Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Perusjäbä on saanut viikon pelikiellon romaniketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi.

Sulje ilmoitus

Espoo United kaudella 2017–2018

Viestiketju osiossa 'Muut suomalaiset sarjat' , aloittajana Piiskuri, 12.04.2017 klo 15.20.

Tags:
 1. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Metro tuo massoja hallille ja joukkue voittaa taas. Legendakin palasi kaukaloon. Yleisöä 424.

  Haavat on syvät ja ei tikkaamalla parane.
   
 2. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  498 näytti koriksessa olevan, tietenkin varmasti tapahtumat vei toisiltaan katsojia, mutta ei se varsinkaan nyt Hirson tultua voi mennä että koris vetää enemmän, varsinkin kun taitaa lipunhinnat olla samat kumpaakin. Varsinkin kun ei tuon koripallonkaan lukelma tuon enempää ollut lopulta. Enkä tiedä kannattaako liikaa tässäkohti välittää yleisömäärissä, ei 2-0 johto saisi menettää kotona.
   
  Viimeksi muokattu: 29.11.2017 klo 21.19
 3. Tonnikala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo / Espoo Blues (liiga), Espoo United
  Lainaus:
  Espoossa on ollut ainakin 2000 luvulta lähtien aika iso koris scene. Tuskin noista katsjoista kaikki tulisi hallille mutta muutamakymmen ehkä tulisi. Tuli kuitenkin sellanen fiilis että Hirso toi vähän uskottavuutta tekemiseen romahduksesta huolimatta ja yleisö otti vanhan kapteenin hyvin vastaan. Ei se yleisömäärä kuitenkaan parissa päivässä nouse ilman magiaa. Tästä on kuitenkin hyvä rakentaa eteenpäin. Hirsonkin peli parani vaihto vaihdolta. Sinäänsä positiivinen fiilis jäi pelistä.

  Edit. Koriskenellä tarkoitin sitä että ei ole mielestäni ihme, että sielä oli enemmän katsojia kuin mestispelissä. Kun pelaavat mestaruustasolla.
   
 4. Ramirez Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Nyberg-Hirso-Iisakka vois olla aika kova ketju mestiksessä..
   
 5. björn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo United
  Eilen tuli taas matsissa käytyä ja ihan kivaahan tuolla oli. Peli oli ajoittain varsin viihdyttävää.

  Nyt kun Hirsokin palasi kaukaloon, niin ei voi olla miettimättä, miten asiat tällä hetkellä voisivat olla ilman kesän perseilyjä. Omakin kiinnostus EU:ta kohtaan on laskenut tämän johdosta paljon, sillä mitään selkeää (tai ylipäätänsä mitään) tulevaisuuden suunnitelmaa seuralla ei näytä olevan. Ilman visiota tulevaisuudesta tai siitä, mitkä ovat tavoitteet, on vaikea saada mitään suurta innostusta syntymään.

  Nyt matseja tulee katseltua puhtaasti viihteenä, eikä ole niin väliä vaikka tappioita tulisi. Sinänsä ihan virkistävää vaihtelua verrattuna esim. Blues-HIFK peleihin parhaina aikoina, kun oikeasti tappioiden jälkeen vitutti pidemmänkin aikaa (toki niistä voitoistakin nautti suuresti).

  Summa summarum itse käyn ihan mielläni silloin tällöin pelin katsomassa, mutta vaikea on nähdä mitään valoisaa tulevaisuutta niin kauan kuin Jussi on hommasta vastuussa.
   
 6. Tonnikala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo / Espoo Blues (liiga), Espoo United
  Ihan hyvä pohjoisen matka oli Unitedilla, 2 peliä 2 voittoa, vaikka ennen vierasmatkaa näyttikin hetken huonolta kun voittoputki katkesi. Toinen peli 5-8 eli maaleja on saatu tehtyä, Rokia vastaan 1-2. Maalinteko onkin syksyllä välillä takkuillut ja johtanut tappioihin, vaikka näennäisesti EU olisikin johtanut peliä. Ihan hyvältä vaikuttaa näin pelillisesti. Vähän ihmettelen Hirson puuttumista vieraspelireissuilta, viimeisimmässä Jatkoajan kierrosennakossa taidettiin sanoa, että Hirso oli kuumeessa. Toivottavasti ei ole mitään takapakkia tullut, niin hyvin herra rauhoitti EU:n peliä samalla tuoden vaarallista luovuutta hyökkäyspelaamiseen. Tosin, itsekkin olen tänä syksynä sairastanut kuumeista flunssaa varmaan kolmeen otteeseen, ettei flunssakaan ole kovin epätodennäköistä.
   
 7. Kiekoton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Franssilan lähtöä Unitedista pitivät jotkut lopun alkuna, mutta ainakin näiden parin pelin perusteella tilalle tullut Niclas Almari pelaa mielestäni jopa Franssilaa paremmin. Almarihan on kauden loppuun saakka ulottuvalla lainasopimuksella, jossa HPK voi kutsua hänet tarvittaessa takaisinkin.
   
 8. T1971 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kolme kovaa
  Tänään puhdas 7-0 voitto. Hirso pelipäällä, kuten myös Rutanen ja Forsström. Alkaakohan vire hiljalleen kääntymään positiiviseksi pelillisellä puolella. Viksten on vahvasti kaappaamassa 1. veskarin tonttia, vaikka vieraspeli Kokkolassa olikin umpisurkea.
   
 9. Tonnikala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo / Espoo Blues (liiga), Espoo United
  Espoolla nyt aikahyvä jakso menossa. Peli näyttää suurimmaksi osaksi hyvätä ja kuntopuntarissa taidetaan olla kolmantena. Vaikka peleissä on välillä havaittavissa lepsuilua niin viime peleissä Espoo on näyttäny paljon tasokkaammalta joukkueelta kuin vastustajat.

  Edit. Korjataan sen verran, että kolmantena ollaan 5 ottelun kuntopuntarissa ja lisäksi ensimmäisenä 15 ottelun kuntopuntarissa, livetulokset sivun mukaan.
   
  Viimeksi muokattu: 04.01.2018 klo 12.55
 10. blackscale Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues
  Lainaus:
  Kiitos tiedosta, mutta ketään ei kiinnosta. Paitsi sua, nauti.
   
 11. Kiekoton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Lainaus:
  Kiinnostipa sen verran, että piti tulla kommentoimaan. Inhoa sydämesi pohjasta!
   
 12. Tonnikala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo / Espoo Blues (liiga), Espoo United
  Lainaus:
  Aika lapsellista.
   
 13. T1971 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kolme kovaa
  Lainaus:
  Tuolla viestimäärällä yli neljässä vuodessa, ei näytä kiinnostavan tämä palsta juurikaan sinua. On ollut varmaan kova paikka rutistaa nuo 8 viestiä.
   
 14. The Nikkari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, BJR
  Lainaus:
  Joo-o. Eipä nuo EU:n peliesitykset itseänikään hirveästi kiinnosta, mutta tämä kyseinen viestiketju nyt kuitenkin sitä varten on. On toki hienoa, jos peli alkaa näyttää paremmalta. On mukavaa, että se tuottaa iloa.
   
 15. Nick Brophy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo
  Eilisen iltapuhteen myötä Viksten nousi maalivahtien torjuntaprosenteissa kärkeen vähintään kolmanneksen otteluista pelanneissa. Näckelin pajasta näyttää näitä menestyviä maalivahteja tulevan.
   
 16. Ramirez Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Minne Nico Nyberg on kadonnut? Onko taas loukkaaneena? Entä Matias Nisula?
   
 17. T1971 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kolme kovaa
  Lainaus:
  Eiköhän siellä ainakin Nisulalla ole jotain vammaa, mutta Nybergin osalta saattaa olla ihan se, ettei mahdu kokoonpanoon? Pakeista alkaa tulla uupelo, ns. ykköskorin puolustajista puuttuu Santala ja Moberg ja Isiguzo taitaa olla saikulla myös. Pakkeja ei varalla ole enää yhtään, vaan kaikki 7 on kokoonpanossa.
   
 18. Ramirez Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Lainaus:
  Tuli mieleen että eikös Nybergillä ollut tryout? Miten sen kanssa kävi? Luulis että olis kunnossa ollessaan ja pelirutiinia saatuaan aivan joukkueen parhaimmistoa. Eikös nuo kokoonpanoon mahtumattomat sitten pelaa missään alemmissa sarjoissa lainalla?
   
 19. T1971 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kolme kovaa
  Lainaus:
  Ei pelaa lainalla. Nybergin tryout ei edes muistunut mieleen.
   
 20. Nick Brophy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo
  Olipahan kyllä masentava kausi. Toukokuun lopussa näytti pirun hyvälle, mutta sen jälkeen joukkueelta päätettiin viedä työrauha ja jälki näkyi kentällä. Valopilkuksi päätän tulkita kevätkaudella kokoonpanoon nousseet ja hyviä näyttöjäkin antaneet Blues-juniorit, eli synkeästä EU:n ja BJR:n välisestä historiasta huolimatta välit eivät ilmeisesti ole totaalisen poikki. Nyt sitten taas jännäämään pari vuotta sitten tutulla tavalla, onko ensi syksynä jotain kannatettavaa. Toivottavasti on.
   
 21. hemppa73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
  Lainaus:
  Epäilen että kyllä Espoossa on tulevallakin kaudella kannatettavaa, sarja taso vain on auki...
  Pelkäänpä pahoin, että liittolla ei ole munaa puhaltaa sirkusta poikki, kuten sen pitäisi tehdä toisaalta...Mutta kyllähän Espoo on jääkiekko kaupunki(enemmän kuin moni,ehkä yksikään mestis porukka), et nyt asiat kuntoon... Ehkä asiat olivat toisin jos olisi aloitettu enemmän maltilla porrasta alempaa? Epäilen että mestistä Espoossa pelattaisiin jo tulevalla kaudella silloinkin...
  No pikku jännityksessä eletään siellä sekä täällä... Meillä jännitys saattaa laueta jo 3 viikon sisään, tuleeko turpaan karsinnoissa vai no... Epäilen ettei tule mutta....
  Voimia Espooseen, teitä en haluisi menettää, on niin ihanan sähköisiä nuo pelit teitä vastaan...
   
 22. Ramirez Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Lainaus:
  Olisin yllättynyt mikäli Ylönen, Laitinen, Isiguzo ja Killinen eivät pelaisi ensi kaudella liigassa.
   
 23. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  Olennaista olisi nyt saada Kiekko-Espoon edustusjoukkue jonnekin sarjatasolle ja aloittaa nousu. Nyt pitää hyödyntää hyvät juniorit vielä kun niitä on, sillä mitä pidempään nykytilanne jatkuu, sen enemmän nuoria valuu muiden seurojen listoille.

  Tää Espoo United voidaan vihdoin kuopata kuten olisi pitänyt tehdä jo monitoimimiehen viime kesän toimien jälkeen.
   
 24. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Joo ja viimeinen niitti taisi olla tuo konkurssihakemus, sitä ennen joukkue taisi pientä nousua vielä tälläkaudella tehdä sarjataulukossa, mutta sitten hieman hyytyi taas uudestaan tässä siirtorajojen tuntumassa. Olisikohan pientä myllerrystä ja epävarmuutta kaikilla ollut jatkossa niin näkyi keskittymisessä, taisi vielä tulla paljon näitä jossa maaleja mätettiin urakalla
   
 25. Lätkä Jäsen

  Mitäs helvettiä tällainen "uneksija" tässä osiossa makaa....vai onko vanhalta Lätkältä kyseisen hajuttoman ja jo kuopatun seuran tilanteessa jäänyt jotain oleellista havaitsematta?

  Erikoista! 50 vuotias Hokki poistettiin osiosta samalla sekunnilla, kun tieto seuran jäämisestä ilman lisenssiä tuli julki. Sen sijaan tuo muovinen, hajuton ja mauton kyhäelmä roikkuu odottamassa uutta kausipakettia?