Ilmoitukset

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Hart Memorial Trophy – vuoden arvokkain pelaaja?

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Bosco, 27.03.2011 klo 15.35.

 1. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jarmo Kekäläinen & Elias Pettersson
  Lainaus:
  Ens kaudella joku voisi vinkata Buffille, että ylivoimalla voi myös syöttää pleksiin laukomisen sijasta!
   
 2. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Lindsaylle ei ole omaa ketjua joten laitetaan tänne. Eli tämän vuoden finalistit Ted Lindsay-palkinnon voittajaksi ovat Taylor Hall, Nathan MacKinnon ja Connor McDavid.

  Ted Lindsay finalists unveiled | NHL.com

  2000-luvulla Hart ja Pearson/Lindsay-palkinnon finalistikolmikko on ollut täsmälleen sama kuusi kertaa aiemmista kuudestatoista kaudesta. Edellisen kerran niin tapahtui 2013-14 kaudella. Tällä kertaa tuo riippuu sitten McDavidin saamasta äänimäärästä Hart-äänestyksessä.
   
 3. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Epäuskoista pään puistelua tuolle McDavidin finaalipaikalle! Joo, maailman toiseksi paras pelaaja, mutta tässä ei pitäisi olla kyse siitä, että sitä todistellaan kartuttamalla pojan palkinto- ja ehdokkuuskaappia muita pelaajia pienemmillä meriiteillä...
   
 4. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Lainaus:
  Ajattelin että ajan miinaan joten tarkistin aiemman viestihistoriasi tähän ketjuun ja en usko siitä olevan kyse...

  Joten todetaan että McDavid on ehdottomasti Lindsay-finalistipaikan arvoinen pelaaja tällä kaudella. Itse asiassa McDavidin pitäisi ansaitusti voittaa se palkinto. Lindsayssa ei ole kyse mistään tärkeys tai arvokkuus-aspektista jossa joukkueen menestys tulisi myös huomioida jollain tapaa. Kyse on vain yksilön erinomaisuudesta ja McDavid on siinä suhteessa tällä kaudella se "most outstanding" pelaaja runkosarjassa. Hart on sitten asia erikseen, siinä ei pitäisi McDavidille tulla finalistipaikkaa mutta katsellaan miten käy.
   
 5. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  @Bosco Mä pidin aivan ilmiselvänä, että Lindsay menee jollekin kolmikosta Hall, MacKinnon ja Kucherov. Ei edes kovinkaan paljoa karrikoiden voi sanoa, että Mäkkäri alkoi pelata tuolla supertasolla liian myöhään, eli kun Oilersin mahdollisuudet olivat menneet. Niinpä jättäisin 100/100 pois kolmikosta liian epätasaiseen kauteen vedoten.
   
 6. Isäntä Jäsen

  Lainaus:
  Niin no, minusta vaan jotenkin tuntuu, että McDavid on se pelaaja, jota vastaan pelatessa eniten tuntuu siltä, että vastassa on "most outstanding player". Eihän tuossa edes pyydetä arvottamaan mitään clutch-suorituksia tai joukkueen perässä vetämistä mitenkään. Pelaajat äänestävät mielestään parasta pelaajaa. Aika monen pelaajan papereissa se on McDavid ja tulee olemaan vielä pitkään. Muutenkin Lindsayn äänestystuloksia on aika huono kamalasti lähteä arvostelemaan kun ei ole oikein minkäänlaisia mahdollisuuksia kuvitella asettuvansa äänestäjän asemaan, toisin kuin muissa palkinnoissa.
   
 7. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  McDavid kuitenkin suoritti kauden ensimmäisen puoliskon samaan tahtiin kuin Kutsherov jälkimmäisen puoliskon. Kutsherov oli alkukaudesta liekeissä ja McDavid loppukaudesta. Toinen puolisko meni molemmilla heikommin kauden parhaaseen tasoon nähden. Miksi tuo epätasaisuus on ongelma vain toisen kohdalla?
   
 8. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Lainaus:
  McDavid nosti tosiaan loppukaudesta pelinsä uudelle tasolle, mutta silti hän pelasi tasaisen kauden ja oli lähes koko kauden pistepörssin kärkikympissä tai ainakin ihan siinä tuntumassa. Toista on esimerkiksi Hallin osalta joka taisi koko kauden aikana ensimmäistä kertaa nousta kärkikymppiin maaliskuun lopulla. Kauden puolivälissä Hall oli hädin tuskin pistepörssissä top-30:ssa. Hallilla peli nousi loppukaudesta myös uudelle tasolle, kuten McDavidilla, eikä suinkaan pelannut tasaisesti koko kautta sillä loppukauden tasollaan. McDavid pelasi tasaisemman kauden kuin Hall.

  Kucherov oli lokakuussa huikea, sen jälkeen ei ollut McDavidia eikä muita huikeampi. Loistava kauden aloitus piti Kucherovia pitkään pistepörssin kärkisijoilla, mutta ei hänenkään voi sanoa sen tasaisempaa kautta pelanneen kuin McDavid. Siinä marraskuun alun ja helmikuun lopun välillä tehoilivat samaa tahtia (eli ottaen pois McDavidin huikean lopun ja Kucherovin huikean lopun vaikutukset), McDavidilla muutama piste enemmän ja teki enemmän tuhoja tasakentällisin pelattaessa.

  MacKinnon on ainoa joka kisaa niin erinomaisuudessa kuin läpi kauden erinomaisella tasolla pelaamisen tasaisuudessa tällä kaudella McDavidin kanssa. Ainoa joka voi haastaa McDavidin Lindsayn voiton suhteen tällä kaudella.

  Hall on vahvempi tuossa Hart-kisassa mutta Lindsayn suhteen hänen finalistipaikka on ainoa mihin voi kohdistaa arvostelua. Nimittäin Malkin ja Kucherov olisivat olleet ihan yhtä hyviä finalisteja hänen tilalleen.
   
 9. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK&Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  Ehkä sen takia, että toinen alkoi suorittamaan siinä vaiheessa kun poffit karkasivat? Mielestäni @Isäntä kirjoitti hyvän viestin tuossa yllä. Hart McDavidille olisi minunkin mielestäni vääryys, mutta ei mielestäni Lindsayn kohdalla olisi mitään vääryyttä tms.
   
 10. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Lainaus:
  McDavid oli tosiaan kauden ensimmäisen puoliskon jälkeen pisteissä sijalla 7. Kucherov kauden toisen puoliskon osalta pisteissä jaetulla 18. sijalla. Että ei se Kucherov yhtään tasaisempaa kautta pelannut, ja McDavid tuosta kaksikosta nyt muutoinkin selvästi "more outstanding".
   
 11. repe_joke Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anaheim
  Mistäs ne pelaajat tosiaan mitään tietää. Lukisivat tilastoja tarkemmin ja katsoisivat sarjataulukkoa enemmän, niin tietäisivät mitä liigassa tapahtuu.
   
 12. Zohan Jäsen

  Tuosta Ted Lindsay Awardista: most outstanding player. Kyllä se suurella todennäköisyydellä menee McDavidille. Kucherovin olisin kyllä nostanut tohon kolmen joukkoon, luultavasti Hallin tilalle.

  Ted Lindsay: McDavid
  Hart Trophy: MacKinnon
   
 13. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Kyllä mä voin ymmärtää pelaajia, jotka antavat McDavidille äänensä koska hänen pelilliset kykynsä ovat niin täysin poikkeukselliset. Mielestäni tämän kauden TL-pysti ei kuulu Mäkkärille, koska muut mainitut paitsi pelasivat uskomattoman hienon henkilökohtaisen kauden, myös johdattivat joukkueensa edelliskauden pettymyksestä pleijareihin. MacKinnon erityisesti teki aivan totaalisen ihmeen hilatessaan Avsin vastoin jokaista järjellistä syytä tai ennakko-oletusta pleijareihin. Henkilökohtainen pelillinen anti + johtajuus = outstanding player.

  Jos katsotaan vain pelisuoritteita, niin silloin olen väärässä ja pysti kuuluu McDavidille, vaikka kausi olikin epätasainen (ja siis nimenomaan epätasainen pelillisesti, ei niinkään tilastojen valossa).
   
 14. Turha Kaukalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat, New York Jets
  McDavidin outstanding-aspekti näkyi juuri siinä, kun pelattiin tasakentällisin. Aijai... kun Oilers saa YV:n kohdilleen niin päästään koviin lukemiin. Hetko... eikö McDavidin tasakentällispisteet olleet kovimmat aikoihin? Tartteis vissiin guuglaa.

  Tänä vuonna näytti olleen 84 tasakentällisin tehtyä pistettä McDavidilla kun, Girouxilla 66, Kucherovilla ja MacKinnonilla 64. Kopitar 63.
   
 15. NJEspoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Hart Trophy finalistit: Hall, MacKinnon, Kopitar
   
 16. tinkezione Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pens, Ipa, Mif
  Kova on skaba Hallin ja MacKinnonin välillä, kun on vielä itä vs. länsi -asetelma näin tasavahvassa kaksikossa. Kopitarilla ei pitäisi asiaa tähän pöytään olla.
   
 17. Ralph Jäsen

  Eiköhän sieltä tullut vastaus siihen, että pitääkö joukkue viedä pudotuspeleihin pärjätäkseen Hart-kisassa.

  McDavidille Ted Lindsay ja MacKinnonille Hart.
   
 18. Kipinä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalaiset
  Kyseistä kolmikkoa itsekkin veikkasin ja uskon että MacKinnon on kerännyt eniten ääniä. Connorille Ted Lindsay kuulostaa myös todennäköiseltä.

  En olisi ennen kauden alkua ikinä arvannut että tämä kolmikko saa eniten ääniä Hart äänestyksessä ja sehän on todella hieno juttu että näin kävi.
   
 19. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Kopitarille meni sitten tuo kolmas Hart-finalistin paikka. Girouxia vähän veikkailin siihen mutta onhan Kopitar ihan yhtä hyvä ehdokas. MacKinnonin ja Hallin välinen kisa kuitenkin kyseessä, ja eiköhän MacKinnon tosiaan tämän voita.
   
 20. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jarmo Kekäläinen & Elias Pettersson
  Hienoa tuo Kopitarin top-3 sijoitus! Jokainen tuosta kyllä ansaitsee voiton.
   
 21. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Ei mennyt ennustukseni putkeen vaan MacKinnon jäi toiselle sijalle Taylor Hallin voittaessa tämän vuoden Hart Memorial Trophyn. Hall sai lopulta 12 ykkössijaääntä enemmän kuin MacKinnon. Kopitar jäi selkeästi kolmanneksi ja vain pienellä erolla Girouxiin nähden sijoittui lopulta kärkikolmikkoon hänen edelleen.

  Äänestystulokset: PHWA Twitterissä: "Voting for the Hart Memorial Trophy by members of the PHWA:… "
   
 22. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
 23. Le Dang Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Penguins
  Sosiaalisessa mediassa tuli vastaan NHL:n postaus Hartiin liittyen, ja keskustelua voisi availla hiljalleen täälläkin. Viime vuoden finaalikolmikosta Hall, MacKinnon, Kopitar kukaan tuskin on kärkisijoilla tänä vuonna, ellei sitten MacKinnon hilaa Coloradon vielä pudotuspeleihin jollain huimalla tykityksellä.

  NHL oli tuossa omassa postauksessaan nostanut esille nimet Kucherov, McDavid, Gaudreau, Kane ja Ovechkin kärkihevosiksi tässä vaiheessa kautta.

  Henkilökohtaisesti näen pudotuspeleihin pääsyn ehdottomana kriteerinä pystille, mikä pudottaisi aina vahvan ehdokkaan McDavidin ulos kisasta.

  Kucherovin tahti on sen verran huima, että saattaa tyhjentää palkintopöydän Hart mukaanlukien. Vaikka hyvää taustatukea onkin saanut Pointilta ja Stamkosilta, on Kuitenkin 27% kaulalla joukkueensa paras pistemies. Kane kuitenkin tarjoaa kovan vastuksen, sillä jos Blackhawks poffeihin menee, on Kane tehnyt sen eteen enemmän kuin kaikkensa ja ehdottomasti ansaitsee Hartin. 90 pistettä vs. DeBrincatin ja Toewsin 60 on aivan jäätävä ero.

  Gaudreaun hyvä kausi tuskin tulee "Hart-finaaliin" riittämään. Flameshan oli ensimmäinen joukkue jossa viisi pelaaja rikkoi 50 tehopisteen rajan, eli juurikin tulosyksikön laajuus on siellä ollut avainasemassa. Lisäksi voidaan varmaan spekuloida, onko edes joukkueensa tärkein pelaaja ohi Giordanon?

  Ovechkin lienee ainut, joka tosissaan haastaa Kucherovin ja Kanen tässä skabassa. 42 maalia on jäätävä määrä, kun joukkueen toiseksi paras maalintekijä (Oshie & Vrana) ovat 18 osumassa. Myös joukkueensa paras pistemies 13 pisteen (23%) kaulalla Bäckströmiin.

  Jos tuota "tärkein pelaaja joukkueelleen" kohtaa tuijotettaisiin vielä painokkaammin (kuten itse näissä spekulaatioissa haluan tehdä), voisi hyviksi haastajiksi nimetä idästä Panarinin, Ahon ja Crosbyn riippuen ketkä kaksi lopulta pudotuspeleihin pääsevät sekä lännestä Josin, Fleuryn ja Bishopin (mikäli Dallasin kausi jatkuu).
   
 24. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Ihan ilman värilaseja mun on pakko sanoa, että Kane sen Hartin ensimmäisenä ansaitsee mikäli Blackhawks pudotuspeleihin menee.
   
  God #88 tykkää tästä.
 25. teppana Jäsen

  Kane on hyvä valinta, kuten myös Kucherov ja Ovechkin.