Ilmoitukset

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Fancy Jasper huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella.

Sulje ilmoitus

Charles Bertrand Ässiin

Viestiketju osiossa 'Ässät' , aloittajana PataJaska, 11.04.2016 klo 07.06.

 1. Lätkäjope Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Armia #10, Matushkin #43
  SJS, Phaneuf ja kumppanit pitäisi saada Jyrki Ahon tilalle penkin taakse. Sen verran hyvin hallussa on miehillä tietämys kiekosta, että ei paremmasta väliä. On se Jykä kyllä melkoinen idiootti kun peluuttaa CB:tä esim. ottelun tärkeimmillä hetkillä av:lla, yv:llä, tasakentällisillä jne.

  Ässien ylivoimaisesti parhaimmistoa illasta toiseen. Ei ole mielipide vaan fakta.
   
 2. Näkkäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Tämän aika taisi valitettavasti mennä jo?
   
 3. Vellihousu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Bertnand on taas kerran hyvä esimerkki väärästä pelaajasta tekemässä oikeita asioita. Sen siitä saa kun lyö itsensä läpi ensin jossain muualla kuin Porissa.

  Tuo energian määrä yhdistettynä taitoon on niin poikkeuksellinen että tästä kaverista kannattaa pitää kiinni hänen puutteistaankin huolimatta.
   
 4. Crapbag Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
  Eilisen harhasyötön, sen Penguins -roikun heittäminen väärään päähään on aika surkea pohja lähteä polkemaan pelaajaa alas, @Phaneuf#3. Yritä edes kun kerran tiedät pelistä? Kaikki nyt näkivät tuon tilanteen siinä missä Valtteri Viljasenkin suoritukset. mutta joo, jos 4-1 tilanteessa minkä hankkimiseen itsekin on vaikuttanut tekee yhden tyhmän virheen niin paskahan se on, läpikotaisin.
   
 5. angnus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Juuri näin ja tämän lisäksi ei koskaan luovuta, vaan vääntää täysillä koko ajan. En voi ymmärtää jos tällainen ei joillekkin riitä, tai oikeastaan eihän näille muutamille nimimerkeille kelpaa mikään, mikä oikeasti on hyvää kiekkoa.
   
 6. Myrvold Jäsen

  Nyt alkanut onnistumisiakin tulla. Työmäärä- ja moraali ollut kokoajan huippuluokkaa.

  Ehdottomasti jatkoon, jos vaan ei ole jo menetetty.
   
 7. PataJaska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
  Kyllähän tässä nyt tosi asiat on sanottava, eli että CB on itselleen kyllä jatkosopimusta pelaamassa. En ota kantaa sitten siihen, mikä sen palkkatason tulisi olla. Hänen tehtävänsä on kuitenkin olla maalintekijä, joten hyvä juttu että maalintekijä on viimeinkin alkanut saamaan myös maaleja aikaan oikein kunnon teholla. Ehtinee nyt tehdä sen vajaa 20 maalia (tai ehkä ehtii rikkoa rajan), ja kaipa se on sellainen "ihan ok" suoritus, vaikka hiukan enemmän oli kiistatta odotuksissa. Muutoin miehen hyvät ominaisuudet onkin sanottu jo moneen kertaan, on erittäin kokonaisvaltainen jääkiekkoilija, ja jokaisessa pelissä hän on aina joukkueen parhaimmistoa. Aivan poikkeuksetta. Bertrand on itse asiassa kuin päivitetty versio Lähteenmäestä..

  Sanotaan näin, että jos mies ei jatkaisi, niin siihen ei maailma kuitenkaan kaadu. Ei minun eikä Ässien, ei hän nyt aivan "korvaamaton" ole. Mutta lähtökohtaisesti tälle nyky-Bertrandille on ilman muuta paikka ensi kauden joukkueessa..
   
 8. Ribals Jäsen

  On kyllä erittäin taitava suojaamaan kiekkoa kulmissa. Työmäärä jokaikisessä pelissä todella kova. Itse on aiemmin kritisoinut Berttiä siitä, ettei tunnu osuvan mistään sisään. Nyt alkanut häkki heilua, mikä on hienoa!

  Katsellaan miten vetää loppukauden, mutta itse haluaisin kyllä nähdä hänet ensikaudellakin patapaidassa.
   
 9. Padas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Itsekin tullut Bertrandia moitittua kauden mittaan, mutta nyt kun tehoton kulmissa pyöriminen on muuttunut tehokkaaseen pelaamiseen, ei voi olla muuta kuin tyytyväinen. Hän hankkii jäähyjä vastustajalle, taklaa kovaa, voittaa 1vs1 tilanteet, riistää kiekkoja, luo maalipaikkoja ja tekee itse maaleja. Vaikkei odotuksista huolimatta olekaan siellä pistepörssin top 10 joukossa, niin äärettömän iso palanen kuitenkin Ässien voittavaa joukkuetta. Toivottavasti saadaan jatkoa.
   
 10. Alfred E Neuman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät ja Ärrät
  Lainaus:
  Tai jos ei vielä ole mennyt niin nyt alkaa olemaan viimeiset hetket käsillä. Varmasti on jo muualta tullut kyselyä, mutta jos jatkaa näillä otteilla niin tulee vielä enemmän. Ehdottomasti jatkoa tälle sällille.
   
 11. Badgers Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Ennen sitä harhasyöttöä veivaili kyllä mainiosti, onneksi siitä Saipa ei kuitenkaan tehnyt maalia. Taitoa piisaa, tykkään kyllä. Jatkosopparia kouraan, olisi niin hyvä juttu.
   
 12. Phaneuf#3 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Tampa Bay Lightning
  Lainaus:
  Ennen kauden alkuisilla hypeillä ja viime kauden tehoilla+ joukkueen suurin tilipussi pitäisi olla kultapotta koko kauden. Vaan eipä ole ollut vissiin kertaakaan. Ei riitä, että on vain tammikuun hyvä. Ainakaan minulle.
   
 13. Ainapata Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Pitää liikaa kiekkoa eikä käytä muilla. Syöttää usein harhaan. Pyörittää itse hyvin, mutta ei näe muita. Tuolla luistelulla ja työmäärällä ja taidollakin pelaisi eri sarjaa jos peliäly olisi parempi.
   
 14. Näkkäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Kyllä jatkosopimuksen aika meni jo.

  edit: Väärin sanottu tuo, koska kyllä Ässät olisi jatkosopimuksen halutessaan melko varmasti pystynyt CB:n kanssa tekemään.
   
  Viimeksi muokattu: 25.01.2017 klo 13.34
 15. Esteri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Huoh...
  Ei taida tämä meidän Ranskan-Kalle oppia pelaamaan. Tekee aina hyökkäyspäässä saman virheen: Pyörii ensin ihan omaa karuselliaan ja lähtee luistelemaan alaspäin kohti viivaa. Pakki nousee vastaan, mutta Kalle ei lainaakkaan kiekkoa. Tänään tuon tyhmyyden jälkeen kolisi omissa ja Sport karkasi lopullisesti 2-0 voittoon.

  Joteskin hukassa koko mies. Hirveästi hänellä on energiaa ja jalat käyvät, mutta menettää aina kiekon siinä kohelluksessa. Kalle on toisaalta symppis ja reilu pelaaja, mutta ei näillä näytöillä Ässille mitenkään korvaamaton. Matka tullee jatkumaan.
   
 16. Fubar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Joo, mua ihmetyttää, että kaveri haluaa kiekkoa koko ajan, oli sitten sijoittunut miten tahansa. Pelityyli ei todellakaan ole mitään snaipperi-meininkiä, jos se nyt piti sitä ollakaan. Peliä, jossa Bertrand hiipii maalipaikkaan ja viimeistelee kun syöttö tulee, ei taideta olla nähty kertaakaan. Kuljettamista sitten senkin edestä.
   
 17. Padas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Nayttäviä piruetteja ja kulmissa pyörimistä. Näistä tulee välillä hyviä irtokiekkoja ja jäähyjä vastustajalle. Loistava energiapelaaja kolmosketjuun, mutta ymmärrän täysin jos Bertrand vaihtaa maisemaa kauden jälkeen. Pelikäsitys on niin vajavainen, että NHL-tason fyysiset ominaisuudet menevät hukkaan.
   
 18. Jussizip Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Väsyneet ja myötähäpeää aiheuttavat provot
  Täällä useat toivoneet jatkoa mutta olen sitä mieltä, että tuolla rahalla saa paljon parempaakin. Tosiaan paljon painaa duunia ja veivailee nätisti ajoittain mutta pelaaminen on usein liian itsekästä ja syötön sijaan vedetään täysin älyttömistä paikoista.

  Toivottavasti siis päästetään menemään ja hommataan toinen pelaaja tilalle ensikaudeksi
   
 19. Padas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Hänen taistelevasta peli-ilmeestään on helppo pitää, mutta tällä hetkellä hän on korvattavissa Hansenilla tai Huhtasella, jonka palkka olisi ehkä 1/3 osa siitä mitä CB nyt tienaa. Hänellä on siis oma tärkeä rooli tämän kauden pelaajistossa, mutta sitä tonttia hän ei ole täyttänyt, mihin hänet hankittiin.
  Jos tekee tänään pari maalia niin ehdottomasti jatkosopimusta pöytään reilulla palkankorotuksella. :)
   
 20. Blade80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pata
  Eilinen peli oli Bertrandilta vielä normaalia enemmän sitä koohottamista, varmasti oli vahva halu näyttää Vaasalais yleisölle jotakin, mutta tuloksena normaalia enemmän noloja kiekon karkailuja sekä huonoja ratkaisuja. Toivottavasti tänään palaa sille "normaalille" kuskaamisen tasolle ja ottaa hiukan rauhallisemmin.

  Hänen pitää ymmärtää että kentällä on muitakin ja ei hänen tarvitse yksin kaikkea tehdä.
  Uskon, että liigatasolla oleva pelaaja pystyy lyhyen syötön antamaan ja näkemään kenttää ainakin sen verran, että pystyy maalille/viivalle kiekon toimittamaan.

  Ihan mutuna siis Bertandin pitäisi muuttaa omaa ajatusmalliaan ja ruveta ajattelemaan peliä myös syötön kautta, ei maalinteon. Eli hän kun saa kiekon hän on jo päättänyt yrittää maalille/laukausta ja se ajatusmalli ohjaa hänen suorittamistaan. Hän pelaa kuin olisi höntsävuoron viimeiset minuutit ja haluaa tehdä vielä sen yhden maalin, millään muulla ei ole väliä. Toinen vaihtoehto on oikeasti ruveta laskemaan tempoa jolloin voisi pystyä ajattelemaan mikä edistää peliä eniten, mutta silloin terävyys myös maalipaikoista ja kaksinkamppailuista katoaa.

  Hitto kun hän oppisi edes tunnistamaan tilanteet ja tietämään milloin haastaa ja milloin syöttää tai toimittaa vaan maalille, hän voisi olla jo liigaan aivan loistava pelaaja, vaikka syötöt ja pelisilmä eivät olisikaan mitään maagisia.

  Bertrand on kuitenkin joukkueelle hyödyllinen pelaaja, vaikka välillä tekee raivostuttavia ratkaisuja, tosin hinta ei tulokseen nähden taida olla ihan kohdallaan. Taitaa kuitenkin olla vastustajan kannalta myös aika vmäinen pelaaja.
   
 21. Lätkäjope Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Armia #10, Matushkin #43
  Lainaus:
  Olisi ihan siellä parhaimpien joukossa, mikäli pelikäsitys tuosta nousisi. Ei taida olla vaan se ihan helpoiten treenattava osa-alue.. Korvaa onneksi kovalla työllä puutteitaan, mikä onkin jo monesti tullut selväksi.
   
 22. Rannari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pata
  Tänään kolmannen erän loppupuolella Marttinen antoi Bertrandille tiukkaa katsetta sekä sanallista palautetta ja pään puistelua B:n ratkaisusta, kun Viitaluoman siirretty rangaistus realisoitui.
   
 23. San Jose Shark #50 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendell Clark
  Sudeetti-kanukki Linglet lähti Tapparasta Saksaan loppukaudeksi, koska pienessä roolissa pelaaminen vaikuttaisi perin epäedullisesti neuvotteluihin ensi kauden sopimuksesta johonkin muuhun liigaan ja organisaatioon. Kannattaisikohan Charlie Browninkin päätyä samanlaiseen ratkaisuun ja tehdä aloite sopimuksensa purkamisesta. Ei näillä otteilla, mitä hän on patapaidassa nyt esittänyt, kyllä tulla NHL-sopimusta tarjoamaan. Tuskin edes AHL-sopimusta. Sopimuksen purku ilman mitään kultaista kädenpuristusta s.e. CB olisi vapaa siirtymään mihin tahansa Liigan ulkopuoliseen organisaatioon olisi win-win situation. Jos se tapahtuisi tässä ihan parin päivän sisään, niin Ässillä olisi vielä mahdollisuus hommata joku palkkansa arvoinen pelimanne tilalle.
   
 24. PataJaska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
  Olen pidempään miettinyt, miten Bertrandia pelaajana oikein kuvailisi, koska hänen pelityylinsä on jotenkin niin erilainen kuin keskiverto liigapelaajalla. Mutta nyt eilen Ruudun selostaja sanoi sen sanan, jota varmaankin tässä olen hakenut: Bertrand on salakavala hyökkääjä

  CB:n ehdottomia vahvuuksia on se, että hän kykenee esimerkiksi piilottamaan vetonsa todella pitkään. Samoin taas eilen oliko parikin tilannetta, jossa täysin vaarattomassa ja rauhallisessa tilanteessa hän pystyy omalla aktiivisuudellaan pelaamaan niin, että onkin yhtäkkiä ihan varoittamatta karussa..

  Tämä kaikki olisi luonnollisesti vielä mukavampaa, jos hän nyt vain saisi niitä maalejakin sitten aikaan paremmalla teholla
   
 25. Chickendinner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oksettavat ja flegmaattiset omat kasvatit
  Viimeiset 5 peliä 0+0 ja -6. Olisiko aika jo pikkuhiljaa heräillä?