Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Carolina Hurricanes 2018–2019

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana red.machine, 10.05.2018 klo 14.54.

 1. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Kiitos tästä! Avaa todellakin tilannetta hyvin ja antaa ihan erilaisen kuvan se minkä alunperin sain. Ei tosiaankaan siis ollut kyse siitä, että Canesissa olisi pelaajien kannalta mitään ongelmaa.

  Kiitos myös @Ollakseni
   
 2. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Mun mielestä yksi syy on myös Jake Beanin hyvin liikkeelle lähtenyt ura. Voi ottaa sen Hanifinin aukaiseman slotin aika nopeastkin.

  LD Slavin - RD Hamilton
  LD Bean - RD Pesce
  LD Fleury - RD TvR
  LD Dahlbeck - RD McKeown

  Aika hyvin tuo balanssissa on, Top4 pysyy vahvana, enkä yllättyisi jos Faulk lähtee.
   
 3. lasaleiko Jäsen

  Laitetaan nyt tännekin, että Calvin de Haan 4 vuoden diilillä Hurricanesiin. "ihan hyvällä" mallilla Canesin puolustus. Canesin näkökulmasta vähän harmitti että Hanifin lähti, mutta de Haanista saavat kyllä hyvän paikkaajan omien leftin puolen prospektien lisäksi.

  Lainaus:
  Menisikö tämä nyt sitten muotoon:
  Slavin - Hamilton
  deHaan - Pesce
  Fleury/Bean - van Riemsdyk
  Bean/Fleury -Mckeown
  Dahlbeck

  Ja sitten on tietysti vielä Faulk mutta nyt entistä suuremmalla syyllä hänet kannattaisi kaupata. Hyökkäys on edelleen köykäinen/kapea ja jottain olis tehtävä. Calgaryn kanssa tehty treidi ei siihen auttanut.

  Maalivahtiosasto on kyllä yksi helvetin iso kysymysmerkki tuolla kaksikolla. No ehkä vahva puolustus komepnsoi tätä. Ja auttaisi se hyökkäyksen vahvistaminen, ettei tarvitsisi ottaa Montrealista mallia ja olettaa maalivahdin voittavan 9/10 pelistä.
   
 4. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Dahlbeckia ei ainakaan tartte enää Hurricanesissa pohtia. Hurricanes ei tehnyt QO:ta ja Dahlbeckistä olisi tullut UFA, mutta lähti ennen sitä KHL:ään.
   
 5. Mängimies Jäsen

  Kyllä se nyt siltä näyttää, että Faulk lähtee. Kysymys on enää siitä mistä löytää sopiva kauppakumppani. Selvää on, että hyökkäykseen lähdetään vahvistusta hakemaan. Toki maalivahtitilanne on melkoinen kysymysmerkki, mutta en jotenkaan usko sinne tuotavan enää uutta nimeä sekoittamaan pakkaa. Eli Faulkista vaihdossa hyökkääjä, mutta mistä? Ja miten Skinnerin kanssa toimitaan? Omasta mielestäni vähän väliinputoaja tuossa rosterissa, mutta kuitenkin hyvä vaihtoarvo. Pelityyli ei tunnu sopivan yhteen oikein kenenkään kanssa.

  Faulk ja Skinner myyntiin yhdessä tai erikseen ja tilalle laatua hyökkäykseen, kenties joku jo kokeneempikin pelaaja keventämään Staalin ja Game7:n taakkaa veteraaniosastolla.
   
 6. lasaleiko Jäsen

  Lainaus:
  Ahhaa, no nää on näitä, mennyt täysin ohi.

  Eipä tietysti ihmekään että Dahlbeck lähti, kun edellä on noin monta puolustajaa. Eikä varmaan missään NHL-organisaatiossa olisi merkittävästi suurempaan rooliin päässyt.
   
 7. red.machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Hurricanes, Meidän peli
  Orpikilla piti spekuloida ihan vain siksi etten uskonut Hurricanesilla olevan saumoja isompiin kaloihin mutta kiva huomata, että olin väärässä. De Haan on juuri sitä mitä tuohon pakistoon tarvittiin.

  Näkisin kuusikon seuraavanlaisena:

  de Haan - Hamilton
  Slavin - Pesce
  Fleury - van Riemsdyk
   
 8. Backis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Carolina Hurricanes
  Puolustus alkaa kyllä olemaan jo kunnossa, hyvältä näyttää sen suhteen. Maalivahtitilanteeseen ei varmaan ole enää tulossa muutoksia, joten Darling - Mrazek -duolla lähdetään kauteen. Mrazekista ei ole oikein mitään tietoa. Tilastojen perusteella aiemmin pelannut ihan hyvin mutta pari viime kautta hieman heikompia, mutta ikää ei ole vielä kovin paljoa.

  Itse jaksan uskoa vielä että Darling palaa tasolleen. Muistelen lukeneeni jostain että viettää kesän Raleighissa treenaten, joka kuulostaisi omaan korvaan ainakin siltä että motivaatio on kunnossa.

  Hyökkäykseen vielä tarvitsee palasen tai useamman ja kuten @Mängimies ylempänä kirjoitti, niin ainakin Faulkista pitäisi päästä eroon, mielellään vielä Skinneristä. Itse olen samoilla linjoilla että kannattaisi laittaa Skinner lihoiksi vielä kun kauppa-arvoa löytyy, vaikka tekeekin tasaisesti tehoja kaudesta toiseen. Ei vaan löydä kemioita muiden pelaajien kanssa ja tehot tulevat usein henkilökohtaisista laput silmillä-suorituksista. Toisaalta jos tuon löisi johonkin nelosketjuun kahden rouhijan kanssa, niin eipä tuosta haittaa ole jos sieltäkin pätkii sen 20 maalia. Toki aika kallis mies moiseen.
   
 9. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Ilman muuta Skinner kannattaisi kaupata nyt ja Faulk myös, vaikka toki oishan se ihan siistiä olla tommonen hyökkäyspään spesialisti kolmosparissa.

  Pyörittelen mielessäni hyvää treidiä ja tuli mieleen tämmöinen isompi kauppa. Nylander on mielestäni jäämässä pakkorakoon Torontossa ja koen Marnerin arvokkaampana palasena Leafsille jatkossa. Nylander tulee myös pyytämään isoa rahaa, suurempaa kuin Skinner.

  Skinner + Faulk <-> Nylander ja varausvuoro? Faulkilla ei saa Nylanderia, pakettina Skinner ja Faulk on arvokkaampi kuin Nylander, joten Toronto lisää varausvuoron. Hurricanes saa potentiaalisen ykkössentterin, Leafs saa laitahyökkääjän about samalla cap hitilla kuin Nylanderin cap hit tulee olemaan sekä ylivoimalle puolustajan ykköskierroksen varausvuorolla. Leafs on valmis mestaruuden metsästykseen ja Hurricanes saa erinomaisen palasen sinne vuoden-kahden päähän, kun aivan tosissaan pitäisi mestaruudesta taistella.
   
 10. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  En tiedä paljon Toronrolla on capissa tilaa, mutta eikös Skinner+Faulk vie yhteensä yli 10milj. ja Nylander pelaa tulokassopparillaan niin eiköhän sieltä pitäisi muutakin liikahtaa?
   
 11. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Nylanderin tulokassoppari päättyi viime kauteen ja hänen ensi kauden palkkansa lienee useampi miljoona myös. Tällä hetkellä Maple Leafsin 17 pelaajaa vie palkkakatosta rapiat 63 miljoonaa. Skinner ja Faulk sinne mukaan, niin neljään viimeiseen rosteripaikkaan on laittaa kuutisen miljoonaa, mikä on aivan tarpeeksi. Seuraava kausi on Maple Leafsille vaikeampi.
   
 12. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Lainaus:
  Noinhan se on miten @Ralph sen laittoi. Mestaruutta tavoittelevan joukkueen kannattaa mennä kausi kerrallaan näiden kanssa ja miettiä sitten kesällä kattokuvioita, Leafsilla myös hyvä tilanne siihen nähden, että ELC-junnuja puskee läpi kovan Marliesin kautta ja sitä rataa.

  No, se on eri ketjun asiaa ja tämä oli vieraiden joukkueiden fantasiointia ilman sen suurempaa käsitystä tarpeistakaan.
   
 13. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Lainaus:
  Tuossa 63 miljoonassa on sitten mukana myös Nathan Horton, joten tarvittaessa siitä 'avautuu' viisi miljoonaa lisää tilaa. LTIR-kikkailu toki menee vaikeammaksi jos tuo määrä käytetään jo offseasonilla, mutta mahdollista se kuitenkin on.
  -----------

  Mitä tulee Skinnerin kauppaamiseen niin draftin aikaanhan oli huhuja että on jo useamman mahdollisen treidin torpannut NMC:llään. Eli tuon pykälän johdosta Skinner sanelee hyvin mihin tulee päätymään, jos mihinkään. Tuo sitten rajoittaa kauppakumppaneja ja teoriassa ainakin alentaa saatavaa vastinetta hänestä.
   
 14. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Näinhän se on, mutta Skinner on kotoisin suur-Toronton alueelta ja veikkaisin, että olisi valmis siirtymään ns. kotiin. Skinneristä tulee seuraavana kesänä UFA, mikä laskee siirtoarvoa myöskin.
   
 15. Ötökkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
  Joko nyt Ahosta tulee kapteeni, kun Skinnerkin kaupattiin? Ei taida ensi kausi vielä kuitenkaan olla se miltä suuria joukkueelta odotetaan.
   
 16. Kempton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPV
  Lainaus:
  Eiköhän Jordan Staal jatka Canesin kipparina ensi kaudellakin, hän tuskin tulee mihinkään liikkumaan. Varakapteenin natsat sen sijaan voivat hyvinkin todennäköisesti Aholle päätyä nyt kun Skinner lähti, ja mahdollisesti myös Faulk tulee poistumaan muualle.
   
 17. Petrell#32 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Mikael Granlund
  Mitäs siellä Carolinassa nyt meinataan hyökkäyksen osalta, kun 18 miljoonaa tilaa ennen palkkakattoa, ja hyökkäys näyttää todella laimealta?
   
 18. Leon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Liverpool, HIFK
  Good riddance, en ole koskaan erityisemmin pitänyt Skinneristä. Faulkista vielä eroon, niin joukkue alkaa näyttää ihan hyvältä (no onhan se hyökkäys hiukan ohkainen, myönnetään). Ei Faulk sentään mikään Skinnerin tapainen kusipää ole, mutta en jää erityisesti kaipaamaankaan.
   
 19. Pica Jäsen

  Mitä Skinner on tehnyt että on saanut kusipään maineen? Minun mielikuvissa on sympaattinen pikkuseuran tähtipelaaja.

  Jotenkin vaikea hahmottaa Hurricanesia seuraamattomana tätä ajatusta että joukkue paranee kun annetaan runkopelaajia pois. Veikkaan että sopimuksestaan pelannut ykkökentän laituri olisi tuonut paremman vastineen siirtorajalla.
   
 20. Backis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Carolina Hurricanes
  Jaahah, sellainen treidi.

  Tyytyväinen olen siihen, että Skinner saatiin nyt heivattua ulos, mutta vastine oli kyllä odotettua heikompi. Olisin kyllä odottanut että sieltä tulee edes joku 3-4 kentän tasoinen kaveri mutta nyt läjä melko turhia pickejä + yksi ei mikään erityisen lupaava juniori. Kyllähän tässä kaupassa Buffalo vei aivan 100-0 ja on varmasti vahvistus heille. Mutta tilanne oli tuo mikä se oli, joten ilmeisesti tuossa ei ollut muutakaan tehtävissä.

  Useat ihmettelivät täällä että miksi Canes fanit haluavat Skinneriä ulos. Itse en pelaajatyyppinä tykkää, koska ei osaa pelata juuri kenenkään kanssa yhteen, vaan on sellainen laput silmillä pelaaja. Toki mättää silti sen 20-30 maalia kauteen, koska liike ja taitotaso ovat sen verran hyvällä mallilla, mutta ei vain ole mielestäni voittava pelaaja.

  Olihan Skinner selkeästi suurimpia fan favouriteja, minkä huomasi viime kaudella kun kävin PNC-Arenalla katsomassa pari peliä, mutta itse olen tyytyväinen että sieltä takaa nousee nuoret jätkät isompiin rooleihin. Innolla odotan ensi kautta ja erityisesti mukava nähdä Svechnikovin peliä ja odotan myös Zykovilta hyvää kautta.

  Sellainen ennustus vielä että odotan Darlingilta suurta tasonnostoa: viime kaudesta ei juuri huonommaksi voi enää mennä ja kaveri on raporttien ja videoiden perusteella ilmeisesti viettänyt kesän Raleighissa ja reenannut määrätietoisesti.
   
 21. larzzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pehmo-Bruins
  Skinnerin lajitaidot ovat liigan eliittiä, mutta päätä ei ole tai se on liian usein alhaalla. Myös asenne ja joukkuepelaaminen ovat vähän kysymysmerkkejä. Tuntuu monesti säästelevän itseään puolustuspelissä.

  Ymmärrän Canesin halun hankkitua pelaajasta eroon. Puutteistaan ja vioistaan huolimatta melkoinen pistelinko, jolla lienee sairashistoriansa vuoksi melko suuri kannustin laittaa ensi kesänä eläkerahasto kuosiin. Hakee pitkää sopimusta ja saa sellaisen. En haluaisi sitä sopimusta Bruinsiin, vaikka ilmaiseksi tulisikin.
   
 22. Gemondo Jäsen

  Lainaus:
  Mistä sairaudesta Skinner kärsii? On kuitenkin pelannut tähänastisella urallaan 579/622 runkosarjaotteluista, joten missanut vain ~7% kaikista peleistä.
   
 23. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Varmaan loukkaantumishistoriaa larzzon tarkoitti.

  Skinner on käsittääkseni NHL-uransa aikana kärsinyt kolmesti aivotärähdyksen ja ennen uraa Show'n puolella myös kerran. Yksi iso pommi päähän ja voi loppuelämä olla sitten aika tummaa.
   
 24. 2wayCenter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hurricanes, Jokerit vuoteen 2014 saakka, #86
  Lainaus:
  Pidän todennäköisimpänä kapteenina Justin Williamsia. Viime kaudella oli tämä ihmeellinen kahden vuorottelevan kapteenin (Faulk ja Staal) systeemi, jonka uusi päävalmentaja BrindAmour heti ensimmäisessä haastattelussaan totesi muuttavansa. Julkinen salaisuus on, että Williamsista tulee uusi kapteeni.

  Hieman oli heikohko vastine Skinnerin yhden vuoden palveluksista mutta eiköhän ammattimiehet ole katsoneet samoja Skinnerin pelejä kuin minäkin ja tietävät, ettei hänen pelaamisellaan ole mitään tekemistä voittavan jääkiekon kanssa. Ilmeisesti Buffalon fanit olivat fiilistelleet, että Eichelin rinnalla Skinneristä saadaan huipputehot esiin. Ei tule tapahtumaan. Todennäköisemmin Eichel menee viimeistään 10 ottelun jälkeen valmennuksen juttusille kertomaan, että Skinneriä ei tarvitse hänen ketjuunsa enää kaavailla.
   
 25. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Onko enemmänkin Carolinaa seuranneilla hajua pelaako Aho jo tulevalla kaudella keskellä?

  Mikäli näin tekee olisi kiva ainakin harjoituskaudella
  nähdä

  Mäenalanen-Aho-Teräväinen ketju.

  Aholla ja Teukalla yhteispeli pelaa kuten nähty. Mäenalanen ja Teukka taas dominoivat u20 kisoja aikoinaan. Roolituskin olisi kohdillaan kun siellä olisi snaipperi-Aho, rouhija-Mäenalanen ja pelintekijä-Teräväinen. Voisi olla toimiva combinaatio
   
  Viimeksi muokattu: 23.08.2018 klo 13.33