Ilmoitukset

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Hart Memorial Trophy – vuoden arvokkain pelaaja?

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Bosco, 27.03.2011 klo 15.35.

 1. Rautanaamio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, New Jersey Devils
 2. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK&Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  Olen kyllä samaa mieltä, että jos haukat itsensä pudotuspeleihin puskevat niin Kane on silloin vahvin ehdokas tähän mikäli homma jatkuu vain samanlaisena ilotulituksena. Kucherov on sitten toinen nimi jota pidän vahvimpana viemään tämän pystin. Tällä hetkellä sanoisin näin, että jos haukat on poffeissa on palkinto Kanen ja jos eivät niin Kucherovin. Hyviä haastajia riittää paljon, mutta nämä kaksi erottuvat toisista tällä hetkellä.
   
  LostHorizon tykkää tästä.
 3. Boltning Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning
  Eiköhän tämä tänä vuonna tosiaan Kanen ja Kucherovin kesken arvota. Kyllähän Kane varmasti joukkueellensa on arvokkaampi pelaaja, mutta tosiasia on myös se, että Kucherovin kausi alkaa tätä menoa olla niin historiallisen kova, että ei se vääryys ole sitä Kuchillekkaan antaa, olettaen että päädytään sinne 120-130 pisteen hujakoille.
   
 4. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK&Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  Toisaalta tässä pelataan historiallisen kovaa kautta ihan laajalla rintamalla, sääntömuunnokset (tai pikemminkin sääntöjen noudattaminen tarkalla kädellä) sekä veskarien varusteisiin koskeminen on tehnyt peleistä aikamoisia maali-iloitteluja, voisi sanoa kyseessä olevan täysin eri peli kuin vaikka muutama kausi taaksepäin kaudella 2014-15 jolloin Benn voitti pistepörssin vaivaisella 87 pisteellä, mutta se oli sen kauden kovin pistemäärä ja that's it eikä tätä ilokiekottelua voi siihen verrata mitenkään. Toki Kuch ja Kane sieltä muista erottuvat ja siksi he ovat tähän palkintoon isoimmin tyrkyllä, mutta historiallisen kovaa kautta pelataan myös siis laajalla rintamalla. Kane pari peliä vähemmän pelanneena on muuten vain yhdeksän pistettä Kucherovia perässä ja jos aletaan laittaa äijiä ns. riviin niin kyllä Kucherov nauttii huomattavasti laadukkaammasta joukkueesta, ketjukavereista sekä ylivoimasta kuin Kane, historiallisen kova kausi se on siis myös Kanen kausi tätä menoa. Noh, antaa loppukauden vielä näyttää missä sitten lopulta mennään, mutta eiköhän tämä ole ns. kahden kauppa.
   
 5. Malkkinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins
  Hart trophyn voittajaksi ei ole kuin kaksi vaihtoehtoa: Mikko Koskinen ja Colby Cave. Heidän signaamisten seurauksena Chiarelli sai potkut.
   
  Barnes, Gemondo, pahakurki ja yksi muu tykkäävät tästä.
 6. tinkezione Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pens, Ipa, Mif
  Lainaus:
  Näistä Koskisen voi laskea pois, sillä hän oli omistajaportaan Chiarellille pakottama signaus. Colby Cave siis Hart Trophyn saajaksi!

  Vakavissaan haastellen, Kucherovin ja Kanen välinen tanssi tämä varmaan on. Kucherovin osakkeita syö myös Brayden Point, joten jos ihmeitä ei tapahdu ja Chicago pelaa vieläpä itsensä pudotuspeleihin, Kanen voitto pitäisi olla suht selviö.
   
 7. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Tämä on kyllä hassu palkinto. Pakille ja maalivahdille helvetin vaikeasti voitettavissa ja yleensä MVP:N määrittämiseen käytetään vain pisteitä. Ylipäätään miten mittaat kuka nyt oli koko liigassa tiimilleen hyödyllisin pelaaja? Kuinka paljon huonompi Tampa olisi tällä kaudella ilman Kucherovia?
   
  Smasher/Devourer, jimmyrecard, V-G- ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 8. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Colby Cave vieläpä toistamiseen. Kuten johonkin toiseen ketjuun silloin kirjoitin. Hommaa Cave, hommaa kenkää!

  Oikeasti nostaisin Mark Giordanon mukaan tähän. Pelaamassa elämänsä kautta ollen myös Calgaryn kiistatta tärkein pelaaja. Ja Flames on lännen kärkijoukkue.

  Hart for Hart sitten ensi kaudella.
   
 9. God #88 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blackhawks, #88, Saipa
  Lainaus:
  Chicago ainakin olisi ihan helvetin paljon huonompi ilman Kanea. Mikäli Chicago menee pleijareihin, niin ei pitäisi olla edes muita vaihtoehtoja kuin Kane.
   
 10. teppana Jäsen

  Lainaus:
  Itse aina ajattelen Norris ja Vezina palkintojen olevan pelipaikkansa Hart/Lindsay palkinto.
   
 11. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  No, tuo tavallaan toimii. Norriskin on toki aika paska palkinto, kun sekin on pitkälti pisteiden mukaan jaettu. Vähän tweakkaamista vaatisi nuo palkinnot.
   
 12. CuJo#31 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Penguins | HIFK | Leijonat
  Lainaus:
  Boldattuun kohtaan pientä tarkennusta.

  Esimerkkinä 2000-luvulla jaetut Norrikset (viimeisenä mainittu puolustajien pistepörssin sijoitus):
  2017-18 | Victor Hedman | 5.
  2016-17 | Brent Burns | 1.
  2015-16 | Drew Doughty | 10.
  2014-15 | Erik Karlsson | 1.
  2013-14 | Duncan Keith | 2.
  2012-13 | P. K. Subban | 1.
  2011-12 | Erik Karlsson | 1.
  2010-11 | Nicklas Lidström | 2.
  2009-10 | Duncan Keith | 2.
  2008-09 | Zdeno Chara | 12.
  2007-08 | Nicklas Lidström | 1.
  2006-07 | Nicklas Lidström | 5.
  2005-06 | Nicklas Lidström | 1.
  2003-04 | Scott Niedermayer | 2.
  2002-03 | Nicklas Lidström | 3.
  2001-02 | Nicklas Lidström | 2.
  2000-01 | Nicklas Lidström | 2.
  1999-00 | Chris Pronger | 2.

  Palkinto on jaettu 2000-luvun puolella yhteensä 18 kertaa. Näistä puolustajien pistepörssin voittaja on napannut palkinnon nimiinsä 6 kertaa. Palkinto on siis jaettu 12 kertaa puolustajien pistepörssissä huonommin sijoittuneille.

  [Nämä pikaisella vilkaisulla puhelimen näytöltä tiirattuna = virheet mahdollisia]
   
  Rambokala tykkää tästä.
 13. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Tai vastaavasti voi ajatella, että tuona aikana Norris on jaettu tasan kaksi kertaa puolustajalle, joka ei sijoittunut pakkien pistepörssissä top-5:een. Tai täydet neljä kertaa pelaajalle, joka ei sijoittunut ko. pistepörssissä top-3:en... Eli kyllähän pisteet tässä(kin) palkinnossa tuntuvat merkitsevän. Noh, tämä ihan vain huomiona.
   
  DTremens ja CuJo#31 tykkäävät tästä.
 14. pahakurki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL, COL, WPG, DET, FLA, STL
  Lainaus:
  No tottakai, kyllähän kovan puolustajan pitää pisteitäkin tehdä, puolustajan tehtäviin kuuluu nykyään olla hyvä myös hyökkäyspäässä. Pointti oli, ettei palkinto automaationa (tai lähes automaationakaan) mene pakkien pistepörssin ykköselle.
   
  CuJo#31 ja Vislami tykkäävät tästä.
 15. Tiedote Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Kanen pitäisi olla selvä valinta. Joukkue rämpisi liigan pohjaa ilman supertähteään, nyt ovat kuitenkin selvästi playoff racessa mukana. Tampa Bay olisi varmaan liigan kärjessä ilman Kucheroviakin.
   
  tinkezione tykkää tästä.
 16. Boltning Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning
  Lainaus:
  Kyllä 80-luvun Oilers olisi varmaan myös vetänyt ihan OK recordilla ilman Gretzkyä.
   
  Klausuuli tykkää tästä.
 17. Ni$pekt15 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  BOSTON BRUINS
  Kyllä mää Kucherovin ainaskin ottaisin ennemmin 1 pikkinä tiimiin ennen Kanea jos noista kahdesta pitäisi valita ja tuo Norris palkinto on mennyt muutaman kerran vanhoilla meriiteillä. Uusin suosikki on muuten Calgaryn Giordano 2.1 kertoimella ennen Mr.Burnsin 3.3 ja Karlssonin 4.5 kerrointa voittajaksi.
   
 18. Grainger Jäsen

  Lainaus:
  Veikkaan, että Kanen vihaajien ja Tampan kannattajien ohella teitä ei montaa olisi. Kanen Pate on kuitenkin ilmiö, joka tuli liigaan valmiina starana ja tietää mitä voittaminen vaatii. Kucherovilta ne isot näytöt vielä puuttuvat. Niitä ei luoda loka- tai helmikuussa.
   
  Lico tykkää tästä.
 19. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Noilla ei tosin ole mitään merkitystä tämän kauden Hartia jaettaessa. Et toki niin väittänytkään.
   
 20. teppana Jäsen

  Lainaus:
  Kyllä niitä varmasti on. Kucherov on kuitenkin painellut viimeisen kolmen kauden aikana eniten pisteitä koko änärissä. Toki Kane on myös ollut helvetin kova ja on listan sijalla kolme.

  Kucherov: 221GP 102G 189A 291P 1.32PPG
  McDavid: 215GP 108G 176A 284P 1.32PPG
  Kane: 224GP 99G 153A 257P 1.15PPG

  Toki voidaan argumentoida Kanen helvetin kovan playoff kokemuksen nostavan hänet Kucherovin edelle, mutta väitän ettei Kanen valinta olisi niin yksipuolinen kuin annat ymmärtää. Varsinkaan kun Kane on viimeisen kolmen kauden aikana pelannut yhteensä 4 playoff peliä joissa on tullut 2 pistettä ja Kucherov on pelannut 17 peliä joissa on tullut 17 pistettä. Jos viedään vielä yksi kausi taaksepäin nousee Kanen kokonaissaldo 11 peliin ja 9 pisteeseen. Kucherovin tilasto taasen on 34 peliä ja 36 pistettä joka on koko NHL:n tilastoissa sijalla 11 tuolta ajalta.

  Kanen playoff sankaruudet on viiden vuoden takaa ja ottaen huomioon että hän oli tuolloin 26 vuotias ja nyt 30 ei suoraa vertailua oikein enää voi tehdä.
   
  Viimeksi muokattu: 21.02.2019 klo 09.07
  Ippenator, red.machine & aessi tykkäävät tästä.
 21. larzzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pehmo-Bruins
  Ryan O'Reilly.
   
  Shard tykkää tästä.
 22. expertti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  mikkihiiriosasto ja bunch of jerks
  En ole varmistanut tilastoista, mutta jotenkin sellainen tunne, että Tampa pystyy voittamaan herkemmin myös silloin kun Kuch ei tee pisteitä. Hawks taas kulkee Kanen harteilla. SIksi minusta Hart Kanelle tänä vuonna.
   
 23. 5hole Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks, VGK, Savolaiset, Cogliano, RD
  Jos Kane saa joukkueen hilattua Poffeihin, on hän selvä valinta. Muuten olen Kucherovin kannalla, olettaen ettei loppukauteen osu mitään älytöntä slumppia.
   
 24. KukkosLasse Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Penguins, Kärpät
  Crosbyn pitäisi olla taas keskustelussa mukana mutta ei ole, koska loistava puolustuspelaaminen, sentterin rooli ja oikeasti aika heikot ketjukaverit ykköskenttään(Toewsista ei pitäisi puhua heikkona ketjukaverina Kanen tapauksessa) ovat aiheuttaneet sen, että PPG-tahti on "vain" 1,3.

  Kanen kannalla olevat ovat puolustelleet valintaa heikolla joukkueella. Kumpi on tärkeämpää sitten, saada heikohko joukkue ehkä play-offseihin vai saada playoff-joukkueesta liigaa ylivoimaisesti dominoiva joukkue? Itse antaisin palkinnon Kucheroville noista kahdesta.
   
 25. DTremens Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Red Wings, PattU, Wolves, Patriots
  Lainaus:
  Juu mutta jutun juju on siitä että jos puolustaja tekee hyvät 50 pistettä kaudessa ja on liigan paras puolustava puolustaja niin hän ei suurella todennäköisyydellä voita Norris Trophya jos samalla kaudella joku toinen tekee 70 pistettä, vaikka tämä 70 pisteen tekijä olisi puolustussuuntaan keskinkertainen tai suorastaan paska. Palkintoehdoissa lukee "defense player who demonstrates throughout the season the greatest all-round ability in the position" mutta silti käytännössä aina hyökkäystehot > puolustustaidot.

  Hart Trophyssä taas "player judged most valuable to his team" ja on vielä enemmän vaikeasti mitattavia tekijöitä mikä on "arvoa", siksi joka vuosi saadaan parran pärinää tästä valinnasta. Käytännössä ainoa selkeä raja tässä on vuodesta toisee se, että jos joukkue ei mene pudotuspeleihin ei sen pelaaja voi olla arvokkain riippumatta siitä millaiset henkilökohtaiset tilastot omaa. Käytännössä yleensä kuitenkin pistepörssin kärjessä keikkuvien hyökääjien palkinto ellei maalivahti tai puolustaja pelaa poikkeuksellisen kovaa kautta.