Ilmoitukset

Nimimerkki Pordinard on passitettu kuukaudeksi pelikieltoon Liigan kurinpitopäätökset -ketjun viestistä, joka oli hyvän täysin hyvän maun vastainen henkilökohtainen hyökkäys. Myös nimimerkin aiempi rikehistoria vastaavista teoista vaikutti pelikiellon pituuteen.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Eric Rooslind on viime aikoina kirjoittanut vinon nipun turhia ja provosoivia viestejä, joten passitimme hänet viikon ajaksi jäähyboksiin rauhoittumaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Charles Bertrand Ässiin

Viestiketju osiossa 'Ässät' , aloittajana PataJaska, 11.04.2016 klo 07.06.

 1. Mahtiankka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Anaheim Ducks
  Bertrandin siirrosta Kärppiin mainitsi myös Ari Stenius lauantain Oulu-Lehdessä, joten kai tuo melkolailla varma tapaus täytyy olla.
   
 2. Karhunkulta Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Helsingin Jokerit
  Calle jatkaa siis läntisen rannikkomme ristiretkeä. Se on muuten viimeinen seura liigatasolla hänelle, jonka voi kiertää :)
   
 3. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  Aina voi aloittaa kierroksen uudestaan?
   
  Viimeksi muokattu: 18.04.2017 klo 09.44
 4. Triplaexpresso Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Ei vaan onnistunut Porissa, ei voi sanoa että tulee ikävä. Toivottavasti saadaan joku oikeasti maalintekoon kykenevä tilalle ensi kaudeksi.
   
 5. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  CB siis lopulta Kärppiin. Sieltä sitten hakemaan uutta nousua, Kärpissä pitää tulla tulosta jos haluaa kärkiketjuissa pelata. Pelipaikka on mahdollinen missä vain 1-4 ketjun välillä. Tämä siirto ei kovasti kirpaise, vaikka CB tekee työtä hullun lailla niin vaatii muutakin kuin tuuria, että niitä pisteitä tulee tuplasti tähän kauteen verrattuna. Kiitos käynnistä ja onnea jatkoon!
   
 6. PataJaska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
  Voiko muuten pitää paikkansa, että Bertrand ei olisi mahtumassa lainkaan Ranskan MM-joukkueeseen? Esimerkiksi rakkaan naapurimme ranskis Claireaux on käsittääkseni mukana. Tosin siellä isäntämaa saa niin kovia vahvistuksia kisoihin NHL/KHL osastolta, että CB:llä ole asiaa kärkiketjuihin, ja eikö sitten pelaaminen alemmissa ketjuissa kiinnosta? Vai onko sitten jotain muuta kränää, tiedä häntä..
   
 7. angnus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Hyvää jatkoa Bertrandille, hieno pelaaja!
   
 8. Esteri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  CB:n lähtö lienee suurin menetys joukkueen huumoriosastolle. Pelkkänä huuoliveikkona hän on liian kallis mies pidettäväksi, joten toivotamma hyvvää matkaa ja parempaa onnea Oulussa.

  Kait tässä niin käy, että Ranskan-Kalle voittaa tulevalla kaudella maalipörssin kun "pääseepi Juhiksen kansa sammaa ketjuu pellaamaa."