Ilmoitukset

Nimimerkkien Hatchetman ja sämpylä89 jo pidempään jatkunut laaduton "keskustelu" on aiheuttanut meille harmaita hiuksia koko alkukesän. Kärsivällisyytemme loppui nyt ja kumpikin on passitettu viikon huilitauolle.

Sulje ilmoitus

Hartwall Arena

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana Tökö, 15.03.2003 klo 23.14.

 1. Tökö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Niin, itse halli on mainio, mutta ehkä ottelutapahtumia voisi kehittää oleellisesti. Näiden vuosien aikana olen huomannut Areenalla tapahtuvaa outoa yliampuvaa hehkutusta, joka ilmeni mm. viime vuoden mestaruusjuhlissa, kun katsomoihin tuli joitain tiputanssijoita ja koko meininki yritti olla kuin jossain suuressa sambakarnevaalissa.

  En tiedä käytetäänkö nykyään niin paljon niitä kaikenlaisia tunnelmankohottajia kuten fan-o-meter, pelikatkojen vitsit sekä animaatioiden että julkimoiden muodossa, nauhalta tuleva kannustus ja kaikki muu kannustukseen kehottaminen. Voin sanoa, että noiden edellämainittujen vaikutus on päinvastainen. Kun minä vielä kävin useammin otteluita katsomassa, sai näiden "huvitusten" jälkeen lähinnä hävetä ja parhaiten ne tehosivatkin vastustajajoukkueen kannattajiin hauskuuttajana. Jos on paska fiilis niin antaa olla. Ei se ainakaan noilla parane kuten ollaan huomattu. Lätkämatsin täytyy olla lätkämatsi eikä mikään freak-show. Tämän on huomannut myös Jatkoajan toimitus otteluraportissaan:

  "Monesti on Hartwall Areenan lehtereillä kuuden kauden aikana tullut mietittyä sitä absoluuttista faktaa, että Areenan AV-toteutus on hoidettu kaikista liigahalleista surkeimmin. Fasiliteetit luonnollisesti olisivat mitä parhaat: katosta riippuu videotaulu ja ämyreistä kajahtaa kymmenien kilowattien voimalla kristallinkikasta ääntä. Jossain on kuitenkin jatkuvasti pielessä, kun aina jokin on poskellaan vehkeiden luovassa käytössä. Videotaululle ja äänentoistoon syötettävä materiaali lähentelee huonouden rajoja.

  Tänään oli jo kamelin selkä katketa, kun Areenan AV-mikot pistivät parastaan. Täysin Areenalle sopimattomat tanssitytöt ryyditettynä mahdollisimman kaukana jääkiekkotunnelmasta olevalla musiikilla, mekaanista kannustusta nauhoitettujen huutojen muodossa, kehno pilkka-animaatio, Noise Level –mittari jälleen nauhalta tulevan äänen kera ynnä muuta täysin turhaa ja tarpeetonta, lähinnä häpeän tunnetta jokerifaneille aiheuttavaa höttöä. Kysymys kuuluukin, kuka tuota kaikkea oikeasti kaipaa? Tanssitytöt pois, cheerleaderit tilalle, rokkia ja rollia, ja keskittymistä perusasioihin: tänään ei videotaululta näkynyt lainkaan hidastuksia, ja kenttäkuuluttaja jatkoi tuttua söhellystään.

  Jokeriorganisaation kannattaisi tässä suhteessa tehdä opintomatka esimerkiksi Espooseen ja lisäksi yrittää vielä kerran houkutella legendaarisen erehtymätön Taisto Ketterer takaisin mikrofonin taakse."

  Aii-van, sanoisi Jutikin. Tate Kettererin jos sais takaisin niin saatais tää kuulutuspuolikin kondikseen. Sitä parempaa kuuluttajaa ei ole Jokereilla ollut ja Taten äänestä tuleekin mieleen Se jokeriääni. Nykyinen kuvastaa lähinnä tätä halliviihdytyksen katastrofia.

  No sitten musatarjonta. Joku selvä identiteetti tulisi löytää tällä saralla ja ainakin itse toivoisin, että se olisi jonkinlainen hard-rock laidasta laitaan. Ei mitään 60-luvulle jumahtanutta IFK-tyyliä (joka tosin on mainio) vaan Uriah Heepistä Metallicaan. Jätetään kuitenkin ne Spice Girlsit ja Rasmukset pois, jooko? Vastaako muuten tunnelmasta tämä Hjalliksen broidi tai onko koskaan edes vastannut?

  Ai niin ja se saatanan urkuri myös näin jälkihuomautuksena. Ja se "jokeripallo" joka pudotetaan savun keskellä lähemmäs jäätä ja taustalla soi Staaaar Waaaarrssia. Hei c'mon.

  Edit: korjaus
   
  Viimeksi muokattu: 15.03.2003 klo 23.28
 2. jpp Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, ManU
  Täysin samaa mieltä! Nämä mainitut elementit lisättynä viikon neljännen runkosarjaottelun väsyneeseen pelilliseen antiin ovat omiaan helpottamaan päätöstä laittaako rajallisista varoistaan pari kymppiä tikettiin, omien treenien ja matsien vuoksi hallille kun ehtii melko harvoin ja sitten kun ehtii niin mitä saa? Huonon pelin vielä kestää, mutta nämä jenkkityyliset valotauluvitsit, ajoittain surkea musiikki sekä (aluksi hyvänä vitsintynkänä) urkuri ovat sitten viimeinen pisara.
   
 3. Vänrikki Naapero Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Re: Hartwall-Areena

  Lainaus:
  En voisi olla enempää samaa mieltä! On uskomatonta, että Jokerit haluaa tehdä ottelutapahtumasta faneille mahdollisimman kiusallisen. Ihan kun valotaulusta ja musiikista vastaavalla henkilöllä ei olisi minkäänlaista tyylitajua.
   
 4. Peku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK, Chicago Blackhawks, sympatiat Bluesereille
  mun mielestä

  Jatkakaa samaan tapaan vaan. En tule halliinne kuitenkaan joten ihan yksi lysti =o)
   
 5. Toivo Isänmaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues, espoolaiset kasvattajaseurat
  Club Seat osakkeiden nykyhinta

  Onko kenelläkään tietoa / käsitystä Hartwall Areenan ns. Club Seat -osakkeiden nykykauppahinnoista?
   
 6. Peku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK, Chicago Blackhawks, sympatiat Bluesereille
  Jokerit tekevät kannattajistaan aivan narreja=o)
   
 7. Panzerfaust Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Die Endlösung...für alle Probleme
  Lainaus:
  Lainaus:
  Oho! Jätkä on keksinyt kahdessa ja puolessa vuodessa tähän ketjuun uuden provon! Tuu sit taas 2007 taas kertomaan mitä mieltä oot Jokereista, jooko?


  t. Pekufani Panzerfaust
   
 8. Peku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK, Chicago Blackhawks, sympatiat Bluesereille
  Lainaus:
  Kivaa, että minullakin on oma fani, mutta satuitko huomaamaan hymiötä edellisessä lausahduksessani? Oletko Panzerfaust huonolla tuulella ja vaikuttaako siihen mahdollisesti sarjataulukon sijoitus?
   
 9. Panzerfaust Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Die Endlösung...für alle Probleme
  Lainaus:
  Ei voi muuta sanoa kun sä oot ihan helmi jätkä.
   
 10. Target Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit ManU
  Lainaus:
  Oikein kun yrittää, niin joskushan sitä yksinkertaisempikin onnistuu.
   
 11. Moderaattorit Jäsen

  Halutessanne jatkakaa vaikka yksityisviestein, mutta tässä ketjussa nokittelu loppuu nyt.

  Moderaattorit
   
 12. Sam#9 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit RY
  Pieniä sorretaan

  Kun ei sopivampaakaan ketjua jaksa etsiä, niin avaudutaan tänne.

  Miksi Jokerit on poistaneet fanitavaravalikoimastaan lasten t-paitojen pienimmät koot? Pienin paita taitaa nykyään olla 130 cm, joka on tietenkin ollut jo jonkun aikaa loppu. Tarjolla nykyään vain 150 cm paitoja.

  Vituttaa suuresti kun lupasin kauden ekaan matsiin lähdettyäni pojalleni paidan ja hakusessa oli 100 cm paita. Tarjolla on vain telttoja ja poika kyselee edelleenkin paitansa perään. Se on iso odotus 70 cm:n potkupuvusta edes kohtuullisesti sopivaan paitaan.
   
 13. Tuomas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vain yksi jengi Stadista
  Lainaus:
  Tiistaina oli Jokereiden joulumyyjäiset Areenalla ja siellä ainakin oli tarjolla jotain paitoja joiden koko oli 120cm. T-paitoja en tosin muista nähneeni mutta ainakin pelipaitoja oli tarjolla, niitä sai viidellä eurolla. Muutenkin edullisia tuotteita oli paljon, esimerkiksi viime kauden A-junioreiden käyttämiä pelipaitoja sai ostaa 20 eurolla.
   
 14. bozik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Laitetaan tästä palautetta Jokereille. Jaan nimittäin tuskasi. Minulla oli tarkoitus viedä kummipojalleni (3v) jotakin Jokeri-kamaa joululahjaksi. Kävin läpi Aleksin Intersport Megastoren ym. ja ainoa mitä löytyi oli Hifk:n fanituotteet. Sitten kyselin tältä palstalta mistä voisin saada Jokeri-pipon tuolle pienelle ja tulevalle Jokeri-fanille. Tomppa#74 sitten jelppasi ja kertoi Jokerien myyjäisistä menneenä tiistaina (13.12) areenalla. Minä sitten paikalla ja pienille lapsille ei ollut mitään !! Odottelevat kuulemma tavaraa, jolloin saisi pieniä t-paitoja ym.

  En ole katkera, mutta nyt kummipoikani maailma pimenee joulun jälkeen. Vetäessään Jokeri-pipon päähänsä ei varmasti mene kauan siihen, kun se on silmillä ja koeta siinä sitten sokkona touhuta. Laitan tästä palautetta Jokereille.
   
 15. Tuomas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vain yksi jengi Stadista
  Lainaus:
  Noita pieniä pipoja ei tosiaan kyllä taida olla. Muutenkin tuo Jokereiden fanituotevalikoima on hävettävän huono. Olivat tilanneet Jokerit baseball-takkeja ja nuo olivatkin menneet sitten heti kaupaksi, enää joitain hajakokoja oli jäljellä. Nuo tulivat vasta joitain viikkoja sitten ja lisää ei ole niitäkään kuulemma tulossa, jos kerran kysyntää on ollut niin miksi ei voi tilata lisää? Jokerimukeja ajattelin ostaa muutaman joululahjaksi eikä niitäkään ollut fanishopissa, sanoivat että niitä ei enää löydy. Onneksi kysäisin vielä Virmaselta ja hän kävi jostain varastosta muutaman hakemassa.

  Fanipaidoista on varmaan turha enää edes jauhaa, kunnollisia paitoja on pyydetty jo vuosia mutta ei niitä vain tule. Kuulemma liian kalliita ja ei löydy ostajia, selityksiä aina löytyy Borgelta kuka tuota hommaa pyörittää. Miten mm. ifk:lla ja Ilveksellä on varaa myydä niitä sitten ja ostajiakin löytyy? Valikoimat muutenkin tuotteiden suhteen on ihan toista luokkaa. Mutta laittakaa palautetta, ja soittakaa vaikka suoraan Virmaselle. Ehkä sitä kautta asiaan saataisiin jotain muutosta jos tarpeeksi moni ihminen asiasta avautuu.

  Kummallista fanien alhaista arvostamista koko tuo Jokereiden fanituotemyynti.
   
 16. Sam#9 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit RY
  Lainaus:
  Palautetta on laitettu ja toivottavasti vastaustakin saadaan jossain välissä. Jouluksi tosin ei taida tulla helpotusta tähän, vaikka se kovin mukavaa olisikin. Poika nimittäin nukkuisi aattoillasta alkaen pari viikkoa Jokeripaita päällä, jos sellaisen saisi.
   
 17. REDNECK Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit vuodesta -68
  Vaadin heti tavaraa tarjolle!

  Oma pikku vesselini kyseli kaulaliinaa ja pipoa/hattua, joista jälkimmäisiä löytyy kyllä, mutta ei kaulaliinaa ei ainakaan hallin myynti pisteestä. Pipon se sai viime jouluna ja sekin on nyt rikki ompeleet aukes pipon sisältä???, joten laatua pitäs saada kanssa. Ei muka ole varaa hommata laatua kun ei kukaan osta. Ei kait sen kateen pidä olla luokkaa 3000%. Tyytysivät pienenmpään katteeseen niin alkais logoja kaupungilla vilkkumaan kummasti. Kehittäkää toimintaanne jenkkilässä taitaa tuo markkinointi toimia toisella intensiteetillä....
   
 18. tkks Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Ei ole Jokerit ainoa, jolla ei tunnu homma toimivan.

  Mä ennemmin kysyisin, että miksi jo Ruotsissa parhaat seurat kerää miljoona euroa fanituotemyynnillä, muidenkin päästessä satoihin tuhansiin. Ei tarvitse lähteä Amerikkaan. Sen ei siis pitäisi olla Suomessakaan kovin hankalaa. Täällä näkee korkeintaan sadalla ihmisellä peleissä fanpaidan päällä, kun naapurissa luvut ihan eri tasolla.

  Mitäpä se mulle sinänsä silti kuuluu, jos seurat haluavat jättää satoja tuhansia tienaamatta.
   
 19. Tomppa#74 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  En voi minäkään ymmärtää Jokerien surkeaa toteutusta tällä sektorilla. Siinä rahassa mitä näihin viipottaviin pelaajiin (peduiinit, meipöltoftit, köörinkit, vostrakit, nemirouskut jne) upotetaan ei luulisi paljon tuntuvan, jos tekisi pari pikku juttua:

  a) uudistaisi jokerit -websivuston, sisältäen mm. web-kaupan (haastatteluja, statseja pelaajista lisää yms - rakennetaan sitä TUOTETTA!). Siten saataisiin lisää sponsseja sivulle, kilpailuja kävijöille jne. Ei voi olla vaikeaa.

  b) ottaisi valikoimiin ne kunnolliset fanipaidat - kauanko näistäkin on meuhkattu?

  c) laajentaisi valikoimaan nimenomaan lapsille sopivia tuotteita lisää (NE TULEVAT KANNATTAJAT!)

  d) laajentaisi muutenkin tavaravalikoimaa reilusti ja rohkeasti (ideoita kyllä riittää)

  Prkl, Detroit Red Wingsien logoilla saa jo pokerisetinkin pelimerkkeineen, puhumattakaan golf-bägistä...

  Markkinoinnin perusasioita on tuotekokonaisuuden rakentaminen houkuttelevaksi oikeanlaisella tarjonnalla. Tietenkään määrä ei korvaa laatua, joten kaman on oltava myös laadukasta. Esim. golfaavat yritysasiakkaat ostaisivat varmasti jokerilogollisia golf-palloja, golf-pyyhkeitä, griinihaarukkaa, peliin sopivaa kauluspaitaa... näin myös Suomen lomakaudella Jokerit näkyisi hienosti golf-kentillä. Puhumattakaan muista ihan normaaleista tuotteista... HERÄTYS POJJAAT! Pisnestä menee ohi suun!

  Ja tähän on turha vedota: "Ei ole resursseja". Se vaan sattuu olemaan aika usein näin: Tee panostus - saat tuloksen. Tosin amerikkalainen bisnesmallihan on toki usein seuraavanlainen (simuloitu keskustelu):

  VAIHE 1.
  - Tarvitsen lisää resursseja, jotta saan myynnin kasvuun.
  - Ei ole varaa. Saat lisää resursseja kun saat myynnin kasvuun.
  VAIHE 2.
  - Morjens, sain nyt myynnin kasvuun. Saanko nyt lisää resursseja?
  - Et. Hyvin olet onnistunut myyntiä kasvattamaan ilmankin. Keep up the good work. You can always do better.

  Ehkäpä tätä ihmettä odotellaan meidänkin kotihallissamme. Jostain avaruudesta tipahtaa uusia fanituotteita, jotka tuovat lisää rahaa kassaan. Sitten vasta ruvetaan tekemään niitä lisää. Joskus tuntuu että pitäis omaan piikkiin teetättää joku nippu noita aitoja pelipaitoja ja näyttää pojille...
   
 20. tkks Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Ei taida niin Hjallis kuin Virmanenkaan olla markkinoinnin asiantuntija. Lisäksi ainakin omalla kohdalla Virmasesta tulee enemmänkin kiero pikkuhuijari mieleen kuin yrityksen johtaja. Mulla on ainakin se kuva, että häneltä puuttuu paljon vaadittavia taitoja.

  Monissa seuroissa riittäisi se, että kerran maksetaan enemmän, että saadaan suunniteluta hyvä valikoima tuotteita ja saadaan pystyyn järjestelmä, jolla voidaan taata kohtuu hintaiset tuotteet asiakkaille. Olen jo jossain toisessa ketjussa sanonutkin, ettö useimpien seurojen sivut ovat ihan uskomatonta kuraa. Jonkun henkilökunnan sukulaiselta tilattu ja jälkikin on usein sen mukaista.

  Ajattelutapa sivujen ja tuotteiden kohdalla taitaa olle se, että kyllä ne meidän fanit ostaa sen paidan kuitenkin ja hyväksyy ne sivut. Mun mielestä se on loukkaus, jos niihin ei jaksa panostaa, varsinkin kunnollisten nettisivujen teko ei kovin suurta lovea seurojen talouksiin tekisi. Voisi myös miettiä sitä, että mikä vaikutus noilla on tosiaan tuleviin faneihin.

  Tulevia faneja ei tunnu mikään seura juuri huomioivan. Tässäkin näkyy seurojen amatöörimäisyys. Luotetaan siihen, että uusia tulee joka vuosi. Ei tule. Enää ei kaikilla ole edes varaa viedä lapsiaan peleihin. Lisäksi ei löydy fanituotteita ja kohtelu on muutenkin tylyä, niin miksi sitä joukkuettakaan sitten alkaisi kannustamaan.
   
 21. Tomppa#74 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  No eivät taida tosiaankaan olla. Ja Masa nyt varsinkaan ei vaikuta markkinointijesuiitalta, vaikka luovuutta muuten on välillä liiaksikin.

  Btw, eikös tuonne Areenalle/Jokereille haettu about vuosi sitten markkinointijohtajan tittelillä henkilöä? Onko kenelläkään tietoa kuka sinne rekryttiin, mitä tekee vai jäikö homma vaiheeseen?
   
 22. bozik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Eiköhän Masa hoida tuonkin. Aamutreenien ja iltapäiväscouttauksen välissä on just sopiva rako.

  Areenan/Jokerien henkilöstöstä minulla ei ole mitään tietoa, eiköhän sieltä kuitenkin ihan pätevää väkeä löydy. Tähän viittaisi ainakin se, että kyllähän Jokerit kohtuullisesti pelejään markkinoi. Fanikamojen ja muun suhteen on sitten vähän hiljaisempaa. Tuon uuden henkilön haun olen itsekin muistavinani. Henkilöstä ei ole tietoa.
   
 23. Gags Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Charlestown Chiefs
  Jokereiden toimistoväki, lähde jokerit.com:

  Harry Harkimo hallituksen puheenjohtaja
  Matti Virmanen toimitusjohtaja
  Jukka Räisänen markkinointi- ja yhteyspäällikkö
  Katariina Vedenkannas markkinointipäällikkö
  Petri Ruohonen myyntipäällikkö
  Kirsi Kavanne myyntipäällikkö
   
 24. Tomppa#74 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Tämän kävin itsekin katsomassa, joten siksi kysyin (tuollahan ei markkinointijohtajaa näy). Toisaalta välttämättä tuolla ei olisikaan, kun vastuulla olisi toimenkuvassa käsittääkseni ollut myös koko Areenan tapahtumamarkkinointi. Eipä tosin tuolla tittelillä löydy mitään Areenankaan sivuilta.
   
 25. bozik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Onhan siellä pari päällikköä. Johtaja-etuliite on varattu Masalle ja Hjalmarille.

  On muutoin ihan mahdotonta arvella toimiston työnkuvia. Areena lienee kuitenkin volyymiltaan aika paljon isompi business kuin Jokerit.