Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Espoo United kaudella 2017–2018

Viestiketju osiossa 'Espoo United' , aloittajana Piiskuri, 12.04.2017 klo 15.20.

 1. Piiskuri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oranssi, sympatiat sinisille
  Sen verran vilkasta näyttää pelaajamarkkinoilla olevan, että avaan ketjun jo nyt vaikka pronssimatsi on vielä pelaamatta. Tänne siis päivityksiä ensi kautta koskevista sopimuksista ja huhuista (tulijat & lähtijät) sekä tietysti tuikitarpeellista ketjukoostumuksien fiilistelyä & pyörittelyä.

  Tämänhetkinen sopimustilanne näyttäisi Eliteprospectsin tietojen ja jo julkistettujen parin sopimuksen valossa ensi kauden osalta seuraavalta:

  Hyökkääjät: Hirso, Uomala, Ylönen
  Puolustajat: Hopponen, Lehtinen, Väkelä, Isiguzo
  MV: Tirronen
   
  Viimeksi muokattu: 12.04.2017 klo 15.31
 2. ohiveto1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues
  Eiköhän tosta jengistä lähde jonkin verran pelaajia, mutta mun mielestä ketään ei tartte tasonsa riittämättömyyden takia laittaa pihalle.
   
 3. Elmeri Hautamäki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo ja Blegi
  Espoolla on lähes 20 sopimusta valmiina, joten varsin hyvistä asetelmista jengi pääsee toiselle Mestis kaudelleen.
   
 4. Tangens Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kannatan paikallista seuraani
  Lainaus:
  Mielenkiintoista. Läheskään kaikista ei ole tiedotettu. Onko sinulla tietoa, onko kyseessä vain jatkosopimuksia vai lukeutuuko näihin myös kokonaan uusia pelaajia?
   
 5. oka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen kiekko
  semmoista huhua että TuTon (Elitep) Aleksi Rutanen olisi tulossa takaisin kotiin
   
 6. Tangens Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kannatan paikallista seuraani
  Lainaus:
  Ai että. Ihanaa. Viimeistään B-junnuista lähtien olen hänestä pitänyt kovasti ja on jäänyt harmittamaan, että läpilyönti Bluesissa jäi tapahtumatta. Isosti tervetuloa omasta puolestani, jos tämä siirto toteutuu.
   
 7. T1971 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kolme kovaa
  Lainaus:
  Olis pirun hienoa. Oli TuTon parhaita playoff matseissa ja Espoo taustaa löytyy parin vuoden takaa.
   
 8. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  Miksi muuten Rutanen oli toissakauden kokonaan pelaamatta?
   
 9. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, Regal FC Barcelona, FC Barcelona
  Lainaus:
  Loukkaantumisen vuoksi.
   
 10. Elmeri Hautamäki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo ja Blegi
  Lainaus:
  Uskoisin, että mukana on sekä jatkodiilejä että uusia pelaajia. Nimistä mulla ei ole tietoa.
   
 11. gusarov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings, Penticton Knights
  Joona Tolvanen palaamassa Iisalmesta takaisin pääkaupunkiseudulle, KiVa tai United.
   
 12. Bollinger Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues & United
  Eipä noita sopimuksia ole yleensä kesken kautta julkistettu, ainakaan niiden pelaajien osalta, joilla pelit vielä jatkuu. Nyt niitä voisi sitten alkaa tulla. Kesken kautta tällä kaudella julkistettu junnujen nostot ja Tirrosen jatko, jälkimmäisessä ilmeisesti nähtiin sellainen markkina-arvo, että kannatti erikseen tiedottaa.

  Eilen tosiaan Fanseatin selostaja mainitsi, että ainakin yksi Tuton pelaaja on siirtymässä Espooseen, mutta sanoi ettei ihmettelisi vaikka lähtisi useampikin. Joona Tolvanen on Eeli Tolvasen isoveli ja vanha espoolaisjunnu, eli sopisi hyvin Unitediin.
   
 13. Vanhaukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  EU
  Lainaus:
  Kelpaisi erittäin hyvin. Eilisen pelin paras TuTo-pelaaja aivan kirkkaasti
   
 14. Kiekoton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Talvitie tuolla junnukisoissa pelaa hienosti. Mahtaako olla menossa rapakon taakse, kun ei ole Unitedissa peliäkään pelannut. Toivottavasti saataisiin aikaan samanlainen suostuttelu kuin Emil Oksasen kanssa.
   
 15. Baloun Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, sympatiat milloin kenellekkin
  Ilveksen foorumilla huhua, että Laatikainen pelailisi ensi kaudella Unitedin paidassa. Tämä huhuilija harvoin/ei ole koskaan vedellyt huteja ja sama lähde hänellä kuulemma tiennyt Tammisen tulon Ilvekseen.
   
 16. Physical Edge Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo
  Ladan paluu Espooseen olisi valtavan iso juttu. Erityisesti henkisesti ja symbolisesti. Miten Ilves-kausi meni pelillisesti? Tilastojen mukaan näyttää sen verran hyvältä, että Mestis-siirtoon on yhden huhun perusteella vähän vaikea uskoa vielä.
   
 17. Raymond Pearl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Ei Lada huonosti vetänyt, mutta ei kuitenkaan ollut sellainen pelillinen johtohahmo, jollaista ehkä odotettiin. Hidashan tämä on kuin mikä, mutta paikkaa sitä hyvällä pelinluvulla ja sijoittumisella.
   
 18. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
  Hockey Cornerin facebookissa ja instagramissa on kuva Camilo Miettisestä, joka kävi kaupassa vierailulla. Kuvassa on seuraava teksti:
  Lainaus:
  Kannattaa siis käydä kommentoimassa, jos haluaa nähdä Camin Unitedissa ensi kaudella. Eihän tämä tietenkään suoraan siihen vaikuta, mutta soppari lienee todennäköisempi, jos kommentteja tulee paljon.
   
 19. Vanhaukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  EU
  Cami kyllä kelpaisi mutta en käytä Naamakirjaa enkä instagramia
   
 20. Pavlovin Koira Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Aggregaatti Metro-Areenan pihalla
  Kyllähän Camin pelaaminen EU:ssa ainakin minulle helpottaisi tuohon joukkueeseen samastumista ja sitä kautta varmasti tulisi käytyä useammin peleissä.
   
 21. Gubar Jäsen

  Onko Camilolla tarjottavaa pelillisesti vielä Espoolle? Onko kukaan seurannut miestä tarkemmin? Allekirjoittaneella ei ole hajuakaan Ranskan sarjan tasosta.
   
 22. Elmeri Hautamäki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo ja Blegi
  Arto Laatikaisen sekä Cami Miettisen paluut Espooseen olisi huikean suuri juttu. Mestis on silti Mestis, joten en pidättelisi hengitystä.
   
 23. Pavlovin Koira Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Aggregaatti Metro-Areenan pihalla
  Lainaus:
  Tämä. Kuitenkin ennen viime kauttakin "varmoina huhuina" Espooseen puhuttiin monesta muustakin tutusta nimestä kuin vain Hirsosta joka toteutui.
   
 24. Lystikäs Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JU-58
  Lainaus:
  Lämmittäisi kyllä nähdä Cami jälleen tutussa hallissa. Todella symppis pelaaja. En kuitenkaan haluaisi painostaa osaltani joukkuetta kokoavia tahoja omilla mieltymyksilläni, kun en tiedä kuinka hyvin kyseinen pelaaja sopii joukkuetta kokoavien tahojen visioihin. Heidän niskaan se kakka ja paine kuitenkin valuu jos homma ei toimi. Tyydynpä siis vain toteamaan, että olisi positiivinen yllätys jos Cami sopisi mukaan ensi kauden pelikuvioihin.
   
 25. Nick Brophy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo
  Reilu viikko sitten Grenoblen www-sivuilla kerrotaan Camin päättäneen jättää Ranska taakseen, kohdetta ei ole julkistettu. Fanseatin tilaajia voi kiinnostaa, että löytyyhän arkistosta Grenoblen sudenpolttajien pelejä runsaastikin, jotta voi vertailla luistimen sujuvuutta aiempaan.

  Noin yleisemmällä tasolla jaksan uskoa ja toivoa Espoo-linjan vahvistuksiin, tavoite on ilmeisesti tosiaan nousta Liigaan kaudeksi 2018-19 ja kasvojen säilyttämiseksi tämä vaatisi about sellaista kautta, minkä SaPKo veti tänä vuonna. Puolustus alkoi pitää vuodenvaihteen jälkeen, mutta maalinteon viimeistelyyn tarvittaisiin lisäpotkua. Myös maalivahtiosasto on meikäläisen silmään ainakin loukkaantumistilanteessa karvan verran ohut ja rapakon takana aika vahvaan paitsioon joutunut Laurikainen voisi olla kova/kiva nimi. Jos Laurikainen ei lähde, voidaan kysyä Koskista.