Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Espoo United kaudella 2017–2018

Viestiketju osiossa 'Muut suomalaiset sarjat' , aloittajana Piiskuri, 12.04.2017 klo 15.20.

Tags:
 1. Kiekoton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Raikkaasti kehitetään peliä hyökkäys edellä. Kurittomuudestakin voisi puhua noiden virheiden osalta, mutta ainakin oli saatu ylenmääräiset jäähyt karsittua vähiin.
   
 2. Nick Brophy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo
  Alan päästä minäkin siihen hypeen, mikä alkoi kun toukokuun alussa koko joukkue oli julkistettu ja lopahti, kun kesävaikeudet alkoivat. Joukkue on hyvä. Hivenen off-topic, mutta Peliittojenkin peliä on kyllä hienoa seurata. Hyökkäävää peliä lupasivat ja johtoasemassakin parhaimmillaan kolme miestä P-pisteiden tasolla karvaamassa.
   
 3. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  Itse en edes tiedä milloin joukkue pelaa. Vielä vähemmän tiedän miksi siitä pitäisi kiinnostua. Ja toukokuussa mietin vielä kausikortin ostamista.

  Vähintä mitä monitoimimies voisi tehdä olisi tulla ulos sieltä poikamiesboksistaan ja kertoa mikä tuon seuran tulevaisuus on. Kaikki nimittäin on monitoimimiehen käsissä. Jos ei ole aikomusta yrittää tosissaan - kuten nyt näyttää - niin eihän sitten tietysti tarvitse mitään kenellekään kertoakaan. Jos tavoitteena olisi uskottavan seuran rakentaminen ja suunnitelmissa joku realistinen visio, siitä kannattaisi myös kertoa.

  Mutta turhaahan tästä jauhaminen sikäli on, että kyllähän me kaikki jo taidetaan tietää miten tämä loru päättyy. Kysymys on vain siitä milloin.
   
 4. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Siltähän tuo hieman vaikuttaa, jos oikeasti olisi aikomus pelastaa seura niin eiköhän sieltä enemmän ulos tulisi tietoa ja selkeitä pelastusyrityksiä, siellähän pitäisi toimiston väen kantautua ihmisten pariin ja yrittää optimoida jokainen euro ja yrittää pelata seuralle lisää aikaa. Nyt homma pyrii minimitiedotuksilla ja käydään ottelut pelaamassa, samaan aikaan taitaa toimiston väki pyöritellä vain sormiaan ja palkka juoksee (jos edes enää juoksee). Toivotaan vaan että tämä kausi saisi pyöriteltyä läpi. Eihän toki pidä anella ja almuja pyytää, mutta ehkä pitäisi ulospäin antaa edes vaikutelma että lätkäjengiä tarkoitus pyörittää tämänkin kauden jälkeen, eihän sitä välttämättä tarvitse sitä tehdä mutta antaa edes vaikutelma. Toivotaan vain joukkueen kannalta ettei tule Bluesin kaltaista kesken kauden tilannetta.
   
 5. Vanhaukko Jäsen

  Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä näyttää olevan jatkuvasti tiedot tulevista otteluista, joukkueen kokoonpanoista sekä otteluennakkoja ja -raportteja. Seuran nettisivuiltakin moista tietoa löytyy. Otteluohjelmakin taisi olla sielä jo heinäkuussa. Mestiksen sivuilta voi käydä pelit katsomassa jos ei uskalla seuran sivuille mennä.

  Tarttee kai laittaa paheksuva meili seuralle, että Jatkoajan keskustelupalstalle ei kukaan päivitä otteluohjelmia.
   
 6. Nick Brophy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo
  Ymmärrän kyllä @Juhaht:n tunnelmat täysin, meikäläisen älli ei riitä käsittämään kesä-heinäkuun käsittämätöntä sekoilua, jolla orastava toivo saatiin tehokkaasti tuhottua. Toisaalta sitten tulin omalta kohdaltani siihen tulokseen, että katsotaan nyt näitä pelejä niin pitkään kuin niitä riittää ja ollaan tyytyväisiä, jos riittää pitempään. Kaukalon ulkopuolella espoolainen kiekkoskene on ollut silkkaa horroria viimeiset kaksi vuotta, joten ei jaksa enää stressata siitä, mitä tulevaisuudessa voi tapahtua. Jollei joukkueorganisaatiota, niin ainakin noita pelaajia on ilo ja jopa kunnia kannattaa.
   
 7. Tonnikala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo / Espoo Blues (liiga), Espoo United
  Lainaus:
  Samaa mieltä. Ymmärrän että aiemmassa negatiivisissa/huolestuneissa kommenteissa on periaatteessa asiaa, mutta alkaa ärsyttämään se, että niistä samoista asioista pitää läyhätä joka ikisessä ketjussa mitä jatkoajasta löytyy ja vielä jokaisen neutraalin tai positiivisen kommentin jälkeen alkaa taas sama jorina alusta. Luulisi, että joillakin olisi parempaakin tekemistä.
   
 8. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  Ihan hyvä kuulla, että seura on aktiivinen sosiaalisessa mediassa. Se on vähintä mitä nykyisin voi odottaa. Somessa on vain sellainen juttu, että se tavoittaa vain ne ihmiset jotka ovat seurasta niin kiinnostuneita, että haluavat sitä seurata. Entäs se suuri enemmistö, joka ei seuraa EUta somessa? Meille EU on yhtä kuin kuollut. Se ei näy missään tai kuulu missään. Ja nyt jos joskus olisi ollut aikamoisen kasvojen pesun paikka. Mutta ehkä sitä ei tarvita, ja monitoimimiehen valtakunnassa on kaikki hyvin.
   
 9. Nick Brophy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo
  Tähän vahva sama. EU ei näy missään, ellei osaa etsiä. Optimismillani ei tunnetusti ole mitään rajoja, mutta kun Olli Lähdesmäki twiittasi olevansa maanantaina menossa töihin, jaksoin toivoa...
   
 10. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Tällähetkellä näkisin että vaikka eilen tulikin voitto niin lieneeköhän tälläkaudella kauden loppuunvieminen olla enemmän siitä kiini että riittääkö joukkueella itsellä usko kuin että rahat ei riitä toiminnan pyörittämiseen kauden loppuun asti? Toki molemmat menee vähän käsi kädessä, jos joukkueella jotain annettavaa ehkä rahoitusta kauden läpivientiinkin saa. Materiaali jos ei nyt aivan sarjan parasta niin parhaimistoa ja siitä huolimatta toiseksi viimeisenä. Jos Aho ja kumppanit sai luotua Bluesissa viimeiseen asti uskoa pelaajistoon niin nyt ei taida olla samaa näkyvissä. Katsojia on enää peleissä 300 mutta toivottavasti edes pelajaat itse uskoo joukkueseen.
   
 11. T1971 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kolme kovaa
  Lainaus:
  Ongelma ( pelillisesti) on siinä, että koutseina on junnupuolella kunnostautuneet herrat. Jotenkin tuosta puuttuu taas se määrätynlainen kuri pelaamisesta, pienenkin vastoinkäymisen tullessa romahdetaan. Valmennus varmasti yrittää kaikkensa, mutta ilmeisimmin työkalupakissa on väärät kamat. Joukkue on nimellisesti Mestikseen ihan ok, sijat 3-6 pitäisi olla haarukassa. Tuo suorittaminen on vaan yksinkertaisesti paskaa tällä hetkellä. Tällä kaudella olen nähnyt yhden 20 minuuttisen, missä pelattiin rohkeasti ja tasaisesti koko erä. Muutoin tuo on mennyt kaavalla 10 min hyvin ja seuraava kymppi paniikkia omassa päässä. Omana mutuna, osa pelaajista näyttää tyytyvän tuohon "ollaan töissä" suorittamiseen ja pelaa puolivaloilla pelistä toiseen.
  No, Hirso palannee parin viikon sisällä pelaavaan kokoonpanoon, pelikunnon hakemisessa saattaa sitten hivenen kestää. Tuossa iässä ei 15kk tauosta varmaan hetkessä palaudu, jos enää koskaan samalle tasolle. Mutta henkisesti Hirson kokemus voisi auttaa noilla vaikeilla jaksoilla.
   
 12. Mc Potkukelkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kai sen nyt jo uskaltaa tunnustaa: KeuPa HT
  Lainaus:
  Anteeksi jos olen julma, mutta tuskin palaa. Miksi palaisi? Rahaa ei ole, pelihaluja tuskin sitäkään vähää. Sitoutumista EU:hun ei minkään vertaa. No, toivottavasti olen väärässä.
   
 13. Nick Brophy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo
  No vaikka siksi, että miehellä on pelaajasopimus tälle ja tulevalle kaudelle ja saa EU:lta palkkaa?
   
 14. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  Lainaus:
  Miksei tyytyisi kun seuran johto itse on kesän toimillaan luonut fiiliksen jossa kauden loppuun saattaminenkin on yllätys. Eiköhän siellä jokainen vain pelaile sopimustaan loppuun, tuskin on ihan hirveästi ekstralatausta missään pelissä.
   
 15. T1971 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kolme kovaa
  Lainaus:
  Pelaaja joka antaa tuollaisen signaalin, on seuraavaa sopimusta hieroessaan heikoilla. Mestistason pelureita on tarjolla aika perkeleesti, eli en näe tuollaista uran kannalta positiivisena asiana.
  Mun tietojen mukaan tämänhetkinen tilanne ei vaikeuta pelaajien valmistautumista ja muita seikkoja, palkatkin on tippuneet tilille aikanaan.

  Jokainen tietysti tyylillään.
  Lainaus:
  No, Hirso kaiketi on jatkamassa uraansa vielä tämän kauden jälkeenkin. Soppari on EUn kanssa vielä ensi kaudesta, mutta jos touhu loppuu tai sopimus puretaan, on helpompaa löytää se uusi palkanmaksaja kun sulla on näyttöjä toipumisesta pelikuntoon.
   
 16. Tonnikala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo / Espoo Blues (liiga), Espoo United
  Omasta mielestä EUn pelillinen taso ja joukkueen esitykset vaikuttavat johtuvan valmennuksen tasosta. Viimevuonna oli täysin sama ongelma. Toivottavasti kokenut liideri kuten Hirso saa heräteltyä jengiä kun valmennuksesta ei siihen ole.

  Lisäksi Espoon ongelmana saattaa jopa olla omavaraisuus, monilla jengeillä parhaat pelaajat on yllättäen tai vähemmän yllättäen liigalainapelaajat, jotka ovat tasoltaan tai motivaatioltaan selvästi keskiverto mestispelaajaa parempia. Varsinkin Liiga laina maalivahdit ovat olleet todella kovia monissa peleissä esim. Heljankot, luukkoset ja kaarlehdot.

  Edit: Toisaalta pieni vaihtuvuus voi olla hyväksi loppukaudesta jos joukkue kasvaa yhtenäiseksi ja luo sen oman "opin tien" Matikaislaisittain.
   
  Viimeksi muokattu: 18.11.2017 klo 14.50
 17. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Tässä ehkä päästään myös siihen että olisiko EU:n myös pitänyt ehkä tehdä jonkinlaista yhteistyötä liigajoukkueiden kanssa tai ainakin niden pelaajien osalta jotka ei ole saanut sopimusta liigaan. En sano että pitäisi olla jotain farmipelleilyä, mutta yksittäisiä pelaajia yksittäisen seuran kanssa, ehkä joku espoolaistaustaisen kanssa. Palkka rakenne olisi kevyempiä, mutta nimi selässä voisi olla paljon kovempi kun monella muulla mestispelaajalla joukkueessa.

  Mitä tulee valmennukseen niin jos taru jotenkin jatkuu ensikaudella vielä niin onkohan Jyrki Ahoon poltettu silat kokonaan ohi vai vieläköhän pystyisi ensikaudella olemaan mahdollisuus jos homma jollain tavalla jatkuu? olettaen että jykä palaisi kotipaikkakunnalle ja etsisi töitä vielä valmennuksesta.
   
  Viimeksi muokattu: 18.11.2017 klo 15.31
 18. Nick Brophy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo
  Jykän muutamista twiiteistä on paistanut läpi täysin oikeutettu harmistus Espoon yleisömääriin, joten ainakaan tällä organisaatiopohjalla miestä ei Espoossa nähtäne. Jykä olis kyllä hyvä.
   
 19. Tonnikala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo / Espoo Blues (liiga), Espoo United
  Lainaus:
  Voi olla, että viimekauden loukkaantumisia paikkaamaan hankittu laina Rasmus Rinne ja sen melko totaalinen epäonnistuminen vaikuttanut laina halukkuuteen. Toisaalta kyseessä voi olla rahalliset tai imagolliset syyt. Tosin tässä vaiheessa jälkimmäisellä ei ole niin paljon väilä.
   
 20. Tonnikala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo / Espoo Blues (liiga), Espoo United
  Lainaus:
  Jykän twiiteistä yhtään tietämättä, niin uskoisin yhä väittää, että hallilla kävisi enemmän porukkaa jos voittoja tulisi ja joukkue pelaisi hyvin. Peliesitysten vaikutus yleisömääriin on selvä sarjatasosta ja joukkueesta huolimatta.

  Edit: Huvikseen laskin mutu numeroilla esim erot bluesin ja eu:n katsojamäärissä. Suhde on pudotuksissa aika lähellä toisiaan.kun verrataan bluesin runkosarjan mutu katsojamäärien huippuja ja pohjia (4000/1300=3,07) sama eulla (1200/400=3).

  Edit. Katsojamäärän tai mediaanin lasku voi johtua siis sarjatason kiinnostavuudesta, mutta ainakin näillä mutunumeroilla katsojakäyttäytyminen on melko samankaltaista.
   
  Viimeksi muokattu: 18.11.2017 klo 17.17
 21. pinky Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues
 22. Tonnikala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo / Espoo Blues (liiga), Espoo United
 23. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
 24. Tonnikala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo / Espoo Blues (liiga), Espoo United
  Lainaus:
  Harmi vaan että 50metrin päässä on toisessa hallissa Koris EUn peli. Voi olla että vähän rokottaa karsojamäärää, taitavat olla vielä komeassa voittoputkessa.
   
 25. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Toki ei kai sillä EU tapauksessa niin väliä kunhan maksavaa yleisöä käy organisaation peleissä, mutta muutenkin oma pointti että Hirson ympärille pystyy kyllä positiivisia kuvia latamaan joukkueen ympärille jos näin halutaan, periaatessa jos toimintaa halutaan jatkaa pitää näyttää ne vähäisetkin positiiviset asiat ja yrittää vähentää negatiiviset asiat minimiin. Sijoittajiakin jos miettii niin pitää olla jokin syy miksi jatkaisi toimintaa ja jos joukkue on sarjataulukon häntäpäässä ja jokainen asia mitä sanotaan tai tehdään on paskaa niin vaikea siitä on kenenkää mitenkään toimintaa jatkaa. Pari voittoa ja hirso kentällä esimerkkinä niin ehkä tuosta edes niitä pieniä ilonaiheita saadaan vielä ainakin siihen asti kun toiminta jatkuu.