Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Charles Bertrand Ässiin

Viestiketju osiossa 'Ässät' , aloittajana PataJaska, 11.04.2016 klo 07.06.

 1. TwistedKites Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  CB lukee Jatkoaikaa. Alettiin täällä kehumaan parantuneista otteista niin jo alkoi tökkiä.
   
 2. Rannari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pata
  Samalla aikajänteellä Seppälä 0+1 -6 ja Peltola 0+1 -4. On siinä tietysti molemilla syötöt, mutta kovin on ollut ohkaista poikien puolustusalueen peli viime aikoina. Monessa pelissä viety kuin sitä kuulusaa mittaa. Olisko aika herätä? Toki B on hankittu maaleja tekemään, eikä niitä likaa ole.
   
 3. Sergei#91 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Detroit Red Wings, Hermes
  Pakko huudella vieraisiin pöytiin. CB sopii paremmin tuollaiseen pelitapaan mikä sportilla oli kaksi ensimmäistä kautta. Vapautus puolustus tehtäviin. Käsittääkseni pelaa teillä välillä myös alivoimaa.
   
 4. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Mihin perustuu käsitys, että Bertrandilla olisi ollut vapauksia Vaasassa? Sport pelaa erittäin nöyrää trappia, en oikein jaksa uskoa väitteeseen vapauksista.
   
 5. Ainapata Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Minulle riittää jos Bertrandista kuoriutuu kivikova play-off pelaaja. Runkosarja nyt ei ole mennyt aivan odotetulla tavalla tehopisteiden muodossa. Asenteessa ja työmoraalissa ei ole valittamista, on ollut joukkueen kovimpia raatajia illasta toiseen.
   
 6. TwistedKites Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Bertrandilta on lupa odottaa tasonnostoa. Vuoden vaihteen jälkeen näytti siltä, että nyt CB on saanut juonesta kiinni: 5.-22.1. pelatut 7o 5+2=7. Mutta sen jälkeen on vajonnut oudosti varjojen maille, seuraavat 6 peliä kiikaritehoin ja näistä peleistä -6 tilastoon. Samalla peliaikakin hilautunut alaspäin.
   
 7. korkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  FBT Karhut ja Nicefutis
  Pelit kovenee ja CB katoaa entistä enemmän kuvioista.

  Vittu kun on voinut joukkueen rakennus mennä pieleen tällä kaudella.
   
 8. Chickendinner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oksettavat ja flegmaattiset omat kasvatit
  Upea peli taas eilen CB:lta. Mahtavaa kiekollista pelaamista ja väläytteli hyvää pelisilmäänsä. Voitti myös kaikki kaksinkamppailut ja teki järjestään oikeita ratkaisuja. Illasta toiseen padan parhaimmistoa. Tekisin välittömästi pitkän sopimuksen muhkealla palkankorotuksella.
   
  Viimeksi muokattu: 26.02.2017 klo 10.14
 9. frodo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  On se tässä vaiheessa kautta myönnettävä, että Bertrand on 2010-luvun pahimpia floppeja patapaidassa.
   
 10. Ainapata Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Hyvä luistelemaan mutta siihen jää. Pelikäsitys ja syöttötaito täys nolla. Onnea Lukolle kaappauksesta.
   
 11. Oto Hascak Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Toisaalta paremmalla onnistumis prosentilla, olisi maalitekotilaston top-3ssa, paikkoja on ollut, eli paikoille päässyt. Minusta todella pienestä kiinni, onko floppi vai toppi.
   
 12. Larsen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Tiedä mistään kaappauksesta mutta Lukkohan tämän pelaajan "maahantoi" jo 2009 A-junnuihin. Virran valmentamassa Lukossa pääsee pörräämään ja hautomaan kiekkoa kulmissa Keräsen Jannen kanssa kilpaa.
   
 13. Pratu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Blackhawks
  Onhan Bertrand suht hyvin korvannut Jake Hansenin. Hansenin viime kauden pistekeskiarvo (0.38ppg) vain vähän parempi kuin Bertrandin tämän kauden. (0.37ppg) Palkassa tietysti vähän eroa ja siinä että Hansen paransi kevättä kohti, kun Bertrandilla nyt 11 ottelun putki tehoilla 0+1.
   
 14. Kärmes1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  BertrAntilla jalka liikkuu, mutta siihen tuntuu jäävän. Haastaessa vastustajaa kiekko karkaa aina ja kun lähtee kiertämään hyökkäysalueella lopputuloksena on Huhtasmaisesti syöttö sitten kun ei enää ole muuta vaihtoehtoa tai kiekon karkaaminen. Asenteesta ei jää kiinni, mutta tekisi mieli verrata nimenomaan Huhtaseen ta iHanseniin. Kallis hyrrä kaikkiaan. Toivotaan, että keväällä heräää horroksesta.
   
 15. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, KHL Jokerit
  Lainaus:
  Bertin kohdalla tuo asenteesta ei jää kiinni, on vähän kaksipiippuinen juttu. Jos surffailisi vähän enemmän pelin ulkopuolella, antaisi duunarien tehdä duunia ja pörrätä eikä haluaisi kiekkoa heti mulle nyt, olisi Bertti todennäköisesti paljon tehokkaampi pelaaja.
   
 16. passenger Jäsen

  Olisi muuten hulvatonta, jos pelikaverit alkaisivat naputtamaan mailaa jäähän Bertrandin tavalla aina kun Charlesilla on syöttöpaikka...
   
 17. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  Mielenkiintoinen tilasto. Monilla oli odotuksissa CB:ltä +40 pinnan kausi, taisi joillain hurjimmilla olla odotukset jopa 50 pinnaa. Siitä täytyy CB:lle hattua nostaa, että luistelua ja pörräämistä ei lopeta, tulee myös hyvin alaspäin jos näkee sille tarvetta. Eli peliasennetta löytyy vaikkei tehoja tarpeeksi tulekaan.

  Ässät tulee ensi kaudella hyvin toimeen ilman CB:tä ja tämän epäilemättä isolla palkalla hankkii useammankin "salmion"
   
 18. Padas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  CB:n suhteen olet oikeassa, muuten olet enemmän kujalla kuin kukaan tällä palstalla koskaan.
   
 19. korkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  FBT Karhut ja Nicefutis
  Lainaus:
  Etpä taida itsekään tietää mitä kirjoitat kun kahdessa virkkeessä saat asiat ihan päinvastoin.

  Eipä semmoisten ihmisten kannata tulla aukomaan päätään joilla ei ole mitään annettavaa keskusteluihin.
   
 20. madeOFspade Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  CB on yksi harvoista kun illasta toiseen laittaa työhaalarit niskaan ja tulee pelaamaan. Tehoja voisi olla enemmän, mutta tällä kaudella ei ole osunut, siitä huolimatta työmoraali on erinomainen.
   
 21. Ribals Jäsen

  Hyvin joo tsemppaa ja yrittää aina satalasissa, mutta tuolla palkkapussilla ja ruudulla mihin hankkittiin niin ei riitä millään. Suuri pettymys kyllä. Kauden tärkeimmillä hetkillä 10ott 0+1... Saa jatkaa matkaa kauden jälkeen.
   
 22. Chickendinner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oksettavat ja flegmaattiset omat kasvatit
  Todella toivon, että lukko on lyönyt ison sopparin tälle sokealle rusettiluistelijalle. Viihdyttävä pelaaja kyllä, taattua komiikkaa vaihdosta toiseen.
   
 23. Triplaexpresso Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Floppi toistaiseksi. Tänäänkin 0+0, eipä yllätä.
   
 24. Oto Hascak Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Aikas monelle muullekkin tänään 0+0, eipä tuota Callen peliä tänään voi huonoksi haukkua, jos vertaa näihin "kädellisiin", esim Kärkeen.
   
 25. aceman81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät. Crucible. KaMa.
  Paremman ja huomattavasti paremman jakson jälkeen sortuilee jälleen näppäryyteensä kiekollisesti. Vähän liian hätäistä, vähän liian puskemista, vähän liian nopeasti ylöspäin. Se maltillisempi versio laiturista pelas laadukkaampaa kiekkoa. Jotenkin ei taas klikkaa ketjun kanssa.