisesti pelaajat, joilla vakiasunto ja -työpaikka, eikä oikein kysyntää (Hietaharjulla tosin olisi). Myös nuoret nappaavat hyvään tarjoukseen päästä edarien rinkiin (Hotakainen). Hyvä!
  Kolmas kategoria, vaarallinen sellainen, on kovaa hintaa pitävät, eikä juuria Hermekseen. Söderholmin (netin mukaan Sport ei ole kiinnostunut) pyyntö on varmaankin 10. kertainen jo sopparin tehneen Kaasiin verrattuna. Kantsiiko, ehkä?
  Sitten on paluumuuttajat. Edelleenkin sanon, ettei paineita Grmoville (viime kaudella tehot 0+0 10 ottelussa ja Kivisellä B:ssä vain 3 maalia yli 30 ottelussa. Viisas pääätös tulla ottamaan vauhtia.
  Eräs kirjoittaja kertoili, että Aron kanssa neuvotellaan kiivaasti, samoin erään Jeppiksen hyökkääjän kanssa - vain hinnasta kinastellaan. Sama mies sanoi, että kaverukset Aappola ja Gran ovat jäämässä. Granilla tosin koko viime kauden vaivannut nilkka on leikattu ja on parikuukautta kipsissä. Rahikaisen mukaan oli ollut iso leikkaus. Rahikainen kuulemma asettaa etusijalle sellaiset, joilla on halu harjoitella, siis jo kesällä. HYVÄ!!! Lihakset nimittäin tulevat ja menevät, mutta läski muuttuu helposti ikuiseksi - näin ainakin minul..
   
 17. frank&stein Inc. Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes Ht
  Hienoa Hermes

  No niin nyt on ekat sopparit julkaistu ja mahtavaa että tässä vaiheessa ollaan jo saatu kiinnitettyä viime kauden kärkipelaajia. Uskoisin että Uski kyllä tekee sopparin mutta ottaa nyt kesän vähän lomailun kannalta ja ei siksi kiirehdi sopimuksen kanssa.

  Mitä järkeviä vaihtoehtoja Aappolalla on hermeksen lisäksi näillä lakeuksilla, ei niitä ole, jeppiskö ja pah. Jos mietitään hermestä nyt ja vuosi sitten niin viime vuonna tähän aikaan kaikki oli hajallaan 13 vuotta kestäneen mestis putken katkettua. Pelaajat jotka tekivät sopparin Hermeksen kanssa eivät voinneet tietää mitä tuleman pitää se oli tavallaan hyppy tuntemattomaan niin levällään oli hermeksen eväät.

  Nyt on tilanne aivan toinen, Kokkolan Hermes on luonnut nahkansa uudelleen ja todistannut että täällä on organisaatio kunnossa ja joukkue voimissaan. En usko että tulee olemaan vaikeaa saasa joukkuetta kasaan, niin kovat oli näytöt viime kaudella.
   
 18. devil29 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pikkuseurat
  No nyt on sopparit auki ja tällä hetkellä näyttää hyvältä, koska ei kellään muilla pohjosen joukkueella ole soppareita. Ainakaan niitä ei ole virallisesti tiedotettu. Ainut mikä itseä vähän mietitytti että onko sillä mitään merkitystä joukkueen sopimusten tekoon kun manageri lähti?. Kuitenki uskon että ainakin pelaajien keskuudessa hyvin pidetty persoona. Mutta tuohon tosiaan tarvisi ehkä viimekauden joukkueen ulkopuolelta sen 5-8 pelaajaa johon lasken siis hyökkääjät ja pakit. Kuinka paljon on pelaajia tarjolla ja kuinka paljon on halukkaita tänne tulemaan niin se on sitte taas ihan toinen juttu, ja sitä ei varmaan tiedä kuin rahikainen itse. Asia varmasti selviää ennen sarjan alkua, mutta kuitenki uskon että hermes seurana kiinnostaa varmasti jotain pelimiestä(koska ei tänne mitään tusina miehiä kannata hommata) enemmän kuin esimerkiksi raahe,cowboys, taikka komu. Uusista odotan Gromovilta paljon vaikka tehot eivät puhu puolestaan, mutta muistan kyllä kun hän täällä pelasi junnuissa. Tais käydä yhden kauden sportin kanssa pelaamassa jotain ikäluokkaa. Oli ainakin sillon parhaita pelaajia mitä joukkueessa oli ja on todella fyysinen, nopeutta ei kyllä sillon ollut mutta jos edes treenaa tapparan kanssa niin onhan siitä varmasti PALJON hyötyä. Kujala on myöskin mielenkiintoinen nimi. Tosin en tiedä mitään mitä häneltä odottaa, onko kova tekeen pisteitä, vai taitaako fyysisen pelin?. Olisiko hänellä mahdollisesti jotain suhteita hommata tänne ruotsin puoleta ketään pelimiestä?. Kuuleman mukaan jo heinäkussa kokkolaan tulee jää joten sinnekkin joukkue pääsee ennen muita, tai ainakin ennen näitä pienemmiltä paikkakunnilta tulevia joukkueita. Millon seura meinaa antaa lisää makiaa mahalle ja tiedottaa seuraavista sopimuksista. Onko kenelläkään tästä mitään tietoa, vaikka tässä ei nyt kannata vielä hätäillä.
   
 19. Börje Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  R.I.P Hermes, sympatiat JHT:lle
  Lainaus:
  Rahikainen taitaa vetää managerin roolia, valmennuksen ohella nyt kun Sipiläinen lähti pois. Iso menetys tottakai mutta en usko että tällä tasolla se paljon näy. Kokkolasta ja lähialueelta pelkästään koottu joukkue on ihan kelpo Suomi-sarjaan mutta jos Mestikseen yritetään niin sitten joutuu kyllä hankkimaan kentällisen verran pelimiehiä muualta.

  Toivotaan että Uski ja Aappola jatkavat. Jotenkin en usko että Aappola enää Jeppiksen paidan pukisi päälle, vaikka näin kovasti naapurikaupungin kiekkoystävät väittää. Jos Aappola lähtee niin suuntana on Mestis tai ulkomaat. Muita tärkeitä pelimiehiä viime kauden joukkueesta jotka ovat ilman sopparia ovat esim. omat kasvatit Vainio, Indola, Leskelä ja Gran sekä Heikkilä, Rintaniemi ym. näitten kohdalla taitaa paljon riippua työasioista ja opiskeluista.

  Jos uusista pelimiehistä puhutaan niin ainakin semmoinen kaveri kuin Jani Kylmämaa olisi ihan tervetullut vahvistus ja varmasti saatavilla. Kannataisi myös kysäistä esim. Kimmo Salmelaa vuoden tauon jälkeen että olisiko mielenkiintoa comebackiin.
   
 20. Petski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes, Avalanche
  Eilinen Kokkolalehti kertoi Jens Friisin saaneen sm-liiga joukkueelta tarjouksen. Vaikka se olisi Hermekselle paha takaisku että hommansa osaava ja pitkään seurassa työskennellyt maalivahtivalmentaja lähtisinkin, niin jotenkin vain toivon että Friis ottaisi pestin vastaan. Se olisi hienoa että myös valmennuspuolelta pystyisi Hermeksestä nousemaan liigaan, ei vain pelaajat. Saisi Friis uralleen hienon palkinnon.
   
 21. TIIHEL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, AJAX,
  Lainaus:
  En epäile yhtän etteikö Gromov voisi olla kelpo pelaaja, mutta onko Devilin tietoihin uskominen. Kun sanoit, että hän oli Sportin parhaita. Etsin tilastoja ja löytyi.
  Sportin B.ssa 2004-5005 mahtui kauden aikana pelaamaan runko- ja alemmassa karsintasarjassa vain 10 ottelussa ilman tehomerkintöjä.
  Tosin Sportissa pitää Hermesläisen olla paljon parempi kuin kilapailija peliajan saamiseksi.
  Annetaan Devil hyvä pojan rauhassa näyttää kykynsä, eikä levitetä turhia odotuksia.
   
 22. devil29 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pikkuseurat
  Luin itsekkin oman viestin uudestaan ja saihan siitä sellaisen väärän käsityksen. Tarkotin että oli parhaita Hermeksessä. En voi sanoa yhtään mitään ajasta vaasassa kun en yhtään peliä nähnyt. Mutta kokkolassa kävin katsomassa jokaisen ottelun mitä sillä ikäluokalla oli. Koska se oli poikkeuksellisen lahjakas ikäluokka kokkolassa(87). Okei pojat oli sillon c-junnuja ja varmasti siitä on ajat muuttuneet, mutta kyllä sen vaan huomaa jos jollain on sitä jotain. En tosin elämäntavoista tiedä sen enempää enkä niihin kantaa voi ottaa, mutta voisi luulla että jos edes jotain tekee omatoimisesti niin on vahvistus. Lisäksi näin häneltä viimekaudella HCM:ssä kaksikin peliä joten on minulla jonkinmoinen aavistus minkälainen kaveri tänne on tulossa takaisin.
   
 23. Castillo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kaikki jotka Sport kaudella 2015-2016 voittaa.
  Viikonlopun kapakkalintu Vaasasta laulaa, että Jesper Söderholm jatkaisi Hermeksen riveissä. Että näin.

  Yllättävän hiljaista. Missä on Kakes ja 00??
   
 24. kakes Jäsen

  Fudisviheriöillä. Jääthän on jo sulatettu?
   
 25. TIIHEL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, AJAX,
  Lainaus:
  Ei kelvannut Jeppe Spåraan, mutta kyllä Hermekseen. Hyvä kaveri S-sarjaan. Muutoin valm. Rahikainen tuntuu "panikoivan". Tarjoilee kuulemma sopimuksia mm. Kroonan-pelaajille, jota ei edes Jeppis ole huolinut.
  Ja huoltajaksi, huhhuh, taas tällaista isä-poika juttua..