Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki mixu on seuraavat kaksi viikkoa popparikatsomon puolella. Syy hänen hyllytykselleen löytyy TPS-osiosta, jonne hän kirjoitti täysin tarpeettoman provosoinnin. Nimimerkin pitkä rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki wunderveba ei käyttänyt keskiviikon otteluseurantaketjussa asiallista kieltä, joten päätimme antaa hänelle sakkoa ja kakkua viikon pelikiellon muodossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Viheltää on saanut viikon pelikiellon viestien heikon kieliasun vuoksi.

Nimimerkki Diesel huilaa viikon ajan JYP-osion henkilökohtaisesta hyökkäyksestä, sekä offtopicin jatkamisesta ketjunootin jälkeenkin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki BigRedBob kuittasi viikon pelikiellon laturaivoa käsittelevän ketjun turhailusta ja flametuksesta.

Sulje ilmoitus

Espoo United kaudella 2017–2018

Viestiketju osiossa 'Muut suomalaiset sarjat' , aloittajana Piiskuri, 12.04.2017 klo 15.20.

Tags:
 1. Espoonmies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Lainaus:
  Pronssiottelun jälkimainingeissa puheli, että alkaa olla kunnossa ja tulevalla kaudella pitäisi olla täydessä iskussa. Aika sitten näyttää mitä vuoden pelaamttomuus tekee tossa iässä. Edellyttäen tietenkin että kauden alkaessa on A) joukkue, B) sarjapaikka ja C) Kimi vielä joukkueessa D) ei ole tullut uusia vaivoja.
   
 2. Pavlovin Koira Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Lainaus:
  Pelaajathan vakuutetaan sitä varten, että sairausloman ajalta palkan maksaa vakuutusyhtiö. Voi tosin olla että lyhyissä poissaoloissa palkan maksaa työnantaja. En tiedä tarkemmin miten kiekkoilijoilla tuo menee.
   
 3. HMenthal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Lainaus:
  Juu en tiedä minäkään. Oletettavasti kallista puuhaa kuitenkin tuo vakuuttaminen, kun loukit on tuiki tavallisia. Tosin voi toimia tuollaiset vakuutukset juuri noissa pitkissä saikuissa.

  Jos Hirso pelikunnossa on, niin uskon olevan edelleen kuitenkin ihan tekijä Mestiksessä. Ei tuo kuitenkaan vielä mikään Raipe ole jaloistaan ja pelisilmät ym. kyllä pysyy aina, mutta tuo liike on se onhelmakohta, jos sellainen tulee eteen, eikä muuten ole paskana.
   
 4. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  käsittääkseni Suomessa nuo vakuutukset on ihan poskettoman hintaisia jotka korvaisi sairastumiset ja Hirson sairashistorialla varmaan vieläkin hinta olisi niin kallis että EU:lla ei ole ollut mitään järkeä tuommoisia hankkia vaikka Hirso varmaan ainut pelaaja jolle tuommoista voisi harkita joukkueesta. Käsittääkseni pitkistä sairaslomista haetaan normaali korvaus kelalta jolloin seurakin saa osan palkasta takaisin mutta ei täysimääräisenä.
   
 5. R & L Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Juuri näin tuo menee. Case Sandell keskusteluissa on tullut juurikin ilmi, että nuo palkan korvaavat vakuutukset ovat niin älyttömän kalliita ettei niitä ole yksinkertaisesti järkeä maksaa. Kelalta saa toki jotain takaisin, mutta jääkiekkoilijoiden palkkaluokissa kyse on lähinnä heppoisesta laastarista.
   
 6. palle fontän Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RDS
  Lainaus:
  Kyllä. Tämä urbaani legenda ei millään kuole Jatkoajan keskustelupalstalta. Vakuutusyhtiöt eivät ole mitään hyväntekeväisyyslaitoksia, jotka jakavat auliisti rahaa joukkueille, vaan ne ovat voittoa tekeviä yrityksiä.
   
 7. HMenthal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Lainaus:
  Nyt meni pointti vähän ohi. Eikai mikään vakuutusfirma maksa kenelläkään mitään, jos ei kerran mitään vakuutustakaan oltu otettu? Vai eikä ne maksa koskaan lätkässä mitään, vaikka olisikin vakuutus, koska niiden on tuotettava voittoa? Mei ohi, mutta menköön. Niin meni Eurojackpot-voittokin
   
 8. Styge Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pens, änärin suomalaiset
  Eiköhän noilla pelaajilla pääsääntöisesti ainakin alasarjoissa ole vakuutukset vaan uran päättäviä loukkaantumisia ja muita pysyviä vammoja varten. Jotenkin kuvittelen, että Liigassa mennään aika samoilla ja on osittain yksi syy, minkä takia sopimukset harvoin ovat muutamaa vuotta pidempiä. Ei ole vain kannattavaa.
   
 9. Bruins Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pori,Boston,Vaasa
  En usko että mikään mestisjengi vakuuttaa pelaajansa. Liigassa vakuutus otetaan vain kärkipään kundeille eli niille joille maksetaan hyvää palkkaa. Ja melkein kaikki vakuutukset otetaan "ulkomaisissa" yrityksissä, "kotimaiset" ovat kalliita ja nihkeitä antamaan näitä vakuutuksia.
   
 10. Espoonmies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Lainaus:
  Tarkennetaan nyt senverran, että kaikki pelaajat on vakuutettu. Vakuuttaminen on pakollista. Se vakuutus ei vain kata loukkaantumisista johtuvia sairaslomia. Käsittääkseni hoitokulut menee kuitenkin vakuutukseen. Vakuutus joka maksaisi pelaajan palkan loukkaantumisen ajalta on vapaaehtoinen ja kallis. Sellaisia ei Mestiksessä kai juuri ole.
   
 11. Pumpkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, KiVa
  Ei niin paljoa tarvitse näistä arpoa kun Pelaajayhdistyksen sivuilla on ihan hyvin tietoa näistäkin. Lyhyesti kuitenkin Liiga-pelaajilla ja niillä pelaajilla, jotka Mestiksessä tienaavat yli 11600€/kaudessa, on melko hyvin hoidettu vakuutusasiat. Tuossa linkki niihin tietoihin, mitä Pelaajayhdistyksen sivuilla on:
  Vakuutukset - SJRY
   
 12. Espoonmies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Lainaus:
  Tossa on tosiaan se, että mikäli noi ilmoitetut Mestiksen pelaajabudjetit pitää paikkansa, niin kovinkaan moni pelaaja ei Mestiksessä tienaa tota yli 11000 kaudessa. Hirsosta kun oli puhe, niin varmasti on ton vakuutuksen piirissä. Toi vakuutus ei kuitenkaan kata pelaajan sairasloma-ajan palkkaa.
   
 13. Pumpkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, KiVa
  Lainaus:
  Juuri näin. Ja kuka maksaa ja miten pitkään on puolestaan kirjattu Liiga- ja Mestis-sopimuksiin, jotka on luettavissa täältä:
  Pelaajasopimukset - SJRY
   
 14. Kiekoton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Mika Norja on siis Unitedin uusi maalivahti. Hyvä mestisvahti.
   
 15. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Hyvä haku kyllä ja varmaan parhaimasta päästä näistä saatavilla olevista maalivahdeista mestistasolle ja kertoo että joukkue on tosissaan kauteen lähtiessä. Toki onhan tuossa taas yksi suu lisää ruokittavana että se aina hieman lisää kysymysmerkkejä.
   
 16. Turisti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Naisten lentopallomaajoukkue
  Emil Oksanen lähdössä USHL-liigaan ? Ainakin on liiton U20 leirillä elokuussa, jossa kaikki pelaajat pelaavat USA/Kanada - liigoissa.
   
 17. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Tai sitten WHL:ään, jonne hänet varattiin tänä kesänä.
   
 18. KromiRob Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo United
 19. flogi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Emil -> Cami ja arska paistaa taas (risukasaan)?
   
 20. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
  Cami on lopettanut ammattilaisuransa, eikä tuohon ole kovin helposti tulossa muutosta. Todella paljon pitäisi tapahtua, että Cami pukisi EU-paidan päälleen...
   
 21. Espoonmies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Eiköhän se Cami-juna mennyt jo ajat sitten. En tiedä Oksasen liksaa, mutta varmaan vaikea korvattava. Tai sitten tässä haetaan myös kustannussäästöä, jolloin korvaaminen on vielä vaikeampaa.
   
 22. Vanhaukko Jäsen

  Emil Oksanen oli viime kaudella joukkueen viidenneksi paras maalintekijä eli kyllä siinä korvaamista on oli liksa sitten mikä tahansa. Enemmän maaleja tehneistä Kivilahti lähti "Jokereihin" eli Kiekko-Vantaalle ja Piispasella ei ole sopimusta minnekään.
   
 23. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  Ilman Jussi Salonojan käsittämättömiä kesäkuun purkauksia tämä menisi kategoriaan "harmi, toivottavasti paikataan". Nyt menee kategoriaan "ei yllätä, kukahan lähtee seuraavaksi".
   
 24. oka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen kiekko
  Oksanen olisi tod.näköisesti tehnyt vielä paremmat tehot kun nyt tuo sentteri-osasto on vähän paremmassa kuosissa. Kyseessä oli viime kaudella vasta ensim vuoden A-junnu.
  Noh, Ylönen stunttaa vaikka ei omaakkaan samanlaista laukausta ja maalinteko-kykyä.
   
 25. Vanhaukko Jäsen