Ilmoitukset

Nimimerkki Backhander kuittaa itselleen viikon pelikiellon jalkapallon MM-kisojen mediaketjuun kirjoitetuista hyvän maun vastaisista viesteistään.

Sulje ilmoitus

Carolina Hurricanes 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Caniac, 11.06.2017 klo 23.24.

 1. red.machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Hurricanes, Uruguay
  Ketjut Buffalo-matsiin:

  Skinner - Ryan - PDG
  Jooris - Necas - Saarela
  McGinn - Poturalski - Miller
  Toltshinski - Wallmark - Hofmann

  Hanifin - Pesce
  Bean - Wesley
  Fleury - van Riemsdyk

  Nedeljkovic
  Smith
   
 2. red.machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Hurricanes, Uruguay
  Martin Necas on saanut kovasti kehuja ja on jopa väläytelty sellaista mahdollisuutta, että Necas aloittaisi kautensa NHL:ssä. Selvästi todennäköisempää toki on paluu Kometan riveihin vielä yhdeksi kaudeksi. Todella tyytyväinen pitää olla tällä hetkellä Necasin varaukseen.

  Ketjut Capitals-matsiin:

  Teräväinen-Staal-Williams
  Nordström-Kruger-McGinn
  Saarela-Necas-Kuokkanen
  Zykov-Wallmark-Gauthier

  Slavin-Faulk
  Hanifin-McKeown
  Dahlbeck-Carrick

  Ward
  Smith
   
 3. olkikuukkeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Carolina Hurricanes, NHL:n suomalaiset
  Olipa hauska päästä katsomaan Hurricanes-lätkää pitkästä aikaa, perinteiseen tapaan näitä pelejä ei ole paljon televisioitu...

  Lainaus:
  Ei lainkaan syyttä suotta, luistelu on lähes skinnermäisellä tasolla ja kun runkoakin on (onko tosiaan vain 185cm?) ja kiekko pysyy hyvin lavassa niin potentiaali on korkealla. Pientä hermostuneisuutta otteissa kuitenkin oli, eli vaikka Necas pyrki aktiivisesti kiekkoon ja tarjosi itsensä pelattavaksi jo omalla alueella hyvin, niin kyllä niitä liian helppoja kiekosta luopumisia nähtiin myös aika paljon. Yhden pelin otannalla sanoisin, että aikuistuminen Kometan paidassa vielä yhden kauden verran voisi olla Necasille ihan hyödyksi.

  Yleisellä tasolla olin erittäin tyytyväinen Carolinan pre-season formuun, Petersin pelisysteemi toimii kuin tauti jo nyt ja onhan tuo pakisto varsinkin aika mellevää katsottavaa. Jos nykyisestä rungosta pidetään kiinni, voi Carolinalla olla jopa NHL:n kokonaisvaltaisin pakkikuusikko ihan parin kauden sisään.
   
 4. Eddie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät & kaikki karsintasarjat
  Kuokkanen napautti 1+2 viime yönä. Onko tuo kovinkin lähellä paikkaa ylhäällä? Miten Ahon preseason? Ei vissiin ole ollut kokoonpanossa kovin useassa pelissä. Onko taustalla säästelyä vai joku vaiva? Teräväinen kuitenkin nakuttelee kovia tehoja pelissä kuin pelissä.
   
 5. 2wayCenter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hurricanes, Jokerit vuoteen 2014 saakka, #86
  Aho on pelannut vasta kahdessa ottelussa, joista ensimmäisessä teki YV-maalin. Hurricanesilla vielä kaksi harjoituspeliä jäljellä, eiköhän Aho pelaa ne molemmat. Viime yön peli oli ensimmäinen, jossa oli hyökkäyksessä kaksi selkeää NHL-ketjua (Terävainen-Staal-Williams, Aho-Rask-Lindholm), aiemmissa otteluissa ollut käytännössä vain yksi.

  Kuokkanen tuskin vielä tällä kaudella NHL-otteluun pääseee pukemaan. Saisi aikamoinen loukkaantumissuma tulla, että näin tapahtuisi. Mutta mikäs olisi sen miellyttävämpää kuin nähdä kolme suomalaista taitohyökkääjää samaan aikaan Hurricanes-paidassa jo tällä kaudella.
   
 6. olkikuukkeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Carolina Hurricanes, NHL:n suomalaiset
  Lainaus:
  Kuokkasen otteet ovat muutenkin olleet jokseenkin kaksijakoiset. Tasakentin on ollut paikoitellen vähän hakemista, mutta ylivoimalla Kuokkasen kädet ja pää pääsevät kyllä hyvin esiin. Ihan training campin alusta asti Kuokkanen on saanut paljon kehuja ja yhdessä Necasin kanssa muodostavat tällä hetkellä sen kaksikon, jonka harteille lastataan varmaan aika paljon tulevaisuuden odotuksia.
   
 7. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  En tiedä lasketaanko Saarela taitohyökkääjäksi, mutta siinä olisi sitten neljäs. Kai Saarela on vielä Kuokkastakin lähempänä NHL-pelejä.
   
 8. 2wayCenter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hurricanes, Jokerit vuoteen 2014 saakka, #86
  Twitterin mukaan ensi yönä Edmontonia vastaan lähdetään seuraavalla kokoonpanolla:

  Skinner - Ryan - Necas
  Aho - Rask - Lindholm
  McGinn - Kruger - Jooris
  Di Giuseppe - Roy - Zykov

  Fleury - van Riemsdyk
  Bean - Dahlbeck
  Carrick - Chelios

  Ward
  (Darling)

  Eli parhaalla miehistöllä aiotaan näin ollen ilmeisesti pelata vain viimeinen harjoitusottelu perjantaina Washingtonia vastaan, jos silloinkaan.
   
 9. red.machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Hurricanes, Uruguay
  Lainaus:
  On kyllä mielenkiintoista nähdä Necas ja Skinner samassa ketjussa. Puolustuksessa seuraan Fleuryn otteita suurella mielenkiinnolla. Haydnille on nyt iso ruutu tarjolla.

  NHL.tv:ssä näkyy näköjään kaikki muut matsit paitsi Carolinan peli. itse en kyllä neljän aikaan jaksaisi muutenkaan herätä, mutta jälkilähetyksenä olisi ollut ihan kiva matsi katsoa.
   
  Viimeksi muokattu: 27.09.2017 klo 20.35
 10. 2wayCenter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hurricanes, Jokerit vuoteen 2014 saakka, #86
  Kokoonpano viimeiseen harjoituspeliin:

  Aho-Staal-Lindholm
  Kuokkanen-Rask-Williams
  Skinner-Ryan-Necas
  Nordstrom-Kruger-McGinn

  Slavin - Faulk
  Hanifin - Pesce
  Fleury - van Riemsdyk

  Teräväisellä jotain pikkuvammaa. Jätti kentän toisen erän jälkeen maanantain ottelussa Edmontonia vastaan, eikä siis ainakaan vielä ole täydessä pelikunnossa. Stempniak myös edelleen loukkaantuneena (day to day).

  Kuokkanen saa siis mahdollisuuden ensi yönä Teräväisen paikalla. Kolmosketjusta voisi päätellä, että sitä kaavaillaan ketjuksi myös runkosarjan avaukseen, jos Necas onnistuu.

  Stempniak ei ole käsittääkseni pelannut ainuttakaan harjoitusottelua, joten on melko epätodennäköistä, että hän pelaisi ensimmäisessä runkorarjaottelussa. Riippuen Teräväisen ja Stempniakin tilanteesta, pelaavassa kokoonpanossa on 1-2 hyökkääjän paikkaa auki kauden avaukseen. Näistä paikoista taistelevat Lucas Wallmark (kh), Phil Di Giuseppe (lh), Martin Necas (lh) sekä Kuokkanen. Pidän näistä vaihtoehdoista Kuokkasen paikkaa kokoonpanossa kaikkein epätodennäköisimpänä.
   
 11. red.machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Hurricanes, Uruguay
  Phil Di Giuseppe läpäisi waiverit ja aloittaa tämänkin kautensa Charlotten riveissä. Myös Wallmark ja Zykov aloittavat kautensa Checkersissä.

  Sen sijaan Martin Necas ja Janne Kuokkanen aloittavat kautensa NHL:ssä, mitä ei kyllä olisi uskonut ennen leirin alkua. Necas lähetettäneen Kometaan kasvamaan vielä vuodeksi korkoa yhdeksän matsin jälkeen tai mahdollisesti aiemmin ja Kuokkanen AHL:ään. Tai mistäs sitä ikinä tietää..

  Uusi kapteeni nimettäneen Petersin mukaan torstaina tai perjantaina. Toivottavasti Skinner valitaan, mutta ei Williamskaan kehno valinta olisi.
   
 12. red.machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Hurricanes, Uruguay
  Kauden avauskokoonpano.

  Hyökkääjät:

  Jordan Staal
  Justin Williams
  Marcus Kruger
  Josh Jooris
  Sebastian Aho
  Brock McGinn
  Elias Lindholm
  Joakim Nordström
  Victor Rask
  Jeff Skinner
  Janne Kuokkanen
  Teuvo Teräväinen
  Martin Necas
  Derek Ryan

  Puolustajat:

  Haydn Fleury
  Brett Pesce
  Jaccob Slavin
  Justin Faulk
  Trevor van Riemsdyk
  Klas Dahlbeck
  Noah Hanifin

  Maalivahdit:

  Scott Darling
  Cam Ward

  Stempniakilla menee vielä 10-14 päivää sairastuvalla.
   
 13. red.machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Hurricanes, Uruguay
  Seuraavilla ketjuilla lähdetään kauden avauspeliin Wildia vastaan:

  Aho - Staal - Lindholm
  Teräväinen - Rask - Williams
  Skinner - Ryan - Kuokkanen
  Nordström - Kruger - McGinn

  Slavin - Faulk
  Hanifin - Peace
  Fleury - van Riemsdyk

  Darling
  Ward
   
 14. Smitty#41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset kakkoset ja ainaiset altavastaajat
  Ihan jees kauden avaus Canesilta. Aloin katselemaan vasta kolmannesta erästä lähtien mutta sen verran mitä ehin seurata ja laukaisukartankin perusteella peli oli hyvin kotijoukkueella hanskassa. Viimeisellä minuutilla sitten ehkä pieni jäätyminen ja Wild tasoihin hieman kyseenalaisella maalilla. Noh, Darling oli rankuissa rautaa ja Slavin ratkaisi lopulta voiton Canesille.

  Milloin muuten viimeksi ylipäätään Canes on aloittanut kautensa voitolla? Niin monta synkkää kauden aloitusta lähimuistissa että en edes kykene muistamaan... Saatan tällä kaudella seurata intensiivisemmin Canesia kuin Starsia ellei Dallasin pelistä ala tulla hevonvittua. Mutta se ei ole tämän ketjun asia. Tällä jengillä on pitkästä aikaa potentiaalia mennä pitkälle ja sekös lämmittää mieltä. Aho on kingi!
   
 15. olkikuukkeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Carolina Hurricanes, NHL:n suomalaiset
  Lainaus:
  Hurricanes ehdottomasti hallitsi koko peliä, Minnesota pysyi mukana vain muutaman puolustuspään mokan ansiosta (Hanifinille hienosta maalista huolimatta vähän satikutia...). Muutenkin peli oli viihdyttävää ja tuloksekasta, juuri sitä mitä tältä kaudelta olen odottanut. Parhaina hetkinä Carolina pystyi luomaan paikkoja kuin liukuhihnalta. Oikeastaan Skinnerin erittäin vaisua peliä lukuunottamatta todella vahva kauden aloitus.

  Ja mitäköhän hemmettiä tuo Kuokkanen oikein hommaa? Jos otteet jatkuvat yhtä hyvinä kuin tänään, niin kaverille on varmaan annettava vakiopaikka kokoonpanosta!
   
 16. red.machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Hurricanes, Uruguay
  Lainaus:
  Skinner oli tosiaan heikko tänään. Ei oikein päässyt murtautumaan maalintekosektoreille ja ne kauempaa lähteneet vedot taisivat lähes joka kerta jäädä matkalle. Pelasi toki hyvällä intentiteerillä alusta loppuun, joten siitä propsit.

  Scott Darlingilta kokonaisuudessaan hyvä peli ja varsinkin rankkareissa oli rautainen. Maaleista yhtään ei voi laittaa Darlingin piikkiin.

  Ja pitääpä vielä hehkuttaa Kuokkasta. Esiintyi ottelussa kuin muutaman sadan ottelun veteraani ja virheitä ei liiemmin tullut. Loi pari hyvää tekopaikkaa ja kerran nappasi tyylikkäästi kiekon pois joltain Wild-pelurilta.
   
 17. Antero Boston Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Carolina Hurricanes, Huuhkajat:D
  Ihan ok eka matsi. Ketjuissa ehkä vielä vähän viilaamista. Aho ja Lindholm on hyvä pari, ei kannata rikkoa. Nelonen oli kokonaisuudessaan hyvä, ei sitäkään kannata rikkoa. Raskilla ja Teräväisellä ei ole minkäänlaista kemiaa, tein sen huomion jo viime kaudella, enkä muutenkaan oikein syty tosta Raskista ollenkaan. Skinner taas pilas kolmosen pelin puskemisellaan.

  Toivoisin seuraavaan peliin tälläisia ketjuja:

  Aho - Rask - Lindholm
  Teräväinen - Staal - Williams
  Skinner - Ryan - Kuokkanen
  McGinn - Kruger - Nordström
   
 18. 2wayCenter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hurricanes, Jokerit vuoteen 2014 saakka, #86
  Lainaus:
  Rupesin seuraamaan Carolinaa viime kaudella, kun Teräväinen treidattiin ja nyt on nähtynä n. 60 runkosarjaottelua. Näen Raskin hyvänä tukipelaajana hyökkäävään ketjuun. Sentteriksi hän tykkää harvinaisen vähän pitää kiekkoa ja sopii siksi parhaiten kahden kiekollisen laiturin väliin. Laukaus on varsin kelvollinen, viimeisimpänä esimerkkinä Minnesotaa vastaan tehty 4-3 johtomaali.

  Jos viime kauden otteluita ajattelee, ei kiekollista kemiaa oikein voi sanoa olleen kuin Lindholmilla, Aholla ja Teräväisellä (vaikka eivät ketjuna toimineetkaan alkukaudesta). Tämä kolmikko osaa antaa hyvin tuen lähelle kiekolliselle pelaajalle myös suorissa, ns puolinopeissa hyökkäyksissä, jollaisista nytkin Aho molemmat syöttöpisteensä saalisti. Uskoisin, että WIlliams ja avausottelun perusteella myös Kuokkanen osaavat vastaavalla tavalla tukea kiekollista pelaajaa.

  Skinneristä jo viime kaudella kirjoittelin. Nyt kauden alla oli Hurricanesin yhdysvaltalaisella fanisivustolla pitkä blogikirjoitus siitä, kuinka Skinnerillä ei ole kemiaa kenenkään kanssa ja häntä ei kannata peluuttaa joukkueen parhaimpien kiekollisten pelaajien kanssa, kun 1+1 on silloin aina vähemmän kuin 2. Tästä olen valitettavasti samaa mieltä. Ensimmäisen pelin jälkeen samaisella sivustolla oltiin jo siirtämässä Williamsia pois Skinnerin viereltä, jottei menisi hukkaan. Samalla todettiin myös, ettei Kuokkanenkaan oikein siihen sovi.

  Tässä suhteessa viime kauden alun tehoketju Skinner-Rask-Stempniak voisi olla paras mahdollinen koostumus moneltakin kantilta. Yhtä top9 -sentteriä tuo kokoonpano siinä tapauksessa kaipaisi, sillä Derek Ryan ei millään ole top6-materiaalia NHLssä.

  Olen vahvasti samaa mieltä noiden ehdottamiesi ketjujen osalta. Tuossa maksimoitaisiin pelaajien vahvuudet kokolailla hyvin.
   
 19. ipaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Power forwardit ja stay-at-home pakit
  Kauden avausottelussa Minnesotaa vastaan kotihalli oli loppuunmyyty, mutta jo toisessa ottelussa Columbuksen tullessa kaupunkiin säälittävät 7892 katsojaa vaivautuivat hallille. Viime kauden ka. oli 11776, joka oli 3000 vähemmän kun esim. Floridalla. Jos tuo meno jatkuu samana koko kauden, niin mahdetaankohan enää ensi kaudella nähdä Carolina Hurricanesia.
   
 20. Caniac Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Carolina Hurricanes (R.I.P. Hartford Whalers)
  Lainaus:
  N&O:ssa jälleen uutta tarinaa nyt jo aika tutusta aiheesta: http://www.newsobserver.com/sports/spt-columns-blogs/luke-decock/article178262471.html

  No CBJ-ottelu oli ehkä kyllä niin heikkotasoinen, että sinänsä säälittää katsomaan vaivautuneita. Mikään salaisuushan viimeisen kolmen kauden alhainen katsojamäärä ei ole. Sitä kun tarpeeksi kauan räpeltää harmaassa massassa, mutta ei toisaalta ole tarpeeksi huono edes niihin top-varauksiin, niin näin käy. Kaikki on kiinni siitä kuinka joukkue menestyy. Pienellä ei-kiekkoaluella suunta ei toisaalta tule kääntymään niin nopeasti kuin jossain Chicagossa tai Pittsburghissä, mutta silti se on mahdollista kunhan joukkue alkaa menestymään. Niin on käynyt ennenkin. Voittoja, playoffeja ja uusi panostava omistaja...nuo kolme vaatii toteutumista...tai puheet muutosta jatkuvat ja ehkä lopulta se muuttokin voi olla jossain vaiheessa edessä.
   
 21. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Hurrikaanit pelaa minusta viihdyttää lätkää, joten täytyy hivenen ihmetellä, että yleisö ei löydä hallille.
   
 22. Smitty#41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset kakkoset ja ainaiset altavastaajat
  Lainaus:
  Se on tää pitkään jatkunu menestymättömyys. Kun seura on jäänyt kahdeksana edellisenä kautena playoffien ulkopuolella niin kyllähän siinä varmasti moni paikallinen gloryhunter on menettänyt uskonsa joukkueen kykyyn pelata voittavaa jääkiekkoa ja sitä myöten lakannut tulemasta hallille.

  North-Carolina kun nyt ei ole ns. luontaista jääkiekkoseutua niin tuotteen täytyy olla kunnossa, jotta paikalliset jaksaa syttyä joukkueelle. Charlotte Hornets ja Carolina Panthers kun ovat kumminkin about joka toinen vuosi tässä lähiaikoina pelanneet playoffeissa niin tämä yhdistettynä siihen että koris ja jefu ovat muutenkin selvästi lätkää suositumpia lajeja Eteläisissä osavaltioissa, niin tavallaan ymmärrettävää että vuosia jatkunut playoff drought on karkottanut yleisön lehtereiltä.

  Fakta on kuitenkin, että tällä hetkellä Canes pelaa parasta kiekkoaan vuosiin ja lisäksi pitkästä aikaa meillä on oikea ykkösmaalivahti. Jos joukkue pystyy jatkamaan tuota raikkaan näköistää kiekkoa niin jospa ne gloryhuntteritkin alkavat taas pikkuhiljaa löytää tiensä katsomoon.

  Fakta on että 2006 mestaruuden jälkeen North-Carolinassa oli jopa pienoinen kiekkobuumi joka imi yleisöä peleihin usean vuoden ajan. Viimeisen muutaman vuoden aikana kuitenkin seuran pitkä playoffiton putki on alkanut näkymään karulla tavalla yleisökeskiarvoissa. Pari seuraavaa kautta ovat todennäköisesti koko Hurricanesin organisaatiolle Do or die. Viime kauden kaltaisia yleisökeskiarvoja ei NHL loputtomiin katsele, vaan jos ei nyt sitä tulosta ala syntyä niin on seuralle vaarassa käydä "Atlanta Thrashersit". Toki sillä erotuksella että Thrashers ei ikinä voittanut Cupia.

  Kauden kaksi ensimmäistä peliä ovat kuitenkin olleet toiveita herättäviä; Carolina oli niskan päällä niin Wildia kuin Jacketsia vastaan mutta jälkimmäistä vastaan viimeistely yski pahasti. Silti, mä uskon nyt vahvasti että tää on se kausi kun Canes palaa playoff-kartalle!
   
 23. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Täytyy tunnustaa, että vasta Teräväisen siirto sai kiinnostumaan hurrikaaneista. Vaan Ahosta on tullut minulle se viihdetaiteilija ja noiden pelisysteemi on minusta viihdyttävämpi kuin änärin tavallinen %kiekko.
   
 24. Antero Boston Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Carolina Hurricanes, Huuhkajat:D
  Kylläpä oli peli Oilerssia vastaan. Oikeastaan ryöstivät 2pistettä, mutta hyvä niin.

  Teräväinen pääsi Raskista eroon ja heti alko tapahtumaan. Jordan Staal oli ihan eri pelaaja, kuin kolmessa eka pelissä. Mielestäni Teuvo pelasi viime kaudella parhaat pelinsä juurikin Staalin rinnalla ja Staal oli parhaimmillaan juurikin silloin, kun laiturina oli Teräväinen. Toivottavasti saavat pelata tolla ketjulla koko kauden.

  Viime kaudella katsoin muutamaa peliä lukuunottamatta kaikki pelit. Näkemäni perusteella laittaisin Viktor Raskin kiertoon, kun siitä sais varmaan vaihdossaki vielä jotain. Ei vaan jotenki syty sen pelaamiseen. Tuntuu, että se ei löydä tossa joukkueessa oikein minkäälaista kemiaa kenenkään kanssa. Skinner on ehkä ainut, kenen centterinä tuo Rask ehkä jotenkin menis, koska Skinner ei periaatteessa tarvi mitään pelintekijää ketjuunsa, koska tykkää aika paljon mennä yksin.
   
 25. olkikuukkeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Carolina Hurricanes, NHL:n suomalaiset
  Oli kyllä melkoinen esitys Oilersilta luoda noin paljon paikkoja ja tehdä vain kolme maalia, kaikki kunnia toki Wardolle.

  Lainaus:
  Raskin "ongelma" siirtonappulana on mielestäni se, ettei hänestä yksinään maksettaisi tarpeeksi Carolinan tarpeiden kannalta. Carolina tarvitsisi mitat täyttävän #1-sentterin, mutta sellaisia ei juuri koskaan ole tarjolla vaan huippusentteri pitäisi varata. Rask + 1 pakeista/korkea varausvuoro voisi toki olla houkutteleva trade deadlinella jollakin joukkueelle, mutta sellaista siirtoa jossa takaisin päin ei tule sentteriä ei Hurricanesilla ole varaa tehdä.

  Minusta Rask on kuitenkin ihan kelpo pelaaja, vaikkei juuri millään osa-alueella häikäisekään. Ei ole Raskin vika, että hän joutuu pelaamaan #1-2 sentterin roolia ilman kykyä olla sellainen.