Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Carolina Hurricanes 2018–2019

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana red.machine, 10.05.2018 klo 14.54.

 1. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KK
  Lainaus:
  Kyllä tuo Aho on se pelintekijä ennemmin kuin Teräväinen. Aho pyörii kiekon kanssa laittaa lättyä sitten maalintekopaikoille.
   
 2. Isäntä Jäsen

  Minusta tuo grinder-playmaker-sniper -ajattelu edustaa jotain vuotta 2004, jolloin EA Sportsin peleissä pelaajien arvot nousivat jos laittoi samaan ketjuun oikean yhdistelmän eri rooleja. Nykykiekossa tasakentällisin pelattaessa ketjut toimivat parhaiten kun lyödään yhteen kolme pelaajaa, jotka ajattelevat pelistä samalla tavalla, toisiaan tukien. Toki useimmiten menestyneen ketjun muodostaa kaksi kiekkoa paljon pitävää pelaajaa ja yksi, joka tukee näitä kahta muuta. Vaikka tämä ajattelu tietynlaisia rooleja muodostaakin, niin nykypäivän pelaajien on joka tapauksessa osattava pelata roolia kuin roolia. Huippuketjussa tai NHL:ssä ylipäänsä ei voi olla enää pelaajaa, jolle ei kannata tietyssä tilanteessa syöttää. Enkä siis väitä, että vaikka Mäenalanen sellainen tässä tapauksessa olisi, Sakun kiekollinen peli ja liike menivät mielestäni harppauksin eteenpäin viime kauden aikana. Lähinnä ahdistaa, että väkisin Ahon tai Teräväisen pitää jomman kumman olla "pelintekijä" tai "maalintekijä". Eivätköhän kumpikin saa tehdä kumpaakin ihan tarpeeksi jos ja kun jatkavat samassa ketjussa.

  Toinen juttu, mitä en näissä keskusteluissa ymmärrä, on se kun sentterin paikalle halutaan jotain pelaajaa väkisin, sillä perusteella, että "sentteri on eniten kiekossa". Ai vähän niin kuin Artem Anisimov kun pelasi Kanen ja Panarinin kanssa? Tai vaikka Petr Koukal muutama vuosi sitten Jokereissa Omarkin ja Mosesin välissä? Väittäisin myös, että Kucherov pitää kiekkoa enemmän kuin Stamkos. Yleisesti ottaen ei ole enää kamalasti merkitystä sillä, kuka siihen sentteriksi on kokoonpanoon piirretty. Mitä paikkaa esimerkiksi Connor McDavid pelaa? Sanoisin, että no...hyökkääjää.
   
 3. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Niin en siis tarkoittanut tuota roolitusta ihan nuin kärkkäästi. Teräväinen ja Aho pelaavat aika pelipaikatonta kiekkoa. Heidän keskellään taisi pelata suurimmaksi osaksi Staal? Mäenalanen on mielestäni aikalailla häntä vastaava pelaaja nuin pelityyliltään. Tekisi tilaa kahdelle taiturille toteuttaa itseään. Mäenalanen otti viime kaudella isoja askeleita eteenpäin kiekollisessa pelissä. Kunhan laitoin nuo etuliitteet malleiksi. Sillä omaan silmään Aho hakkasi maaleja hyvin, Mäenalanen on kookas ja Teräväiseltä löytyy silkkiset kädet.

  Lähinnä sentterin paikkaa hain sillä, koska Carolinalla on tarkoituksena Professori sille tontille istuttaa. Hänen ominaisuuksiensa takia. Ei se tarkoita sitä, että se sentteri on se pelintekijä. Nostit itsekkin hyviä esimerkkejä ylös. Samahan se oli viime kaudella kun Staal oli keskellä. Liigastakin voisi nostaa esille Lajusen Janin ja Kemppaisen Joonaksen. Tai Bostonista Bergeronin. Eivät oleer ketjujensa pelintekijöitä, vaikka keskellä pelaavat. Samoin Flyersillä Giroux meni laitaan ja Couturier keskellä. Nyt toki nuista kolmesta Mäenalasen pitäisi olla se sentteri, mutta. Kyse tosiaan ketjun kemiasta kuin pelipaikasta. Nykylätkässä aika moni jengi kun pelaa pelipaikatonta kiekkoa. Toki tietyt raamit ovat edelleen voimassa.
   
 4. Isäntä Jäsen

  @Noutolokku Juuri näin, enkä nyt suoranaisesti sinulle kohdistanutkaan mitään kritiikkiä. Kunhan toin oman mielipiteeni keskusteluun, joka aika ajoin nousee esille. Hyvä esimerkki "kaikki tekevät kaikkea" -ketjusta on mielestäni Vegasin ykkönen viime kaudelta. Tuossa ketjussa kaikki mielestäni todella tekivät kaikkea. Karlsson toki teki selvästi eniten maaleja, mutta mielestäni ketjun peli perustui nopeisiin kääntöihin ja kiekon liikuttamiseen sekä jonkin verran sovittuihin kuvioihin eikä Karlsson mikään paikkoja kyttäävä sniper ollut.

  Carolinaan ja Ahon pelipaikkaan liittyen viikon takaa Sebun omasta topicista löytyy linkattuna juttu, jonka lopussa Sebun omia ajatuksia sentterinä pelaamisesta sekä vihjailua, että Brind'Amour saattaa peluuttaa häntä aluksi laidassa:
  https://www.nhl.com/news/carolina-hurricanes-sebastian-aho-talking-new-contract/c-299776870
   
 5. 2wayCenter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hurricanes, Jokerit vuoteen 2014 saakka, #86
  Justin Williamsista täysin odotetusti joukkueen kapteeni. Varakapteeneina viime kauden kapteenit Faulk ja Staal. Faulkin varakapteenin titteliä pidän sikäli hieman outona, että mies on liikkunut treidihuhuissa. Tosin eipä tuo A rinnassa treidiä estä ja ehkäpä se olisi pelaajalle vaikeampi paikka lähteä kauteen, jos keväällä on vielä ollut C paidassa ja syksyllä ei kelpuutettaisi edes kapteenistoon.

  Sebastian Aho saa siis yhä odottaa omaa paikkaansa kapteenistossa. On kuitenkin vain ajan kysymys, milloin jotain kirjainta ommellaan rintaan.
   
 6. red.machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Hurricanes, Meidän peli
  Harjoituskauden otteluista ei toki kannata vetää kovin pitkälle meneviä johtopäätöksiä, mutta vakuuttavaa on Hurricanesin meno kyllä ollut. Nuoret pelaajat ovat esiintyneet edukseen ja Svetšnikov on ollut jopa vielä parempi kuin odotin.

  Rask ei ainakaan kauden ensimmäisissä peleissä esiinny, joten sentterinelikko lienee Aho, Staal, Necas ja Wallmark. Brind’Amourhan meinasi, että Sebu aloittaa kauden laidalla, mutta tässä tilanteessa Aho on lyötävä sentteriksi. Necasille olisin toivonut hieman pehmeämpää starttia NHL:ään laiturin tontilta, mutta eiköhän hänkin keskellä pelaa ainakin kauden alussa.

  Ja lisätään vielä, että slovakkipakki Michal Cajkovsky on leirillä PTO:lla ja ainakaan vielä ei ole leiriryhmästä tippunut. Eiköhän tuo ELC:n saa ja tullee jokusen pelin ylhäälläkin pelaamaan.
   
 7. olkikuukkeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Carolina Hurricanes, NHL:n suomalaiset
  Lainaus:
  Ei ole Aho kyllä vakuuttanut harjoituspeleissä sentterin tontilta, joskin kukaan tuskin odottikaan, että se sujuisi heti loistavasti.

  Zykov ja Svetšnikov ovat kyllä olleet pirun hyviä ja Necaskin on vakuuttavan nopea. Haydn Fleurylta myös hyviä otteita puolustuspäässä harkkamatseissa ja Slavinilta voitaneen odottaa hieman hyökkäystehojakin tällä kaudella. Pakisto kokonaisuudessaan näyttää ilman muuta vahvemmalta nyt kun siellä on vielä Hamiltonkin hääräämässä, vaikka olisinkin toivonut Faulkille lähtöpasseja Hanifinin sijaan.
   
 8. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Hurricanesin kauden avauspäivän kokoonpano: Hurricanes Release Opening Night Roster

  Kentälliset edellisissä harjoituksissa olleet seuraavassa muodossa (pakkipareja ei ollut mainittu joten ne on useamman päivän vanhat tiedot):

  Foegele-Staal-Williams
  Teräväinen-Aho-Ferland
  Zykov-Necas-McGinn
  Svechnikov-Wallmark-Martinook
  Di Giuseppe

  Pesce-Slavin
  Fleury-Hamilton
  de Haan-Faulk
  van Riemsdyk

  Mrazek
  McElhinney

  IR: Darling, Rask

  Svechnikovin ja Foegelen sijoitukset edellisissä harjoituksissa olleet mielenkiintoiset. Svechnikov ollut kuitenkin toisessa ylivoimakoostumuksessa eli ihan pelkkää neloskentän vastuuta ei ole kuitenkaan luvassa, vaikka nuo kentälliset pysyisivätkin kasassa.
   
 9. Caniac Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Carolina Hurricanes (R.I.P. Hartford Whalers)
  Kausi 2018-2019 pyörähtää käyntiin muutaman tunnin kuluttua Islanderseja vastaan seuraavalla kokoonpanolla:

  Micheal Ferland – Sebastian Aho – Teuvo Teräväinen

  Warren Foegele – Jordan Staal (A) – Justin Williams (C)

  Brock McGinn – Martin Necas – Valentin Zykov

  Jordan Martinook – Lucas Wallmark – Andrei Svechnikov


  Jaccob Slavin – Dougie Hamilton

  Calvin de Haan – Justin Faulk (A)

  Trevor van Riemsdyk – Brett Pesce


  Petr Mrazek

  Curtis McElhinney


  Scratch: Haydn Fleury, Phillip Di Giuseppe

  IR: Scott Darling, Victor Rask


  Hyökkäysketjut siis Boscon mainitsemassa koostumuksessa, mutta puolustusparit Fleuryn hyvästä leirityksestä huolimatta sellaisena kuin ne aiemmin harjoituksissa olivat.

  Lainaus:
  Foegele pelasi leirityksessä itsensä kokoonpanoon ja oli kokonaisuus huomioiden selkeästi paras Carolinan tulokkaista. Kehuja sateli joukkuekavereilta, valmentajalta ja omistajalta. Jotenkin Foegelesta tulee ajoittain mieleen nuori Erik Cole 2000-luvun alkuvuosilta. Lisäksi Svechnikov pääsee totuttelemaan NHL-peliin hieman "helpommin" neloskentässä, sillä Staalin kentällinen pelaa kuitenkin vastustajan parhaita vastaan.

  Foegelen viime kausi AHL:ssä oli yksi vakuuttavimmista tulokaskausista, mitä tämän organisaation farmissa on nähty pitkään aikaan. 28 maalia ilman yv-aikaa, 4 av-maalia, 9 voittomaalia ja se kuuluisa ("kaiken kertova") +/- 22 plussan puolella. Kävi pelaamassa kaksi peliä NHL:n puolellakin ja ehti kasata mukavat pisteet 2+1. Tulevaisuudessa mahdollisuus nousta erittäin tärkeäksi palaseksi energisyydellään ja nopeudellaan. Voi olla sitä alivoimalla jo tällä kaudella, mutta pitää kuitenkin muistaa, että kyseessä on vasta toinen kausi ammattilaisena.
   
 10. Subrosa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KHL-Jokerit
  Aho aloittaa ykkösen keskellä. Komea vastuu ja mahtavaa nähdä kotimaan liigassa alusta pitäen silmään pistäneen lahjakkuuden kehitys. Olen aina arvostanut Ahon pelityyliä ja luovuutta.
   
 11. olkikuukkeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Carolina Hurricanes, NHL:n suomalaiset
  Olipa valitettavan hurricanesmainen ottelu. 47 laukausta, yksi maali, kolme tolppaa. Toisaalta on sanottava, että pelitilannetasolla tämä oli kyllä yksi dominoivimmista maalin tappioista mitä olen nähnyt pitkään aikaan, suurimman osan ajasta näytti siltä, ettei Islandersilla ole mitään saumaa kääntää ottelua itselleen. Nyt kävi näin...

  + Aho pärjäsi kelvollisesti #1-sentterin roolissa, joskin Staal oli tänään vielä parempi.
  + Tulokkaista Necas ja Svechnikov (2 tolppaa tänään) esiintyivät edukseen. Necas on edelleen huikean nopea.
  + Puolustuksessa Slavin ja Pesce alistivat ja uusista hankinnoista etenkin De Haan oli erittäin positiivinen yllätys. Hyvin liikkuva puolustava puolustaja.
  - Tällä kertaa ei kostautunut, mutta Mrazek seikkaili välillä missä sattuu.
  - Faulk näytti nopeammalta kuin viimekaudella, mutta vieläkin hasardi puolustussuuntaan.
  - Viimeistelijöistä on tällä joukkueella krooninen pula.
   
 12. olkikuukkeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Carolina Hurricanes, NHL:n suomalaiset
  Dominointi jatkuu ja nyt onkin 5/6 pistettä ensimmäisestä kolmesta ottelusta! Varsinkin tämä hurlumhei-voitto lämmittää kovasti mieltä, näitä pelejä ei montaa viety viimekaudella missä puolustus päästi läpi molemmissa päissä.

  On kyllä ilo katsella Necasin, Scechnikovin ja Foegelin menoa kentällä. Itseluottamusta, nopeutta ja taitoa vaikka muille jakaa!
   
 13. Gust Jäsen

  Mitä mieltä pelejä katsoneet on Svechnikovista? Omaan (sunnuntaikatselijan) silmään omaa aivan hirvittävän potentiaalin ja on jo nyt todella hyvä. Toki niin 2. varauksen kuuluukin, mutta itseni on silti päässyt yllättämään.
   
 14. olkikuukkeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Carolina Hurricanes, NHL:n suomalaiset
  Lainaus:
  Maailman kanadalaisin venäläinen jääkiekkoilija? Hyvä luistelija, käyttää vielä kevyehköä kroppaansa mainiosti ja pää pelaa. Ei jää hautomaan kiekkoa turhaan vaan pelaa oikeasti nopeaa ja tehokasta lätkää, jolla tehdään tulosta. Jos on paikka laukoa, niin veto lähtee todella nopeasti ja lujaa. Antaa myös helpon syötön tarvittaessa ja hakee sen jälkeen hyvin kiekottomana paikkaa - tämän ansiosta pystyy olemaan sekä ketjunsa pelillinen moottori että hyvä tukipelaaja. Aikaista vielä sanoa näin, mutta hieman tulee eräs toinen 2nd overall mieleen reilun vuosikymmenen takaa...
   
 15. Backis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Carolina Hurricanes
  Juuri näin kuten olkikuukkeli sanoi. Hirveä potentiaali ja mistä itse tykkään eniten on se, että pelityyli ja peliasento enteilevät pitkää uraa. Ei ole mitään päätöntä höntyilyä, vaan katse ylhäällä ja rauhallisesti, olemalla silti terävä ja nopea. Todella tehokasta ja simppelin näköistä Svechnikovin peli. Puolustuspäässä on paljon työsarkaa, mutta niin on kaikilla muillakin saman ikäisillä hyökkääjillä.
   
 16. Tiedote Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Pirun hienoa lätkää on Carolina pelannut, pari viimeisintä matsia livenä tullut katsottua. Tuntuu, että Brind'Amour on ottanut nopeasti joukkueen omakseen, sillä vapaamatkustajia ei kentällä näy yhdessäkään vaihdossa.
  Uudet jampat ovat selkeitä vahvistuksia ja nelosketjua myöten tuntuu löytyvän tulivoimaa.

  Erityisesti silmiin on pistänyt laitahyökkääjä Warren Foegele, toivottavasti bensaa riittää myös jatkossa..!
   
 17. red.machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Hurricanes, Meidän peli
  Piti sekin päivä nähdä, kun Carolina Hurricanes päästää viisi maalia ja voittaa ottelun. Ehkä tämä joukkue on nyt ottamassa sen viimeisen askeleen pudotuspelijoukkueeksi. Nuoret ovat hienosti ottaneet vastuuta eikä veteraaniosastokaan ole huonosti pelannut. 37-vuotiaalla Williamsillakin kolme syöttöpinnaa kasassa. Eiköhän tee taas sen +50 pinnaa.

  Saas nähdä, miten ketjut muokkautuvat kun Rask palaa askiin. Veikkaisin, että Necas siirtyy laidalle ja täten vilttiketjussa olisivat Zykov ja Di Giuseppe. Mutta katsotaan mitä Rod keksii.
   
 18. lasaleiko Jäsen

  Lainaus:
  Samaa mietin ottelua katsellessa. Ja muistelin viime kauden useita pelejä, missä peliä hallittiin kyllä vahvasti pitkiäkin jaksoja mutta heikon viimeistelyn myötä ei sitten onnistuttu voittamaan. Kuten ilmeisesti kauden avausottelu Islesia vastaan vielä olikin.

  Pudotuspelejä ajatellen maalivahtiosasto on edelleen iso kysymysmerkki. Mrazek, McElhinney ja vielä lasaretissa oleva Darling kun ovat jokainen tasoltaan kovin ailahtelevia. Tapahtuiko muuten kesällä Canesin valmennusryhmässä muutoksia maalivahtivalmentajan osalta, eli voisiko sen puolesta todottaa, että otteet viime kauteen nähden paranisivat?
   
 19. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
  Mrazek ei ole näköjään päässyt mihinkään ylipelaamisestaan, joten harmaita hiuksia luvassa entistä enemmän Canesin pakistolle. Tällä on kuitenkin taipumuksena ottaa se 1-2 ryöstöä peliä kohden myös, mutta yleensä kokonaisuus jää pakkasen puolelle. Nykyisillä otteilla en kyllä ennustaisi pitkää NHL-uraa, mutta nuori kaveri edelleen kyseessä.

  Teräväisen ja Ahon takia Hurricanesia on helppo sympata, vaikkakaan liikaa näille en menestystä toivo Flyersin takia. :) Hienoa nähdä kuitenkin, että monen synkän vuoden jälkeen tulevaisuus näyttää oikeasti valoisalta ja Svechnikovin kaltaiset talentit pääsevät loistamaan.
   
 20. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Ron Francisin suuntaan kumartaa vielä moni ukko näistä aiemmista draftauksista. Svechnikovin saantihan oli vaan onnea.

  Kunhan nyt Waddell ei tuhoaisi ihan kaikkea...
   
 21. Caniac Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Carolina Hurricanes (R.I.P. Hartford Whalers)
  Lainaus:
  Francis onnistui siinä mitä lähti alunperin tekemään, eli rakensi pelaajistoa pohjalta ylöspäin. Harmittavaa että Dundonin ja Francisin näkemykset eivät kohdanneet ja #10 joutui lähtemään. Organisaatio oli kuitenkin Ronnien lähtiessä paljon paremmassa kunnossa nyt kuin mitä se oli JR:n jälkeen. Ja siitä saavat nyt uudet miehet nauttia. Waddell taitaa olla vain yksi "asiantuntija" Dundonin pitäessä ohjat itsellään. Kummallista ettei GM:n rooliin ollut paljon halukkaita...

  Mutta onhan uusi omistaja tehnyt paljon hyvääkin. Ronnie The Franchisen potkiminen menetellyllä tavalla ei kuulu niihin. Eikä myöskään oven näyttäminen (miksi palkanalennuksen voisi sanoa olleen) toiselle legendalle, eli radioselostaja Chuck Kaitonille.

  Ymmärrän toki, että menestyminen on kaikki kaikessa ja raha iso tekijä tässä kaikessa. Eikä sitä menestymistä ole toisaalta pitkään aikaan näkynyt PNC Arenan tiloissa.

  Lainaus:
  Mike Bales aloitti nyt toisen kautensa 'Canesin maalivahtivalmentajana.

  Eikä viime kauden Scott Darlingista voi syyttää kuin Scott Darlingia itseään. Mies on itse myöntänyt olleensa täysin epäkunnossa kesän jäljiltä. Dundon antoi keväällä kaksi vaihtoehtoa, joko tulee lähtö tai sitten Scott ottaa itseään niskasta kiinni. Darling laittoikin ruokavalion uusiksi ja treenasi Carolinassa koko kesän 'Canesin oman kuntovalmentajan kanssa. Loukkaantuminen tuli pahaan paikkaan, sillä kyllähän treenipelien Darling näytti ainakin aivan eri mieheltä kuin viime kauden hidas ja itseluottamuksen menettänyt hahmo.

  -----

  - Trevor van Riemsdyk oli Rangerseja vastaan ihan hukassa, joten ei yllätys että Haydn Fleury pääsee avaamaan kautensa ensi yönä.
  - Neljästi tappiolla ja silti nousu voittoon (Whalers/Canes -ennätys). Viisi maalia omiin, mutta Calvin de Haan +5.
  - Andrei Svechnikovista tuli kolmanneksi nuorin maalintekijä organisaation historiassa Jeff Skinnerin ja Paul Lawlessin jälkeen.
  - Warren Foegele on ensimmäinen pelaaja organisaatiossa, joka on tehnyt neljä maalia viidessä ensimmäisessä NHL-ottelussaan. Pisteitä nyt kasassa 4+2.
  - Nicolas Roy aloitti Charlottessa tehokkaasti. Viikonlopun kahden voiton jälkeen tehot 4+2.
   
 22. lasaleiko Jäsen

  Lainaus:
  Kiitos vastauksesta. Darlingin asenneongelma on mennyt itseltä ohi, vaikka Canesia vähän enemmän seurasinkin viime kaudella ja tuli kyllä ihmeteltyä moneen kertaan miehen otteita. Toivotaan että viime kesä on tehnyt ihmeitä eikä loukkaantuminen ole pahemmin lannistanut.
   
 23. Jonisti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  St. Louis blues, KalPa
  Katselin eilen sivusilmällä töiden lomassa Canesin peliä ja näky kyllä jotenkin vakuutti. Raikasta ja iloisen näköistä kiekkoa, jota oli mukava seurata. Täytyy ottaa Canes tarkempaan seurantaan ja koitanpa tänne ketjuun tuoda silloin tällöin omia näkemyksiä.

  Lisättäköön vielä että onhan tuo Aho ihan huikea pelaaja.
   
 24. Tornados Jäsen

  Lainaus:
  Carolina on vakuuttanut minutkin, olen katsonut jo kolme peliä tällä kaudella. Hyökkäyssuuntaan joukkue pelaa varsinkin hyvin raikkaasti ja joukkueen henki vaikuttaisi olevan hyvä. Kaikki kentät toimivat vähintäänkin kohtuullisesti. Joukkue on nälkäinen ja hakee lisätehoja vielä johtoasemassakin.

  Svechnikov on aloittanut mukavasti ja pelaa kypsän oloisesti. Peliaikaa on vielä varaa nostaa kauden edetessä. Necas väläyttelee ja voi vielä parantaa kauden edetessä tai ainakin tulevina kausina.Foegele omaa hyvän pelimoraalin ja on tällä hetkellä yllättäen joukkueen parhaimpia. Aho on saanut mukavasti tehoja sentterinäkin. Ketju pelaa jo kohtuullisesti, mutta pelillisesti on vielä varaa parantaakin. Pelaamista helpottaa, että nyt kaikki ketjut pystyvät maalintekoon. Joukkue on keksinyt myös mukavan tavan kiittää kotiyleisöä voittopelien jälkeen (kannattaa katsastaa).

  Alkupelien perusteella uskon joukkueella olevan hyvät mahdollisuudet taistella pudotuspelipaikasta. Uskon joukkueen olevan vahva erityisesti kotona ja vedonlyöjille suosittelen myös over- vetoja kotiotteluihin.Pidemmillä vieraskiertueilla saattaa olla vaikeampaa kuten mahdollisissa pudotuspeleissäkin. Vaikeissa tilanteissa kokemuksen puute voi vaivata kun joukkue ei voi turvautua vahvaan maalivahtipeliin.

  Edit: Vielä sellainen nykypelaamista (ja peliasennetta) kuvaava tilasto, että joukkueella on yllättäen tällä hetkellä eniten taklauksia NHL:ssä. Viime vuonna joukkue oli samassa tilastossa 28.
   
  Viimeksi muokattu: 11.10.2018 klo 01.05
 25. EmeraldSapphire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat, Pittsburgh Penguins, Carolina Hurricanes
  Carolinan vahva alku ei oikeastaan yllätä. Jo viime kaudella joukkue pelasi erittäin viihdyttävää lätkää, jossa Canes oli usein hallitsevampi osapuoli, mutta viimeistely jäi uupumaan. Kauden ensimmäisessä pelissä Islandersia vastaan ehdin jo huolestua, että samat maalinteko-ongelmat jatkuvat kuin viime kaudella, mutta sen jälkeen joukkue on ottanut 3 hienoa voittoa putkeen. Maalivahtiosasto mietityttää edelleen, kun joukkue päästi Rangersia vastaan 5 maalia, ja Canuksia vastaan 3 maalia.