Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Boston Bruins ja Real Madrid
"Kaikki kunnia Lyytiselle et nousi omin avoin ylös, sinne olis moni jääny makaamaa. Jos mä olisin tahallaan koittanu vetää niin sillä ei olis jalkoja. Ja jos Liusjärvi kävelee mua kadulla vastaa nii kannattaa mennä tien toiselle puolelle et sillon mä voin tehä jotain tahallista."
 
Allekirjoituspaikka vuokrattavana. 19.95 €/kk. (+ 0,20 €/viesti. Kolmen kuukauden määräaikainen sopimus. Yhteydenotot yksityisviestein.)

Flaba

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ihmettelen. Polvitaklauksissa voi pahimmillaan tulla 2-3 kuukauden saikku. Mutta voihan olla että nyt pelätään että Puljujärvi ei jatkossa puhu enää suomeakaan jos saa pelikieltoa ja menee koko ura ihan penkin alle.
Vissiin riittää että pyytää paikanpäällä Lyytiseltä anteeksi.

Vaikka omaan silmään hieman vahingolta näyttikin, niin kyllähän tuon kuuluisi silti kurinpitoon mennä. Karvisesta ei jaksa edes alkaa suoltamaan mitään.
 

Ishmael

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Vancouver Canucks
Karvinen on kaudesta toiseen aivan käsittämätön kokovartalokyrpä. Toisessa erässä yritti tappaa Teräväisen, joka oli sen pari metriä irti laidasta saadessaan kiekon, mutta tuo yritys meni ohi. Kolmannessa erässä sai sitten viimein himoitsemansa palkinnon, kun taklaus osui maaliin ja vastustaja joutui jättämään pelin kesken. Tästä kuuluisi tulla pitkä pelikielto.

Puljujärven tilanne on vähän vaikeampi. Elekielestä oli tulkittavissa heti osuman jälkeen, että vituiks män. En ole katsonut hidastuksia ottelutallenteesta löytyviä enempää, joten en tiedä ojentuiko polvi vai ei. Onneksi Lyytinen selvisi säikähdyksellä. Polvitaklauksesta kuitenkin sen verran sanktiota kuin mitä siitä kuuluu antaa. En pahoita mieltäni, jos ulosajo on ainoa seuraamus. Paitsi jos näyttää jostain kulmasta tahalliselta (polvi työntyy kohti vastustajaa) ja sanktio jää ulosajoon; silloin pahoitan mieleni, mutten jaksa vauhkota täällä asiasta.
 
”Tykkäät laittaa viestejä, joissa on vähän sisältöä ja paljon provoa.”
Käyttäjän Hamu luonnehdinta Ishmaelista 15.10.2020.
(1)
  • Tykkää
Reactions: kopo

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Boston Bruins ja Real Madrid
Naurettavaa, jos rehellisestä nyrkkitappelusta annetaan monen pelin kieltoja. Mikä pointti tuossa on?
Spontaanit tappelut on ok ja niistä ei tule edelleenkään pelikieltoja. Sellaiset jotka lähtee keskinäisestä tökkimisestä kesken pelin tai vihellyksen tultua jälkikahinoista.

Tää mylly sovittiin huutelemalla jäähyaitiossa. Jos on noin kovin paha olla niin sopisivat UFC-ottelun vapaa-ajalle.
 
Allekirjoituspaikka vuokrattavana. 19.95 €/kk. (+ 0,20 €/viesti. Kolmen kuukauden määräaikainen sopimus. Yhteydenotot yksityisviestein.)

Torsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Sulakin ja Karjalaisen suurin synti oli tuo oman kypärän poisto. Se taitaa olla koventamisperusteena liigassa.
Tuostahan Liigan pitäisi antaa kiitosta niin kauan, kun ei jää tai nyrkki osu päähän. Eikö Liiga itse ole päätöksillään linjannut, että loukkaantumiset vaikuttavat tuomioihin korottavasti. Ihmettelen tutkintaa, kun kumpikaan ei loukkaantunut, toista olisi jos rystynen Jofaan kolahtaisi. Silloin loukkaannuttaisiin muutenkin kuin henkisesti.
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Kyllyhän liigan olisi ihan oman uskottavuudenkin takia pitänyt ottaa puljunkin tapaus kurinpitoon. Eihän se että ottaa kurinpitoon tarkoita automaattisesti sitä, että rapsahtaa lisää sanktioita.
 
"Raumalla nähdään kierroksen kärkikamppailu, kun sarjakolmonen JYP isännöi vahvistunutta Lukkoa" - Jatkoaika-

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Kyllä Pulju olisi kurinpitoon kuulunut, jos Teppokin sielä oli (joka oli ihan naurattava ulosajo ja pelikielto)

Tuntuu, että kurinpidosta on linja hukassa täysin. Ehkä pitävät turvavälejä muihin kurinpitäjiin ja myös monitoreihin.
 
Dee Dee Ramone on being in a rehabilitation center: “That was fucked up. They also made me play volleyball. It was a nightmare.”

Kaspo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Täysin naurettavaa, ettei Puljun polvitaklausta otettu tutkintaan. Ihan sama onko tahallinen vai ei, nuo on kuitenkin vaarallisimmasta päästä temppuja mitä voi kaukalossa tehdä.
 

kyykäärme

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Nämä otsikonkin mukaiset kyseenalaiset taklaukset olisi aina hyvä tutkia, ja sitten vaikka antaa sieltä perusteluineen lausunto, että tällä kertaa pelissä annettu rangaistus riitti. Vältyttäisiin jälkipuheilta ja epäilyksiltä siitä, että tiettyjä joukkueita tai pelaajia suositaan kurinpidossa.
 
WE ♥ LUKKO NO ♠

MacRef

Jäsen
Suosikkijoukkue
KuPS - elä laakase, naatittaan
Onko niin, että kultakypärälle ei saa antaa pelirangaistusta eikä rikkeitä saa viedä jatkokäsittelyyn?
On. Asiasta on maininta vain liigatuomareiden käyttöön tehdyssä sisäisessä (ja salaisessa) ohjekirjassa. Heti Jäähytasapaino-ohjeen jälkeen, ennen lukuja Näin annat hyvitysjäähyn ja Näin korostat itseäsi kentällä.
 
Kielipoliisi - prkl... päivämäärään kuuluu piste molempien numeroiden perään!

Miksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, John Vanbiesbrouck
On muuten täysin naurettavaa, että "ammattimiehet" jatkavat yhä tätä linjattomuutta. Tahalliset teot, sattu tai ei, pitäisi rangaista kovempaa ja kaiken kruununa pohjalla on vain Tepon kahden ottelun pelikielto täysin vahinkotilanteesta.
 
Suosikkijoukkue
HPK
Jaa siellä tuomaritkin suojeli Jesseä kun eivät päästäneet Karjalaista muistuttamaan. Mikähän oli syynä sille, että tuota ei voitu tutkia? Ihan oppikirjamainen polvitaklaus.

Onneksi Lyytinen kerkesi väistämään, niin ei pahemmin käynyt.
 
Burkan Bauhaja, Demolition Grinder

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Ilkeästi Ahonen lyö pään tuossa kaukalon reunaan. En ihmettele jos tulee 5+ peliä. Toisaalta en jaksa ihmetellä ylipäätään mitä arvotaan, voi tulla oikeastaan mitä vain kurinpidolta, kun Teppo sai 2 ja vertaa tätä siihen.
 
"Jaffalan vertaaminen Rinkelinmäkeen on tietysti vähän sama, kun yrittäisi verrata Kiasmaa Louvreen." nimimerkki BitterX pohtii jäähalleja.
Suosikkijoukkue
Kärpät, Etta, ACO
Ehdottomasti Puljujärvi olisi kuulunut mennä kurinpitoon ja pelikielto olisi pitänyt tulla. Ei mitään puolusteltavaa, ei edes legendaarista "sisuuntunut". Onkohan säännöissä jokin LEX-Lundell pykälä, kun nuoria paljon esillä olleita pelaajia ei rangaista.

Kurinpito on säilyttänyt linjansa olemalla linjaton.

Hävettää kannattajana.
 

anthax

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
Täältä on jäänyt huomiotta eilinen TPS:n Kestnerin polvitaklaus Veeti Vainioon. Vainio loukkaantui, eikä pelannut enää pelissä. Kestnerille tuomittiin 2min jäähy ajassa 45:32. Kaksikon nahistelu alkoi jo hiukan aikaisemmin maalin edustalla ja kohta tapahtui. Kestnerillä on selkeästi jalat levällään kun ajaa päin. Mikähän oli syynä, että kaveria ei ajettu ulos ja laitettu tutkintaan? Tällä kaudella on nähty jo niin absurdia touhua, että toisaalta ei yllätä. Vahinkopolvista on tavattu myös ajaa ulos, mutta tällä kertaa tämä nähtiin kakkosen arvoiseksi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy