Ilmoitukset

Nimimerkki Eric Rooslind on viime aikoina kirjoittanut vinon nipun turhia ja provosoivia viestejä, joten passitimme hänet viikon ajaksi jäähyboksiin rauhoittumaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Hartwall Arena

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana Tökö, 15.03.2003 klo 23.14.

 1. ss74 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit FC, Jokerit (A)
  Lainaus:
  Sori vaan, mutta edustuksen osalta identiteetti on raiskattu ja tapettu moneen kertaan. Nykyinen SKA:n farmiseura on häpeäksi hienolle logolle ja nimelle.

  Joku viisas sanoi joskus, että aina voi pään työntää puskaan eikä pahaa asiaa näe, mutta kun pää on puskassa niin perse on pystyssä ja silloin joku työntää kalikan perseeseen ja se vasta sattuukin. Kuvaus pätee nykyiseen tilanteeseen mainiosti. Nostakaa ne päät sieltä puskasta.
   
 2. Erkka Lapanen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK Liverpool. Tool
  Olette te harlekiinot vaan nimenne mukaisia. Se, että halli ja joukkue myydään venäjälle, osaksi Putinin propaganda- ja rahanpesukoneistoa ei tunnu missään. Mutta kun venäläisessä jäähallissa soitetaan Kalinkkaa väärässä kohtaa, niin johan tungetaan suolakurkkua nenään. Rottenberg on sijoittanut teihin miljoonia muttei saisi haluta rahoilleen mitään vastinetta. Kurri on sankari kun ostaa Romanin rahoilla pellaajia mutta Roman on organisaation mätä omena.
  Kertokaapa arvon asiantuntijat, mikä mahtaa olla, Pietarin SKA-fanin, Roman Rottenbergin motiivi sijoittaa miljoonia raskaasti tappiolliseen toimintaan, jos kerran politiikka ja rahanpesu ovat poissuljettuja?
   
 3. PeteX Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
  Kyllä on Jokereiden menestys saanut omat? ja vieraat vihaisiksi. Lupaa mielenkiintoista kevättä. Karavaani kulkee ja koirat....
   
 4. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Kyllä. Suurin ja kaunein herättää tunteita enemmän kuin koskaan!

  Täällä muutama nimimerkki pahoittanut mielensä ja negatiivinen laulu saa tällä palstalla yllättävän paljon taustatukea. On kuitenkin hyvä muistaa että jääkiekkoa seuraavista ihmisistä vain murto-osa kirjoittelee tällä palstalla. Kyllähän sen nyt kahden viime vuoden yleisömääristä näkee että laadukas KHL kiekko kiinnostaa suurta maksavaa yleisöä.
   
 5. Melko Huono Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Suurin kyllä todennäköisesti mikäli vertailuun otetaan Suomen urheiluhistorian suurimmat tappiot. Kauneus on katsojan silmässä, ja sinä olet omat kriteerisi jo paljastanut...
  Lainaus:
  Niinhän tuota näköjään olet. Voimia ja mielenrauhaa.
  Yleisömäärät Jokereilla on kyllä ilmeisesti olleet kovia. En silti vastaavassa tilanteessa kyllä hattua ilmaan ilosta heittelisi. Toiset elää kuitenkin ihan oikeiden lainalaisuuksien kanssa. Mitä iloa sinulle on noista yleisömääristä ihan oikeasti kun tappiota tulee ihan vitusti joka minuutti? Tai no, eihän se pari kymppiä/min nyt mitenkään ihan vitusti ole... Näkihän sen talviklassikoissa mikä oli väri katsomoissa. Jos saisit ottaa jommasta kummasta bisneksestä, KHL-Jokerit vs Liiga- HIFK, täyden vastuun, kumman valitsisit? Pelikään ei kuulemma aina ihan helvetin laadukasta ole, mutta sekin on mielipide-eroja.
   
 6. mutina Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Chicago Blackhawks, Fife Flyers
  Lainaus:
  Tämä on mahdollista. Kuitenkin naapurikaupungin Bluesista näemme, ettei omistajan kansallisuudella ole mitään merkitystä, jos rahat loppuvat. Silloin ei ole jengiä pelaamassa missään sarjassa.

  Jokerit on tehnyt persnettoa about aina. Siihen minulla ei ole vastausta mikä tervehdyttäisi jääkiekkobisneksen Suomessa, tai urheilubisneksen ylipäänsä.
   
 7. Jeffrey Jäsen

  Lainaus:
  Se, että sä kirjoittelet tänne omia mutujasi faktoina, on ihan vain ja ainoastaan propagandaa. Etkä sä edes vaivaudu korjaamaan näitä sun "faktojasi" vaan tyydyt vain haukkumaan täällä sinua kyseenalaistavia tahoja. Tämä sama prosessi on tässä vuosien varrella nähty todella moneen otteeseen.

  Se mikä mun mielipide on venäjästä ja venäläisistä on sellainen, että sitä ei voi edes julkisesti esittää. Jopa omien kavereiden korvat alkavat punottamaan kun asiasta alan avautumaan. Noh, minulla on vuosikausien kokemus omasta elämästäni siitä viiteryhmästä, joten voin jotain faktojakin sanojeni tueksi esittää. Kuitenkin se, että lähdetään huutelemaan omia mutuja absoluuttisina faktoina, lähdet tahallisesti vastakkainasettelemaan ja kääntämään faneja toisiaan vastaan, on todella vastenmielistä.

  Ja Amanda siirretty toistaiseksi sivuun puikoista: Amanda Harkimo sivuun tehtävistään - "Tein virhearvioinnin" | Yle Urheilu | yle.fi
   
  Viimeksi muokattu: 18.02.2016 klo 11.30
 8. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Sorry, mä olen varattu ja toisella puolella maapalloa.

  Tämä jantteri päässyt taas raahautumaan kirjaston koneelle ;=D

  Tulee mieleen juniorivuosilta se laitaan töötätty kyrvän mittainen mikkihiiri joka vaihtoon raahauduttuaan yrittää piipittää jotain mutta kun ei jaksa edes kuunnella ;D
   
 9. MR8 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Klubi, Kallion Voima
  Lainaus:
  Pitäsköhän arvon herran nyt keskittyä siihen lomailuun, voit heitellä noita saatanan hauskoja juttujas vaikka matkaseuralles jos hän niitä jaksaa kuunnella.

  En kuulu kannattajayhdistykseen mutta luonnollisesti aion ottaa osaa protestiin tänään. Jossain menee raja kuinka paljon paskaa pitää sietää. Pleijareissa sitten täysi tuki joukkueelle.
   
 10. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Lainaus:
  Jotta voin vastata mielellään Vapaan puolella Venäjä- tai muissa ketjuissa, teetkö listaa mutuistani jotka kirjoitan faktoina. Palataan sen jälkeen asiaan.

  Spekulointia kirjoitan mielellään mm. Rotta Rotenbergin lähdöstä Jokereista. Pääosin siksi, että se on mielestäni erittäin toivottava asia. Mahdollisimman pian. Pistän toivoni siihen, että Rotan rahat ja hermot loppuvat kun tämä Venäjän romahdus on laskenut osakkeiden yms arvoja ja pakotteet tehneet Rotan elämän vaikeaksi, jopa hyvin vaikeaksi... Se ei kuitenkaan ole pelkkää faktaa vaan myös spekua ja tämän totesin mm. edellisessä kirjoitussarjassani hänestä ihan suoraan toteamalla, että yllä oleva on spekua, odotetaan Hjalliksen kommenteja jne.

  Venäjän osalta kirjoitan kuten asiat näen ja perustelen ne, samoin KHL:n.
   
 11. McMulligan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Totta helvetissä yleisömääristä voi heitellä hattua ilmaan nykyisessä tilanteessa Suomessa. Jos saat yhteen peliin samana päivänä enemmän yleisöä kuin kolmeen liigapeliin yhteensä, niin jotain on tehty helvetin hyvin ja oikein. Huolimatta Rotan perseilyistä, on Jokereitten markkinointi ja myyntikoneisto ollut täysin omalla tasollaan Suomen lätkäskenessä viime vuosina. Liigassa yleisömäärät ovat vahvasti laskusuhdanteisia ja Jokerit pystyy samalla nostamaan keskiarvoaan ja kerämään jo toista vuotta peräkkäin yli 300.000 katsojaa hallille, niin kyllä mä voin ainakin ottaa hatun päästä ja onnitella. Sitä saavutusta ei rotan suoritukset pyyhi pois.

  KHL:ssä tulee tappiota, se on päivänselvä fakta. Nekin tosin kuitataan sen venäläisen nilkin toimesta, joten ei oikeastaan itseäni huoleta pätkän vertaa. Kun sen nilkin pohjaan tulee reikä ja rahaa ei enää sada Jokereitten laariin, niin toivottavasti tapahtuu paluu Liigakartalle ja siitä eteenpäin voidaan taas talouttakin alkaa hoitamaan terveemmällä suhtautumistavalla. Nyt siihen ei ole tarvetta kuin niiltä osin, mistä suomalaiset omistajat ovat vastuussa. Mun puolesta tehköön vaikka tuplasti isomman kolon rotan lompakkoon. Kaikki sen kukkopojan lompakosta pois on vain ja ainoastaan positiivinen asia.

  Mitä faneihin muuten tulee niin kyllä, talviklassikoissa on ollut selkeästi enemmän punaista. Onko myös selvästi suurin osa siitä sitä pelkkää hyvän päivän fania, jotka kyllä tulevat talviklassikkoon tapahtuman takia, mutta muuten heitä ei näy katsomoissa kuin mestaruusjuhlien aikana eli aina 15 vuoden välein? AInakin Nordiksen yleisömäärät usean vuoden ajalta viittaa täysin siihen.

  Pelin laadun kuittaaminen mielipide-eroina on taas pelkästään tietämättömyyttä, sokeutta tai selittelyä. Viihdyttävyydestä voidaan puhua mielipiteinä. Jos joku pitää enemmän 3. divarin puunhakkuutalkoista kuin NHL:stä, niin annettakoon hänelle oikeus pitää sitä viihdyttävämpänä. Pelin laatu taas ei 110% varmuudella ole siellä 3. divarissa parempaa. Ei se pelin laatu tosin KHL:ssäkään ole aina Liigaa parempaa, mutta 90% peleistä se sitä kuitenkin on.
   
 12. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
 13. Vastuunpakoilija Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  En mä tuota yksin Aman niskaan kaataisi, syyllisiä ovat state manageri, Rotta ja Ama, kaikki kolme.

  Ilman rotan toivetta ei sm olisi kertonut asiasta amalle, ilman sm "toivetta" ei ama olisi soittanut biisiä.
  Tärkeää tuossa on varmaan toimia niin ettei vastaavaa tapahdu enää jatkossa.

  Ama omien sanojen mukaan ymmärsi ettei tuo ehkä ole paikallaan mutta sen lauluja laulat kenen leipää syöt.

  Onhan se "jantuskohu" vielä muistissa eikä ihan putkeen mennyt siinäkään mutta antaisin vielä mahdollisuuden.

  tl:dr ryssä on ryssä vaikka voissa paistais.
   
 14. ARGM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Mitähän tästä pitäisi ajatella? Tästä saa semmosen kuvan että on ihan normaalia että rotalta tulee biisitoiveita ja ne normaalisti tulee Amandalle stage managerin kautta. Nyt tuli tämä biisi mukamas stage managerin omasta hatusta? Vaikka tämä olisikin totta niin kuka helvetti lähtee niin väittämään sen jälkeen kun on maalannut vieraskopin SKA:lle sopivaksi (hauska sivunootti että rotta jotenkin luulee että pelaajia kiinnostaa, kuinka vitun kaukana voi todellisesta lätkäkulttuurista ja sen ymmärtämisestä olla?). Muutenkin kun on omat käynnit areenalla vähentyneet niin joka kerta joku uusi asia osuu silmään mitä on muutettu omaan silmään huonommaksi, ihan kun näkisi että lapsuuden kodista joku on muuttanut sun huoneesta jonkun elottoman työhuoneen.

  Mutta joo.. vieläkin oksettaa koko toimintatapa joka on Jokereihin juurtumassa, ainakin se miltä se tänne näyttää. Rankaistaan ja heitetään dj:tä ja stage manageria bussin alle koska olettivat että asiat ovat tapahtuneet niin kuin aina ja kommentoivat niillä oletuksilla. Noh tänään pitkästä aikaa Areenalle. Ehkäpä rotta on kaikkienaikojen marttyyri ja on tajunnut että olemalla kusipää on ainoa tapa yhdistää kaikki jokerikannattajat.. helvetin ovelaa
   
 15. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Lainaus:
  Identiteetti? Perinteet? SKA:n maalilaulu, SKA:n väreillä pukkari, we are pelleily, vahvat IFK-taustan pelaajat. Ja kysyt vielä mitä Jokereista on tuhoutunut?
   
 16. Snagari Jäsen

  Lainaus:
  Itse olen käsittänyt niin, että Rotta on joskus ehdottanut että "hei soitetaan paSKA:n maalibiisiä kun ne tekee maalin areenalla". Tähän jokerijohto sanonut että ei helvetissä soiteta. Rotta on kuitenkin jossain vaiheessa sanonut "stage managerille" tai jollekin tämän piirissä olevalle että voitaisin soittaa paSKAnkin maalibiisiä Areenalla. Tämä on sitten sanonut Amandalle tämän ja typeryyksissään hän sen soitti.
   
 17. Melko Huono Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Alkaa tuo aika tässä kirjaston koneella loppumaan, mutta vastaan nopeasti muutamilla sanoilla asialliseen palautteeseen.
  Lainaus:
  Ihan hyvä pointti. Liigassa on monella paikkakunnalla suuria ongelmia lipunmyynnissä. Mielestäni Jokerit ei kuitenkaan ole ylivertaisesti suoriutunut. IFK:n yleisö ka. ei ole heilahtanut juuri mihinkään Jokereiden lähdön osalta jos unohdetaan paikallisten vaikutus. Jokereilla on keskiarvo noussut, mutta eikös sen pitäisi nousta joka tapauksessa? Siis jos osan väittämät pitävät paikkansa. Viittaan tällä ylivertaiseen joukkueeseen Suomen mittakaavassa. Ilmeisesti myös ison osan mielestä peli on aivan huikeeta Liigaan verrattuna. Ottelutapahtumakin on vissiin jo 2000-luvulla kun Liigassa mennään vielä 80- tai 90-lukua. Jos kaikki hehkutus otetaan huomioon niin onko itse markkinointi sitten kuitenkaan ollut täysin omalla tasollaan? En kiistä mielipidettäsi, mutta ajatuksia vaan tuli mieleen. Mutta yhteenveto: Kyllä nuo katsojaluvut varmasti myös IFK:lle kelpaisi.

  Lainaus:
  Tuo on kyllä hyvä juttu. Mitä enemmän saadaan venäläistä rahaa Suomeen niin sitä parempi. Silti fanina olisin seuran tilasta huolissani jos vastustajan fanin/omistajan mielenliikkeistä olisi käytännössä oman seuran toiminta kiinni.

  Lainaus:
  Kyllä siellä varmaan oli Jokereidenkin kannattajia enemmän paikalla kun normaalissa runkosarjamatsissa. Edelleen pidän kuitenkin noita IFK:n yleisömääriä ihan hyvinä. Suomessahan on tämä kulttuuri mun mielestä aika voimakasta. Kun menee helvetin hyvin niin silloin innostutaan, oli lajina sitten mikä hyvänsä. Kuitenkin Nordiksellakin on ihan hyvät yleisömäärät myös silloin kun menee päin persettä. Ei esimerkiksi samanlaista heilahtelua ole kuin Turussa.

  Lainaus:
  Minä diggaan Liigassa pelattavasta lätkästä. Se riittää mulle. Ehkä jossain on parempaa mutta sillä ei ole mitään tekemistä sen kanssa että mulle myös tunne on iso osa peliä. Tuossa mitä lueskelin muitakin ketjuja täällä niin huomasin että jotkut ehkä vähän liikaa haukkuvat Liigaa ja ylistävät KHL:ää mitä pelin tasoon tulee. Vai olikohan siinä vertailussa KHL ja CHL, no yhtä kaikki, vastaväitteitä perusteluineen oli kuitenkin. Jos IFK pelaisi KHL:ssä niin voihan olla että mullakin mielipide muuttuisi. Nyt siihen ei luojan kiitos ole tarvetta.

  Oho, seuraava jo koputtelee olkapäälle niin pakko lopetella. Palaillaan jos saan vaikka huomiseksi uuden ajan... Ja jos on vielä oikeudet.
   
 18. McMulligan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Joukkue on pelannut viimeisellä kahdella kaudella enemmän identiteettinsä tyylistä peliä kuin viimeiseen 20 vuoteen yhteensä. Perinteistä kertoo esimerkiksi lukuisat vanhat fanit, jotka vieläkin käyvät hallilla. Logo, nimi, värit ovat edelleen samat. Mikä on Jokereitten identiteetti sun mielestä ollut aikaisemmin, mikä se on nykyään ja miten se on muuttunut? Omistajaportaassa on toki muutoksia ja moni muukin asia on muuttunut, mutta mitkä osat identiteetistä tai perinteistä on täysin päinvastaisia ja sodassa entisen ajan kanssa?

  Lainaus:
  SKA:n maalilaulu ei ole koskaan ollut osa Jokereita, joten miten sellainen voi tuhoutua, jota ei koskaan ole ollutkaan? Täysi pyhäinhäväistys sen soittaminen toki oli, siitä ei kahta sanaa. Myöskään vieraspukkari ei ole Jokereitten pukkari vaan se on hallin muiden käyttäjien käytössä ja maalattu omistajan haluamilla väreillä. Miten se liittyy Jokereihin? Kun vastasit kysymykseen "Mitä Jokereista on tähän mennessä tuhoutunut?" niin en oikein ymmärrä pointtiasi näissä kahdessa.

  Lainaus:
  Puhdasta markkinointia. Osaan uppoaa ja osaan ei. Normikatsojaan tuntuu uppoavan, kun 300.000 katsojaa mennyt rikki tämänkin kauden aikana. Faneihin taas ei oikein uppoa noi lontoon muminat mikä on sekin ihan täysin ymmärrettävää. Markkinointikielin vaihtaminen englanniksi on ihan luonnollista siirryttäessä kansainväliseen ympäristöön. Ideana ei mitään vikaa, mutta toteutustapa ja sloganit kömpelöitä. Ei siinä kuitenkaan mitään perinteitä tuhoavaa sinänsä ole.

  Lainaus:
  Pöysti, Hagman, Talaja, Wirtanen. Siinä on IFK-taustaiset pelaajat mun nopean laskuopin mukaan. Pöysti on toki vahvasti IFK-taustainen, mutta mistään ikonista tai seuralegendasta on turha puhua ja isoimmat askeleet otti Bluesissa. Talaja 2 kautta IFK:ssa (+2 peliä K-Vantaan ajoilta) ja muuten Blues-pelaaja. IFK-taustaa hetkellisesti, mutta täysin Bluesin kasvatti kyseessä. Wirtanen, 3 kautta IFK:ssa, jolloin otti pari askelta ylöspäin pelaajana. Puhdas HPK-kasvatti kuitenkin ja IFK:n jälkeenkin vielä 3 kautta ennen Jokereita. No big deal. Hagmanilla toki perheestä jo vahva IFK-leima ja IFK-kasvatti, mutta hei, tämä kaverihan on pelannut Liigaa IFK:ssa jopa kahdella kaudella yhteensä 25 peliä.

  Kerrotko nyt seuraavaksi ne vahvat IFK-taustan pelaajat? IFK:ssa on muuten tällä hetkellä 4 Jokeri-taustaista pelaajaa. Onko seuran perinteet nyt tuhoutuneet? Kaivatko Karalahti-kortin tähän? Ainiin, mutta sehän tuli jo Liiga-kaudella ennen rotan valtakuntaa eli siitäkään ei oikein voi rottaa syyttää, vaikka moneen asiaan onkin syyllinen.

  Lainaus:
  Niin, vastaisitko nyt sitten seuraavaksi itse kysymykseen?
   
 19. McMulligan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Sanomalla Jokereitten markkinointia loistavaksi viimeisen parin vuoden ajalta en mitenkään vinkannut, että IFK:n markkinointi olisi ollut huonoa. Jos se olisi huonoa, olisi yleisömäärät laskeneet selvästi niinkuin yleisenä trendinä on Liigassa ollut. Jos se olisi ollut loistavaa, olis yleisömäärät nousseet. Mä lasken sen ihan hyväksi, kun on nykyisessä tilanteessa saanut pidettyä katsojamäärät entisellä tasollaan. Mutta ei IFK:sta sen enempää.

  Tottakai Jokereilla on vaikuttanut joukkueen laatu, sarjatason muutos ymsyms. Mutta niistä on myös osattu ottaa hyöty irti. On ollut tv-sarjaa Jokereista, on ollut jatkuvaa juttua läpi mediakentän. Tilastoja ei ole tarjota tähän väliin, mutta näppituntumalta uskaltaisin väittää, että esimerkiksi viime vuonna uutisia ja näkyvyyttä oli Jokereilla enemmän kuin puolella Liigaseuroista yhteensä. Kyllä siinä on jotain muutakin tehty oikein, kun vain koottu houkutteleva joukkue ja hankittu ledipaneeleita halliin. Kokonaan toinen asia on onko joku yksittäinen henkilö tykännyt markkinoinnin tyylistä. Tehtävänsä se on kuitenkin tehnyt kiitettävästi.

  Lainaus:
  Mä olen rehellisesti innoissaan siitä, että rotta tekee isoja tappioita Jokereitten perämisessä. Toivon, että tekisi vielä isompia tappioita. Syitä on muutamia: 1) Jokainen Euro rotan taskusta Suomeen on lisää verotuloja ja työpaikkoja Suomeen 2) Joukkue on laadukkaampi ja mahdollistaa pärjäämisen (kyllä, toivon aina Jokereitten menestystä, vaikka sarjataso tai nykytila organisaatiossa tai sarjassa ei miellyttäisi) ja 3) jokainen tuhlattu Euro on pois rotan taskusta ja toivottavasti johtaa hänen henkilökohtaiseen konkurssiin (dream on..) tai vähintään seurasta luopumiseen, jonka jälkeen voisi alkaa taloudellisesti järkevämpikin toiminta kenties jopa Liigassa. Suomalaiset omistajathan eivät ole tappioita tehneet Jokereissa KHL-aikana, vaan ne on rotan kuittaamia.

  Tätä on turha ottaa minään Putin-fanin näkökulmana. Nyt saa taas jäät sulaa ja jäätyä uudestaan hetken aikaa ennenkuin omat kenkäni astuu seuraavan kerran Hartwallille sisään, ellei Jokerit sitten tee selvää pesäeroa rottaan. Täysin äänetön ja poissaoleva maksumies mulle vielä menettelee, mutta näitä maalilaulukeissejä en kaipaa enää yhtään.
   
 20. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Lainaus:
  Tietääkseni en sinulta kysynyt, mutta lähdetään nyt sinulle vastaamaan sitten. Ensinnäkin jo se, että pelaa jostakin venäjän mestaruudesta niin kertoo, että identiteetti on hukassa ja pahasti. Jokerit tuskin aikanaan perustettiin pelaamaan venäjän mestaruudesta vai mitä mieltä olet? Suuri seura on nyt pieni seura venäjän sarjassa. Nice.

  Kävisivätkö fanit ja nämä pukumiehet jos taso olisikin heikompi? Ei tosiaan! Olette valmiita tason takia sietämään näitä tempauksia ja puhut, että tämä kun vanhat fanit käyvät vielä hallilla niin kertoo perinteistä? Mielestäni se kertoisi enemmän jos taso olisi jotain ihan muuta, sama perseily ja silti kävisivät. Nyt käyvät vain koska taso, itse Jokerit on vain muovinen seura enää.

  Lainaus:
  Ennen ei olisi mitenkään voinut olla mahdollista, että jonkun muun seuran maalibiisi soi omalla kotiareenalla vai(?), vain Jokerit ovat tähän nyt pystyneet onnittelut historiallisesta suorituksesta! Myöskään kenenkään muun vieraspukkarit eivät ole vierasjoukkueen väreillä. Täyttä pyllistystä Jokereita kohtaan jotka te otatte hymyssä suin vastaan siitä vain, mutta jos tämä ei ole seuran rappeutumista niin en tiedä mikä sitten on.

  Lainaus:
  Kyllä siinä on kun se oma kieli ei enää kelpaakaan. Teidän paljon hehkuttama hieno slogan on nykyään ihan vitsi, mutta ei siinä mitään koska taso.

  Lainaus:
  Karalahti tottakai kuuluu tähän, tiedät sen itsekin, että koska KHL niin Karalahti otettiin mukaan. Muuten Karalahti ei olisi pukenut Jokereiden paitaa päälle. Kyllä itseä ainakin vituttaisi nähdä joku Väänänen tai Rita tai AJ Niemi IFK paidassa hyi! Ja katsotaan nyt tuleeko vielä Liivik jonon jatkoksi.

  Niin, vastaisitko nyt sitten seuraavaksi itse kysymykseen? [/QUOTE]

  Yllä.
   
 21. Chespa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, HKH & HPK
  Kiitos @McMulligan. Joku sentään osasi laittaa omat mietteeni kirjoitettuun muotoon.
   
 22. faro Jäsen

  Lainaus:
  Millä perusteella? Vai onko tämä vain siellä sinun pienessä päässäsi aikaansaatu provo?

  Vastatkoon @McMulligan muihin kohtiin.
   
 23. McMulligan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Hengitä syvään ihan pieni hetki ja sitten vasta kirjoita. Nyt oli vielä niin pahasti vaahdot suussa, ettei tullut mitään järkeenkäypää ulos.

  Lainaus:
  Se, että puhuu Jokereiden pelaavan Venäjän mestaruudesta kertoo siitä, ettei kirjoittajalla ole joko tietoa asiasta tai on liian kiire vaahtoamaan asiasta ennenkuin on ehtinyt edes ajatella asiaa. Käännetäänpä kysymys näinpäin: Perustettiinko Jokerit vuonna 1967 pelaamaan SM-Liigaa? Löytyykö tästä jonkunlainen dokumenttikin?

  Lainaus:
  Ehkä et itse sitä muista, mutta Jokerit myös pelasivat divarissa 80-luvulla. Vanhoilla faneilla jotka edelleen käyvät peleissä ja pitävät perinteitä yllä viittasin ensisijaisesti nimenomiin vanhoihin (huom. ei 5-10 joukkuetta seuranneisiin) faneihin, jotka ovat kokeneet mestaruudet, KHL:t ja divarit. Ja ihan muistutuksena, Jokereilla oli myös Liigassa suurimmat yleisökeskiarvot, joten kyllä ne pukumiehet sinne silloinkin löysi. Ei se ole mikään KHL-aikakauden juttu, vaikka katsojamäärät ovatkin nousseet.


  Lainaus:
  Kuten mainitsin jo aikaisemmin, SKA:n maalilaulu tai heidän väreissä oleva vieraspukuhuone eivät ole osa Jokereiden perinteitä eikä myöskään jatkoa. Hävettävä esitys, mutta ei liity millään tavalla perinteisiin. Onko IFK:lla muuten Nordiksella sananvaltaa minkä värisiksi hallin muut pukuhuoneet maalataan? Tietääkseni Jokerit eivät ole Arenan omistaja ja muiden pukuhuoneiden maalauksesta ja värityksestä vastaa vain ja ainoastaan Arenan omistajat ja hallinnoijat. Ymmärtäisin purkauksen, mikäli kyse olisi Jokereiden pukuhuoneesta.

  Lainaus:
  Samaa mieltä nykysloganin tasosta. Vitsi se on omastakin mielestä, mutta näyttää silti uppoavan isoon ja maksavaan yleisöön. Ja markkinoinnista oli jo puhetta tässä ketjussa. Lue siitä niin ymmärrät enemmän.

  Lainaus:
  Karalahti ei ole pelannut Jokereissa melkeen 1,5 vuoteen ja aloitti ennen rotan tuloa. En voi siitä syyttää rottaa, vaikka kovin mielelläni niin tekisin. Kyllä, helvetin turha pelaaja Jokereille, mutta onneksi pelaa jo muualla. Kerrotki nyt vihdoinkin missä ne muut vahvat IFK-taustaiset pelaajat ovat vai olisiko sun pitänyt alunperinkin puhua ainoastaan yksikössä ja Karalahdesta?

  Lainaus:
  Niin, odottelen edelleenkin sitä vastausta. Mutta yritä edes vähän seuraavalla kerralla.
   
 24. LOFIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1922
  Lainaus:
  Jos "Me/We" tarkoittaa tässä tapauksessa sitten kaiken maailman savolaisia, tamperelaisia ja turkulaisia joille viime vuonna ainakin pelejä markkinointiin koko muun Suomen lisäksi, niin ok.

  Miten "Jokerilaisuus" tai helsinkiläisyys näkyy teidän seuranne identiteetissä tällä hetkellä? Tai edes joukkueessa, teillähän on peräti 3 jonkinlaista Jokeritaustaa omaavaa pelaajaa kokoonpanossa (ja pari junnua toki). Loput ovatkin sitten sekalaista seurakuntaa.
   
 25. faro Jäsen

  Lainaus:
  Tuossa onkin tapahtunut KHL:ään siirryttäessä muutos. Jokereista on pyritty luomaan kuvaa koko Suomen joukkueena, ja se on ihan ymmärrettävää. Seura on saanut rahaa, näkyvyyttä ja katsojia kaukaa Helsingin ulkopuolelta. Laajentanut fanipohjaa jne. En mä tossa hirveästi mitään pahaa näe, jos seuran identiteettiä koitetaan vähän muokata ulkomaiseen sarjaan lähdettäessä. Tuhoamisen tai vitsin kanssa sillä ei sen sijaan ole mitään tekemistä.
  Lainaus:
  Jokerilaisuus näkyy parhaiten tällä hetkellä siellä missä sen kuuluukin näkyä, eli kentällä. Vaikka ns. omia poikia onkin vähän, joukkue pelaa hyvää ja yhtenäistä taitokiekkoa, joka kuuluu vahvasti Jokereiden identiteettiin.