Hermes HT 2007–2008

  • 106 291
  • 214

Kuubextra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes
Onko kellään tietoa mikä pitää Miika Indolan pois kokoonpanosta?
Kuulemma jalassa jotain ongelmaa joka paranee levolla. Sairasloman pituudesta ei tietoa, mutta jos levolla paranee niin luulisi että pian on pelikunnossa.

Edit: Matti Pesonen pelannut viitisen peliä K-Vantaassa tällä kaudella, 0+0 tehoin, pari jäähyä tilillä. Nyt Hermesjohto silmät ja korvat auki, mikäli Pesosella ei pelit kulje Mestiksessä, niin paluu Hermeksen paitaan passaisi kyllä.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Hermes Ht
kyllä meillä on osaamista, tieto ja taitoa!

Petski kirjoitti:
http://www.jakobstadstidning.fi/stor...?storyID=10110
Hävittiin Jeppikselle tämä(kin). Olisi ollut tarpeellinen vahvistus mutta sinne meni vaikka näin aluksi vain kolmeksi peliksi. Kopin kentässä on Pesosen kokoinen aukko ja sen kyllä huomaa. Siihen tarvitaan yksi kunnon pelaaja. K Tuunala olisi tätä aukkoa paikannut mainiosti. Matti tuu takas...

No niin tämäkin vielä!
Mitähän se hermesjohto rahikaisen johdolla oikein puuhaa, kun jatkuvasti pelimiehiä valuu ohi verkkojen.

Mutta kyllähän totuuden nimissä yks #25 alias "mr. maalinsylkijä" vastaa kolmea tuunalaa. buahaha buahaha.......
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:

TIIHEL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, AJAX,
MITÄKÖ PUUHAA...

FRANKENSTEINILLE TIEDOKSI...
Tarvitaan ylimääräistä rahaa, kun noita hanintoja on tehty..ja Hermes riittää tälläkin porukalla suomisarjatasolle.
Mestikseen ei ole mitään asiaa, kun katsoo Urheilukanavan pelejä. Mestistason pelaajia vain Uski, Hietaharju, Aro sekä Kopiloff ja Aappola varauksin. Suomi-sarjaan hyviä Toskala, Lassi, Vainio, Söderholm ja Siira.
Uusitalo menettelee suomisarjassa, samoin nuori Hotakainen, Heikkilä ja Kaas pituudensa ansiosta. Ojatalo, Gromov ja Kivinen - valitettavasti, vaikka viimemainitula riittää yritystä.
Eli 15 pelimiestä tulisi hankkia. Ei kannata, rakenettaan omista junnuista kivijalka ja satsataan kun aika koitaa...eikä siinä oteta mukaan K.Tuunala.
 

Börje

Jäsen
Suosikkijoukkue
R.I.P Hermes, sympatiat JHT:lle
Lehden mukaan Hermes oli kiinnostunut kans Tuunalasta mutta hän valitsi kuitenkin Jeppiksen. Eli hyi helv.... menkööt sit sinne. Takaisin ei tarvi tulla enää koskaan. Juudakset pysykööt siellä.
 

devil29

Jäsen
Suosikkijoukkue
pikkuseurat
Tuskin tässä nyt on kysymys siitä että kumpaan tuunala halusi vaan siitä paljonko Hermes on halunnut maksaa vuokra-rahaa. Tuunalan palkan(joka tuskin päätä huimaa) maksaa hokki ja jos hokki pelaajan antaa jollekkin lainaan odottavat he ehkä jotain pientä kipukorvausta. Hermeksen tämän kauden linja on tiedossa, "ylimäärästä" rahaa ei anneta pois. Ainakaan 3 pelin takia. Tuskin se raha olisi mitattu miljoonissa mutta Jeppis maksoi x määrän rahaa Hermeksen nollaa vastaan. Joten Tuunala menee sinne minne HOKKI käskee vaikka se olisi ollut kronan. Hokkia tuskin kiinnostaa se että onko Hermes ja Jeppis paikallisvastustajia, pääasia että oma pelaaja saa peliaikaa jossain. Sentteriä Hermes tarvii mutta luultavasti sitä haetaan loppukauden ajaksi. Ja se ei saa flopata joten pitää tarkasti katsoa kaikki kortit.
 
Suosikkijoukkue
Hermes Ht
No niin näillä näköjään mennään.

TIHEL kirjoitti:
Hermes riittää tälläkin porukalla suomisarjatasolle.

Joo näin on näppylät, toivotaan kumminkin että riittää myös sinne jatkosarjan puolelle.

Jokin kumminkin mättää kun junkkareitakin vastaan tuli käkättimeen 6-1.
Onko syynä maalivahtipeli, puolustus vai mikä?
 

make60

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes, Leijonat, Kärpät
Jokin kumminkin mättää kun junkkareitakin vastaan tuli käkättimeen 6-1.
Onko syynä maalivahtipeli, puolustus vai mikä?
juu mättää tosiaan jotain pitäis tehdä ja äkkiä.....tää alkusarja on yllättävän lyhyt ja sijoitus painuu pikkuhiljaa alaspäin...... Kyllätää vaikeeks tehdään itselle, kenen piikkiin tää pitäis kaataa "Valmentajan" vai "Molarien" vai "Pakkien" siinäpä kysymys...............
 

Petski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes, Avalanche
juu mättää tosiaan jotain pitäis tehdä ja äkkiä.....
Jep, jotain tarttis tehdä. Mun mielestä valmentajan pitäisi kirjoittaan siihen kuuluisaan pelikirjaan kappalle Hyökkääminen, lähdetään siitä. Tämä materiaali pitäisi riittää taistelemaan voitosta jokaista joukkuetta vastaan tässä lohkossa. Ei voi mitään, mutta jotenkin vain näen tilanteen samanlaisena kuin Jokereilla alkukaudesta. Materiaalia on mutta se taktiikka.

Kuusi pistettä suorasta jatkopaikasta ja sarjassa neljäntenä. Jeppis ja JHT on jo kovuutensa näyttänyt ja SHT ei kumarra näköjään ketään. Pakko vain pikku hiljaa alkaa niitä pisteitä ottaa. Viime kaudellakin alku oli paska mutta sitten käynnistyi. Nyt ei passaa kovin pitkään odotella koska kuten todettua. Jouluna tehdään uudet jaot.
 

Kuubextra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes
Perjantaina sellanen peli Kokkolassa joka on pakko nähdä, eli Hermes-Jeppis. Tästä tappio ja alkaa köysi kiristyä kaulalla, voitto, niin helpottaisi kummasti. Jeppis vei ensimmäisen kohtaamisen Pietarsaaressa, nyt ois revanssin paikka Hermeksellä. Uskomattoman tärkeä peli. JHT napsii voittoja todennäköisesti tasaiseen tahtiin alkusarjassa, joten ei kovin moneen tappioon ole enää varaa.
 

Petski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes, Avalanche
Kohta alkaa Hermeksen osalta tärkeääkin tärkeämpi viikonloppu. Tänään Jeppis vastassa ja huomenna KoMu. Jeppis-ottelusta on otettava vähintään kaksi pistettä, mielummin kolme. KoMu:lta ei sitten muu kuin kolme pistettä kelpaakkaan. Sen verran huono on nyt sarjataulukon tilanne.

Ikään kuin Jeppiksen kaatamisessa ei muutenkaan olisi tarpeeksi tekemistä, niin nyt on poissa myös Lahtonen ja Hietaharju. Sami Leskelä sen sijaan voi tehdä comebackin tänään. Jos olisin Rahikainen niin laittaisin kolmosketjun lihoiksi ja kentät hyökkääjien osalta vaikka näin:

Toskala-Kopiloff-Aappola
Lassi-Uski-Uusitalo
(Leskelä)-Hotakainen-Kujala/Kivinen
Ojatalo-Hietala-Kujala/Kivinen

Nyt prkle se sotakirves esiin ja Jeppistä nokkiin. Toivottavasti tulisi hyvin yleisöä. Pahoin pelkään että Hermeksen huonot otteet ja perjantai-ilta verottaa niin ettei päästä yli 1000 katsojan. Sellainen 650-850:(
 

make60

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes, Leijonat, Kärpät
Nyt prkle se sotakirves esiin ja Jeppistä nokkiin. Toivottavasti tulisi hyvin yleisöä. Pahoin pelkään että Hermeksen huonot otteet ja perjantai-ilta verottaa niin ettei päästä yli 1000 katsojan. Sellainen 650-850:(

Dodiin ihan kokonainen pinna tuli taas tänään......heh heh ainoat jotka on voitettu KoMu + YJK Heh heh. Että sellanen ennakkosuosikki tässä lohkossa, alkaa pikkuhiljaa hymy hyytyyn, ei noilla tasuri pinnoilla kovin pitkälle pötkitä, kyllä pitäis myös voitaa noita pelejä nyt ei vaan osata. Ongelmia on läpi linjan.

Hyökkäys puolustus molari rintamalla ainakin ja taitaapi myös Valmennus puoli ontua, että aika huonolta näyttää, kun mikään osa alue ei toimi niin tulos on tämän kaltaista. Pelejähän on tosin vielä jäljellä mutta kyllä pitää pelin paljon parantua jotta kausi jatkuu pitkälle kevääseen. Toivotaan parasta pelätään pahinta..........

ps: katsojia oli muuten 801............
 

make60

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes, Leijonat, Kärpät
Suunnattomasti V**uttaa todeta mutta Hermeksen tän hetkiselle touhulle tuntuu nauravan ja v*ttuilevan lehtimiehetkin.
Jep näinhän se on, heh "Ennakkosuosikki" kyntää tosi syvällä. Ihmeesti on ilme muuttunut viimevuodesta, pelihuumori on todella hukassa. Mikään ei tunnu onnistuvan, maalinteko ontuu molariosasto vuotaa.. ja sitä rataa. Ryhtiliikettä vaatis ja aikasta nopeasti, suora jatkopaikka alkaa hissukseen kadota näköpiiristä ja karsinnasta jatkoonpääsy tämänhetkisillä esityksillä lähes mahdoton, että sellasta, eipä tässä paljon lapsille kerrottavaa muuta kun että tosiaan "vituttaa" kun pientä oravaa kun käpy on jäässä......... että sikäli
 
Roki6666 kirjoitti:
Rokin sijoitus alkusarjan 1 lohkossa on 4. tai 5. joka tietää seuran siirtymistä kyläkiekkoiluun. Tilanne on näinollen paketissa jo seuraavan kahden vkon sisällä.

Areenalla ei käy tämän jälkeen kun pelaajien tyttöystävät ja sukulaiset. Yleisömäärä ottelua kohden on keskimäärin 67 ihmistä.

Kolme vuotta sitten kaikki näytti aivan toiselta. Saatanan tunarit, herätkää!
: (

Myötätuntoa kokkolasta tuskaasi.Kokkolassa samanlainen tilanne, paitsi että lohko on eri ja areenaa meillä ei ole.On jotakin mennyt pahasti vikaan sekä Rovaniemellä että Kokkolassa kun ajattelee vielä että viime kaudella molemmat menivät Play - Offien toiselle kierrokselle.Runkosarjakin ihan mukavasti, Hermes voitti ja Roki hyvä kakkonen.
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:

make60

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes, Leijonat, Kärpät
Roki6666 kirjoitti:
Kolme vuotta sitten kaikki näytti aivan toiselta. Saatanan tunarit, herätkää!

Juuh näin voisi sanoa myös Hermeksen touhuista, tosiaan kukapa olis kolmevuotta sitten uskonut että pudotaan Mestiksestä, suomisarjaan, ei siinä vielä mitään mutta nyt ei pärjätä suomisarjassakaan........ niin se on katoavaista maine ja kunnia.
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
Älkäähän nyt vielä poijjaat lannistuko. Kolmen sakkiin yltäminen ei pitäisi olla mikään ihmeellinen temppu pienellä ryhtiliikkeellä. Junkkarit ja Jeppis ovat kovia, mutta muut joukkueet pitäisi tuolla joukkueella kyetä jättämään taakse. Keväisessä Suomi-sarjassa kaikki lähtevät taas nollilta, siis jos Hermes onnistuu itsensä sinne asti kitkuttelemaan.
 

kakes

Jäsen
Äh, noista kannata välittää. Kokkolassa on vain totuttu aina niin hyvään. Nuo kolmosdivari ajatkin nähneenä, voin kertoa, nou hätä. Sairastupa kun saadaan tyhjäksi niin kyllä tämä klaarataan.

Ihmetemput vaan pois ja peliä yksinkertaisemmaksi ja nöyryyttä lisää. Ei sen pelin aina tarvitse niin hienoa olla eikä tyylipisteitä jaeta, pääasia kuitenkin loppujen lopuksi on joka pelistä vain se kolme pistettä.
 

make60

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes, Leijonat, Kärpät
Ei sen pelin aina tarvitse niin hienoa olla eikä tyylipisteitä jaeta, pääasia kuitenkin loppujen lopuksi on joka pelistä vain se kolme pistettä.
Yes noin on, täysin samaa mieltä Kakesin kanssa. Tyylipisteitä ei jaeta, voitosta pelataan, ei sen kummemmasta. Juu ja tulee kyllä välillä kommentoitua aikasta lailla kärkkäästi, mutta peli on kyllä ollu tällä kaudella melko lailla anemista, sen kyllä joudut Kakeskin myöntään, mutta tosiaan eihän tässä vielä mitään ole menetetty, mahdollisuudet on mihin vain. "Vielä on pelejä jäljellä" =)
 
Hermeksellä tärkeä viikonloppu

Hiljaista on ollut tällä kaudella kirjoittelu tässä osiossa.Ei kai fanit ole kääntänyt selkäänsä joukkueelle, kun on vähän kone yskinyt pyhätössä ja niinikään vieraskentilläkin.
Noh, nyt olisi kasvojenpesun paikka kun JHT saapuu perjantaina kylään ja sunnuntaina joukkue matkaa 36km etelään ja kohtaa kovakuntoisen jeppiksen.Näistä peleistä 6 pistettä niin hermes hengittää vielä, mutta jos vähemmän tulee niin lohkon piikkipaikka alkaa jo olla luvattoman kaukana.
 

TIIHEL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, AJAX,
Vain pinna irtosi

Herpa pelas ja yritti. Rahikaista on turha moittia ainakaan miten joukkue taistelee. Se vain ei aina riitä, kun ei oo yhtään munkkia.
Sitä tässä vain ihmettelen ja muistelen Devil29 hehkutuksia uusista hankinnoista. Nyt on neloskentän miehiä liiaksi, kun uudet Gromov, Kivinen, Kujala jne. ovat täytemiehiä. Yrittelijäitä, MUTTA.....ainoa pelastus on Hente Hietaharjun kuntoutuminen sekä Aappolan ja kumpp. maalijyvän löytyminen.
Sunnuntaina on voitettava, tai sitten kannattaa satsata A-junnuihin.
 

devil29

Jäsen
Suosikkijoukkue
pikkuseurat
Sitä tässä vain ihmettelen ja muistelen Devil29 hehkutuksia uusista hankinnoista. Nyt on neloskentän miehiä liiaksi, kun uudet Gromov, Kivinen, Kujala jne. ovat täytemiehiä.

Missään vaiheessa en puhunnut että kukaan näistä olisi mikään pelastaja tälle joukkueelle. Gromov ei ole tainnut tehdä pisteen pistettä kolmeen vuoteen. Ainakaan sarjapeleissä. Joten enempää peruspakki ei voi olla, eikä mielestäni voi hänen syyksi laskea että ei ole tullut pisteitä, mutta ei ole kyllä pelannut mitenkään kaksisesti, tosin onko kukaan vielä. Kivinen yrittää ja on pelannut mielestäni ihan kelvollisesti. Kujala on sysipaska mutta se oli jo tiedossa ennenku kausi alko. Kyllä se oli tiedossa että noista ei kukaan ole sateentekijä, mutta Aro on ollut lievä pettymys ja puheet että lähtee mestikseen ennen joulua joudun sanomaan että meni TOSI pahasti metsään. Mutta mulle se nyt on ihan sama mikä joukkue tällä alueella pelaa hyvin kunhan se on vaan 60km säteellä. Olkoot sitte jeppis tai JHT mulle riittää että nään hyvää peliä ja tällähetkellä käyn sitä katsomassa 30km etelämpänä tai 60km pohjoisempana. Ihanteelista se olisi jos sitä näkisi tuossa 500metrin päässä mutta tällähetkellä se ei ole niin.
 

make60

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes, Leijonat, Kärpät
Nyt on neloskentän miehiä liiaksi, kun uudet Gromov, Kivinen, Kujala jne. ovat täytemiehiä. Yrittelijäitä, MUTTA.....ainoa pelastus on Hente Hietaharjun kuntoutuminen sekä Aappolan ja kumpp. maalijyvän löytyminen.
Juuh Kyllä yritystä tänään löytyi Mutta kun ei niin ei. 57 Laukausta ja vain kaksi maalia, kaveri teki 21 laukauksella 3 maalia, että sikäli...... tosiaan täytemiehiä on aivan liiankin kanssa. Eipä tässä paljon naurata, Hermeksen tavoittelema kärkipaikka katoaa peli peliltä kauemmaksi ja kauemmaksi.

Helvetin iso ongelma on Herpalla juuh......Maalintekijää kaivattaisiin oikeen todella mutta kun raha tilanne on mikä on, niin sellaista ei mistään ilmaiseksi saada että sikäli huonolla tolalla asiat. Hente sairastuvalta siinäkö ratkaisu ? tuskimpa vaan, eipä taida kesää tehdä yksistään...

Neljässä pelissä 3 maalia ja 4 syöttöä, ei toki kuonosti mutta tuskin yksi maalintekijä Hermestä pelastaa tästä suosta, kyllä maalijyvä tosiaan täytyypi muillakin kohentua aikasta lailla, samoin Molarien täytyisi petrata jos tästä ristiinkarsinnoista jollain konstilla varsinaiseen Suomi-sarjaan aiotaan päästä. Että tallanen mielipide..............................
 
Viimeksi muokattu:

kakes

Jäsen
Juu, en tiedä mutta mikä on oikeastaan joukkueessa viime kaudesta muuttunut? Anttila ja Pesonen lähteny. Isoja menetyksiä. Hente pois, Kujala,Indola sairastuvalla. Huomattavasti heikompi joukkue kuin viime kaudella eikä omat junnut ole pystyny menetyksiä korvaamaan. Ja vielä kun viime kauden onnistujista moni, Aappolan,Jeppen,Toskalan,Lassin osin Kopin maalihanat ja pisteet puuttuu niin tulos on tämä.

Ja sitten se kaikkein tärkein: Semmoinen viimesen päälle joukkueen eteen pelaaminen ja taistelu puuttuu. Viime kaudella sen kiekon eteen heittäydyttiin ja se kiekko vaikka syötiin omaa maalia varjellessa. Pelin tempo, luistelu on nyt luokkaa huonompaa, asenne eräillä vähän niin ja näin ja se näkyy valitettavasti omassa päässä. Kaksi maalia ei vain nykytasolla riitä ottelun voittamiseen kun oma pää vuotaa.
 

TIIHEL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, AJAX,
OMIA, VIERAITA - MITÄ VÄLIÄ....

Mieltä Hermesläisiltä odottaisin vähän enemmän selkärankaa, etenkin tältä Kakelta ja Pillimemulta jne..
Vuosia on haukkunut Sporttia ja Patea ja hurritellut. Nyt on toisella keskustelupalstalla ottamassa vastaan Patea avosylin. Kake moittii Jeppistä ostojoukkeeksi??? Eipäs Hermes edelleenkään pelaa omilla kasvateilla sekään. Uski, Aro, Siira, Heikkilä, Söderholm, Aappola, Kopiloff - eli ykkössentterit, ykköspakit ja ykköslaiturit.
Toisn sanoen katsotaan omaa pesää ja mietitään näitä uusia hankintoja, josta vain Aro tehnyt edes pisteitä. Tässä on se juju, kun uudet hankinnat eivät riitä ja oma tuotanto tuo tulosta aikaisintaan parin vuoden päästä.Pelataan Ss-sarja näillä resursseilla ja ladataan akkuja parin vuoden päähän.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös