Ilmoitukset

Nimimerkki Vellihousu kirjoitti Ässät-osioon turhan, provosoivan ja kanssakirjoittajia vähättelevän viestin. Pitkän rikehistorian vuoksi kyseinen nimimerkki huilaa seuraavat kaksi kuukautta.

Pelkkä "tämä" ei anna mitään uutta kiekkokeskustelulle. Annamme tästä nimimerkki lake79:n NHL-osioon kirjoitetusta turhasta viestistä viikon pelikiellon.

Nimimerkki abianos ei avaa enää uusia ketjuja.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Outpost kuittasi itselleen viikon pelikiellon kirjoitettuaan turhia ja provosoivia viestejä Liigajoukkueiden voimasuhteet -ketjuun.

Nimimerkki Kirjoittelija oli saanut lukuisia varoituksia ja pelikieltoja viesteistään, jotka ovat sisältäneet provosointia ja pään aukomista toisille käyttäjille. Koska nämä toimenpiteet eivät ole auttaneet, olemme päättäneet poistaa kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet.

Sulje ilmoitus

Carolina Hurricanes 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Caniac, 11.06.2017 klo 23.24.

 1. Nikke-T Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Täytyy todeta että oli kyllä mukavaa katseltavaa Teuvon ja Ahon rankkariviimeistelyt. Skinner ollut vaisu alkukauden hyvän puhdin jälkeen. Nyt monta peliä mennyt muutenkin maalipaikkoja hukaten. Toivottavasti ensi viikko tuo siis uudet kujeet.
   
 2. red.machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Hurricanes, Uruguay
  Ilmeisesti Vancouver-matsin ensimmäinen erä oli hyvä, mutta kaksi viimeistä olivat sitten heikompia ja niissä Canucks maalinsa tekikin. Katselin äsken maalit ja satunnaisia pätkiä ottelusta ja ainakaan yksikään maaleista ei Darlingin piikkiin mennyt ja pelasi muutenkin ihan ok. Vedot 30-22 Hurricanesille - kuinkas muuten.

  Justin Faulk on aloittanut kautensa heikosti. Kasassa ainoastaan yksi maali, kun 26 ottelua on pelattu ja pisteitäkin vain seitsemän. Puolustuspelaaminenkaan ei edelleenkään ole mitenkään erityisen hyvää, vaikka mikään täysi hasardi omassa päässä ei olekaan kyseessä. Kauppahuhuja Faulkin ympärillä on jo jonkin aikaa liikkunut ja itse olisin valmis laittamaan kaverin lihoiksi. Pakkipari Hanifin on sen sijaan aloittanut kautensa mainiosti, vaikka puolustuspelaamisen suhteen onkin vielä kehitettävää. Sekin osa-alue on kuitenkin Noahilla parantunut.

  Seuraavaksi vastassa Sharks perjantaina ja tuosta matsista olisi ihan hyvä ottaa voitto, että pleijariraja ei pääse liian kauaksi karkaamaan.
   
 3. Smitty#41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset kakkoset ja ainaiset altavastaajat
  Faulkia kun katselee niin tulee ihan mieleen Pelicansin Juha Leimu, sillä erotuksella että Faulk on jokusen vuoden Lepaa nuorempi. Toivottavasti kaverista päästää mahdollisimman pian eroon vielä kun hänellä on edes jotain trade valueta

  Mitä maalintekoon tulee niin Hurricanes keikkuisi nytkin visusti playoff-sijalla jos joukkue osaisi tehdä maaleja night in and night out. Ei ollut ihan eka kerta tällä kaudella kun Carolina voittaa laukaukset ja tekee silti vain 0-2 maalia. Kyllä tää osaa olla niin pirun turhauttava joukkue seurata...
   
 4. olkikuukkeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Carolina Hurricanes, NHL:n suomalaiset
  Faulkista sen verran, että parhaimmillaanhan hän on liigan parhaita yv-pakkeja, tuo laukaus on aivan helvetin tuhoisa. Harva puolustaja saa samanlaista voimaa vetoonsa yhtä lyhyellä virityksellä kuin Faulk. Hänen suurin ongelmansa on tuo kulmikas luistelu, joka ei ole parantunut kausien mittaan ollenkaan vaan samanlaista jäykkää tarpomista se on vieläkin. Faulkilla on aina ollut suuria vaikeuksia varsinkin kiekottoman pelaajan puolustamisessa ja tuo on kyllä NHL-pakille aika iso miinus jos pitäisi pystyä ykkösparin minuutteja pelaamaan.

  Lainaus:
  Sano muuta... Tehottomuus ja toisaalta ne ihme aivokrampit, joita saa sohvalta kauhistella. Alistetaan vastustajaa ensin puoli tuntia ja sitten päästetään 3 kertaa minuutissa läpiajoon tai muuta vastaavaa. Potentiaali on niin ilmiselvä tämän joukkueen kohdalla, että harmittaahan se pelata .500 recordilla vielä kun yli neljäsosa kautta jo takana.
   
 5. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Pari matsia kattellu. Jos jää liikkesstä vähäkään vajaaksi, niin HMV jengi välittömästi. Paras ase on nopeus. Suuret määrät laukauksia, mutta se epätoivo/himo tehdä maaleja puuttuu suurimman osan aikaa. Pirujako niitä vetoja lähettelee siniseltä ilman maskia?

  Suurimman osan aikaa sen verran vaaratonta pelaamista, että kehottaisin pistämään valmentajan kiertoon. Ja tämä näkemys siis vajaan 10 matsin näkemisen perusteella.
   
 6. olkikuukkeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Carolina Hurricanes, NHL:n suomalaiset
  Lainaus:
  Olen itse kyllä ihan eri mieltä. Rakenteellisesti Hurricanes pelaa erittäin jämäkkää jääkiekkoa, joka ei kuitenkaan sorru mihinkään robottimeininkiin vaan kokoonpanon luoville pelaajille sallitaan paljon kiekollisia vapauksia. Hurricanes luo järjestään joka pelissä enemmän maalipaikkoja kuin vastustaja. Ongelma on, että joukkueessa on vain yksi puhdas maalintekijä (Skinner) ja varsinkin keskushyökkääjäosastolla on taitovajetta todella paljon. Käytännössä sentterinelikossa on yksi kelvollinen 2-sentteri tai contender-joukkueen kolmossentteri (Staal), loput kolmos-nelosketjun kamaa. Tällä reseptillä voittoja on joskus vaikea kaapia tiukoissa peleissä.

  Edit. Kun otetaan vielä huomioon, että Darling pystyy ihan yksin häviämään näitä pelejä, niin tilastoista voi lukea miltä näyttää kun joukkueessa ei ole kunnon #1-senaa tai #1-maalivahtia.
   
 7. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Sitten se ongelma lienee joukkueen kasauksessa. Käyttääkö hurrikaanit rahaa palkkakaton verran?
   
 8. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Hipovat melkein palkkakattoa. NHL:n toiseksi pienin cap hit. Toki Hurricanes ei ole rikas organisaatio ja heillä on oma sisäinen palkkakattonsa, että vaikka tilaa on yli 15 miljoonaa palkkakattoon, ei heillä ole mahdollisuuksia ottaa tuon vertaa palkkoja vastaan.

  Ongelma tosiaan on joukkueessa kun käytännössä yhtään ykköskorin pelaajaa ei löydy rosterista. Palkkakaton suhteen olisi varaa hommata joku huippumokke, huippupakki, tähtisentteri ja tälle huippulaituri, mutta kun organisaatio ei tähän ryhdy. Ja muutenkin, se makaisi melkoisen määrän lupauksia ja varauksia.
   
 9. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Toivottavasti omistajanvaihdos paikkaa kassan.
   
 10. larzzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rullat, pipo, parhaus & NHL-doping
  Ei Canesilla ole mitään fataalia heikkoutta rosterissa. Merkittävin ongelma on rutiinin puute. Kingsiä vastaan tämä tuli selkeästi esiin, kun vastustajalla on sormuksia enemmän kuin Canesin pelaajilla keski-ikää.

  Maalineduspelaamista voi pitää Canesin pelillisesti suurimpana heikkoutena. Joukkue pystyy rakentamaan hyviä laukaisupaikkoja, useina iltoina enemmän kuin vastustaja, mutta maalit NHL.ssä tehdään usein jatkotilanteista, sen ensimmäisen laukaisuyrityksen jälkeen. Maalivahdit torjuvat ykkössektorin vedotkin nykyään about 85-90 prossan varmuudella, mutta reboundeissa prosentti romahtaa. Kingsin kaltaiset joukkueet loistavat juuri tässä: hyvä maalivahti, joka hoitaa sen ensimmäisen vedon, vaikka tulisi poikkisyötöstä ja jatkotilannetta ei vastustajalle useinmiten anneta.

  Jos Raleighissa pidetään pää kylmänä, eikä aleta hätiköimään, nykyjoukkue kyllä keksii, miten jääkiekko-otteluita voitetaan. Nuorilla joukkueilla se vaan ottaa aikansa.
   
 11. red.machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Hurricanes, Uruguay
  Petersin erottaminen tässä vaiheessa olisi äärimmäisen typerä ratkaisu mutta onneksi Hurricanesin toimistolla ollaan ainakin tähän päivään asti oltu maltillisia. Carolinan pelitapa tuottaa ihan tarpeeksi maalipaikkoja ottelua kohti eikä se ole Petersin vika, että viimeistely ontuu.

  Viimeistelyongelmista tuli mieleen, että Valentin Zykov on iskenyt ihan kivat 12 kaappia 22 peliin Charlottessa. Viime kaudella pääsi kaksi peliä pelaamaan, mutta luulisi tällä kaudella tulevan NHL-pelejä hieman enemmän mikäli otteet jatkuvat samanlaisina.
   
 12. Smitty#41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset kakkoset ja ainaiset altavastaajat
  Ja taas yksi maalin tappio lisää listan jatkeeksi. Siinä kohtaa kun Ducks meni 3-1 johtoon, niin oikeastaan arvasin että Canes tulee vielä lopussa maalin päähän, niin että voidaan taas sanoa että voi kun oltiin taas niin lähellä voittoa. Alkaa vituttamaan Darlingin paskuus ja ylipäätään koko tämän organisaation ikuisuudelta tuntuva kyntäminen.

  Faulk nyt ensi alkuun hiuksista vittuun vielä kun miehellä on jotain arvoa jäljellä, vaihdossa leveyttä aivan liian kapealle hyökkäysosastolle, Faulkin paikan voi ottaa joku Charlotten AHL-rosterista, eiköhän sieltä joku Faulkia pätevämpi oman pään luuta löydy vaik en ite AHL:ää seuraa enää (jos joku muu tääl seuraa niin saa heittää ehdotuksia).

  Oon heittäny pyyhkeen kehää tämän(kin) kauden joukkueen suhteen. Tässä organisaatiossa on vallinnut jo pitkään häviäjämentaliteetti, eikä faneja kiinnosta tulla PNC:lle katsomaan omien epätasaisia otteita.

  Darling oli kesän isoin virhehankinta. Miksei hankittu jotain jo itseensä ykkösveskarina todistanutta molaria (Smith, Mason..?). Darling on hyvä kakkonen ja varmaan kiva jätkä mutta ykkösveskarin saappaat eivät hänelle selvästi sovi. Kuten joku tuolla somessa jo totesi niin saa tuolla epävarmuudellaan Cam Wardin näyttämään all star-tason molarilta. /vuodatus ohi. Jatkakaa.
   
 13. ColCbj Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avalanche, Blue Jackets, Liverpool FC, Atletico
  Lainaus:
  Masonin otteet ovat tällä kaudella olleet sitä luokkaa, ettei ehkä häntäkään kannata ykkösvahdiksi haikailla. Hellebuyck on Winnipegissä ohittanut hänet marssijärjestyksessä ja Masonilla myös yli 4m cap hit. Itse odotin ennen alkua Darlingin lyövän kunnolla läpi, mutta eipä ole oikein lähtenyt.
  Lainaus:
  Itsekin olen ihmetellyt näkemissäni Hurricanesin otteluissa Faulkin pelin tasoa. Näyttää todella heikolta peilaten siihen, että hänen pitäisi olla organisaation ykköspakki.
   
 14. olkikuukkeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Carolina Hurricanes, NHL:n suomalaiset
  Lainaus:
  Justin Faulk pelaa tällä hetkellä uransa huonointa kiekkoa. Hänellä on aina ollut puutteensa, mutta tällä hetkellä on menossa selkeästi keskivertoa vaikeampi jakso ties mistä johtuen.
   
 15. red.machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Hurricanes, Uruguay
  Viimeiset kolme matsia ovat menneet hyvin, vaikka Buffaloa vastaan pikkuinen sulaminen tapahtuikin ja täten ottelu ei vielä varsinaisella peliajalla ratkennut. Columbusta vastaan sitten tärkeä voitto varsinaisella. Huomenna sitten erinomaiseen katseluaikaan todennäköisesti ilman Matthewsiä pelaava Toronto. Tuosta ottelusta olisi hyvä voitto raapia.
   
 16. ipaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Power forwardit ja stay-at-home pakit
  Hurricanes on playoffs-viivan yläpuolella!! Viimeiset 10 ottelua saldolla 7-2-1 ja 44 pisteellä tällä hetkellä toinen wild card-joukkue joka pääsisi pleijareihin. Kaiken lisäksi joukkue ei ole enää edes viimeinen katsojakeskiarvossa, kun Islanders jää taakse ka. 11794 katsojallaan. Aurinko paistaa Pohjois-Carolinassa!
   
 17. metsuri1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Carolina Hurricanes
  Lainaus:
  Mitä tulee katsojakeskiarvoihin niin sen mitä noita Carolinan matseja vähän katsellut niin selkeä muutos näkyvillä lehtereillä. Nyt siellä on jo vähän ihmisiäkin. Pahimmillaan olivat melkein tyhjät.
   
 18. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Hämmästyttävä yhteensattuma Jefu-seasoninkin lähestyessä loppuaan. Massoja alkaa kakkoslajit kiinnostaa.
   
 19. ipaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Power forwardit ja stay-at-home pakit
  Lainaus:
  Vaikuttaneekohan tuo kovinkaan suoranaisesti Hurricanesin tilanteeseen, kun NFL:n Panthers pelaa Charlottessa melkein 300km päässä. Eikä katsojakeskiarvo ole kasvanut viime kaudesta koin noin tuhannella, niin mun on helpompi uskoa että johtuu vain vähän paremmin pärjäävästä joukkueesta. Tosin Raleighin valtava väenkasvu (yli 200 000 asukasta lisää sen jälkeen kun Whalers muutti Pohjois-Carolinaan) tuonee väkisinkin myös jääkiekosta kiinnostuneista ihmisiä hallille, mutta joukkueen menestys on merkittävin tekijä (vrt. Chicago).
   
 20. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  College Football on se ykköslaji tuolla alueella. Aina tullaa höpisemään tuosta NFLstä, mutta NFL on vertailussa jääkiekkomarkkinaan paljon merkityksettömämpi.
   
 21. #_6 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK '83, '98, '11 - Red Wings '97, '98, '02, '08
  Lainaus:
  Mihinkäs tämä perustuu? Melkein uskaltaisin (lonkalta asiaa tutkimatta) väittää, että college-koris on ykköslaji Raleigh-Durhamin alueella, koska Duke ja UNC. Ei sillä, etteikö jefu-kauden loppu tai vähintäänkin häämöttävä loppu voisi katsojamääriin vaikuttaa. Entäs Nascar?

  E: Tai no, jefustadioneille tietysti mahtuu väkeä enemmän kuin korisareenoille, että varmaan ihan suoriin katsojalukuihin.
   
  Viimeksi muokattu: 04.01.2018 klo 13.42
 22. metsuri1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Carolina Hurricanes
  Katsojamääriin voi vaikuttaa moni asia mutta silti uskon että joukkueen viime aikaiset voitot ja viihdyttävä pelikin vetävät ihmisiä.
   
 23. red.machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Hurricanes, Uruguay
  Nyt on jäänyt otteluiden seuraaminen vähän vähemmälle, mutta kuten tuloksista voi päätellä, niin tällä hetkellä pyyhkii hyvin. Viimeisestä kymmenestä ottelusta Carolina on voittanut 7 ja 20 pinnasta on napattu 15. Tilanne on kuitenkin edelleen se, että Carolinan on pidettävä vastustaja maksimissaan kahdessa maalissa ottelua kohden, että voitto irtoaisi. Pois lukien Buffalo-matsi, jonka Canes voitti pilkuilla 5-4, niin viimeisen kymmenen ottelun kaikissa voitoissa on vastustaja pidetty max. kahdessa osumassa. Nuoren pakiston peliesitykset eivät ole heittelehtineet samalla tavalla kuin alkukaudesta minkä näkisin suurena syynä sille, että miksi voittoja on napsunut. Myös maalintekotehokkuus on viime aikoina ollut hyvällä tasolla. Toivottavasti esitykset jatkuvat yhtä hyvinä myös ensi yönä, kun vastaan asettuu tulikuuma Bruins.

  Tänään päättyneissä nuorten kisoissa pelasi kaikkiaan kolme Carolinan varausta: Janne Kuokkanen, Martin Necas ja Jake Bean. Kuokkasen esitys jäi kisoissa melko tasapaksuksi, mutta syitä löytyy paljon muualtakin kuin Kuokkasesta itsestään, ennen kaikkea pelitavasta. Näkisin Jannen pelityylin myös sopeutuvan paremmin miesten peleihin. Necas sen sijaan oli kiistatta yksi kisojen parhaista hyökkääjistä. 11 pistettä ja omaan silmääni hoiti puolustusvelvoitteetkin mallikkaasti. Tuo luistelu varsinkin on todella kaunista katseltavaa. Uskon vahvasti, että pelaa ensi kaudella NHL:ssä. Bean pelasi nähdäkseni hyvää peruspeliä koko turnauksen ja vaikuttaa kehittyneen puolustuspelaamisessaan viime vuodesta.
   
 24. Smitty#41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset kakkoset ja ainaiset altavastaajat
  Jos Darlingille annetaan vielä mahdollisuus astua tolppien väliin hurrikaanipaidassa, niin Peters on sekaisin päästään. Ei tule näkee Scott toista kautta North-Carolinassa valitettavasti. Katastrofihankinta pahimmasta päästä.

  Toivottavasti Aho ei ole pitkään poissa. Aho on ollut Canesin nousukauden ruumiillistuma ja sattuisi helvetisti, jos joutuisi olemaan poissa kuvioista tyyliin 2-3kk... Edellinen ryöpytys Torontoa vastaan käynnisti nousun kohti wild card-paikkaa. Herättääkö tämänkertainen sukellus jätkät samalla tapaa? Yhtä kaikki, jos Darling päästetään vielä tolppien väliin, I'm done.
   
 25. rosvokonna Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Nykäskylän ylpeys
  Jossain ketjussa joku kyseli, että mikä on Ahon liikkeen laita loukin jälkeen. Ei mitään huolta, jalka liikkuu ja pää toimii. Tänään kahen erän jälkeen 1+1 saaliina. Molemmat pojot yyveellä. Canes yv näyttää muutenkin hyvältä.

  Toinen kenen liike näyttää hyvältä on kauden ekaa peliä pelaava Stempniak, oikein pirteeltä vaikuttaa.

  Edellinen postaaja moittii Darlingia, häneltä eilen vahva peli. Ja tänään luukulla olevalta Wardilta myös vakuuttava peli tähän saakka.

  Jos Canes pystyy suorittamaan tänään nähtävällä tasolla, niin on kyllä pieni ihme jos ei playoffseihin pääse.

  Miellyttävää hokia ja näin neutraalinakin todella kiva katsoa.