Ilmoitukset

Nimimerkki Vellihousu kirjoitti Ässät-osioon turhan, provosoivan ja kanssakirjoittajia vähättelevän viestin. Pitkän rikehistorian vuoksi kyseinen nimimerkki huilaa seuraavat kaksi kuukautta.

Pelkkä "tämä" ei anna mitään uutta kiekkokeskustelulle. Annamme tästä nimimerkki lake79:n NHL-osioon kirjoitetusta turhasta viestistä viikon pelikiellon.

Nimimerkki abianos ei avaa enää uusia ketjuja.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Outpost kuittasi itselleen viikon pelikiellon kirjoitettuaan turhia ja provosoivia viestejä Liigajoukkueiden voimasuhteet -ketjuun.

Nimimerkki Kirjoittelija oli saanut lukuisia varoituksia ja pelikieltoja viesteistään, jotka ovat sisältäneet provosointia ja pään aukomista toisille käyttäjille. Koska nämä toimenpiteet eivät ole auttaneet, olemme päättäneet poistaa kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet.

Sulje ilmoitus

Carolina Hurricanes 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Caniac, 11.06.2017 klo 23.24.

 1. red.machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Hurricanes, Uruguay
  Hyvä matsi Capsia vastaan, mutta viimeisen noin kolmen minuutin aikana sössitään se yksikin piste. Tuo Bäckströmin syöttö olisi pitänyt Slavinin pystyä katkaisemaan. Ei näin.
   
 2. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Suoritusvarmuus on tällä jengillä kateissa. Välillä on oikein mainioita otteita ja välillä kuraa. Toki ohi-pelejä tulee kaikille, mutta Hurricaneseille aivan liikaa. Etenkin jos ottaa huomioon, että heidän pudotuspelit on jo alkaneet.

  Jos Aho on pitkään pois, niin ylenmäärin on vaikeuksia tiedossa.
   
 3. olkikuukkeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Carolina Hurricanes, NHL:n suomalaiset
  All Stars-tauon katsaus:

  Valitettavan mollivoittoisesti sujui Hurricanesin joulun jälkeinen aika. L10 näyttää rekordia 4-6-0, eli täysiä pistepotin menetyksiä on vain yksinkertaisesti tullut liikaa. Tämän seurauksena Carolina on tipahtanut pois playoff-paikalta ja joutuu pelaamaan vahvan kevätkauden voittaakseen sen takaisin. Toki iskuetäisyydellä ollaan edelleen, mutta kaikki kiristävät tahtia tässä vaiheessa kautta.

  Kuten jo todettuakin, suoritusvarmuus on tosiaan avainasia. Sekä pelin sisällä että pelien välillä tulee ihan liikaa sellaisia syväkyykkäyksiä, joissa hallinta vaihtuu paniikkiin ja kaveri iskee huonolla kiekonhallinnalla nopean muutaman minuutin maali-ilotulituksen. Koska maalivahtipelissä on epävarmuustekijöitä, ei puolustajilta vain saisi tulla niin paljon lapsuksia kuin nyt tulee.

  Toivottavasti Aho saadaan takaisin ja Ruotsin pojat pitävät yllä ja parantavat tämän hetkistä virettään. Nämä olisivat olennaisia tekijöitä sen suhteen, että vihdoin nähtäisiin hurrinaanipaidat runkosarjan jälkeenkin tositoimissa.
   
 4. olkikuukkeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Carolina Hurricanes, NHL:n suomalaiset
 5. Peluuri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat-
  Surullista on seurata tämän hetken änäriä. Säännöllisesti yli 10 maalin matseja, eikä sitä todellakaan selitä Ika Lehtosen hehkuttama jäähymäärien lisäys. Väsymyksen, matkustelun ja liian rutinoitumisen takia pelaillaan usein kuin pikkupojat pihapelejä vailla todellista pelimoraalia. En syytä pelaajia, vaikka noilla palkoilla vaan pitäs löytyä sitä moraalia kehtuuttamisen sijaan.. Pelejä on liian paljon pelin tason kannalta.. (ymmärrän talouspuolen, ei tarvitse siitä muistuttaa)
   
 6. tsajari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Penguins
  Lainaus:
  NHL:n runkosarjaa on pelattu 82n ottelun verran kaudesta 95-96. Tarkoitatko aikaa ennen tätä, kun nyt puhut tämän hetken NHL:stä ja ottelumääristä?
   
 7. metsuri1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Carolina Hurricanes
  Lainaus:
  2010-luvulla päälle 1ppg on pelannut yleensä suunnilleen max 10 pelaajaa/kausi. Nyt näyttäisi olevan 23 pelaajaa. Pistemäärät on vähän kasvaneet. Voi olla että muutama pelaaja tekee yli 100 pinnaa. En näe kuitenkaan mitään radikaalia.
   
 8. red.machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Hurricanes, Uruguay
  Tuskaista on tällä hetkellä, mutta kiitos tiukan divisioonan, Carolina on edelleen täysillä pudotuspelikamppailussa mukana. Sama trendi on jatkunut edelleen eli mikäli Hurricanes onnistuu pitämään vastustajan max kahdessa maalissa niin voitto on jopa erittäin todennäköinen. Viime aikoina siinä ei olla onnistuttu. Maalipaikkoja luodaan edelleen ihan riittävästi, mutta maalintekijöitä tuo joukkue kaipaisi eikä maalivahtipelikään ole kovin timanttista ollut vaikka Wardille voidaankin antaa puhtaat paperit tästä kaudesta. Pystyy kuitenkin suhteellisen monena iltana tarjoamaan joukkueelle mahdollisuuden voittoon. Darlingista ei tarvitse sen enempää mainita. Alkukaudesta oli paikoitellen hyvä, mutta sen jälkeen otteet ovat olleet heikkoja. Jonnekin tuo pitäisi saada kaupattua.

  Siirtotakaraja lähestyy, mutta Canes ei todennäköisesti tule mitään isoja kauppoja tekemään. Olen ollut tyytyväinen Francisin maltilliseen tapaan rakentaa joukkuetta mutta välillä toivoisi vähän isompiakin peliliikkeitä.
   
 9. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  Tai liian tiheästi. Hyvän viihteen kannalta max pelimäärä viikossa saisi olla 3 ja ei lainkaan back to back. Runkosarjan alkua pitäisi aikaistaa 2-3 vko eli pidentää kautta. Tai vähentää ottelumäärää.

  Hurrikaanit on vetäneet 5 pelin tappioputken sen jälkeen, kun pääsivät piipahtamaan pleijariviivalla. Aika säälittävää. Etenkin, kun puheet oli, että nyt näytetään...

  Tilastoista: Ne päästää vastustajat vähiten laukomaan, mutta eniten pelejä, joissa 3 päästetty maalia. Samaan aikaan saavat paljon laukauksia vastustajan mokelle, mutta amatöörin silmin vaarattomista paikoista. Siinäpä este hoidettavaksi: puolustus vuotaa ja vastustajan mokesta tehdään sankari.

  15 miljoonaa palkkakaton alapuolella eli jos uudella osaomistajalla on hilloa, niin sen puolesta on varaa rakentaa joukkuetta. Darling on iso huti ja tippunut kakkoseksi. Kahdella kakkosmokella ei pärjää. 1 kenttä olisi hyvä kakkonen ja nelonen on monessa matsissa ollut hyvä. Muuten jotenkin hajutonta. 2 ylivoima vain laukoo, joten taitaa olla taitovajetta, kun eivät yritä luoda hyvää paikkaa, vaan veto lähtee heti.
   
 10. olkikuukkeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Carolina Hurricanes, NHL:n suomalaiset
  Lainaus:
  Tummennettuna tämän hetken suurin ongelma. Joukkue nojaa käytännössä täysin nuoriin nouseviin kykyihin, jotka eivät tällä hetkellä kuitenkaan tee Carolinasta pudotuspelijoukkuetta tai ainakaan SC-contenderia. Ainakin yhtä isoa tähteä kannattaisi jollain konstilla lähteä tavoittelemaan, menoerä voi kummasti tuntua pienemmältä kun saadaan areenan täyttöastettakin kenties paremman pelimenestyksen johdosta nostettua.
   
 11. lasaleiko Jäsen

  Toistan täälläkin ketjussa itseäni ja totean että Montrealissa olisi yksi Carey Price. Tähtipelaaja ja kiekkoja pysäyttävä maalivahti samaan aikaan. Takaisin päin 1. kierroksen pickiä/pickejä, sekä oman kylän pojat Nicolas Roy ja Julien Gauthier.Montrealiin jää30% Pricen palkasta.

  No hassuttelut sikseen. Harmillista että Canesin lupaava alkukausi taitaa valua sormien välistä ja 82 ottelun jälkeen jäävät taas rannalle. Yleensä ovat pelanneet heikon syksyn ja kevät mennyt hurmiossa, kuitenkaan ihan riittämättä pudotuspeleihin asti. Voihan tuon kelkan vielä kääntää eikä playoff-paikka mihinkään ole kadonnut, mutta kyllä Sakon esillenostamat ongelmat pitäis jotenkin korjata.
   
 12. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
 13. Artturenos Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, NHL, Blackhawks. sympatiat Lightning.
  Ilman Staalia tämä ei taida päätyä playoffeihin. Staal on aikalailla aliarvostettu pelaajana, Carolinan tärkein yksittäinen pelaaja ja ainoa kunnon sentteri.
   
 14. Johnnie Jäsen

  Lainaus:
  Ei olisi tainnut ajanviettomahdollisuuksia olla kauheasti muutenkaan, kun ilmeisesti synnytyksen yhteydessä kuollut. Surullinen juttu toki.
   
 15. olkikuukkeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Carolina Hurricanes, NHL:n suomalaiset
  Lainaus:
  Staal on kyllä pirun hyvä, joskaan ei mikään #1-sentteri, joka luotsaisi joukkuetta hartioillaan menestykseen. Surullinen tapaus joka tapauksessa, ottakoon Staal aikaa perheensä kanssa juuri niin kauan kuin tarvitsee.

  Jääkiekkoasioista: ketä yllättää Hurricanesin passiivisuus? Kieltämättä vähän vituttaa tämä.
   
 16. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  Ne ei ole edes haastajia just nyt kannua ajatellen. Joten miksi tuhlata pelimerkkejä menetetyn asian takia? Se mikä mua kiinnostaa, on se, että missä kohtaa johtoporras ajattelee joukkueenrakennuksen menevän. Vai onko hyvä näin.
   
 17. Artturenos Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, NHL, Blackhawks. sympatiat Lightning.
  Lainaus:
  Tuolla sentteri kattauksella hän on Joukkueen tärkein pelaaja. Jonkun vähän hyökkäävämmän sentterin kanssa aivan käypä pelaaja muodostamaan hyvän sentteri tandemin, ehkäpä Ahosta on siihen tulevaisuudessa.

  En nyt haluaisi haukkua pelaajia, mutta Carolinan krooniseen maalivahti/puolustus ongelmaan taitaa olla suuri osasyyllinen Justin Faulk, kun etsitään NHL:stä huonoiten puolustavaa puolustajaa niin Faulk on aika lähellä. Tuon Joukkueen pelaaminen parantuisi samantien, jos Faulk ei olisi pelaavassa kokoonpanossa. Kaverilla on käsittämätön tapa hukata pelaajia vapaaksi maalin edustalla, ja tehdä maalivahtien pelaamisesta todella vaikeaa. Mielenkiintoista tuossa on, että joukkuetta kuitenkin valmentaa hyvänä pidetty Petters ja hän katselee tuollaista säätämistä.
   
 18. 2wayCenter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hurricanes, Jokerit vuoteen 2014 saakka, #86
  Ei tässä juuri muita odotuksia loppukauden suhteen ole kuin nähdä Charlottessa koko kauden pelanneiden Saarelan, Zykovin ja muiden potentiaalisten hyökkääjien otteita NHL:n puolella. Nyt voi vapaammin siirrellä pelaajia farmista, kun saa käyttää laajempaa rosteria kuin ennen deadlinea.

  Mielelläni olisin nähnyt Hoffmanin ja Paciorettyn tulevan sisään vaihdossa Skinneriin ja Faulkiin. Ottamatta sen enempää kantaa siihen, mihin suuntaan olisi pitänyt jotain lisätäytettä lähteä noissa treideissä. Hurricanes kaipaa kipeästi leveyttä hyökkäykseen. Vaikka yksi yhteen Skinner kestääkin vertailun Hoffmaniin ja Paciorettyyn, vaihtaisin Skinnerin koska tahansa heihin. Monipuolisempina hyökkääjinä he voisivat auttaa myös ketjukavereitaan, toisin kuin täysin omissa sfääreissään kiekotteleva Skinner.
   
 19. ipaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Power forwardit ja stay-at-home pakit
  Lainaus:
  Skinnerillä on täydellinen NMC sopimuksessaan. Sitä ei voi treidata minnekään ilman omaa suostumustaan. Jos treidistä on ollut vaikka puhetta Francisin ja Skinnerin välillä ja Jeff on sanonut "ei", niin se on sitten siinä se. Faulk on joukkueen paras pakki ja suht edullisella sopimuksella. Miksi lähteä hajottamaan tuota puolustusta, joka on vuoden-kahden päästä yksi NHL:n parhaista.
   
 20. 2wayCenter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hurricanes, Jokerit vuoteen 2014 saakka, #86
  Lainaus:
  Et ole selvästikään katsonut Carolinan otteluita viimeisten kahden kauden aikana. Faulk ei ole lähelläkään joukkueen parasta puolustajaa. Jaccob Slavin on Hurricanesin ykköspakki, Brett Pesce yhtä selkeä kakkonen. Sen jälkeen kolmosena tulee Noah Hanifin. Faulk on hyvänä päivänä nelospakki, huonona katastrofi.

  Faulkilla on joukkueen paras laukaus mutta valitettavasti 22 minuuttia ottelua kohti pelaavan pelaajan pitäisi osata muutakin kuin laukoa. Varsinkin kun laukaus tuottanut kokonaista 7 maalia tällä kaudella.
   
 21. red.machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Hurricanes, Uruguay
  Lainaus:
  Carolinan paras puolustaja kaksi viimeisintä kautta on ollut Jaccob Slavin ja Brett Pesceäkin voi nykyään pitää Faulkia parempana. Mielestäni Hanifinkin on ajanut jo ohi Faulkista. Omassa päässä Faulk on korkeintaan keskinkertainen ja varsinkin sijoittumisen kanssa on ajoittain pahoja ongelmia ja hyökkäyspään tehotkin ovat laskeneet. Lihoiksi tuo pitäisi pistää, mutta ei valitettavasti taida tapahtua.
   
 22. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Faulk pelaa kuitenkin kovia minuutteja ja pystyy tekemään peliä kiekon kanssa sekä maaleja hyvällä laukauksella. Maalisuhde näyttää toki hälyttävältä, mutta kuinka paljon tuosta johtuu liian isosta roolista tuossa nuoressa pakistossa ja kuinka iso rooli on sillä veskalla? Byfuglienikin alkaa nyt näyttämään eliittipuolustajalta kun roolia vähennettiin ja veska ottaa niitä koppeja kiinni.

  Skinneristä luopuminen olisi myös vähän hölmöä, tuo jengi kaipaa maalintekijöitä ja Skinner kuitenkin edellisellä kaudella iski sen 37 maalia pienehkössä roolissa enkä kyllä usko että Canes tämmöisessä kaupassa ainakaan voittajana tulisi ulos. Skinner ei toki ole mikään erinomainen puolustaja, mutta hänenkin kohdallaan nimenomaan tällä kaudella on tullut paljon maaleja omiin mistä voisi kyllä syytä vierittää myös maalivahdille. Laukaisutilastossa ollaan kuitenkin +5 plussalla per 60min.
   
 23. 2wayCenter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hurricanes, Jokerit vuoteen 2014 saakka, #86
  Lainaus:
  Mistä olet päätellyt tämän "pienehkön roolin"?
  Kaudella 16-17 Skinner pelasi Hurricanesin hyökkääjistä kolmanneksi eniten ottelua kohti Jordan Staalin ja Elias Lindholmin jälkeen. Ylivoimaa hän pelasi hyökkääjistä eniten.

  Se, että on nimellisesti kolmannessa ketjussa, ei Hurricanesissa tarkoita mitään. Kolme ensimmäistä kenttää ovat pelanneet kutakuinkin samoja minuutteja kaksi viime kautta. Vasta nyt helmikuun aikana on alettu kuormittamaan hieman enemmän Aho-Staal-Teräväinen -ketjua, kun muilla ei ole tahtonut kulkea. Tällä kaudella Skinnerin YV-aika on hieman vähentynyt viime kaudesta, kun tuota suomalaisten ylivoimaviisikkoa on syystäkin peluutettu hieman enemmän.

  Edelleen minusta tuntuu siltä, että nämä Faulkin ja Skinnerin puolestapuhujat eivät ole nähneet kokonaisia otteluita kovinkaan montaa. Jos katsotte vaikkapa 20 ottelua tältä kaudelta ja olette edelleen samaa mieltä, ihmettelen suuresti.
   
 24. Leon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Liverpool, HIFK
  Lainaus:
  Skinner on sentään kohtuullisen tehokas toiseen päähän. Faulk lähinnä hämmästyttää, jos tekee joskus maalin. Taisi tehdä niitä ryppäässä tossa n. kk sitten. Muuten ollut aika hiljaista maalien suhteen, paitsi tietysti omassa päädyssä Faulkin ollessa kentällä.

  Skinner voisi olla erittäin hyvä kiekkoilija, ellei olisi Skinner. Jätkähän on aivan täysi kusipää kentällä. Kuulemma jotain kemiaa Stempniakin kanssa, mutta sitä en ole itse juuri huomannut. En ole kyllä tarkemmin seurannutkaan, mutta ei mitenkään pompsahda silmille ainakaan. Ei siellä kaikkien kaveri ole pakko olla, mutta en jäisi itkemään perään, jos siirtyisi jonnekin muualle.
   
 25. 2wayCenter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hurricanes, Jokerit vuoteen 2014 saakka, #86
  Kyllä joukkueeseen aina yksi Skinner mahtuu, ideaalitilanteessa kolmosen laitaan. Hurricanesin kohdalla onkin kyse siitä, että Skinner on niitä harvoja pelaajia, joista voisi saada kunnollista vastinetta treidin muodossa. Ja juuri sen takia haluaisin, että Hurricanes vaihtaisi hänet johonkin monipuolisempaan, joukkuepelaamisesta jotain ymmärtävään hyökkääjään.