Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Charles Bertrand Ässiin

Viestiketju osiossa 'Ässät' , aloittajana PataJaska, 11.04.2016 klo 07.06.

 1. Chickendinner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oksettavat ja flegmaattiset omat kasvatit
  Lainaus:
  Ei voi ei, jos ei vaan ymmärrä. Edelleen suosittelisin sinullekin niitä formuloita.
   
 2. Oto Hascak Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Sä voisit vaihtaa vähän neutraalimpaan fanipipoon, jos vaikka olisi valahtanut vähän turhan syvälle. Jos oikeasti tämän illan pelissä näet Kärjen jotenkin olleen "parempi" kuin vaikka nyt esim Bertrand, voisi esim alamäkiluistelu olla sinulle hyvä laji valinta.
   
 3. Chickendinner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oksettavat ja flegmaattiset omat kasvatit
  Lainaus:
  En tiedä miten liittyy Kärkeen, mutta Bertrandin pelaamisessa ei ole mitään hyvää. Päämäärätöntä sooloilua ja kiekonmenetyksiä vaihdosta toiseen.
   
 4. RaikkA Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässässäsäsä
  Lainaus:
  En tiedä edes miksi jaksan vaivautua vastaamaan sinulle, koska et mitään jääkiekosta ymmärrä.

  Charles Bertrandilla tänään 13 laukausta. Mutta toki pelkkää päämäärätöntä sooloilua ja kiekonmenetyksiä. Oot sää kyllä kujalla.
   
 5. Oto Hascak Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  No ei Kärjen ja Bertrandin peliä voikkaan yksyhteen verrata, toisaalta taas tämän illan pelissä kumpikaan ei mitään ihmeitä esittänyt, ei Kärki pelintekijänä, maalintekijänä, Bertrandilla luistin liikkuu komeasti, tosin aika huonolla menestyksellä tuolla pistesarakkeessa. Omasta mielestäni Bertrand ei luovuta, oli peli mitä tahansa. Kärjestä ei nyt aina voi ihan samaa sanoa.
   
 6. Chickendinner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oksettavat ja flegmaattiset omat kasvatit
  Lainaus:
  Mitä vitun väliä sillä laukausten määrällä on jos ne on huonoilta paikoilta toivottomia yrityksiä. Silloin pitäisi lainata kiekkoa ja säilyttää kontrolli ja odottaa laadukkaampaa paikkaa.

  Mutta vittuako teille selitän kun mistään mitään ymmärrä. Sama kun menisi telakan hitsaajille luennoimaan makrotaloustieteestä.
   
 7. Chickendinner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oksettavat ja flegmaattiset omat kasvatit
  Se sentään yrittää.. eiköhän siellä kaikki yritä, mutta kaikki ei luistele täysillä silmät kiinni joka suuntaan ja ammu sarjatulella surkeita lääpäisyjä kun on parempi ratkaisu tarjolla. Mutta kun kaikelle muulle ollaan täysin sokeita ja joka pelistä muistetaan se yks kuljetus ja sitten tekstarilta tehot ja kyllä ollaan niin asiantuntijaa.
   
 8. RaikkA Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässässäsäsä
  Lainaus:
  Haukutaan silloin kun on aihetta ja päinvastoin kehutaan kun on siihen aihetta. Vähintään ainakin tajutaan pitää sen hyvän pelin kohdalla turpa kiinni.

  Tuollainen laput silmillä uliseminen yhden kaverin edesottamuksista, oli kaverin peli millaista hyvänsä on ihan helvetin naurettavaa. Haukutaan nyt vielä kaikki muut sokeiksi, vaikka mennään itse täysillä seinään laput silmillä. Hyvää yötä.
   
 9. Valkoinen Intiaani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Älä mee, kun ne ymmärtää siitä jo valmiiksi paljon enemmän kuin sinä. Kanapäivällinen laittaa nyt jäitä hattuun ja menee nukkumaan niin on aamulla parempi mieli.

  Jokaisen pelaajan pelaamisesta löytää yleensä hyviä asioita jos ei ole puusilmäinen idiootti. Bertrandin pelaaminen menee aika usein yliyrittämiseksi ja kiekon kuskailemiseksi mutta pelin sisällä tapahtuu myös oikeita, peliä edistäviä asioita. Teet itsestäsi naurettavan tuolla "vittu se on paska" tason analyysillä.
   
 10. Chickendinner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oksettavat ja flegmaattiset omat kasvatit
  Lainaus:
  Ihan hyvin sulla on kielioppi hanskassa noin ala-aste ikäiseksi. Tai vaihtoehtoisesti juttujen puolesta saatat olla niitä keski-ikäisiä karjuja, joilla on Jack Daniels - pullo Facebookissa profiilikuvana ja tietty se elämäm koulu käytynä.

  Lainaus:
  Kaikkien pelaamisesta sitä hyvää ei kuitenkaan pystytä löytämään. Ainoastaan juuri nämä Jake Hansenit ja Charles Bertrandit pelaa aina hyvin ja antaa kaikkensa. Juuri siksi kun lajista mitään ymmärtämättömät laskevat, että sen mä näin kentällä tosi monta kertaa ja se vielä laukoikin paljon eli se oli kyllä tosi hyvä.
   
 11. Pata-Ässä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  West Coast Titans
  Lainaus:
  Kulmapeliä ei vaan voi pyörittää loputtomiin paremman paikan toivossa. Ennemmin tai myöhemmin maitohapot iskee, liike hidastuu ja kiekko menettään. Jos hyviä paikkoja ei tule tai muut eivät lauo hyvistäkään paikoista, kannattaa laukaista vähän huonommastakin paikasta. Joskus vedot uppoavat huonoiltakin paikoilta ja jos eivät uppoa, saattaa tulla irtokiekkoja. Pelkällä kiekkokontorollilla ei maaleja tehdä. Jossain vaiheessa kiekko on toimitettava maalille. Jos ei hyvästä vetopaikasta niin sitten huonosta.
   
 12. Chickendinner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oksettavat ja flegmaattiset omat kasvatit
  Lainaus:
  Ja tämä pätee mielestäsi Bertrandiin? Maltilla katsoo muita ratkaisuja ennen sitä laukausta, vai pyörii epätoivoisesti hakien vaan itselleen jonkinmoista laukaisumahdollisuutta?
   
 13. Pata-Ässä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  West Coast Titans
  Lainaus:
  Vastasin vain yleisellä tasolla, kun kyseenalaistit huonoilta paikoilta laukaisemisen merkityksen. Pätee Bertrandiin niin kuin kaikkiin muihinkin.

  En lähde kiinaamaan yksittäisistä tilanteista tai peleistä, mutta olen tämän kauden aikana nähnyt Bertrandilta muutamia todella hyviä syöttöjä, jotka ovat vaatineet hyvää havainnoimista, pelikäsitystä ja nopeaa reagointia sekä taitoa. Nuo näkemäni tilanteet riittävät minut vakuuttamaan, että Bertrand kyllä katsoo syöttöpaikkoja eikä pelkästään pelaa itselleen maalintekopaikkoja.

  Kieltämättä vaikuttaa siltä, että Bertrand ei kovin innokkaasti jaa kiekkoa, mutta se voi johtua siitäkin, ettei syöttöpaikkoja ole. Hän myös pelaa niin kovalla liikkeellä, että on ehkä vaikea löytää lyhytsyöttöpeliin yhteinen rytmi muiden kanssa.
   
 14. Chickendinner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oksettavat ja flegmaattiset omat kasvatit
  Lainaus:
  Muutamia todella hyviä syöttöjä näkee aivan jokaiselta pelaajalta reilun 50 pelin otannalla. Oikeanlaisen videokollaasin kun tekee, niin saa vaikka Ojamäen, Huhtasen tai Bertrandinkin näyttämään kovaltakin pelintekijältä. Tarpeeksi kun on aikaa katsoa pystyy kuka vaan antamaan hyvän syötön, kuten myös heittämään sokkona lätyn takatolpalle. Sehän minun pointtini onkin, että yhdestä näyttävästä suorituksesta vedetään pitkälle vieviä johtopäätöksiä ja illasta toiseen näkyvä pelaamisen taso ja pelaajan ominaisuudet jäävät täysin vailla huomiota.

  Viimeiseen kappaleeseen sen verran, että Bertrand ei näe syöttöpaikkoja siksi koska kaikki keskittyminen menee kiekonkäsittelyyn ja vastustajien keskelle puikkelehtimiseen. Pelityyli on vaan täysin sopimaton ammattilaistasolle joukkueurheilulajissa.
   
 15. Näkkäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Siinä mielessä olen kääntänyt kelkkani, että pidän oikeana ratkaisuna, että Bertrandin annetaan mennä. n. 200k€ vuosipalkalla pitäisi saada enemmän.

  Hyvä pelaaja, mutta aika ei ollut Ässissä nyt otollinen hänelle eikä täyttä potentiaalia olla ainakaan toistaiseksi saatu ulosmitattua pisteiden muodossa.
   
 16. Pata-Ässä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  West Coast Titans
  Lainaus:
  Riippuu paljon siitä, millaista syöttöä pitää todella hyvänä syöttönä. Minä tarkoitin kaikin puolin vaativaa syöttöä, joka vaatii nopeaa oivallusta ja toteutusta lyhyessä aikaikkunassa ahtaassa tilassa. Niitä ei todellakaan näe joka ukolta eikä ainakaan sellaiselta, joka ei näe syöttöpaikkoja. Ilmeisesti ilmaisin ajatukseni todella huonosti, koska sinä näytät kirjoittavan sokkosyötöistä takatolpalle ja kaikessa rauhassa annetuista helpoista syötöistä.
   
 17. Chickendinner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oksettavat ja flegmaattiset omat kasvatit
  Lainaus:
  Ok, itseltä mennyt ihan totaalisesti ohi tuollaiset suoritukset CB:lta vaikka tarkassa syynissä on koko kauden ollut. Yleensähän hyvä syöttö on täällä sellainen josta saa pisteen, toissijaista on se millainen se syöttö on ollut.
   
 18. Blade80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pata
  Kyllä täällä moni hyppi riemusta kun CB3:n tulee Ässiin parantamaan vielä Sport kausistakin saldojaan, ei takonut, mutta ei siitäkään että CB ei saa sisään edes tyhjiin voi sanoa, että palkattiin väärä pelaaja. Olihan miehessä ihan maalintekijäksi ainesta, mutta asiat eivät vaan klikanneet, voi olla että ensi kaudella tekisi sen 50 pistettä, nämä on päätöksiä joita UTJ ja valmentaja miettivät.
  Usein maiseman vaihto tälläsissä tapauksissa helpottaa ja ensi kaudella kun CB tekee sen 50 pistettä Lukossa, niin ihmetellään miksi se päästettiin pois.
   
 19. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  Tai sitten menee Raumalla vielä pahemmin jumiin ja palaa maitojunalla takaisin vrt. Lähteenmäki.
   
 20. Mustakotka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Lainaus:
  Toivottavasti näin kävisi ja Bertrand palaisi häntä koipien välissä Vaasaan, josta hänestä saatiin jotain irti.
   
 21. luotsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Die Mannschaft, Bayern München
  Katsotaan nyt ensin kausi loppuun ja tehdään sitten Bertrandista lopulliset päätelmät. Jospa se maalihana aukeaisi kauden tärkeimmillä hetkillä.
   
 22. Lätkäjope Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Armia #10, Matushkin #43
  Lainaus:
  Ei auennu maalihana, mutta täysin käsittämättömällä yksilösuorituksella piti kuitenkin Ässät elossa.
   
 23. Chickendinner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oksettavat ja flegmaattiset omat kasvatit
  Arvasin, että palstalla alkaa taas idiotismi kukoistaa tuon jälkeen. Ajaa itsensä ahdinkoon ja kaatuessaan räpiköi kiekon kauhealla tuurille omille ja vielä siitä epäonnistunut laukaus maaliin. Mut hei kato siit tuli piste eli upee yksilösuoritus. Naurettavaa
   
 24. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Muuten samaa mieltä, mutta mielestäni katsoi mihin syötti. Ja Bertrand on ollut viime ajat varsin vaisu, ei missään nimessä palkkansa arvoinen.
   
 25. Pata-Ässä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  West Coast Titans
  Lainaus:
  Mistä sen niin varmaksi tiedät, ettei ollut taidolla annettu tarkka syöttö?