Ilmoitukset

Nimimerkki Dats keskittyi tuotannossaan pelkästään flametukseen. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on nyt poistettu.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki FASlapsi on saanut viikon verran kakkua kirjoitettuaan jalkapallon MM-liveseurantaan hyvän maun vastaisen viestin.

Sulje ilmoitus

Carolina Hurricanes 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Caniac, 11.06.2017 klo 23.24.

 1. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Lainaus:
  Juu vastuuta tulee ylivoimalla, mutta tasaviisikoin ei missään nimessä kummoisten kaverien kanssa ole pelannut. Tilanne ei kuitenkaan ole semmoinen, että Skinner olisi naputellut isoja maalimääriä jonkun McDavidin siivellä tai että olisi saanut surffailla sen 20min per peli vaan minuutit vertautuvat esim. Laineeseen aika hyvin.
   
 2. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Lainaus:
  Tämä on kyllä jännä kun Skinner tuntuu lähinnä tekevän muista huonompia eikä kemiaa löydy kenenkään kanssa, silti maaleja tulee kovalla tahdilla.
   
 3. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Lainaus:
  Kyllä mä Faulkin kritiikin allekirjoitan vaikka en usko Canesin olevan parempi jos mies olisi poppareilla. Uskon vaan että oikeassa roolissa mies olisi paljon arvokkaampi. Nyt arvo on semmoinen ettei vastineesta tule todennäköisesti olemaan mitään hyötyä Hurricanesille. Skinneriä on taas puutteistaan huolimatta todella vaikea korvata, mutta hänen kohdallaan vastineen pitäisi tosin olla aika kova.
   
 4. Artturenos Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, NHL, Blackhawks. sympatiat Lightning.
  Lainaus:
  Aika yleinen yksipuolisten pelaajien syndrooma. Joku henkilökihtainen tilasto näyttää hyvältä, mutta koko viisikon tilastot eivät. Siksi nuo viisikko tilastot ovat aika hyvät tämän kaltaisten pelaajien suhteen, kun henkilökohtaiset sarakkeet tuppaavat johtamaan harhaan. Esim Skinnerin kohdalla voi pitää hälyyttävänä noita miinuksia sen verran selkeä on keula kaikkiin muihin pelaajiin nähden. Sitten jos Carolinalla viellä sattuu toinen seppä Faulk samaan aikaan jäälle, niin siinä on oikea maalivahdin painajainen tiedossa.
   
 5. Leon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Liverpool, HIFK
  Lainaus:
  Ei Skinner tee muista huonompia, vaan lähinnä sivustaseuraajia. Kaikki Skinnerin tekeminen keskittyy maalintekoon, mikä ei ole mikään negatiivinen lausunto. Se ei ole joukkueelle optimaalista, mutta Skinner on niin hyvä luistelija, kiekonkäsittelijä ja laukoja, että niitä maaleja nyt vaan tulee ja hyvään tahtiin tuleekin. Taitaa tulla muutama irtokiekkokin torjunnoista, mistä saa muut tehtyä niitä räkämaaleja. Noin karrikoituna siis. Arvostan Skinnerin taitoja, mutta en häntä itseään.
   
 6. 2wayCenter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hurricanes, Jokerit vuoteen 2014 saakka, #86
  Lainaus:
  Skinnerin pelaaminen on hyvin pitkälti sellaista, että kiekon saadessaan hän pyrkii toimittamaan kiekon maalia kohti tai etenemään itse kohti maalia ja sen jälkeen laukomaan. Voin kuvitella tuon pelityylin olevan useimpien kanssapelaajien mielestä melko puuduttavaa, kun hyvin harvoin Skinner edes harkitsee syöttävänsä ja äärimmäisen harvoin syöttää nopeasti kiekon saatuaan. Peli ikäänkuin pysähtyy häneen jatkuvasti.

  Onnistuessaan Skinner saa laukauksen kohti maalia, epäonnistuessaan menettää kiekon. Jos tekee maalin vaikkapa 40% otteluista ja antaa muuten aina kiekon saadessaan kiekonhallinnan vastustajalle, voi kuvitella ettei tuo joukkueen menestyksen kannalta ole positiivinen lopputulema. Skinnerin kanssa samaan ketjuun pitäisi saada joku Anders Leen kaltainen maalinedushärkä, joka olisi hakkaamassa Skinnerin laukomien kiekkojen reboundeja sisään. Give-and-go -peliin kykenevät pelaajat menevät täysin hukkaan Skinnerin rinnalla ja oletettavasti turhautuvat siinä samalla.
   
 7. palle fontän Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RDS
  Lainaus:
  Skinner on tosiaan pelaaja, joka tekee kaiken yksin. Kolmosessa voisi olla kova lisä jengille, jos siihen laitetaan kaksi työteliästä kaveria samaan kenttään. Kaapii sen 30 maalia tuoltakin - toki yv:llä osa.
   
 8. olkikuukkeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Carolina Hurricanes, NHL:n suomalaiset
  Lainaus:
  Ei tarkoitus olisikaan tuhlata pelimerkkejä vaan vaihtaa esim. puolustuksesta hyökkäykseen (olisiko Faulkilla hieman kuumemman pätkän jälkeen esim. ollut vaihtoarvoa?) tai korkeisiin varausvuoroihin. Maalivahtia ei ehkä vielä kannata vaihtaa, mutta hyökkäykseen olisi ehdottomasti saatava lisää taitoa. Jos senttereitä ei ole saatavissa, niin edes nostaa mahdollisuuksia varata sellainen tai tavoitella maalinsylkijälaituria.
   
 9. metsuri1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Carolina Hurricanes
  Skinnerin tekemisestä voi puhua puolesta ja vastaan mutta tuo teholukema on kyllä niin hirveä että helvetisti enemmän pitäisi maaleja tehdä että voisi omaa paikkaansa puolustella. 40 häkkiä käytännössä vähimmäisvaatimus.
   
 10. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Lainaus:
  Kolmen edellisen kauden maalierot 5vs5 pelissä:

  2015-2016 +3
  2016-2017 +4
  2017-2018 -17

  Eli plussalle päässyt vaikka ei 40 maalia olekkaan rikki mennyt!
   
 11. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  Mut ykkösmolarin ne tarvii. Vaan ykkösmoken likasat on kiinni darlingissa tää + 3 kautta eteenpäin. Sekä puolustukseen jotain muutosta, sillä ganeseille tehdään lian helposti maaleja. Nimiä en rupea arvuuttelemaan.
  Lainaus:
  Samaa mieltä. 1 ja 4 on olleet hyviä, mutta 2 ja 3 on hajuttomia ja mauttomia.
   
 12. metsuri1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Carolina Hurricanes
  Lainaus:
  Puhun tästä kaudesta.

  En ole katsonut tällä kaudella yhtään Chicagon peliä mutta kun katsoo NHL:n sivuilta statseja niin esim. Toewsin ppg on aika vaatimaton mutta teholukema +4. Kun taas Kanella on pisteitä enemmän mutta teholukema -11 eli ihan joukkueen hännillä.

  Pisteitä ei ole eritelty tasakentällisin mutta pointti on se että jos pelaajan kentällä ollessa omissa soi niin pitäisi kyllä sitten vastapainoksi tulla niitä maalejakin vähän enemmän.
   
 13. Backis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Carolina Hurricanes
  Komia 4-1 vierasvoitto Phillystä. Staal tosiaan palasi nyt takaisin kokoonpanoon mikä on erittäin hyvä juttu. Proffa 1+1 ja Teukkakin teki maalin, joka oli muuten erittäin komea kuvio suomalaiskaksikolta.

  Tiukka kyllä tuo playoff-taisto, onneksi Columbus hävisi niin ovat enää 2 pinnan päässä. Toisaalta Florida pelottaa tuossa Hurricanesin takana, pinnan päässä ja 3 peliä vähemmän pelanneet.

  Samoilla linjoilla näistä yksittäisistä pelaajista mitä täällä on puhuttu. Darling, Faulk ja Skinner ovat isoine palkkoineen melkoinen ongelma. Ikinä Darlingin aloittaessa ei kyllä ole yhtään luottavainen olo, Faulk nyt on aivan paska puolustamaan niinkuin on taas kahdessa viimeisessä pelissä nähty ja Skinneriltä vain puuttuu pelisilmä. Eipä tuo Skinner siinä mielessä mitään haittaa jos pelaa kahden työteliään pelaajan kanssa vaikkapa kolmos ketjussa, kun saa siinäkin tulosta aikaan, mutta johtava pelaaja hän ei missään nimessä ole. Mutta mielellään näkisin Skinnerin treidattavan johonkin jos sieltä tulisi kohtuullista vastinetta, mutta kuten joku tuossa totesi aiemmin niin hänellä on treidin estävä pykälä sopparissa.
   
 14. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  2 villin kortin paikasta kisaa 5 jengiä (2 kärkkyy 62 pisteessä eli niiden kanssa 7 seuraa). Vaikeen takana tulee olemaan PO-paikka, mutta ei toki mahdotonta. Vaatii selkeää tasonnostoa eikä kestä enää tappioputkia.
  Sivu 237 | Teksti-TV | yle.fi

  edit
  2012, Skinner extended his contract to a six-year, $34.4 million deal
  Skinnerin soppari on päättymässä. Entäs Faulkin? Sitä en pikaisella googlauksella löytänyt. Darling rasittaa vielä 3 kautta.
   
 15. M#7 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, NHL
  Yleensähän aloitusviestissä sopimustilanteet käydään läpi ja niin tälläkin kertaa. Faulkin nykyinen sopimus päättyy 2020.
   
 16. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Ron Francis ulos GM:n tontilta ja uutta miestä etsitään. Vetikö Francis muka niin vihkoon, että tämmöinen ratkaisu on järkevä?
   
 17. Pallister Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara,Manu
  Uusi mies seuran omistajana,siinäpä varmaan suurin syy. Kun vielä erikseen mainittiin että uusi GM vastaa suoraan omistajalle eikä Francikselle joka ”ylennettiin” president of hockey operations-tehtävään.
   
 18. ipaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Power forwardit ja stay-at-home pakit
  Lainaus:
  Toivottavasti vaan nyt ei käy sama kuin Floridassa viime kaudella, kun yli-innokas uusi omistaja tuli sohlaamaan liian lähelle joukkuetta. Antaisi nyt omistaja jääkiekkoihmisten hoitaa oman roolinsa ja itse omansa. Varsinkin tässä Carolinan kuviossa mietityttää tuo, että Francis ns. nostettiin ylemmäs Don Waddelin siivelle, mutta tuleva uusi GM on vastuussa suoraan omistajalle ohi näiden kahden herran. Peter Karmanos on varmasti astumassa yhä enemmän sivuun organisaatiossa, joten onkohan hänen "alternate governor" roolinsa nyt sitten ajateltu Francisille. Tai sitten tämä oli vaan kultainen kädenpuristus ja legendan hiljainen poistuminen sivuun Canesista. Sopimus on voimassa kauden 2018-19 loppuun.
   
 19. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Francis ei ole ilmeisesti tehnyt neljään vuoteen ainuttakaan player for player-kauppaa ja ainakin Canesin kannattajat pitävät häntä liian konservatiivisena managerina. Tässä voi olla jotain perää. Deadlinella kaksi pistettä pudotuspeliviivan alla eikä mitään liikehdintää.

  Mun mielestä Francis on tehnyt hyvää duunia konservatiivisellakin linjalla: rakentanut puolustusta rauhassa sekä antanut hyökkääjille aikaa kehittyä. En sitten tiedä kuinka aktiivisesti Francis yritti naulata sitä viimeistä puutetta hankkimalla sitä todellista ykkössentteriä, mutta joo. Ymmärrän siirron tehtävistä pois, mutta Francisin sekä Hurricanesin tilanteesta tulee jotenkin mieleen David Poile ja Predators.
   
 20. red.machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Hurricanes, Uruguay
  Lainaus:
  No ei Francis nyt vihkoon vetänyt, mutta ei tämä nyt mitenkään huono ratkaisu ollut tässä kohtaa. Maltillisuus on hyväksi, mutta Francis oli mielestäni jopa liian maltillinen. Saas nähdä, että kuka GM:n tontille löydetään.
   
 21. ijuka Jäsen

  Sen nyt ymmrtää, jos Francis ei saanut aikaa omistajaa tyydyttävää tulosta. Oli tosiaankin aika konservatiivinen ja omalla mittapuulla jopa liiankin kanssa.

  Mitä olen lukenut, niin vaikuttaa todellakin siltä, että omistaja haluaa ottaa suurempaa roolia. Toivoisin todellakin että näin ei loppujen lopuksi pääse käymään, sillä siitä ei tule mitään hyvää kun omistajat alkaavat liikaa sohlaamaan joukkueensa kanssa. Toivottavasti ymmärtää sentään palkata kunnon ammattilaiset hommiin ja jättää päätöksenteot ammattilaisille. Näillä omistajilla vaan tuppaa olemaan paha tapa luulla itsestään liikoja jos alkavat itse päätöksentekoon ja tulokset näissä tapauksissa ovat lähes poikkeuksetta olleet katastrofaalisen ja kehnon välimaastossa.
   
 22. olkikuukkeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Carolina Hurricanes, NHL:n suomalaiset
  Lainaus:
  Avainsana liian maltillinen, esimerkiksi puolustuksen prospectien realisoimista hyökkäyksen tueksi odotettiin kirjaimellisesti vuosia - eikä sitä edes tapahtunut koskaan. Jälkiviisaana voisi todeta, että esimerkiksi Ryan Murphyn kauppa-arvo suli täysin ja jos Faulkista olisi voinut saada jotain kunnon vastinetta, niin omasta mielestäni olisi kannattanut kaupata. Toisaalta eihän sitä koskaan tiedä, voihan olla, että tarjolla oli vain Carolinan näkökulmasta huonoja kauppoja, jolloin ehdottomasti ollaan mieluummin passiivisia, eikä mitään edmontton oilersseja.

  Francisista jäi kuitenkin aina rauhallinen ja viileän analyyttinen kuva ja kaverin rauhallisia otteita selittänee pitkälti Hurricanesin sisäinen palkkakattokin. Siinä mielessä kyllä harmittaa tämä siirto, varsinkin kun en oikein keksi esimerkkejä sellaisesta, että omistajaportaan liikut olisivat johtaneet muihinkin tuloksiin kun katastrofeihin.
   
 23. red.machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Hurricanes, Uruguay
  Onnistuivat vaihteeksi jopa voittamaan, mutta vaikea on nähdä tämän joukkueen tänäkään vuonna pudotuspelejä pelaavan. Kesällä pitää oikeasti jo tehdä vähän rajumpia peliliikkeitä ja yrittää saada vaikka se Tavares Raleighiin, vaikka eiköhän tuo Islesissä jatka.
   
 24. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
 25. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Winnipeg Jets, Carolina Hurricanes, FLA Panthers