Ilmoitukset

Nimimerkin rullisti lento loppui lyhyeen ja tämä nimimerkki on passitettu käyttäjän aiempien nimimerkkien tavoin porttikieltoon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Hermes HT 2007–2008

Viestiketju osiossa 'Hermes' , aloittajana kakes, 02.04.2007 klo 13.19.

 1. Petski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes, Avalanche
  Neljä harjoitusottelua alla ja neljä voittoa. Tuloksellisesti on mennyt mitä parhaiten mutta tulos ei aina kerro kaikkea. Eilen D-Kiekko oli pirun vahva varsinkin ensimmäisessä erässä. Todella luisteluvoimainen joukkue jonka syötöt menivät lapaa ja hyökkäykset rakennettiin mallikkaasti. Toki välillä tuli harhojakin. Vaikka Hermes teki maalit niin D-Kiekko vei ensimmäisen erän miten tahtoi. Maalipaikkoja tuli ja tuli muttei mistään maalia. Vielä toisessakin erässä he olivat mielestäni niskan päällä mutta kolmannessa osat kääntyi. Oliko sitten Hermeksen kokemus, parempi kunto vai alkoiko Hermes yksinkertaisesti pelaamaan mutta siinä erässä D-Kiekko näytti hieman oppipojalta. Ehkei ollut Hermekseltä ihan paras keskittyminen otteluun kun tuli niin paljon harhasyöttöjä ja virheitä.

  Seuraavaksi täytyy kehua maalivahti Pulkkista. Aluksi oli hieman sitä epävarmaa pompottamista mutta kun vetoja alkoi tulla niin hän oli kuin muuri. Ei tietoakaan epävarmuudesta ja piti Hermestä pystyssä ajoittain. Alkaakohan Jens Friisin opit puremaan? Tätä rataa kun Pulkkinen jatkaa niin hyvä tulee.

  Uski taisi pelata ensimmäisen pelinsä tälle syksylle ja osoitti että Maestro on entisensä. Lättyä lapaan jne. Perinteinen yv-läpiajo Hietaharjulle toimi taas kerran. Molemmat Hermeksen häkkipäiset juniorit alkavat jo pelata kuin miehet. Hotakainen on jo ollut valokeilassa mutta nyt myös #19 Hietala näytti ettei enää paljoa jännittä näitä pelejä.

  Hermekseltä taisi puuttua Lahtonen, Uusitalo ja Kivinen.

  Viikon päästä uusiksi D-Kiekkoa vastaan, silloin Jyväskylässä.
   
 2. SuperPantso Jäsen

  Keskustelua hermeksestä...

  Fanclub foorumilla...

  Aika kovaa tekstiä putkikatsomolta..

  Hermes HT tänään

  Joukkue pelaa suomi-sarjan 2 lohkossa. Mielestäni joukkue on jopa heikentynyt viime kaudesta mutta tämä on vain karkea arvioni ja sen tulee vasta alku kausi/sarja osoittamaan. Joukkue tavoite ei voi olla muu lopullinen 8 joukkueen suomi-sarja. Matka sinne ei tule kuitenkaan olemaan helppo. Ainekset ovat jopa katastrofiin jos pientä ajatusleikkiä alkaa leikkiä.

  Jeppis on vahvistunut mielestäni huomattavasti ja uusi valmennus tuo varmasti myös vanhoihin pelaajiin uutta intoa. Pidän jopa asiaa varmana että, juuri Hermes ja Jeppis ratkaisevat keskenään sen elin tärkeän lohko voiton. Mitä jos juuri tuossa taistelussa Jeppis vetääkin sen pidemmän korren. Silloin Hermestä vastaan asettuu ristiinkarsinta vaiheessa joukkue kovasta pohjoislohkosta. Kaksiosaisessa ottelu sarjassa kumpikin joukkue voittaa oman kotiottelunsa ja sen jälkeen pelataan jatkoerä. Siinä vaiheessa yksi maali nousee mielestäni jopa jo liian suureen merkitykseensä. Ai miksi? Siinä pelataan jopa seuran tulevaisuudesta.

  Kiinnostaako sen jälkeen (se maali tulikin uimahallin päätyyn) enää kriittistä kokkolalais yleisöä kolminkertainen sarja jossa joukkueet ovat malliin JHT, SHT, YJK, KoMu ja jopa IKK sekä Ku-Ry. Olisiko kukaan ottanut vakavasti jos 4 vuotta sitten olisi sanonut mestis ottelun erätauolla makkara jonossa, että Hermes pelaa virallisen sarja ottelun Kruunupyyn ylpeyttä IKK:ta vastaan. Ei kukaan!

  Ensimmäiset ovat varmasti hermostuneet ajatus leikkiini ja uskaliaimmat jopa väittävät minun olevan kateellinen "Einari" Pietarsaaresta. Vakuutan olevani niin Hermes kuin vain ihminen voi olla mutta todella huolestunut sellainen.

  Jos paikka "auringosta" ei aukea ja katsomot kumisevat tyhjyyttään niin joku tokaisee tietysti -mitä sitten ensi vuonna sitten uudestaan-. Sekin on varmasti mahdollista mutta jo seuran olemassa olon edellytys on pelata joka kausi vähintään 20- 30 kotiottelua joihin saapuu keskiarvolla 400 maksavaa katselijaa. Ai miksi? Hermeksen velka määrä arvioni mukaan huitelee 200 tuhannen euron paikkeilla puolin ja toisin ja jatkumon edellytyksenä on tuon summan säännöllinen kuittaaminen ja nimenomaan pienenpään suuntaan. Jos summan muuttaisi tavalliseksi asunto lainaksi olisi pelkät korko kustannukset n. 10000 euroa vuodessa. Ja jos on velkaa ja sitä haluaa lyhentää niin silloin pitää ansaita enemmän kuin tuhlata näin yksinkertaista matematiikkaa käyttäen. Onko se mahdollista jos perinteikäs Hermes HT pelaisi
  suomi-sarjan alemmassa sarjassa. Lipputuloja kun ajattelen, ne kun ovat jääkiekko joukkueen se toinen tulon lähde tukijoiden lisäksi.

  Myös uskaliaimmat uskovat ja jopa väittävät seuran pelaavan mestistä seuraavan 2-3 vuoden sisällä. Melkein voisin vakuuttaa, että se on niin kaukainen asia kuin on myös seuran velattomuus. Eli yksinkertaisesti seura ei voi edes satsata sellaisiin pelaajiin ja sellaiseen organisaatioon ennen kuin se suuri vuori on pieninpiäkin murusia myöten saatu karistettua pois hartioilta. Eli sillä voitto prosentilla mitä nyt voi suomi-sarjassa parhaimmillaan tehdään tähän kuluisi aikaa varmasti 20 vuotta. Ellei enemmÃäkin! Ja taas varmasti joku huutaa siellä lankojen toisessa päässä - onhan sitä muuallakin noustu-. Onhan toki mutta yleens se on käynyt kahdella tapaa.

  1. Tulee paikallinen Salonojan Jussi ja laittaa omiaan peliin ja harmi vain, että näillä leveysasteilla ei sellaista kaveria löydy. Tai yksi tulee mieleen mutta tämän perheyrittäjän Nikkanen on jo kiinnittänyt vihreisiin.

  2. konkurssi ja uudet miehet puikkoihin puhtaalta pöydältä rakentamaan uutta Hermestä. Tämä jälkimmäinen vaihtoehtokaan ei takaa asiaa etteikö tilanne olisi jo muutamassa vuodessa täysin samalla tasolla kuin se on nyt.

  Mutta tähän päätän kirjoitukseni näin keskeneräisenä ja potkaisen pallon eteenpäin, jotta kirjoitustani kommentoitaisiin ja tulisi ajatuksia ja ajatusleikkejä Hermeksen nykytilasta se sen tulevaisuudesta.

  ps. onneksi en aina ole oikeassa
   
 3. upnorth24 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rovaniemen Kiekko, Rebels Rovaniemi
  Osuiko SuprePantso noinkin arkaan paikkaan, ettei kukaan Hermeksen vakiokirjoittajista edes viitsi osallistua keskusteluun?
   
 4. Kuubextra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Lainaus:
  Jos olisit seurannut vähänkään tiiviimmin Hermestä viime kaudella, niin huomaisit että kyseisessä tekstissä yli puolet on täyttä puppua. Selkeä vakaa noususuhdanne menossa. Viime kaudella pyrittiin 60 000€ tulokseen, eikä siitä paljoa jääty. Nyt näyttää joukkue vähintään yhtä hyvältä mitä viime kaudella ja uskon että katsojakeskiarvo nousee. Jeppiksen selkeä vahvistuminen nostanee paikallispelien katsojamäärät yli tuhanteen.

  Tosin itekki olin tyytyväinen hänen pitkään kirjotukseen, vaikkakin provosoimalla yritti saada aikaan keskustelua. Hieman onnistuikin siinä *peukku*
   
 5. Petski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes, Avalanche
  Lainaus:
  Voi olla ettei aina ole kone nenän edessä? Muutenkaan Hermes-osio ei ole se kaikkein vilkkain.

  Mutta voisihan sitä jotain kommentoidakin.

  Aluksi vaikka noista veloista. Miten niistä voi kukaan muu tietää kuin sisäpiiriläiset, kun minkäänlaista talouspuolen tiedotteita ei näytetä julkistettavan? Tuo putkikatsomon 200k€ on hänen heittonsa jonka myös myöntää. Ainoa fakta mikä on yleisesti tiedossa on se, ettei Hermes ole enää sentin senttiä velkaa kaupungille. Sitten tuo tavoiteltu 60000€. Onko oikeasti tietoa ettei siitä "jääty paljoa" vai onko laskettu yleisömääriä. Meinaan tuo summa olisi aika kova suomi-sarjaan. Mestiksestä putoamiseen päättynyt kausi toi varmasti takapakkia velkoihin. Sitä ennenhän niiden maksut oli hyvässä aikataulussa ja ne hoidettiin kunnolla -näin ainakin silloin ilmoitettiin. Selvyys saataisiin jos seurasta kerrottaisiin mikä on tilanne. Mennäänkö oikeaan suuntaan?

  Samaa mieltä olen siitä että se on selvä katastrofi jos ei jatkosarjassa olla kun se käynnistyy. Koko kausi jääkarhuja, kronaneita jne vastaan(kaikella kunnioituksella) ei varmasti kelpaa kokkolalaisyleisölle ja se näkyisi tilipussissa. Hermes ja Jeppis tullee ratkomaan tuon lohkovoittajan. Jeppis on satsannut ja siellä tuntuu olevan tekemisen meininki. Lupaa hyvää kauden paikkallisotteluille. Luulen että joku Jeppiksen asioista tietävä kirjoittaa tälle palstalle niin kysynkin hieman ohi aiheen, vieläkö Lappari jatkaa?

  Parin tunnin kuluttua vastassa SHT. Saapa nähdä pelaako Vapolan Ari maalilla. Olisi kiva nähdä hänetkin tositoimissa pitkästä aikaa Kokkolan hallissa. Tähän mennessä Hermes on voittanut kaikki harkkapelit ja toivottavasti voittaa tänäänkin. Enemmän kuin voittoa odotan kuitenkin Hermeksen pelillistä esitystä, ennen kaikkea kiekollista pelaamista. Onko tapahtunut kehitystä?
   
 6. Börje Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  R.I.P Hermes, sympatiat JHT:lle
  Provolta tuntuu tuo putkikatsomon kirjoitus olevan pelkästään. Mutta hienoa että saadan vähän väriä tänne hiljaiselon jälkeen ja kausihan on kohta alkamassa. Totta on että Hermeksellä on velkaa mutta tarkkaa summaa ei tiedä kuin johtokunta. Ainakaan kaupungille ei ole velkaa, näin luki lehdessä.

  Mitä olen kuullut niin ei Hermeksen joukkue paljon maksannut viime kaudella. Kaikki pelaajat joko käyvät töissä tai opiskelevat Kokkolassa. Tuskin kellekään makseta paljon mitään, toisin kuin pietarsaaressa, jonne pitää hankkia pelaajia rahalla. Hermeksellä kävi hyvin porukkaa peleissä ja niillä tuloilla väheni varmasti velat jonkun verran ainakin.

  Mitä joukkueseen tulee niin ei se ole kyllä heikentyny vaan monet ovat nyt vuoden verran kokeneempia ja uskon että Topi Anttilan korvaa Valtteri Hotakainen josta tulee kauden yllätysnimi. Aapo Aro on sarjan paras pakki ja hän korvaa kertaheitolla Granin sekä Rintaniemen.
   
 7. upnorth24 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rovaniemen Kiekko, Rebels Rovaniemi
  Lainaus:
  Nuorempia jannuja lukuunottamatta on melko lapsellista ajatella, että kaikki Hermeksen pelaajat pelaisivat pelkästä rakkaudesta lajiin. Varsinaista palkkaa ei varmaan makseta, mutta kulukorvauksia ja päivärahoina pelaajat varmasti saavat hyvin "katettua kulunsa". Kun nämä lasketaan kuukausittain yhteen niin kyllä siinä maksamista kertyy velkataakasta riippumatta. Pietarsaaressa saatetaan toki maksaa enemmän...Viime kaudella Hermeksen kuluja nosti varmasti yllättävän pitkät ja kalliit vieraspelimatkat. Sitä ongelmaa ei ole tällä kaudella ainakaan syksyllä.

  Se, että Hermeksen johtokunta ei puhu sanallakaan velan määrästä kertoo jo oman tarinansa.
   
 8. Börje Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  R.I.P Hermes, sympatiat JHT:lle
  Lainaus:
  Tätä nimenomaan tarkoitin eli palkkaa ei makseta mutta kyllähän kulut korvataan. Ei kukaan kyllä rikastu pelaamalla mutta ehkä jotain pientä "ekstraa" aina saadan. Ollaan kumminkin Kokkolassa pelattu 13 vuotta 1-divaria/Mestistä niin kyllä kulut on ihan eri luokkaa ollut silloin kuin nykypäivänä. Silloin harjoiteltiin 2 kertaa päivässä nykyään 4 kertaa viikossa. Sponsorit on pysynyt ja yleisöä kävi hyvin vaikka pelattiin sarjaporrasta alempana.
   
  Viimeksi muokattu: 14.09.2007 klo 19.04
 9. kakes Jäsen

  Lainaus:
  Alahan sitten tarinoida, sinulta se näemmä hyvin onnistuu, aina äänessä...

  Tarinoitahan voi vääntää aivan mistä vaan niinkuin tässäkin tapauksessa. Tarina vain sai alkunsa jälleen jostain jonkun kateellisen huhusta. Kärpäsestä tehdään taas härkänen oikein foorumeilla.

  Miksi pitäisi puhua kun puhuttavaa ei yksinkertaisesti juuri nyt ole? Puhuuko esim. Roki avoimesti julkisuudessa veloistaan kuinka usein? Jäsen upnorth24 antaa tähän varmaan tyhjentävän vastauksen.
   
  Viimeksi muokattu: 15.09.2007 klo 20.39
 10. Raymound Jäsen

  Lainaus:
  Eiköhän se kakes ole näiden kirjoituspalstojen tarkoitus olla äänessä vai saako vasta siinä vaiheessa oikeuden kommentointiin kun liikkuu joka paikassa typerä ht:n kaulahuivi kaulassa ja luule olevansa tärkeä palanen kokkolalaisen jääkiekon tulevaisuudessa??

  Kannatan täällä vapaata kirjoittelua perustui aihe faktaan tai pelkkään huhuun ja älä sinä aina kommentoi muiden kirjoittelua vaan tuo myös oma näkemyksesi esille.. Vai löytyykö sinulta edes sellaista? kerro meille ne aina kaipaamasi faktat nyt niistä asioista mitä olet täällä kumonnut esim. velan määristä. Mistä sinä ne pieni rumpalipoika tiedät? Onko käynny mclarenit ja joku sisällä vuotaa kuin seula??

  Joo ei ollu tarkoitus pahoittaa kenenkään mieltä mutta pakko ottaa kantaa kun loppupeleissä kaikki puhuu pelkkää paskaa. Ei oikeen kukaan tunnu tietävän mistään mitään ja kuitenkin on varaa arvostella muiden kirjoituksia ja kommentteja muuten kuin asiallisesti kantaa ottaen.
   
 11. kakes Jäsen

  Lainaus:
  Minulla on silti se HT:n kaulahuivi kaulassa ja viime kaudella tuli katottua kaikki Ht:n pelit, ja suuri osa myös vieraspeleistä. Ja omalta osaltani olen ollut viime vuosina se pieni palanen Hermestä myös ihan konkreettisesti. Miten on oma laitasi? Millä panostuksella ite oot mukana?

  Aivan turha tulla ryttyilemään, mutta ottaa vähän pattiin se että että joku heittää jonkun summan ihan hatusta,lainamääristä väliltä miekka ja kilpi ilman minkäänlaista faktatietoa herättääkseen keskustelua?? Ei jumalaut...se ei oo mitään keskustelua.

  Heitä ihan vapaasti mitä paskaa haluat niskaan, laitan kyllä sen Hermeksen kaulaliinan yhä kaulaan ja käyn peleissä mutta tällaiset keskustelut käydään kyllä yleensä ihan mies miehelle. Ja näin toivoisin tässäkin tapauksessa käyvän.
   
 12. Börje Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  R.I.P Hermes, sympatiat JHT:lle
  Lainaus:

  Mitä typerää siinä on jos kulkee HT:n kaulahuivi kaulassa!? Kerropas minulle? Kaikki saa kannustaa Hermestä millä rekvisiitalla kuin kukin haluaa. Ilman että joku tuulipukukansalainen täällä nimimerkin takaa haukkuu... tää on just tätä juntti meininkiä Suomessa.
   
 13. kakes Jäsen

  Lainaus:
  Nimenomaan, ei haluta näyttää että kannatetaan ja fanitetaan jotain joukkuetta ettei vain leimattaisi mitenkään. Ja sen verran voisin Raymondille antaa takaisin että tuollaisella sinun, n. 2 kirjoitetun viestin vuosivauhdilla on aika paha kannattaa vapaata keskustelua.Ilmeisesti sinun oli vain pakko avautua.

  Ja vielä tiedoksi, joo, löytyy multa vankat omat mielipiteen. Ja ne yleensä sanon sitten ne suoraan muutamalla sanalla ja mielummin ihan kasvotusten. Nimittäin kun täällä on helppoa heittää päin näköä sellaisiakin vuodatuksia mitä ei ihan kasvotusten sanoisi.

  Tätä off topikkia jatkan enää ainoastaan kasvotusten.
   
 14. Petski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes, Avalanche
  Tänään oli lehdessä hieman ennakkoa suomi-sarjan alkamisesta ja siitä sai vähän tietoa Hermeksenkin osalta.

  -Budjetti on suomi-sarjan tasolle kohtuu jykevä n.300000€.

  Ei siellä millään perunoilla pelata. Mielenkiintoista on se, että molemmat jalkapallojoukkueet pelaavat ykkösessä reilun 200000€(?) budjetilla. Osoittaa sen että kaikesta "jalkapallobuumista" huolimatta lätkälle on oma vahva paikkansa kun tukijoita löytyy tuoho malliin.


  -Mielenkiinto seurajohdon mukaan Hermestä kohtaan on nousussa. Kausikorttien myynti on noussut 20%.

  Hyvä juttu että kausikortit käyvät kaupaksi. Mielenkiinnolla odotan lippujen hintoja, mennäänkö lähempänä mestiksen tasoa kuin viime vuonna?


  -Pelaajarintamalla Hermekseen oli imua, mutta joukkue haluttiin pitää mahdollisimman kokkolalaisena ja vähillä muutoksilla. Jos kuitenkin tarve vaatii, niin kesken kauden voidaan hankkia vahvistuksia.

  Jos oikeasti voidaan kesken kauden hommata vahvistuksia niin hyvä. Itse kuvittelin että budjetti ei paljoa sellaisia soisi, mutta mikäs siinä.

  Joukkuehan on säilynyt terveenä koko treenikauden mutta viimeisessä pelissä SHT:ta vastaan taisi tulla takapakkia. Näytti yhdessä tilanteessa siltä, että Indola loukkasi jalkansa, eikä häntä enää kentällä näkynyt. Harmi, koska sille miehelle on sattunut loukkaantumisia jo aivan tarpeeksi. Muutenkin pelaaja jollaista on ilo katsoa. Antaa kaikkensa, ei väistä ketään, menee vaikka pää edellä laidasta läpi jos tarvitaan ja osaa tehdä myös pisteitä.

  Tavoite on Hermeksellä mestiskarsinnat. Kuten Rahikainen sanoi, vaikka harkkapelit on voitettu niin pelissä on vielä tekemistä. Mielestäni pelissä on vielä hirvittävästi tekemistä jos katsotaan viimeistä SHT-peliä. Tosin siinä näytti että aina ei välttämättä oltu täysillä mukana. Hermeksen kiekollista peliä voisi kuvailla sihvosmaisella termillä "shedden-kiekoksi". Olisin toivonut että Hermeksen kiekolliseen peliin olisi kehitetty jotain uutta mutta saa nähdä.

  Saadaan perjantaina kova sarja-avaus. Hermestä pidetään ylivoimaisena suosikkina lohkovoittajaksi, mutta Jeppiksen materiaali ei paljoa kalpene. Viimeisimpänä joukkueeseen on liittynyt Vihtola, Lappari, ja Loka Laitinen.

  Enää pari päivää ja kausi alkaa taas. Ei muuta kuin eka Jeppis nurin ja sitten kotona KoMu niin saadaan hyvä kauden aloitus:)
   
 15. Börje Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  R.I.P Hermes, sympatiat JHT:lle
  Lainaus:
  Aika iso budjetti SS:an vaikka viime kaudella matkusteltiin pitkiäkin matkoja ja joukkue oli suht sama kuin tällä kaudella. Eli tämä tarkoittaa todellakin että joukkueseen voidaan hankkia vahvistuksia kesken kauden.

  Laitinen ei taida pelata Jeppiksessä enää, ei ole ainakaan tehnyt sopimusta eikä käynyt jäällä edes.

  Mielenkiintoisia pelejä tulossa todellakin heti sarja-avauksena paikallispeli Jeppistä vastaan ja uus tuttavuus KoMu-HT jossa pelaa paljon ex-sporttilaisia kuulemma Kalle Mattilan johdolla ;)

  EDIT: Taitaa muuten tuo A-juniorijoukkue olla mukana tuossa budjetissa, eli se on ainakin yksi syy tuohon isoon budjettiin. 18 pelaajasopimusta oli ainakin tehty A-juniorijoukkueseen pari viikkoa sitten ja sarja alkaa vissiin kans vklp. eli kysessä A-nuorten 2-divari.
   
  Viimeksi muokattu: 19.09.2007 klo 14.06
 16. TIIHEL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, AJAX,
  ISO BUDJETTI..

  Sama pisti lehdessä silmään, että HT:llä peräti 300.000 budjetti (totta vai tarua?) ja 50 prossaa isompi kuin futiksen seuroillamme pykälän ylempänä. Matkakustannuksetkin ovat piirisarjapalloiluun verrattavissa, eikä luulisi palkkojakaan maksettavan Suomi-sarjatasolle - pelaahan Hermes samalla tasolla kuin Kipparit jaliksessa. Kyllä puh.johtaja Nieminen on oikealla tiellä, saadaan velkataakka pienemmäksi ja sitä kautta lisää uskottavuutta tulevaan!
  Vain yksi ennakkosuosikki, sillä Hermeksellä on rutkasti kokeneita pelaajia parhaassa iässä. Harkkapeleissä ei omasta "pelikirjasta" ole ollut tietoakaan, mutta Rahikainen antaa Uskille, Hietaharjulle ja Aappolalle yv:ssä paljon vastutta, samoin kuin pakit Jeppe ja Aro isossa roolissa. Keparissa ei ollut Kivisestä mainintaa, onko hakemassa kovempia haasteita.? On kuulemma tällainen pykälä sopparissa.
   
 17. -#22- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kotkan Titaanit
  Taitaa Hermeksen puolustus vahvistua yhdellä Kotkasta tulevalla pelaajalla.
   
 18. Kuubextra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Lainaus:
  Nimi kiinnostaa ja millasesta pelaajasta on kyse?
   
 19. Börje Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  R.I.P Hermes, sympatiat JHT:lle
  Lainaus:
  Taitaa olla kysessä Mikko Haapanen, jos joku tulee. Ei ole ainakaan pelannut tällä kaudella vielä.
   
 20. Petski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes, Avalanche
  Lainaus:
  Jos Haapanen on tulossa niin hän voisi olla hyvä lisä. Jatkoajan pelaajakortin mukaan hyvä luistelija, terävä laukaus ja kiekollinen peli onnistuu. Roolin kohdalla lukee että "tulee saamaan paljon peliaikaa". Onko sitten vain loukkaantunut kun ei ole pelannut? Hänhän kävi myös Sportissa kääntymässä.

  Puheenjohtaja Nieminen kritisoi lehdessä kaupungin asettamia kovia jäähallin vuokria. Vuokrahinnat ovat jopa nousussa mestis-aikoihin verrattuna. Nyt pelataan kuitenkin porrasta alempana. Hallivuokrat voi syödä tuosta budjetista yllättävän ison kakun. Mielenkiintoista oli myös puheenjohtajan ajatus omasta hallista. "Jos tilanne jatkuu tällaisena, meidän on pakko harkita, löytyisikö yrittäjää joka rakentaisi meille oman hallin". Suurinpiirtein noin. Harmi vain, että Kokkolasta ei taida löytyä salonojia ja harkimoita, jotka pykäisivät uuden pyhätön pystyyn ja näyttäisivät kaupungille pitkää nenää.
   
 21. TIIHEL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, AJAX,
  OMAT KASVATIT?

  Lainaus:
  JUURIHAN SE PUHEENJOHTAHA EHTI KEHUA, ETTÄ ANNETAAN OMILLE KASVATEILLE PELIAIKAA. PAKKIKALUSTOSSA HAAPANEN, JESPER, ARO JA HEIKKILÄ - OMIAKO, NO EI!
   
 22. -#22- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kotkan Titaanit
  Jätetään tämä tiedottaminen seuroille mutta kyseessä on ihan Kotkalaislähtöinen pelaaja joten kyseessä ei ole Mikko Haapanen. Mikko taitaa olla muutenkin luokkaantunut tällä hetkellä.
   
 23. Kuubextra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Lainaus:
  Menestyvään joukkueeseen joutuu useimmiten hankkimaan myös muualta pelaajia. Hyökkäyksessä on omia junnujan ihan riittämiin. Turha repiä pelihousuja.
   
 24. kakes Jäsen

  Varma tieto: Ei ole Haapanen. Kotkasta kuitenki. Huomenna julki...
   
 25. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Viimeiset kaksi kautta Kotkan Titaanien edustuksessa Suomi-sarjaa pelannut Jari Siira on Hermeksen uusin puolustaja. Ilmeisesti sopimus julkaistaan huomenna Hermeksen taholta.

  Titaanien Mestis-joukkueen sopimuspuolustajiin kuulunut Siira treenasi koko harjoituskauden kotkalaisjoukkueen mukana sekä pelasi melkein kaikki harjoitusottelutkin, mutta viikko ennen Mestis-kauden alkua mies päätti omasta aloitteestaan purkaa sopimuksensa Titaanien kanssa. Linkki uutiseen tässä.

  Siira kuului viimeisten kahden kauden osalta minun henk.koht. suosikkeihin Titaaneissa, sillä mies pelasi todella aggressiivista peliä pienestä varrestaan huolimatta. Käsistään Siira ei ole mikään ylivoimamaisteri alá Paul Coffey, mutta ei mies mikään puukäsipakkikaan ole.

  Vaikka Siira kuuluikin Titaanien luottopakkeihin kahden viime kauden aikana ja olisi sitä ollut myös tulevalla Mestis-kaudella, niin silti ei kannata odotuksia nostaa aivan heti pilviin asti. Miehellä itsellään menee varmasti hetki uuden joukkueen kuvioihin tottumiseen jne., mutta eiköhän Jari mahdu varsin komeasti Hermeksen pakistoon ja tulee loppupeleissä olemaan hyvä hankinta Suomi-sarjatasolle.