Ilmoitukset

Nimimerkkien Hatchetman ja sämpylä89 jo pidempään jatkunut laaduton "keskustelu" on aiheuttanut meille harmaita hiuksia koko alkukesän. Kärsivällisyytemme loppui nyt ja kumpikin on passitettu viikon huilitauolle.

Sulje ilmoitus

Espoo United kaudella 2017–2018

Viestiketju osiossa 'Muut suomalaiset sarjat' , aloittajana Piiskuri, 12.04.2017 klo 15.20.

Tags:
 1. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Laser HT
  Lainaus:
  Eli Ylönen toistaa Oksasen virheen ja pelaa draftia edeltävän kautensa Mestiksessä. Toivotaan toki, että Ylösellä on parempi arpaonni on kuin Oksasella. Ylönen on kuitenkin kokonaisvaltaisempi pelaaja, paljon dynaamisempi. Toivottavasti on hankkinut kesän aikana myös massaa ja voimaa lisää.
   
 2. Nick Brophy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo
  Eiköhän kuitenkin tärkeintä ole saada mahdollisimman paljon peliminuutteja pohjalle mahdollisimman kovassa sarjassa. Miesten Mestis on ihan hyvä näytön paikka, josta voidaan tarvittaessa nousta Liigaan antamaan vielä kovempia näyttöjä. Maalivahtivertausta käyttääkseni nuorelle on kuitenkin parempi olla Mestiksen aloittava maalivahti kuin Liigan luukkuvahti.

  Saa nähdä, kuinka Liigapaikan lykkääntyminen vaikuttaa EU:n kokoonpanoon ja pelaajapolitiikkaan. Itsellä tuli muutama kuukausi sitten jo vähän lähdettyä mukaan "Liigassa 2018" -hypeen ja mahdollisesti pelaajatkin ovat näin puntaroineet, tuskin koko joukkuetta (tätä toivon todella) laitetaan uusiksi sarjan mahdollisesti joskus vaihtuessa. Mestiksen arkea on, että kovimman potentiaalin omaavat pelaajat siirtyvät kovempiin sarjoihin ja Tirrosen tai Oksasen kaltaisten pelaajien poissiirtymisiin nyt vaan pitää tottua. Toki kesän käsittämätön taloushärdelli toimii työntövoimana ulos seurasta.
   
 3. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Laser HT
  Lainaus:
  Varmasti näin. Tuntuu vain, että Mestiksessä nuoren lupauksen näkyvyys ei ole kovin hyvää luokkaa. Esimerkiksi Oksasen 14 maalia (playoffit mukana luvussa) miesten semi-pro -sarjassa olisi pitänyt riittää varaukseen edes myöhemmillä kierroksilla. Toki tärkeintä on kehittyä pelaajana, tapahtuipa se missä sarjassa/liigassa hyvänsä ja Pohjois-Amerikkaan pääsee ilman varausta sekä myöhemmällä iälläkin, mutta uskoisin draftissa valituksi tulemisen toimivan erittäin suurena motivoijana pelaajan kehityskaaressa. Plus että varauksen myötä pääsee suuremmalla todennäköisyydellä NHL-seurojen testileireille jne.
   
 4. Kavanagh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Prospect campeille kutsutaan kuitenkin useampia ei-varattuja suomalaisia, joiden nimi voi siellä jäädä mieleen varsinaisia NHL-leirejä ajatellen, joten kovin vaarallista ei vielä tapahdu vaikkei Mestiksestä löydettäisi. Oikeilla NHL-harjoitusleireille on kaiken maailman luistelijaa vielä alkuvaiheessa mukana, joten NHL-varaus ei tosiaan taida olla muuta kuin lisävahvistus ammattilaisjääkiekkoilijan ammattia hamuaville ja ehkäpä hienoinen mahdollisuus solmia kontakteja seuran yhteyshenkilöihin ja oheisharjoitteluvalmentajiin.

  Elämyksiä on kuitenkin luvassa varmasti, jos lähtee Pohjois-Amerikkaan heiluttelemaan maalejaan.
   
 5. Vanhaukko Jäsen

  Huomenna 9.8. kello 18:30: Espoo United - Dinamo Saint Petersburg. Liput maksavat kai vitosen ja jostain olin lukevinani että kausikortilla pääsee ilmaiseksi sisään.
   
 6. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  Vaikea innostua mistään seuraan liittyvästä ennenkuin tietää jotain sen tulevaisuudesta. Itse en mene peleihin ennenkuin Jussi Salonoja tiedottaa mitä lupasi ja kertoo miten tästä jatketaan. Jos ratkaisu on Lempisen haastattelu, jossa kierrellään ja kaarrellaan, on uskottavuus menetetty lopullisesti.
   
 7. The Nikkari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, BJR
  Lainaus:
  Tähän vahva sama.
  Lainaus:
  Salonojan uskottavuus on silmissäni mennyt lopullisesti enkä lähde enää rahojani Jussin projekteihin kantamaan. Se on sitten eri asia, jos nämä taustalla velloneet Kiekko-Espoo -huhut realisoituvat ja Jussi on selkeässä vähemmistöosassa yhtiössä. Tähän lasken mukaan myös hallin.
   
 8. Blöö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Blues, Kiekko-Espoo
  Lainaus:
  Sama täällä, kesän tapahtumien jälkeen innostus on pakkasen puolella. Mä en pääse yli siitä, että vuosi meni suunnitellusti, mutta silti onnistuttiin sössimään firma viitta vaille konkurssiin. Koska ei vaan huvittanut maksaa palkkoja tai laskuja. Jos Salonojan oma sitoutuminen on tällä tasolla, niin ei kannata muiltakaan isoja odottaa.
  On ehkä aika aloittaa suunnittelemaan espoolaisen jääkiekon tulevaisuutta ilman Salonojaa. Päristelköön hän Harrikallaan auringonlaskuun AFFA-saattueessa, tatskat edellä ja nenä valkoisena. Siinä sitä olisi yhteisöllisyyttä kerrassaan.
   
 9. Espoonmies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Ymmärrän hyvin edellakirjoittaneiden näkemykset. Itse aion mennä huomenna peliin katsomaan mitä se tuo tullessaan. Kausikorttia en osta ennenkuin asiat on kunnolla selvillä. Hyvin pahasti on seuran uskottavuus nyt kesällä tuhottu ja se henkilöityy seuran omistajaan ja yksinvaltiaaseen. Aion kuitenkin katsoa tämän kortin loppuun asti koska espoolainen kiekko on niin lähellä sydäntä ja tällä hetkellä tämä vaan on se, mitä edustustasolla espoolaisella kiekolla on annetavana. Tilanne on kuitenkin se, että Jussin tai seuran pitää jossain vaiheessa (mielummin ennemmin kuin myöhemmin) tulla esiin ja kertoa missä mennään ja miten ensi kausi on tarkoitus mennä läpi. Samalla pitää kertoa tulevasta strategiasta varsinkin kun se vähä mitä viimekaudella strategiasta kerrottiin on selvästi jo unohdettu (sehän koski lähinnä junnupuolen kehittämistä). Lisäksi tämä rahoituskuvio pitää tuoda julki. Jos nyt selviää, että Jussin puheet onnistuneista neuvotteluista uuden yhteistyökumppanin kanssa oli täyttä fulaa tai selviää, että neuvottelukumppani oli herra Salonoja itse (Eli uusi yhteistyökumppani on Jussin oma firma) on seuran omistaja tehnyt itsestään sen sortin narrin, että kelpaa jatkossa Jokerien maskotiksi.

  Kyllä mun mielestä nyt olisi kaikille parasta jos tämä kuvio johtaisi siihen, että seura ja halli siirtyisivät sellaiseen omistukseen, jossa kellään ei olisi yksin päätäntävaltaa. Mua ei haittaa jos Jussi on siinä osaomistajana, mutta mieluiten alle 30% osuudella (ja niin, ettei kellään muullakaan yksittäisellä taholla olisi tuota suurempaa osuutta äänivaltaisista osakkeista)
   
 10. lucas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues
  Lainaus:
  Samma här. Itsehän ehdin kausikortit (harmittavasti) uusia toukokuussa ennen kesän naurettavia sekoiluja. Tällä hetkellä ei kuitenkaan kiinnosta juuri yhtään koko homma. Katsotaan nyt mitä syksy tuo tullessaan. Ehkä metron ainakin. Pun intended.
   
 11. Physical Edge Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo
  Lainaus:
  Jep. Eka kerta n vuoteen, kun eka treenipeli jää näkemättä. Ei oikein voi asennoitua ollenkaan touhuun, kun ei tiedä, onko se kuukauden päästä ohi tai vaihtanut nimeä tai macaolaisessa omistuksessa.
   
 12. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Luulisi että tässä olisi oiva rako ollut joukkueen kotipelissä julkaista tuo yhteistyökumppani kun näkyvyys iso ja samalla vielä koko lätkässä on näin hiljainen aika esim. ennen CHL ja muiden harkkapelien alkua. Varmasti olisi erilaiset tiedotustilaisuudet houkutellut väkeä halliin enemmän. Nyt "viimeinen sammuttaa valot" tyylillä on houkuttimena fanitavarat -50% , toki varmasti fanitavaraa pitää uudistaa, mutta antaa vain vaikutelman että yritetään palkkoihin kääriä kaikesta omaisuudesta rahat.
   
 13. Tonnikala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo / Espoo Blues (liiga), Espoo United
  Havaintoja ekasta harkkapelistä:
  - #72 Ylönen pelas koko pelin aika pirteästi
  - #4 Saari oli myös pelipäällä
  - Norjalla oli ekassa erässä vähän vaikeuksia mutta loppu pelistä tuli pari aika hienoa koppia
  - Franssila pelasi kanssa ihan hyvin

  Edit: muuten oli aika perus eka peli eli aika sählyä
   
 14. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  Oliko jengiä vaivautunut paljonkin paikalle?
   
 15. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Lainaus:
  Ja miten toi ottelu päättyi? Ei osaa livetulokset kertoa..
   
 16. Nick Brophy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo
  Yleisöä n. 350, 3-2 jatkoaikavoitto EU:lle.
   
 17. Espoonmies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Ilmoitettu yleisömäärä oli 373. EU vei ensimmäisen erän alkua ja pelattiin melkein yhtä maalia. Dinamo teki kuitenkin ensimmäisestä paikastaan maalin. Toisen erän alussa Dinamo pyöritti minuuttitolkulla EU:n päädyssä eikä päästänyt vaihtamaan. Kun viimein saatiin yksi mies vaihdettua, niin vaihdosta tullut Järvinen karkasi yksin läpi ja tasoitti. Myöhemmin sitten EU:n pitkän painostuksen jälkeen Dinamo pääsi hyökkäämään ja teki maalin. Kolmannessa erässä tuli esin molemmille kakkoset ja sitten Dinamo otti vielä jäähyn. Samanaikaisia kakkosia kärsineiden pelaajien päästyä jäälle Westermark pääsi tasoittamaan 5:llä 4:jää vastaan. Jatkoaika kolmella kolmea vastaan oli totuttua hurlumheitä kunnes Dinamon hyökkääjä rynnisti maalille ja luistimesta irtosi terä. Siitä sitten EU pääsi kolmella kahta vastaan ja Forsströmteki voittomaalin ajassa 63:43.
   
 18. Vanhaukko Jäsen

  EU:ssa nyppii tällä hetkellä eniten tiedotuspolitiikka tai siis paremminkin tiedottamattomuuspolitiikka. Mistään ei kerrota mitään! Ei Hirsosta, ei sairastuvan tilanteesta, ei Eetu Karvisen pelaamisesta eikä tietenkään tästä SUURESTA TUKIJASTA tai seuran tulevaisuuden suunnitelmista.

  Tästä huolimatta oli kiva käydä hallilla peliä katsomassa. Aineksia olisi varsin hyvään.
   
 19. Tonnikala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo / Espoo Blues (liiga), Espoo United
  Kiekko-Vantaa oli kyllä aika kova vastus. Kivilahti vaikutti aika vaaralliselta vastustajan paidassa. Espoon onnistujina mielestäni olivat taas erityisesti Ylönen ja Saari. Lisäksi Viksten pelasi kelpo ottelun maalilla.
   
 20. Vanhaukko Jäsen

  Suomen Cupissa Peliitat jäivät siis jalkoihin 3-5 ja ensi perjantaina vastaan tulee kotipelissä S-Kiekko Seinäjoelta.
   
 21. Tonnikala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo / Espoo Blues (liiga), Espoo United
  Lainaus:
  Mielenkiintoista nähdä Cupia ja S-kiekko Espoossa. S-kiekosta oli vielä jatkoajan tekemä juttu mistä sai vähän taustatietoja joukkeesta. Saan nähdä onnistuuko Seinäjokelaiset baronan kirkkaissa valoissa. Toki Espoo lähtee selkeänä ennakko suosikkina, mutta jos kaikki napit on takista auki voi S-kiekko tehdä illasta haastavan.

  Edit. Ja tästähän on ennakotapauksia chl brittijoukkueidrn muodossa. :p
   
 22. Ramirez Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Nico Nyberg palaa kaukaloon ja Espooseen 4v tauon jälkeen. Pelasi todella hyvin ennen loukkaantumistaan, mutta 4 vuotta on pitkä aika.. toivottavasti seurajohdolla riittää kärsivällisyys, koska olis aika ihme jos olisi heti kylmiltään huipputasolla.

  Mikäköhän on pisin aika pelaamatta ammattilaist/puoliammattilaistasolla?
   
 23. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Laser HT
  Lainaus:
  Pisimmästä ajasta en tiedä, mutta ainakin entinen NHL-pelaaja Mike Danton oli välillä viisi vuotta pelaamatta ja on sittemmin tehnyt Suomi-sarja/Mestis -tason liigoissa ihan mallikkaan uran. 2004 - 2009 Danton istui vankilassa osallisuudesta palkkamurhan järjestelyyn.

  06-07 Liigassakin nähty Billy Tibbetts palasi vuonna 2000 suoraan AHL/NHL -tasolle neljän pelaamattoman vuoden jälkeen. Myös Tibbetts istui vankilassa tuon tauon ajan.
   
 24. Hartza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  K-Espoo
  Sarjan avauksesta hieno voitto ehkä etukäteen arvioiden yhdestä sarjan kovimmista joukkueista TuTosta. Taustoista en tiedä, mutta ainakin joukkue osaa pelata viihdyttävää lätkää. Niin kauan käydään seuraamassa kuin pelataan. Noi pelaajat ovat sen ansainneet.
   
 25. Tonnikala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo / Espoo Blues (liiga), Espoo United
  Espoolta oli viime peli taas ihan hyvää peliä, ainoastaan vaan pahat puolustuspään virheet edelleen ongelmana. Tästä kuitenkin hyvä lähteä kehittämään hommaa eteenpäin. Ainakin hyökkäys toimii ihan hyvin tällä hetkellä. Forström vaikutti päässeen vauhtiin.