Ilmoitukset

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

Charles Bertrand Ässiin

Viestiketju osiossa 'Ässät' , aloittajana PataJaska, 11.04.2016 klo 07.06.

 1. Chickendinner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oksettavat ja flegmaattiset omat kasvatit
  Lainaus:
  Katso tilanne nauhalta. Räpiköi vaan kiekkoa kohti ja ei missään vaiheessa vilaustakaan keskustaan. Hyvin taisteli tilanteen loppuun, mutta tyhmästi ajoi itsensä epätoivoiseen tilanteeseen ja lopputulos oli puhdasta tuuria.
   
 2. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Saha tuli tilanteeseen aika näkyvästi ja mielestäni Bertrand huomasi tämän, syötti polviltaan keskustaan. Onnea tilanteessa tietysti oli rutosti.
   
 3. Crapbag Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
  Lainaus:
  Ei ole näissä nykyisissä ketjukoostumuksissa enää löytänyt paikkaansa joukkueessa, alkukaudella kaukalossa oli kuitenkin lähes jatkuva uhka Bertrandin paidassa. Sai jo silloin lokaa niskaansa, nyt about 15 pelin putki oikeuttaakin arvosteluun, ei pääse enää edes paikoille. Tekee toki töitä kovasti illasta toiseen ja kai tämä käytännössä menee 1:1 vaikkapa Suorannan kanssa, ei näistä aina tiedä kenellä homma natsaa täysin. Jos siis puhutaan isosta kuvasta ja joukkueen kasauksesta. Tiedä sitten kenen sentterin rinnalla tuo sujuisi parhaiten, vähän on joutunut ruletin uhriksi kun haaveiltu tutkapari Ruotsalainen jäi kauden alussa telineisiin ja viettääkin siellä koko kauden.
   
 4. Chickendinner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oksettavat ja flegmaattiset omat kasvatit
  Lainaus:
  Bertrandin pienentynyt rooli johtunee siitäkin, että Aho selvästi mahdollisuuksien mukaan suosii peluutuksessaan niitä joilla jatkuu soppari. Tämä on toki ihan ymmärrettävää.
   
 5. Pata-Ässä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  West Coast Titans
  Lainaus:
  Ei tuollaisessa tilanteessa ehdi näkyvästi vilkaisemaan. Jos on hetkeä aikaisemmin nähnyt oman pelaajan paikan ja tietää kuta kuinkin missä tämä on, voi ääreisnäöllä nähdä riittävästi syötön antamiseksi. Aika hyvin kohdalleen syöttö meni, jos annettiin vain sokkona sutaisten. Onhan sekin tietysti mahdollista, mutta itse uskon syötön olleen tähdätty. Vaati kyllä vähän onneakin, että onnistui vaikeassa tilanteessa.
   
 6. Rannari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pata
  Oli miten oli, mutta kovin harvoin ovat Bertrandin vastaavanlaiset kuskaukset johtaneet maaliin. Jos pudotuspeleissä ei tule korjausliikettä tehojen muodossa, en tekisi sopimusta. En usko Bertrandin suostuvan kovinkaan paljoa neuvottelemaan menetetyn vapaa-ajan korvauksestaan, vaikka tämän kauden perusteella ehkäpä olisi.
   
 7. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  CB sai tänään jo syöttöpisteen, tulisiko huomenna piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitkästä aikaa maalikin?
   
 8. Vahva tunne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Viime peleissä alkanut löytää syötöt omia pelaajia, välillä sitä tuttua puskemista sinisellä. Kaveri on aivan tukossa, ei löydy ketjulta apuja, kenen kanssa Charlesia voi peluuttaa?
   
 9. madeOFspade Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Seuraava peli alle vaan samalla ketjulla. Tuntui toimivan ja Jaatinen pelasi kauden parhaansa.
   
 10. Rannari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pata
  Lainaus:
  Ei tarvinnut paljoa petrata. Tässä juuri Jaatisen ongelma. Pelatakseen edes jollakin tasolla siedettävästi, tarvitsee vierelleen itseään selkeästi paremmat ketjukaverit. Puhdas täytemies.
   
 11. super Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hyvissä kyttäysasemissa
  En tiä onko täällä ollut jo tai ylipäätään ollut mitään puhetta siirtymisestä johonkin, mutta Bertrand on Kärppien mies ensi kaudella.
   
 12. PataJaska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
  Lainaus:
  Kiitos, ihan mielenkiintoista kuulla. On kyllä ensimmäinen konkreettinen huhu miehen tulevasta suunnasta, vaikka heitätkin sen nyt vain ilmoille näin ilman mitään lähteitä tai muita..
   
 13. Oto Hascak Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Eikös Callen pitänyt olla Lugun miehiä?
   
 14. super Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hyvissä kyttäysasemissa
  Lainaus:
  No jaa, en tiedä yhtään sellaisesta. Tämän Kärppien siirtymisen nyt tiedän ja en mä nyt viitti kertoa mistä tai keneltä kuulin.
   
 15. Oto Hascak Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  OK, sittenhän Callella on koko länsirannikko käytynä läpi, onnea ja menestystä hänelle. Hieno mies, jolla ei nyt ihan putkeen Porissa mennyt. Varmasti parempi, mitä täällä ymmärrettiin.
   
 16. mjarkko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Oulu ei ole länsirannikolla vaan jopa Helsinkiä idenpämä, mutta 8-tie on callella hallussa sitten. Tamilta puuttuu vielä rauma., joten Lukon on palkattava Tami muutosjohtajaksi.
   
 17. Karhunkulta Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Helsingin Jokerit
  Ja oikeestaan on itämaailmaa tämäkin, jos katsoo ranskan länsirannikolta. Bertrand kyllä yritti loppuun asti, siitä pitää antaa kiitos. Moni muu olisi puolen kauden kohdalla antanut vaan olla ja surffaillut loppukauden, mutta Calle jaksoi aina yrittää viimeiiseen asti.
   
 18. Kaspo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Jari "tethered to the polestar" Viuhkola
  Kiinnostava tämä huhu. Osaatteko ässäfanit kertoa, miksi homma ei lähtenyt Porissa Bertrandilla kulkemaan samaan malliin kuin vähän pohjoisempana?

  Lainaus:
  Täytyy vähän tehdä pilkun kanssa asioita: valtatie 8 päättyy noin 25km Oulusta etelään Limingassa Haaransillan liikenneympyrään :) Toki koko pätkä aina Tromssaan asti muodostaa eurooppatie 8:n, mutta se onkin jo eri juttu!
   
 19. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Tehottomuuteen. Bertrand pelasi kaikesta huolimatta hyvää peliä suurimman osan kaudesta, maalit jäivät puuttumaan. Pääsi paikoille, mutta viimeistely oli heikkoa.
   
 20. angnus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Hieno pelaaja ja loistavaa jos meneekin Kärppiin, eikä Raumalle. Porissa vain maalit jäivät puuttumaan, muuten esimerkillistä toimintaa ja periksiantamattomuutta.
   
 21. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  Olisin kaivannut myös hieman lisää röyhkeyttä. Suurin osa hänen massiivisesta määrästä laukauksista tuli huonoista kulmista ja kaukaa maalista. Mikäli olisi malttanut hieman ja mennyt lähemmäs maalia niin uskon, että sieltä olisi tehnyt useamman maalin. Ei nyt voi sanoa, että vältteli mustelmia mutta ehkä voisi sanoa, että pyöri liikaa omalla mukavuusalueella kulmissa ja laidan tuntumassa.
   
 22. Oto Hascak Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Mikäs muuten on länsirannikon virallinen määritelmä? Sanotaan sitten että Pohjanlahden rannikolla olevat Liigan kaupungit, on Käppyrä komennukssen jälkeen Bertrandilta kierrettynä. Se saivartelusta.

  Sopimuksen kalleudesta huolimatta, olisin mielelläni Bertrandin nähnyt ensi kaudellakin Ässissä.
   
 23. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  OT: Oulu on rannikkokaupunki ja sijaitsee Suomen länsirannikolla. Jos taas unohdetaan määritelmästä rannikkokaupunki, voidaan kyseenalaistaa määritelmä Oulusta länsisuomalaisena kaupunkina.
   
 24. Jpe95 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Kuinka varmaksi uskalla kuvailla tätä huhua? En kaipaa mitään lähteitä vaan että onko tää oikeesti kunnon puhetta
   
 25. super Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hyvissä kyttäysasemissa
  Lainaus:
  Hyvin varmaksi.