Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki heavy on saanut viikon pelikiellon, sillä hän ei Yleisradion ketjussa pysynyt aiheessa, vaan keskittyi henkilökohtaisuuksiin asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kaukosäädin on saanut kuukauden pelikiellon syyllistyttyään Kannattajatoiminnan lieveilmiöt -ketjussa asiattomuuksiin ja flametukseen. Kyseisen nimimerkin pitkä historia vastaavista rikkeistä vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Epäpuhtaat ja kyseenalaiset taklaukset Pohjois-Amerikan sarjoissa

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Axbor Nocturne, 19.01.2010 klo 08.43.

 1. Axbor Nocturne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chelsea FC
  Voitaisiin avata uusi ketju näille kyseenalaisille tai sikamaisille taklauksille, joita saa nähdä tasaisin väliajoin ison veden takana. Ei viitsitä tahria tuota ketjua, missä pitäisi olla hienoja maaleja etc. Jatketaanko keskustelua vaikka tässä ketjussa tuosta viimeisimmästä junnusarjassa tapahtuneesta älyttömyydestä:
  http://www.youtube.com/watch?v=QgwCaxEB6-Y&.

  Ei mitään kunnioitusta kanssa pelaajia kohtaan, tällä Kanadalaisella "junnutähdellä".
   
 2. Evil Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kanadan ykkösketju: Lee-Lifeson-Peart.
  Näitä tulee aina välillä, valitettavasti. Jääkiekkoa pelaavat ihmiset, ja aina silloin tällöin jonkun ihmisen päässä pimenee. Tuskin tällaisista sikamaisuuksista koskaan päästään eroon; matseissa käydään kovilla kierroksilla ja ura sekä tulevaisuuden leipäpuu pistää monet taiteilemaan sääntöjen rajamailla. Joskus heilahtaa sitten reilusti ylikin.

  Onhan näitä nähty aina silloin tällöin NHL-jäilläkin. Viimeisimpänä muistuu mieleen Bertuzzin aivosähköhäiriö. Myös McSorleyn kirvesisku Brashearin nuppiin ja Dale Hunterin Pierre Turgeoniin kohdistama raukkamainen tyrmäys ovat herättäneet suuria tunteita, muiden muassa.
   
 3. keigykedy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Leijonat
  Lainaus:
  Tälle kusipäälle näitä näköjään tulee vähän turhan usein. Tämä sankarihan oli Kanadan kapteeni U20-MM kisoissa muutama viikko taaksepäin ja kunnostautui kahteen kertaan sielläkin näillä tarkoituksenmukaisilla vahingoittamisilla. Rodinilta meni nenäluu ja Hartikaiselle ei onneksi käynyt kuinkaan.

  Tällä kertaa kävi sitten huonommin ja taklauksen uhri oli lääkärien mukaan onnekas että selvisi hengissä mutta pysyvien aivovaurioiden mahdollisuus on edelleen ikävä kyllä olemassa.

  Mielestäni Comrier voitaisiin hyllyttää pysyvästi kaikesta ammattimaisesta jääkiekosta , näin ei kuitenkaan varmaan tule käymään. En ole mikään silmä silmästa-fani mutta sanotaanko että en suorastaan itke mikäli Comrierille kävisi hieman hullusti kaukalossa...
   
 4. dana77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  vaikea selittää
  Lainaus:
  Todella törkeä teko ja todella hyvä esimerkki näille kirjoittajille, jotka puhtaita taklauksia väittävät kyynärpäätaklauksista ja sitten pienen anatomian oppitunnin jälkeen jatkavat inttämistä, että se on ihan sama että osuuko taklaus kyynärpäällä vai olkapäällä. Vähintään loppukausi pelikieltoa.
   
 5. Lawless Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Erityisen törkeän noista Patrice Cormierin tempuista tekee mielestäni se, että ne on pääosin tehty ns. pelin ulkopuolella eli ei edes minkäänlaisessa kiekontavoittelutilanteessa. Suorastaan käsittämätöntä, että tällainen kaveri valittiin U-20-joukkueen kapteeniksi. Ankarat rangaistukset olisivat nyt paikallaan unohtamatta tietenkään Cormierin päänsisäisten asioiden hoitoa.
   
 6. Weissflog Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, Islanders, Earl the Pearl, avoin liiga
  Lyödään nyt tännekin tuo linkki, mikä jo tuolla Pohjois-Amerikan junnuliiga-topikista löytyy. Elikkä Cormier sai määrittelemättömän pituisen pelikiellon, jonka lopullinen pituus päätetään kurinpitotoimien päätöksen jälkeen. Olipas vaikea kääntää..:)

  Toivotaan nyt, ettei maajoukkueen kapteenia aleta hellimään, vaan nyt olisi oikeasti paikka lätkäistä miehelle todella rankka penalti. Voi olla että kunnon pelikielto voisi pelastaa tämän miehen koko ammattilaisuran. Luulisi miehen pikkuhiljaa tajuavan, ettei noin voi jatkaa. Tai sitten jos ei tosiaan tajua ja jatkaa noin ylimielistä ja vaarallista käytöstä, niin miehen saa ajaa trailerparkkiin ja painaa vaunun takana lekalla päähän :D
   
 7. Masculine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Jos on käsittämätön tuo taklaus niin sitä ovat myös Pietrangelon ja Della Roveren kommentit tuosta taklauksesta ja Cormierista, kaveria pitää puolustaa mutta kyllä nyt jotain objektiivisuutta olisi mukava säilyttää.
   
 8. Apmp- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Red Wings, TPS
  Voikohan tuota nyt varsinaisesti ees taklaukseksi sanoa? Kyynärpää päähän vaan. Todella ruma temppu ja toivon että kaveri oppisi jotain jo pikkuhiljaa. C-kirjain ainakin taisi väärälle miehelle mennä ja toivoin sen Rodin-tempun jälkeen jo tämän kirjaimen häviävän rinnasta, mutta näin ei käynyt. Näille ei kiekossa ole sijaa ja tottahan se on että aina jollain pimenee. Mutta saako pimetä kahta kertaa näin lyhyen ajan sisällä? Mielestäni ei.
   
 9. Caniac Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Carolina Hurricanes (R.I.P. Hartford Whalers)
  Laitetaan nyt tännekin tämä kyseinen pätkä, joka jo 'Canes-ketjusta löytyykin. Eli Zack Kassian jyräsi Matt Kennedyn viime torstaina OHL:ssä ja tänään kaiketi (ja muistaakseni) päätetään mahdollisesta pelikiellosta. Ei niin törkeä kuin tuo Cormierin temppu, mutta tuli kyllä sieltä kuuluisan puun takaa. Ainakin Kennedyn aiemmat aivotärähdykset saivat nyt valitettavasti jatkoa.
   
 10. NaNi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, KooKoo, Red Wings
  Lainaus:
  Se mikä tuosta vielä paistaa silmään ja nostaa teon törkeyttä on että Kennedyllä ei ole edes kiekkoa, vaan kiekko on menossa kohti kattoa ja Hän seuraa sitä, jolloin Kassian pamauttaa pommin. Kennedy ei osannut odottaa yhtään taklausta tossa tilanteessa, kun ei olis varmaan osannut kukaan muukaan. Mutta ei lähellekään niin törkeä kun Cormierin temppu, ei tohon Cormierin "taklaukseen" löydy edes sanoja, niin törkeä se oli, täysin ilman vasta pelaajan kunnioitusta tehty!

  Edit. Tarkennetaan sen verran että kiekko olikin jo tulossa alaspäin joten siitä on vähän pitempi aika jo kun Kennedy oli viimeksi edes koskenut kiekkoon.
   
  Viimeksi muokattu: 19.01.2010 klo 14.56
 11. dana77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  vaikea selittää
  Kiekollinen pelaaja tuo taklattu oli, koska viimeksi kiekkoa koski ja sitä vielä uudestaan haltuunsa tavoitteli mutta ihan puhtaasti selkään tuo taklaus tuli ja oli sikäli selvästi rangaistava teko. Ei silti samalla sivullakaan kuin tuo ketjun ensimmäinen tapaus.
   
 12. Parker27 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -
  Zack Kassianin kohdalla myös huolestuttavaa että tämä ei ole ensimmäinen kerta kun mies taklaa tuolla tavalla. Joten varmasti tulee vaikuttamaan pelikiellon pituuteen. Loistava pelimies ja kova kaveri mutta välillä mennään kyllä niin sääntöjen rajamailla ja taklataan vähän miten sattuu. No tulee oppimaan talon tavoilla AHL:ssä ja NHL:ssä kun sinne jonain päivänä astuu.

  EDIT: Kuten Danakin totesi niin ei tätä Kassian tilanne voi verrata Cormier tilanteeseen. Se oli ihan eri planeetalta.
   
 13. vlad Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vladimir Konstantinov.
  Lainaus:
  Vaikka taklauspelin (kovan sellaisen) ystävä olenkin niin tässä "taklauksessa" ei kyllä kunnioitettu vastustajaa tippaakaan. Cormierin temppu on sitä luokkaa, että toivoisin hänelle lätkäistävän kunnollisen pelikiellon, josko se opettaisi jotain. Tosin epälen tätä, niillä kun ei välttämättä ole tehoa kaikkiin puupäihin, ikävä kyllä. Mutta silti, kunnon rangaistus, jollei se herätä Cormieria niin se voi kenties herättää jokin toisen puupään ajattelemaan edes hivenen pidemmälle tekojaan. Tässä tapauksessa taklaus olisi voitu jättää tekemättä, kyynärpää olisi voitu jättää nostamatta etc. Toivottavasti joku kouluttaa tätä taulapäätä nyrkillä.

  vlad.
   
 14. vilpertti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Chokes
  Virkavalta väliin, sillähän noista päästään. Näitä sadisteja tuntuu löytyvän nykyään junnupeleistä yhä enemmän, tai sitten niitä on saman verran kuin aiemmin, mutta se sallittu rima on nostettu niin ylös, että vasta tällaisilla teoilla saa ne kiksit tai mitä tuossa nyt sitten haetaan. Sitten vasta, kun tuollaisella Cormierilla on ihan oikeat oikean elämän seuraamukset tiedossa niinkuin uhreillaankin, niin luulisi miettivän kahdesti mitä tekee. Ja jos ei mieti tekosiaan kentällä niin sitten voi miettiä sitä telkien takana.
   
 15. tomageeni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Canadiens, Suomi, finska nhl spelarna
  Käsittääkseni tuosta case-Comrierista on tehty rikosilmoitus ihan poliisillekin. En tiedä miten Kanadassa päin, mutta Suomessa tuo määriteltäisiin törkeäksi pahoinpitelyksi (kriteerinä vaikea ruumiinvamma tai hengenvaarallinen tila). Tästä vähimmäisrangaistus on vuosi linnaa.

  Tuskin Comrier nyt mitään ehdotonta vankeutta saa, mutta mielestäni ei olisi edes suuri vääryys. Saunan taakse tuollaiset.
   
 16. Worrell Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Arizona Coyotes
  Lainaus:
  Kyllä tekisi Comrierille hyvää, että saisi kunnon rangaistuksen tuosta tempusta. Pieni vankilareissukaan ei välttämättä olisi pahitteeksi.

  Pahaa teki katsoa tuo video. Jos Tam tuosta taklauksesta sai jonkinlaisen aivovamman (niin kuin siltä vähän vaikuttaisi), niin ei haittaisi yhtään, että Comrier joutuisi maksamaan tuntuvia korvauksia ja pitkään pelikieltoon. Muutenkin Comrierin tekoset ovat olleet sen verran kyseenalaisia, että jotenkin pitäisi poikaa herätellä.

  Itse pidän fyysisestä pelistä ja taklauksista, mutta tuommoiset törkeydet ei yksinkertaisesti kuulu jääkiekkoon. Pelata saa, mutta se pitää tehdä rehdisti ja vastustajaa pitäisi aina kunnioittaa.
   
 17. olkikuukkeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Carolina Hurricanes, NHL:n suomalaiset
  Koko toistaiseksi määrittelemättömän pitkän pelikieltonsa ajan Cormierille pitäisi näyttää tunti päivässä tuota videokuvaa kyynerpäästä päähän ja Tamin kouristelusta. Hakata sinne päähän se fakta, että hän ihan oikeasti melkein tappoi 18-vuotiaan kaverin silkkaa typeryyttään/ilkeyttään. Jos tällä saataisiin edes se virne pois kasvoilta, joka kuulemma oli naamalla näkynyt tuon tempauksen jälkeen...
   
 18. Aivan uskomattoman törkeä temppu, taas vaihteeksi, Cormierillta. Miten tuollainen pelle voi olla vielä Kanadan kapteeni? Pistää vituttamaan vielä enemmän kun on nähnyt videot noista muista Cormierin tempuista nuorten mm-kisoissa. Etenkin tuo Ruotsi-Kanada- matsin sikailu oli myös aivan käsittämätön.

  Toivottavasti saa todella pitkän pelikiellon!

  http://www.urheiluviikko.net/maalivahtilegenda-hammasteli-tamin-ruhjoneen-cormierin-tekoa/36122/

  Oheisessa linkissä Patrick Royn(Quebec Rempartsin valmentaja) kommentteja tapauksesta, joihin on todella helppo yhtyä.
   
 19. Axbor Nocturne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chelsea FC
  Tässä on tältä kaudelta NHL:stä yksi taklaus, missä ei ole taklaajan toimesta kovin paljon mietitty. Greenillä ei ole mitään mahdollisuutta varautua taklaukseen, koska Koci tulee kovalla vauhdilla takaviistosta. Ainekset pahempaan loukkaantumiseen olivat olemassa, onneksi mitään sen kummempaa ei kuitenkaan päässyt tapahtumaan:http://www.youtube.com/watch?v=M8hR5UQltaM&feature=fvw.
   
 20. shack Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flyers, Flames
  Lainaus:
  Totta, mutta silti täysin eri planeetalta mitä nuo Cormien älyttömät pimentymiset. Kocin taklaus ei ole puhdas mutta ei kuitenkaan yhtä älytön mitä nuo Cormien päänirroitus taklaukset jotka ovat täysin älyttömiä eikä niitä voi missään nimessä perustella vahingoiksi tai huonoksi tuuriksi.
   
 21. Axbor Nocturne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chelsea FC
  Lainaus:
  Eipä ollut tarkoitus verrata Kocin taklausta Cormien tekemisiin, eihän noissa ole mikään muu yhteistä kuin vastustajan kunnioittamatta jättäminen. Cormien tekemiset ovat törkeitä vahingoittamisyrityksiä, mitään muuta niissä ei minun mielestäni yritetä. Ja siinä hän myös onnistui 100%:sti.

  On kyllä urpoja nämä joukkuekaveritkin (tietysti pitää olla joukkuekaverin puolella), ketkä heittää ihan naama peruslukemilla, että Cormier on hyvä jätkä eikä tekisi kenellekkään pahaa. Tekevät itsestään täysiä pellejä, olisivat ennemmin hiljaa, kun sitä taklausta ei voi millään tavalla puolustella...
   
 22. will Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks, Ilves
  Lainaus:
  Tähän porukkaan liittyi myös Kanadaa 20-kymppisten kisoissa valmentanut Willie Desjardins joka toteaa; "I don’t know what [Cormier] was thinking. But I can guarantee you 100 per cent he didn’t want to hurt that kid."

  Jotain hyvääkin, eli Tam pääsi maanantai-illalla sairaalasta kotiin, joten ihan pahimmilta ilmeisesti onneksi tällä kertaa vältyttiin.
   
 23. Schadowan Jäsen

  Lainaus:
  Varmaan pelkäävät Cormieria niin paljon, etteivät uskalla sanoa mitään vastaan... Della Rovere (rotta itsekin), Pietrangelo ja nyt Desjardins ovat olleet Cormierin puolella. Ja eikö New Jerseyn GM myöskin vähätellyt Cormierin temppua. Aivan uskomatonta meininkiä. Odottelen Cormierin omaa kommenttia tilanteesta, varmasti samaa paskaa hänkin jauhaa kuin mitä joukkuetoverit.

  Eiköhän Cormier pelaa ensi kaudella AHL:ssa, junnuliigoissa ei enää miestä nähdä kaiken järjen mukaan. Sitten kun paluu kentille tapahtuu niin ainoa toiveeni on, että joku samanlainen aivoton pelaaja lanaa hänet vähintään samanlaiseen kondikseen kuin missä Tam on nyt. Hmm, tai sitten Mcsorleymainen pesarilyönti päähän voisi olla myös paikallaan..Tai sitten..

  EDIT: Eikun tää olikin hyvä, lainaus jostain keskustelusta:

  "I hope some god somewhere finds it in his heart to run over cormier with a rusty, slow moving combine or a very long school bus filled with really fat stupid kids. But I hope he survives and is forced to watch the video over and over until the day his body just gives up. What a scum bag. Or maybe he could just have his hips broken and his legs amputated forcefully. So that every day when he looks down and sees his legs gone and feels the tremendous pain of his broken hips he will remember why............. "
   
  Viimeksi muokattu: 20.01.2010 klo 10.57
 24. palle fontän Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RDS
 25. M10 Jäsen

  Kaikki kolme kuukauden sisällä tullutta cheap-shottia täysin pelin ulkopuolella, täysin kiekotonta ja aina kyynerpäällä puhtaasti päähän. Enpäs muita törmänneeni tällaiseen kaveriin ennen.