Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki heavy on saanut viikon pelikiellon, sillä hän ei Yleisradion ketjussa pysynyt aiheessa, vaan keskittyi henkilökohtaisuuksiin asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kaukosäädin on saanut kuukauden pelikiellon syyllistyttyään Kannattajatoiminnan lieveilmiöt -ketjussa asiattomuuksiin ja flametukseen. Kyseisen nimimerkin pitkä historia vastaavista rikkeistä vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Epäpuhtaat ja kyseenalaiset taklaukset Pohjois-Amerikan sarjoissa

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Axbor Nocturne, 19.01.2010 klo 08.43.

 1. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Heh, eikö ole Mouhijärvellä pelto kasvanut odotetusti nyt kevään kynnykellä vai mistä moinen itkupotkuraivari?

  Siitä samaa mieltä, että tämä on väärässä keskustelussa. Kucherovin taklauksen purkaminen sopisi paremmin "hienoimmat suoritukset" -ketjuun. Mutta joo, siinäs vingutte Kucherovin puhtaasta taklauksesta vielä viikkoja. Samoin tehtiin Abdelakderin puhtaan taklauksen jälkeen ja taidettiin myös McCaben puhtaan taklauksen jälkeen. Mitkä kaksi asiaa yhdistää näitä taklauksia? Ne olivat puhtaita ja osuivat suomalaiseen.
   
 2. Gemondo Jäsen

  Lainaus:
  Ei tietenkään oikeuta, ja onneksi tässä tapauksessa vedettiinkin huolella vain olkapäätä kohti.

  Siitä voidaan toki keskustella että onko tällaisessa tilanteessa ylipäänsä sopivaa ajaa taklaus noin huolella loppuun asti.
   
 3. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Lainaus:
  Mikäs ihmeen hinku sinulla on mennä henkilökohaisuuksiin, onko tullut juotua liikaa Nokian teknistä vettä. Taklaus on puhdas tämänhetkisillä linjauksilla koska olkavarsi hipaisee Vatasen olkapäätä ennen massiivista pääosumaa. Linjaukset voivat kuitenkin muuttua, oikeastaan niiden pitäisi muuttua jos todella haluttaisiin karsia aivotärähdyksiä jääkiekosta.

  edit. Jos oikeasti haluaa nähdä komeita puhtaita taklauksia niin kannattaa katsella Big Buffin suorituksia.
   
 4. spaceman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, #26, #15, #11, #45
  Lainaus:
  Mainio video.

  Se seikka, jonka perusteella tuomio langetetaan, on siis se, napsahtaako vain pää sivulle vaiko pää vartalon mukana, kuten niillä pelaajilla, jotka pitävät pään ylhäällä ja osaavat ottaa taklaukset vastaan.
   
 5. Kari Runk Jäsen

  Lainaus:
  Rapatessa roiskuu, Buff taklaa paljon ja ylilyöntejä on siihen nähden todella vähän, mutta kyllä näitä vastaavia, joissa taklaajan olkapään liike jatkuu vastustajan päähän löytyy myös Buffilta. Ei nämä mitään tämän kauden juttuja ole, tai mikään ihmeen uusi ilmiö.
   
 6. Leon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Liverpool, HIFK
  Jos Vatanen treenaisi pikkuisen niskalihaksiaan, pää ei retkahtelisi taklauksissa kuin vieterilelulla.
   
 7. spaceman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, #26, #15, #11, #45
  Lainaus:
  Tsekkaa vielä se NHL:n selitysvideo. Jos pää retkahtaa, tulee pääosumasta penalttia, mutta jos niskalihakset on kunnossa, ei tule.
   
 8. mikkoz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kerho
  Tulikos tästä tapaus Vatasesta pelikieltoja vai ei, tai eiks siitä ole jo aikaa pari päivää?
   
 9. Leon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Liverpool, HIFK
  Lainaus:
  Joo, yritin vain olla nokkela ja viitata Vatasen väitettyyn reenisluibailuun. Ei se pää taida retkahtaa päin Kucherovia tuossa. Erittäin hyvät perustelut sille, että taklauksen pääasiallinen voima ei kohdistunut Vatasen päähän olkapää/kylkiosuman jälkeenkään. Täällä jotkut edelleen väittävät, että ensimmäinen kontakti oli vain hipaisu ja loppu taklauksesta kohdistui päähän. Ei.

  PS. Itseasiassa retkahduksessa pää nimenomaan liikkuu kohti taklaajaa. Tuossa videossa painotettiin sitä, että "head snaps", millä tarkoitetaan täsmällään päinvastaista pään liikettä.
   
 10. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Ei tullut ja miksi tulisikaan.
   
 11. mikkoz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kerho
  Lainaus:
  Niin, nimen omaan, asia käsitelty.
   
 12. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Lainaus:
  No onpas outo logiikka, miksei aiheesta saisi keskustella kun isompi auktoriteetti sanoo jotain?
   
 13. Rene Saari Jäsen

  Lainaus:
  Opettele lukemaan.
  Olen Tampereelta.
  Et uskalla kertoa mitä joukkuetta kannatat, mutta mielelläsi hyökkäilet ja luulet että stereotypiointi hetkauttaa.
  Säälittävää.
   
 14. steierwrass Jäsen

  Lainaus:
  Onhan se nyt kiva, että voi näyttää perustelulla olevansa oikeassa ja voi kommentoida tyylillä, jolla asettaa itsensä hieman muiden yläpuolelle. Mehän emme tiedä, vaikka siellä olisi arvottu seitsemän tuntia sitä, että pitäisikö rangaistusta antaa. Ja mitä perusteluita on ollut puolesta ja vastaan. Todennäköisesti siellä on kuitenkin hieman enemmän pohdittu ja perusteltu asiaa kuin viiden sekunnin katselulla "selvä tapaus, ei mitään. Muut pitäköön päänsä kiinni, kun ovat väärässä".
   
 15. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Heh. Kucherov taklaa puhtaasti Vatasta ja tästä nyt minulle kuumenet. Harmi.

  Itse olet niin rohkea, kun kerrot suosikkijoukkueesi (vinkumisista olisin arvannut suosikkijoukkueen muutenkin) ja hyökkäilet.
   
  Viimeksi muokattu: 22.04.2018 klo 12.08
 16. Rene Saari Jäsen

  Lainaus:
  Hehheh!
  Jos sitä jos tätä.
  ”Vingut” ja ”kuumenet”. ”Mouhijärvi”, ”itse olet” ja sitä rataa.

  Oletko yksi @Moderaattorit -ryhmästä, vai miksi saat täällä moista shaibaa kirjoitella?

  Eiköhän tää keskustelu ollu meidän väliltä tässä.

  Jos palstan kirjoittajien taso on tätä luokkaa, ja säännöt ovat eri riippuen nimimerkistä, niin poistakaa sitten vaikka oma nimimerkkini. Ei tällaista lasten leikkimistä ja provamista viitsi enää näillä vuosilla.
   
 17. Ralph Jäsen

  "Jos keskustelun taso on tätä, että puhdasta Kucherovin taklausta pidetään puhtaana, niin olen liian vanha tähän".
   
 18. rosvokonna Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Nykäskylän ylpeys
 19. Backhander Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs
  Lainaus:
  Mitäs merkitystä sillä on että kaksi radiojuontajaa on eri mieltä kuin kurinpito? Itseasiassa sehän heidän työnsä on, saada puheenaihe ei mistään. Tylsäähän se olisi vain todeta puhtaasta taklauksesta sen olleen puhdas.
   
 20. rosvokonna Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Nykäskylän ylpeys
  Lainaus:
  Ei sillä tosiaan sen isompaa merkitystä ole kun tuoda yksi näkemys lisää keskusteluun päähänkohdistuvista taklauksista. Mun mielestä ko. taklaus oli kyseenalainen ja siinä suurin voima kohdistui päähän. Kurinpidon päätös olisi hyvinkin voinut olla toinen, jos suorittaja olisi joku muu kuin tämän hetken yksi isoimmista tähdistä, tai sitten ei. Kuten täälläkin on aikasemmin todettu, siinä tilanteessa olis voinut vetää pelkästään kroppaan. Joidenkin mielestä ja myös NHL:n kurinpidon mielestä se oli ok, mutta itse olen eri mieltä. Ei tässä sen kummempia.
   
 21. steierwrass Jäsen

  Lainaus:
  Tiedetäänkö me muuten edes sitä, että kurinpito pitäisi sitä puhtaana?`Kurinpito ei pitänyt sitä pelikiellon arvoisena, mikä taitaa olla eri asia?
   
 22. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Varsin hyvä pointti. DOPS:stahan kommentoitiin vain, että kyseessä ei ollut "illegal check to the head" - vieläpä varsin tarkoin perustein - ja siksi Nikitalle ei tullut pelikieltoa.
   
 23. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
 24. Hauntti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins, TPS
  Lainaus:
  Yksi peli napsahti kakkua, ihan odotettu lopputulema.
   
 25. Pallister Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Wilsonille 3 peliä. Mielestäni suht kova tuomio,nimen oli pakko painaa päätöksessä. NHL alkaa muistuttamaan kovasti kotimaista liigaa näissä.