Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki mixu on seuraavat kaksi viikkoa popparikatsomon puolella. Syy hänen hyllytykselleen löytyy TPS-osiosta, jonne hän kirjoitti täysin tarpeettoman provosoinnin. Nimimerkin pitkä rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki wunderveba ei käyttänyt keskiviikon otteluseurantaketjussa asiallista kieltä, joten päätimme antaa hänelle sakkoa ja kakkua viikon pelikiellon muodossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Viheltää on saanut viikon pelikiellon viestien heikon kieliasun vuoksi.

Nimimerkki Diesel huilaa viikon ajan JYP-osion henkilökohtaisesta hyökkäyksestä, sekä offtopicin jatkamisesta ketjunootin jälkeenkin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki BigRedBob kuittasi viikon pelikiellon laturaivoa käsittelevän ketjun turhailusta ja flametuksesta.

Sulje ilmoitus

Espoo United kaudella 2017–2018

Viestiketju osiossa 'Muut suomalaiset sarjat' , aloittajana Piiskuri, 12.04.2017 klo 15.20.

Tags:
 1. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
  Lainaus:
  Olisiko syynä se, että ylläpito miettii vielä, mitä tehdä tämän koko osion kanssa. Siirretäänkö se uudella nimellä Suomi-sarjan alle, jonnekin muualle vai deletoidaan kokonaan. Toivottavasti ei ainakaan viimeisin vaihtoehto...
   
 2. Orca Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Bluesin junnut
  Lainaus:
  Melkein 600 ketjua ja yli 77.000 viestiä; olisiko tässä syy. Hokki ei taida kiinnostaa ketään, mutta espoolaiseen kiekkokeskusteluun huudellaan Kajaanista asti.

  Ylläpidolle pyyntö: siirtäkää koko paketti Kiekko-Espoo/Blues -otsikon alle suomisarjaan. Helpompi siirrellä uudestaan, kun sarja ja/tai nimi taas muuttuu...
   
 3. Linnankundi Jäsen

  Eiköhän tuo oikea paikka Espoo Unitedille ole roskakori ja mahdolliset juniorijoukkueiden keskustelua varten tuo muut suomalaiset sarjat.
   
 4. The Nikkari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, BJR
  Lainaus:
  Joo ja ei. Vaivauduithan sinäkin tänne kirjoittamaan. Vakavasti ottaen, täältä nuo junioreihin liittyvät asiat voisi siirtää Kiekko-Espoon alle. Jollain muotoa ehkä hallikin, mutta siinäpä se. EU on kuollut ja kuopattu.
   
 5. Ramirez Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Kiekko-Espoo on ylivoimaisesti eniten ihmisiä kiinnostava suomisarjajoukkue ja jos se ei saa omaa osiota niin suomisarjan keskustelualue on yhtä Kiekko-Espoota ja välissä vähän Hokkia. Myös Hokki kiinnostaa ihmisiä ja kenties myös JHT. Mutta esim. Kotkalaiset, Porvoolaiset ja Seinäjokelaiset sais hävetä. Iso talousalue ja ketään ei kiinnosta.
   
 6. Orca Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Bluesin junnut
  Lainaus:
  Juuri näin. Tämä "eu" kansiokin on peruja Bluesin ajalta ja kuten näkyy, noita bluesnostoja on vielä tältä keväältä. Samoin Jäähonkaa ym. on puitu täällä. Nimetköön kansion sitten vaikka Espooksi, jos ovat niin puritaaneja ettei Kiekko-Espoo tai Kiekko-Espoo/Blues tälle espoolaisen kiekkokeskustelun historialle toimi. Jopa eu:n (joka tosiaan oli muovinen, hajuton ja mauton) tekemisen kommentointi oli (paljon) aktiivisempaa kuin suurin osa muusta mestiskeskustelusta.
   
 7. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Parin kauden aikana EUn ollessa mukana mestiskeskutelu on pääasiassa mennyt niin, että 11 muun joukkueen kannattajat keskustelevat Mestiksestä niihin kuuluviin ketjuihin ja "Espoon" kannattajista ehkä pari saattoi satunnaisesti kommentoida asiaa. Mutta tottahan se on, että EUn ketju oli aktiivisempi, mutta vain monestakymmenestä Espookannattajasta on saatu 10 sivua kausiketjuun tavaraa ja taas muut pinnalla olevat asiat ovat saanet sen huomion. Sinänsä noita on aika turha vertailla, muualla kun ei ole Jussi Salonojia nostamassa kohuja ja hyvä niin.
   
 8. Magnum-44 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes, IFK
  Muissa ketjuissa keskustellaan sentään kaudesta 2018-2019 eikä menneistä, kuten EU ketjussa!! Tehkää nyt vittu ylläpito jotain!!
   
 9. Undrafted Jäsen

  Lainaus:
  Toisaalta tässäkin osiossa useita ketjuja, joiden viimeisin viesti viime vuodelta ja mahtuu pari vuodelta 2016 mukaan. Olisiko kauhea ongelma, jos Suomi-sarjan alla etusivulla joitain Espoo-ketjuja sekä välissä sitten muita tarpeen sekä kiinnostuksen mukaan? Junnuketjut ja Jäähongat muiden sarjojen puolella ja Suomi-sarjan alla sinne kuuluvat ketjut.
   
 10. Tonnikala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo / Espoo Blues (liiga), Espoo United
  Lainaus:
  Samaa mieltä, esim nyt mestis osion 110000 viestistä jopa 77000 on Espoon osiosta eli 70%, sen enempää tarkistamatta Suomisarjassa prosenttiluku olisi varmaan 90%. Ilman omaa sivua voi olla aika Espoo painotteinen palsta. Tosin iso osa Espoon viesteistä on vanhoja.
   
 11. Dfence Jäsen

  Ihan vaan mielenkiinnosta pohdin että miksi ei voi painaa DELETEä koko tälle EU/Espoo ketjulle, kuka näitä historian keskusteluja ja ketjuja tarvitsee mihinkään?
  Onko näillä joku suurikin museoarvo vai miksi näitä pitäisi edes siirtää mihinkään sensijaan että vaan työntää silppuriin kokonaan?
   
 12. Nick Brophy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo
  Viimeiset kaksi-kolme vuotta ovat olleet aika surullisia. Kyllä minä ainakin lueskelen kaupunkini jääkiekkohistoriaa aika ajoin. Toisin päin, mitä näiden ketjujen hävittäminen hyödyttää?
   
 13. kumikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HOKKI
  Lainaus:
  Todella vanhoja alkaen vuodelta 2002. Liigahistorian aikaisia varmaan 95% noista viesteistä. Kiekko-Espoollahan on oma paikka Suomi-Sarja osiossa olemassaolevasta espoolaisesta joukkueesta kiinnostuneille. Jos jostain syystä Jatkoaika haluaa säilyttää historialliset keskustelut Bluesista ja EU:sta joita kumpaakaan ei ole enää olemassa eikä kumpikaan näin ollen pelaa Mestistä niin ehkä oikea osoite olisi Yleinen jääkiekkokeskustelu-osio.
   
 14. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
  Lainaus:
  Blues-keskustelut siirrettiin suoraan Unitedin nimen alle, vaikka näillä kahdella seuralla ei ollut mitään tekemistä toistensa kanssa. Uudella Kiekko-Espoolla ja vanhalla Bluesilla on sentään jotain yhteistä, eli Bluesin vanha nimi. Jos olen ymmärtänyt rivien välistä oikein, uusi Kiekko-Espoo pyrkii ottamaan historian haltuun, vaikka kyseessä onkin paperilla ihan uusi seura eikä jatkumo.
   
 15. Sijoitus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
 16. The Nikkari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, BJR
  Lainaus:
  En tätä kohtaa löytänyt tuosta artikkelista pikaisella silmäilyllä. Onko tästä parempaa tietoa?
   
 17. Espoonmies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Lainaus:
  Lue uudestaan. Kolmanneksi viimeinen kappale.
   
 18. The Nikkari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, BJR
  Lainaus:
  Kuitti. My Bad.
   
 19. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  Vakuuttavaa jälkeä kyllä Salonojalta, taas kerran.
   
 20. Salama44 Jäsen

  Onhan tuo Espoon touhu käsittämätöntä. Pelataan kaksi kautta velaksi 3,7 miljoonalla. Tässä ei ole mitään vastuullisuuta. Ei ihme jos katsojat hylkäsivät joukkueen. Rahojen periminen ei myöskään takaa minkäänlaista talousosaamista.
   
 21. macnevis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ...
  Salonoja tilittää jotain päivän paperisessa Iltasanomassa. Onko joku lukenut, että mistä siinä on kyse?
   
 22. Janatuine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pohjoinen
  Marttyyrin viittaa hakee edelleen. On laittanu rahaa, yrittänyt tukea ja mahdollistaa. 40 miljoonaa menny ja käteiskassa kuivunut.

  Noin niinku pääkohdat
   
 23. The Nikkari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, BJR
  Kieltämättä harmittaa Jussin puolesta muutenkin kuin tuo 40 miljoonaa. 400 tuhatta + osaamista olisi toki kantanut pidemmälle..
   
 24. E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Ketterä
  Juttu on nyt netissäkin pääpiirteittäin. Printissä oli vähän pidemmin.

  Voisi tästä jauhaa, mutta katse eteenpäin. Siellä on tulevaisuus.