Pari eka kertaa meni vähän harjoitellessa, mutta aika nopeasti olen päässyt sinuiksi tuon pallo-Weberin kanssa ja ekaa kalan testausta lukuunottamatta homma toiminut. Raaka-aineista on makkarat, hampurilaispihvit, kananfileet, lohi sekä erilaisia kasviksia ja kasvispihvejä testattu. Nyt on tomahawk ottamassa loppulämpöjä mittarin kanssa. Lämmön säätelyn kanssa oli hivenen opettelua, samoin eka setti lohella meni vähän ohi, mutta aika hyvin tuon homman nyt jo tuntee käsipelillä, eikä mitään grilliin integroitua mittaria ole kaivannut. Toinen lohikertakin meni loistavasti, fileet lautasille kokonaisina ilman nahkaa ja kiva rapea kuori pinnassaan. IVH! Ja ylipäätään tuo aromi, mikä hiilistä grillattaviin siirtyy... Ei tavoita kaasulla kyllä samaa.