Mainos

Grillaus – keskustelua eri grillimalleista ja grillauksesta yleisesti

  • 388 870
  • 982

smugu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Aika nihkeästi noita näyttää olevan saatavilla ja esimerkiksi tuohon noin vuoden 2010 Spirit E-310:een ei saa Motonetista käytännössä yhtään mitään edes keskusvarastolta. Suhteellisen nihkeästi näyttää löytyvän muihinkaan. Ulkomailta löytyisi kyllä jo vaihtoehtojakin, mutta noissa tuppaavat toimituskulut nousemaan aivan pilviin.
Siis. Weberin aspaan vaan viestiä tai puhelua ja parissa päivässä mikä tahansa varaosa kotiovelle. Monesti myös ihan takuuseen ilman mitään nitinöitä. Kokemusta on ihan uuden grillin saamisestakin parissa päivässä ovelle. Tuota parempaa asiakaspalvelua ei ole tullut vielä vastaan oman elämäni aikana.
 

Jonisti

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, Kalpa, Україна
Kannattaa kokeilla! Savustaminen kaasugrillissä on helppoa ja lopputulos perin varma. Pitää vain olla varma, että savustuslaatikko mahtuu kokonaan grillin sisään.

Alkuun tarpeeksi kova lämpötila päälle, että lastut alkavat varmasti palamaan. Sen jälkeen rauhallisemmin se noin 20 minuuttia tietenkin kalasta ja sen koosta riippuen. Lohta, siikaa ja nieriää olen ruukannut savustaa. Ja tosiaan, älä laita liikaa lastuja. Liialla savulla pääsee sekä visuaalisesti että makuaistillisesti huonoon Lopputulemaan.
Ostin sitten sen savustuslaatikon puuilosta, 20€. Lopputulos oli kyllä loistava, kokonaisen kirjolohen valmistin, mahtui vieläpä Koben grilliin aivan hyvin!
 

MPN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Jaahas, pitäisi taas bbq-touhuissa aktivoitua, viime vuonna karsin kirsikka- ja omenapuuta, niin olisi materiaalia tuohon. On vain nuo ”parhaat” palat bbq:hen sikahintaisia (sic!). Onko porukalla vinkkejä mitä paloja voisi kokeilla ja saisi edullisesti? Joku yli 10€/kg kasslerista on hieman liikaa ja satakunnasta tuntuu saavan suhteellisen huonosti noita. Pitäisi kerätä vain sotakassaa ja ostaa joku highlander itselleen
 

RauMan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Detroit Red Wings
Jaahas, pitäisi taas bbq-touhuissa aktivoitua, viime vuonna karsin kirsikka- ja omenapuuta, niin olisi materiaalia tuohon. On vain nuo ”parhaat” palat bbq:hen sikahintaisia (sic!). Onko porukalla vinkkejä mitä paloja voisi kokeilla ja saisi edullisesti? Joku yli 10€/kg kasslerista on hieman liikaa ja satakunnasta tuntuu saavan suhteellisen huonosti noita. Pitäisi kerätä vain sotakassaa ja ostaa joku highlander itselleen
Jos asut siedettävän matkan päässä niin Kivikylän palvaamolta Lapista ostin taannoin luuttomaksi leikattua kylkeä n 6€/ kg. Saa valinnan mukaan luulla ja nahalla, ilman jompaa kumpaa tai molempia.
 

MPN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Jos asut siedettävän matkan päässä niin Kivikylän palvaamolta Lapista ostin taannoin luuttomaksi leikattua kylkeä n 6€/ kg. Saa valinnan mukaan luulla ja nahalla, ilman jompaa kumpaa tai molempia.
Ai perkele, tuo unohtui täysin. Siis luuton ja nahaton kylki. Pork candyksi taitavat kutsua jenkkilässä. Ainoa huono puoli tuossa on että ei oikein kestä uudelleen lämmitystä, hyvänä puolena sitten se että harvoin jää jääkaappiin laitettavaa.
 

RauMan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Detroit Red Wings
Sanon vain että: tein reklamaation Weberin pallogrillin kannen venttiilin löysyydestä
suoraan valmistajalle. Neljä työpäivää myöhemmin, vaihto-osa kädessä. ihan hyvin meni.
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Mites savustuslaatikko kanssa hiiligrillillä tusaaminen, onko jotain erityistä huomioitavaa? Varmaankaan ei liian kuumalla kannata paahtaa laatikkoa. Kuljetin tänne hiekkalaatikolle käsimatkatavaroissa tuollaisen perusboksin ja ajattelin viikonloppuna kokeilla.
 

Vesuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vyborg Jesters
Mites savustuslaatikko kanssa hiiligrillillä tusaaminen, onko jotain erityistä huomioitavaa? Varmaankaan ei liian kuumalla kannata paahtaa laatikkoa. Kuljetin tänne hiekkalaatikolle käsimatkatavaroissa tuollaisen perusboksin ja ajattelin viikonloppuna kokeilla.
Lämmöthän noissa laatikoissa karkaa ja ovat myös liian tiiviitä jolloin toimivat lähinnä keittimenä. Jos grillissä on kupu, kannattaa tyystin unohtaa koko laatikko. Savustettavat tuotteet epäsuoralle tulelle ja hiilien päälle pulikoita tuottamaan savua. Avotulella on sitten laatikkoa käytettävä ja kannattaa laittaa pohjalle reilusti mahdollisimman karkeaa haketta tai palikoita ja kantta raolleen jotta ylimääräinen kosteus pääsee poistumaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös