Ilmoitukset

Nimimerkki Räpylätassu on asetettu viikon pelikieltoon mainostamisesta ja oman taloudellisen edun tavoittelusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Roger Moore kirjoitti useamman hyvän maun vastaisen viestin yleisurheilun EM-kisojen liveseurantaan. Koska olemme kyseistä käyttäjää huomauttaneet vastaavista viesteistä jo aiemmin, palkitsemme kyseisen nimimerkin kisaurakastaan viikon pelikiellolla.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Ovhj:n kirjoitusoikeudet on poistettu. Hänen viestinsä olivat kieliasultaan heikkoja, eikä tähän asiaan ollut tullut parannusta huomautusten jälkeenkään.

Nimimerkki V-G- huilaa seuraavan viikon syyllistyttään henkilökohtaiseen hyökkäykseen.

Sulje ilmoitus

Carolina Hurricanes 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Caniac, 11.06.2017 klo 23.24.

 1. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Lainaus:
  Niinpä tietysti.
   
 2. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
 3. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Vaikkei tässä näin asia ole, niin vastataan silti, että Porin Ässät haki toimitusjohtajaa puolitoista vuotta sitten julkisella haulla.
   
 4. olkikuukkeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Carolina Hurricanes, NHL:n suomalaiset
  Olipa käsittämätön sulaminen Bostonia vastaan. Taidetaan Teräväinen ja Aho nähdä Suomi-nutussa keväällä pudotuspelien sijaan, se tässä pikkuhiljaa alkaa varmistua.

  Vaikka tämä ottelu oli kenties kauden kuva Carolinalle ja sinänsä kertoo joukkueen henkisestä epäkypsyydestä, en voi olla ajattelematta, että ero pudotuspelipaikan ja laulukuoron välillä syntyy maalivahtipelistä. Enpä muista ykkösmaalivahdiksi palkatulta maalivahdilta koskaan nähneeni yhtä huonoa suorittamista kuin Darlingilta tällä kaudella.

  11-17-7
  3.08
  88.8
  0 NP

  Darling on siis ollut koko liigan huonoin maalivahti tällä kaudella ja 2. veskarina kelvollinen ja kollegaansa paljon paremmin pelannut Cam Ward ei kuitenkaan ihan riitä kärkisijojen tavoitteluun.

  On tämän joukkueen kannattaminen kyllä tuskaisaa hommaa kaudesta toiseen, aina jokin asia on pahasti pielessä.
   
 5. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  Oli hienoa viihdettä ja hurricanesilta muuten hyvä peli pl tulos. Edellinen peli oli neppailua ja seuraavana päivänä raikas esitys. Eli joukkueen valmistautumisessa on jotain pielessä.

  Lainaus:
  Toivottavasti uus omistaja tuo massia seuraan ja ostavat darlingin ulos.
   
 6. metsuri1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Carolina Hurricanes
  Murheellinen esitys. Jossain vaiheessa elättelin toiveita kun joukkue kävi pari kertaa pudotuspeliviivan yläpuolella mutta tämä oli tässä. Suomeksi sanottuna ei tämä joukkue ansaitsekaan mennä pleijareihin.
   
 7. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Tuossa Petersin pelisuunnitelmassa on pakko olla jotain mätää. Siellä on kierrätetty maalivahteja ja maalivahtivalmentajia jo molempia. Josko kyse on systeemistä. Ei tuossa ole mitään järkeä enää.
   
 8. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Lainaus:
  Eipä nuo nimetkään ketä tuolla on maalilla pyörinyt kovin kummoisia tuntemuksia herätä. Darlingista vaikea sanoa, mutta ei nyt ensimmäinen 2. veska olisi joka epäonnistuu kun joutuu vetovastuun ottamaan.
   
 9. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Ei toki. Mutta kun häntä ennen oli Eddie Läck jota myös pidettiin lupaavana kakkosvahtina. Toki jonkun oikean ykkösvahdin hankkiminen myös helpottaisi. Mutta Price, Holtby, Bobrovsky tms. tuskin irtoavat halvalla.
   
 10. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Winnipeg Jets, Carolina Hurricanes, FLA Panthers
  Surullinen on tiimin tilanne. Maalivahdit on molemmat roskaa, puolet tiimistä alisuorittaa ja jostain kumman syystä ketään ei suostuta kutsumaan ylös kokeilemaan. Luulisi että kesällä tulee isoja muutoksia. Melkein voisi puhdistaa koko henkilökunnan, varuste -vastaavista päävalmentajaan.
   
 11. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Lainaus:
  Lupaavia veskoja kunnes sitten eivät siinä vastuussa onnistukkaan, näitä on niin paljo ennenkin nähty eikä miehen ura varmaan tämän kauden kiertolaisuuden jälkeen enää jatkua. Olisihan noita mahdollisia veskoja kuitenkin tarjolla ollut: Bishop, Mason ja vaikka se Smith. Treidillä olisi sitten voinut jotain Raantaa tai Mrazekia saada. Vaikeatahan sen veskan löytäminen on, mutta Darlingin kanssa nyt kuitenkin mentiin niin pahasti metsään kuin voi olla ja mentiin vielä penninvenytyksen takia iskemään isohko soppari alle.
   
 12. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Katoin tilastosta, tulee 9 vuosi putkeen ilman pleijareita. Iso luuta saisi toimistolla heilua, koska joukkueen rakennus on epäonnistunut pitkään.
   
 13. metsuri1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Carolina Hurricanes
  Lainaus:
  Ei noin pitkään saisi epäonnistua. Alkaa jo muodostua alisuorittamisen kulttuuri.
   
 14. Flusher Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Panthers
  Lainaus:
  Kauan tuo Peters oikein saa jatkaa Canesin penkin takana? Luulisi jo tässä vaiheessa kenkä käyvän kun neljäs vuosi hänen alaisuudessaan ilman poffeja siintää. En ole seurannut niin intensiivisesti Canesin kautta, mutta Peters voi kai vähän syyttää pelaajiakin heikoista suorituksista.
   
 15. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Ei sitä turhaan kokeneita puolustajia yliarvosteta. Jos jokainen maalivahti kuolee Carolinassa, niin syy on tuossa liian nuoressa puolustuskalustossa. Kaikki merkittävien roolien äijät on 25v tai nuorempia. Vaikka kuinka Slavin ja Pesce ovat näyttäneet tulevaisuuden superjätkiltä, niin kukaan veteraani heitä ei ole siellä mentoroimassa.

  Ron Hainseytä on ikävä.
   
 16. larzzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rullat, pipo, parhaus & NHL-doping
  No en sanoisi, että on pakeista kiinni. Wardin taso on mikä on, se ei enää riitä, todisteet useamman kauden ajalta, ja Darling on flopannut pahasti. Alkukaudesta Darling pelasi hyvinkin, hyviä pelastuksia, mutta poikkeuksetta meni yksi helppo per ottelu. Jos ei useampi. Canes ei ole niin hyvä tai rutinoitunut joukkue, että se olisi kerännyt pisteitä sellaisella maalivahtipelillä. Ja nyt sitten on Darlingilla itseluottamus totaalisen kateissa.

  Onhan tuo joukkue tietysti sulanut muutamaan otteeseen ilman maalivahdin apuakin, muttei silti voi välttyä pohtimasta, mihin Canes yltäisi hyvällä maalivahdilla.
   
 17. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  amatoorin silmin: Omituinen walinta ykköskassariksi tuo Darling, kun tyyli tuottaa kohtuuttoman paljon hallitsemattomia irtokiekkoja maalintekosektoriin.
   
 18. Artturenos Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, NHL, Blackhawks. sympatiat Lightning.
  Katselin tuon yön pelin. Vaikuttaisi siltä, että tätä joukkueen puolustamista hankaloittaa merkkausvirheet. En tiedä sitten mistä johtuu, mutta joukkueen rosterissa isoissa rooleissa on muutomia pelaajia jotka ovat erityisen alttiita noille.

  Syytä voisi hakea esim liian kokemattomasta puolustuksesta, sekä myös senttereiden pelaamisesta. Reseptinä siis saattaisi toimia yksi kokeneenpi puolustaja, sekä sentteri. Hyökkääminen on paikoista huolimatta tehotonta, joten joku karheampi hyökkääjä ei olisi paha. Maalivahtipeli siinä sitten sivussa jollain ilveellä kuntoon, joka on helpompi jos joukkue karsii noita merkkausvirheitä. Tämä joukkue pelaa muuten hyvin, mutta antaa tehdä aivan liikaa halpoja maaleja.
   
 19. Backis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Carolina Hurricanes
  Melkoista kuraa tuo Canesin peli tällä hetkellä. Viimeiset 8 peliä, 6 tappiota.

  Kesäksi on paljon tekemistä johdolle, ainakin se 1. sentteri pitäisi saada ja uusi maalivahti. Ja mielellään näkisin tuolla lisää fyysisyyttä, joku kiekkoa maaliin saava voimahyökkääjä ei olisi ollenkaan huono tuonne Ahon, Teräväisen, Lindholmin ja Skinnerin kaltaisten mikkihiirien sekaan.

  Ja ulospäin kun saisi Faulkin, Skinnerin ja Darlingin niin a vot, tosin ei kukaan tule ainakaan Faulkia ja Darlingia haluamaan noilla sopimuksilla.
   
 20. Artturenos Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, NHL, Blackhawks. sympatiat Lightning.
  Tässä joukkueessa löytyisi kyllä vaihtoehto pakkasherra Faulkille. TVR on aika paljon parempi puolustaja ja en ihmettelisi vaikka olisi sitä myös ylivoimalla .
   
 21. 2wayCenter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hurricanes, Jokerit vuoteen 2014 saakka, #86
  Lainaus:
  Olen itsekin pohtinut, miltä näyttäisi, jos TVR pelaisi ylivoimaa Faulkin sijaan. Niissä peleissä, joissa Carolina on romahtanut jo alussa ja pelaaminen ollut enemmän tai vähemmän epätoivo-moodissa, TVR on näyttänyt, että hän on kiekollisesti yllättävän taitava ja näppärä pelaaja. Ilmeisesti hän vain normaalisti pelaa erittäin varmanpäälle ja simppelisti kiekon kanssa. Olisi kiva nähdä edes kertaalleen TVR tällä kaudella ylivoimalla. Uskon, että pystyisi ainakin nopeampaan syöttöpeliin kuin Faulk.
   
 22. 2wayCenter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hurricanes, Jokerit vuoteen 2014 saakka, #86
  Justin Williams on myös tehnyt läpi kauden todella paljon hölmöjä kiekollisia ratkaisuja, jotka ovat johtaneet vaaratilanteisiin ja maaleihin omassa päässä. Williams sentään tuo pöytään myös positiivisia asioita ja luo maalipaikkoja kiekossa pysymisellään myös hyökkäyspäähän. Silti olen sitä mieltä, että Williams on Carolinan lemmikkinä saanut anteeksi näitä todella junnumaisia kiekonmenetyksiä, joista joku muu pelaaja olisi penkitetty. Olen ollut pettynyt siihen, ettei noin kokenut veteraanipelaaja tunnista paremmin niitä tilanteita, joissa pitäisi pelata idioottivarmasti.
   
 23. Backis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Carolina Hurricanes
  Hyviä uutisia Canesin kannalta että voitettiin draft arvonta ja saatiin 2. overall varausvuoro. Sieltä voisi venäläisen Svechnikovin napata mielellään.

  Huonoja uutisia, että uusi omistaja Dundon vaikuttaa ottavan hieman liikaa roolia organisaatiossa. Tuolla on heitetty pihalle johdosta henkilöitä tai heitä on irtisanoutunut siihen malliin, että tällä hetkellä puuttuu ilmeisesti päävalmentaja, GM (tai ilmeisesti Don Waddell hoitaa niitä hommia väliaikaisesti), pääskoutti, ja viimeisimpänä ex-GM president of hockey Ron Francis sai kenkää. Melkoista hurlumheitä kun Francishan siirrettiin noihin tehtäviin aivan vasta GM:n paikalta. Ja tuolla toisessa ketjussa olikin keskustelua tuosta GM hausta, jossa ehdokas toisensa jälkeen on jättänyt hakemisen sikseen, ilmeisesti ainakin palkka on melkoisen pieni verrattuna vastaaviin rooleihin muissa organisaatioissa.

  Aluksi olin innoissani uuden omistajan asenteesta mutta nyt hieman pelottaa. Tuossa on useampi jäsen irtisanoutunut itsekin (valmentaja Peters, ja Nieuwendyk scoutin/neuvonantajan roolista muun muassa) joten tulee mieleen että onko omistaja puskemassa liikaa operatiiviseen toimintaan?
   
 24. ipaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Power forwardit ja stay-at-home pakit
  Lainaus:
  No kun se ei ole edes salaisuus, että Dunton haluaa ottaa roolia joukkueen pyörittämisessä. Jo se, että (tuleva) GM raportoi suoraan omistajalle on jotain melko poikkeuksellista nyky-NHL:ssä. Viimeksi näin on tapahtunut joskus 60-luvulla kai. Yleensä seurojen Hockey Operations-osastot ovat sellaisia 10-20 henkilön johtoryhmiä, jotka ovat se sakki mikä päättää GM:t ja valmentajat ja joille nämä ovat vastuussa menestyksestä jäällä. Nyt sitten organisaation isoin kiho tuppaa tähän porukkaan, niin ei mikään ihme jos ns. lätkäjätkät kuten Peters tai Niewendyuk päättivät nostaa kytkintä. Ja todellakin huhujen mukaan Dunton on tarjonnut tulevalle GM:lle 400,000 dollarin vuosipalkkaa, joka on pieni korvaus NHL-joukkueessa. Ymmärtääkseni esim. Kekäläinen tienaa miljoonan kaudesta. Ei kukaan jo aiemmin managerina toiminut lähde tuolla palkalla hommiin selittelemään Duntonille tekemisiään.
   
 25. heikkik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avalanche, LA Kings
  Harmittaa sympaattisen Hurricanes-organisaation puolesta, kun omistajaksi tuli ilmeisen narsistinen Dunton. Suurin pelkohan tuossa on, että uusi omistaja alkaa tehdä pelaajakauppoja pisteskouttauksen perusteella ja vaihtaa hyviä nuoria pelaajia/lupauksia ja varausvuoroja vanhoihin, joskus vuosia sitten hyvin pisteitä tehneisiin over the hill- veteraaneihin.

  Canesin farmijoukkue Charlotte Checkers voitti AHL:n ensimmäisellä pudotuspelikierroksella Pittsburghin farmijoukkueen Wilkes-Barre/Scrantonin puhtaasti 3-0. Toisella kierroksella vastaan tulee Philadelphian farmiryhmä Lehigh Valley Phantoms.