Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Carolina Hurricanes 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Caniac, 11.06.2017 klo 23.24.

 1. red.machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Hurricanes
  Vähän erikoinen peli Edmontonia vastaan. Yleensä Canes on se osapuoli, joka vie laukaukset, mutta tällä kertaa näin. Kolme pistettä kyllä kelpaa ja se oli muuten kauden ensimmäinen voitto varsinaisella peliajalla. Wardilta huippupeli.
   
 2. Smitty#41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset kakkoset ja ainaiset altavastaajat
  Lainaus:
  Viimeks kun tarkistin niin NHL:ssä saa voitosta vaan kaksi pistettä :D Voiton avain oli viime yönä jäätävän hyvä viimeistely, tehokas ylivoima ja Cam Ward, mitä nyt Edmontonin kolmas lipsahti vähän helpon oloisesti mutta vastapainona teki monta hyvää seiviä. Ja niin, laukoihan Oilers Camia kohti 51 kutia joten saadaan olla tyytyväisiä että lopputulos meni näin päin!

  Kyllähän se 3-0 johto avauserän jälkeen oli semmonen minkä varaan oli mukava rakentaa. Teukan ketsuppipullon aukeaminen tietää luultavasti meille hyvää! Ei muuta kuin nokka kohti Calgarya. Siellä olisi puolustuksen syytä toimia paremmin. +40 päästetyllä laukauksella tuskin toista kertaa voitetaan ihan hetkeen.
   
 3. red.machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Hurricanes
  Lainaus:
  Joo, taisi käydä pieni freudilainen :D Toivottavasti joskus tulevaisuudessa NHL:ssä saa varsinaisen peliajan voitosta kolme pistettä.

  Jaccob Slavin se vain jatkaa siitä mihin viime kaudella jäi ja on nyt väläytellyt enemmän myös offensiivisia taitojaan, vaikka tekihän Jaccob toki jo viime kaudella hienot 34 pistettä. Uskon, että tällä kaudella tuo pistesaldo kasvaa ainakin sellaisella 6-10 pinnalla. Mielenkiintoista nähdä, kuinka paljon niitä Norris-ääniä tällä kaudella sataa laariin.
   
 4. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Lainaus:
  Jotain voisi tietty treidillä saada, esim. ROR treidattiin, Duchene olisi tyrkyllä potentiaalisena kaverina, Seguin treidattiin, Stepan olisi voinut Staalin kanssa muodostaa hyvän kaksikon ja hieman riskillä voisi koittaa tyyliin jotain Namestnikovia kosiskella Tampasta kun tällä tahdilla tulee ongelmia caphitin kanssa tai yrittää vapailta jotain Tavaresia, Backlundia tai Bozakia jos sinne edes päätyvät. Toki harvassa on tosiaan aivan liigan eliittisentterit, eikä noita nyt riitä kuin tyyliin puolelle joukkueista mutta ainakin voisi saada semmoisen hyvän 1A/1B duon.
   
 5. red.machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Hurricanes
  Necas palaa odotetusti Tshekkiin Kometan riveihin. Nyt tulevan kesän aikana lisää lihasta, niin pelaa ensi kaudella NHL:ssä.
   
 6. olkikuukkeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Carolina Hurricanes, NHL:n suomalaiset
  Onko tämä sittenkin viimekausi? Äärimmäisen turhauttavia pistemenetyksiä tällaiset, nytkin tolppia kilauteltiin niin paljon, että kolmas erä olisi voinut mennä kahden maalin johdossa sen sijaan, että kiekkoa kaivettiin tyhjästä repusta oikein olan takaa. Nuoren joukkueen ongelma on selvästi siinä, että vaikka peli-ilme kokonaisuudessaan on hyvä ja kenttätapahtumia hallitaan, niin liikaa tulee yksilövirheistä tuhannen taalan paikkoja vastustajalle. Toivottavasti alkukauden oppirahoilla kuitenkin kustannetaan pudotuspelipaikka, tällä joukkueella on kyllä potentiaalia paljon nähtyä parempaan.
   
 7. red.machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Hurricanes
  Seitsemän pistettä ensimmäisestä seitsemästä ottelusta ei ole tarpeeksi. Kuten olkikuukkeli tuossa yllä toteaa, niin yksilövirheitä tulee liikaa. Pelilliset rakenteet ovat erittäin hyvässä kunnossa ja Carolina on toistaiseksi tainnut hävitä ainoastaan Edmontonille laukaukset.

  Yöllä vastassa Babcockin Toronto ja taktisesti on kyllä mielenkiintoinen peli tulossa, kun sekä Babcock että Peters kuuluvat kumpainenkin samaan kiekkokontrollia suosivaan koulunkuntaan. Albertan kiertue meni erinomaisesti, kun sekä Oilersista että Flamesista pystyttiin kairaamaan voitot. Sen jälkeen tappiot Starsille ja Lightningille ja täten kauden saldo on tällä hetkellä 3-3-1. Toivottavasti se on Toronto-matsin jälkeen 4-3-1 tai ainakin 4-3-2. Pisteitä pitäisi pystyä repimään, mutta haaste ei ole todellakaan sieltä helpoimmasta päästä.

  Aho on avausmatsin jälkeen saanut tililleen vain yhden syöttöpisteen, vaikka tekemisen taso on toki ollut taattua Sebastiania. Maalitili on lisäksi vielä avaamatta, mutta myöskin viime kaudella alkukausi oli maalien suhteen nihkeä. Skinner sen sijaan on ollut - heikkoa avausmatsia lukuunottamatta - erittäin hyvässä vireessä. Jeffillä on kasassa jo viisi maalia.
   
 8. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Tuli katseltua peli Floridaa vastaan. Oikeastaan pelaavat hyvää ja viihdyttävää nopeaa kiekkoa pois lukien maalinteko. Laukaisu % oli jossain 6 tietämissä. Ihan selvästi suomalainen joukkue, kun ei uppoa. ;) KAtsomo näytti melkoisen tyhjältä.
   
 9. Smitty#41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset kakkoset ja ainaiset altavastaajat
  Lainaus:
  Tämä on helppo allekirjoittaa. Peli on sinällään hyvin kuosissa ja maalintekopaikkoja syntyy keskimäärin jopa enemmän kuin vastustajalla, tolppien välissä seisoo Darling mutta se maalinteko ja ylivoima... Nuo kaksi kun saisi kuntoon niin tuolla jengillä on mahdollisuuksia mennä vaikka mihin.

  Katsomon tyhjyyteen on yksinkertainen syy: Canes on ollut playoffeissa viimeksi keväällä 2009 ja seuran ympärille on tämän jälkeen rakentunut vahva häviämisen kulttuuri, joka on pikkuhiljaa karkottanut yleisön lehtereiltä. Kuten jo aikaisemmassa viestissä sanoinkin niin nää pari seuraavaa kautta on organisaatiolle "do or die". Menestystä on pakko tulla ja pian jotta gloryhunterit alkaa löytää taas katsomoihin ja seuran tulevaisuus North-Carolinassa olisi vielä pelastettavissa.

  Heittopussi Arizonalle häviäminen vitutti ja turhautti mutta viimeöinen voitto toi taas vähän valoa tunnelin päähän.
   
 10. red.machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Hurricanes
  Viimeisestä viidestä pelistä Carolina on onnistunut nappaamaan vai neljä pistettä kymmenestä mahdollisesta, joten ihan kiva olisi jos niitä voittoja alkaisi taas vaihteeksi tulemaan hieman enemmän. En ole muutamaa viimeisintä ottelua nähnyt, mutta ilmeisesti tappioihin kaksi suurinta syytä ovat olleet ne tutut, eli heikko viimeistely ja nuoren puolustuksen oppirahojen maksu. Maalipaikkoja joukkue luo edelleenkin riittävästi otteluiden voittamiseen.

  Tunnin päästä vastassa Columbus, joka on hävinnyt kolme viimeisintä otteluaan, joten tulevat otteluun varmasti nälkäisinä. Näillä ketjuilla lähdetään kaatamaan sinitakkeja:

  Aho-Staal-Teräväinen
  McGinn-Rask-Williams
  Skinner-Ryan-Lindholm
  Nordström-Kruger-Jooris

  Slavin-Pesce
  Fleury-Faulk
  Hanifin-van Riemsdyk

  Ward
  Darling
   
 11. Largo Jäsen

  Teräväinen ja Aho murjovat Dallasia. Teuvo 3+1 ja Aho 1+2.
   
 12. olkikuukkeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Carolina Hurricanes, NHL:n suomalaiset
  Muutenkin tärkeä voitto, jolla noustiin takaisin pudotuspelikantaan. Koko ajanhan se peli on näyttänyt hyvältä, mutta tehoton viimeistely on rokottanut pisteitä ankarasti. Nyt sietäisi toivoa, että varsinkin potentiaalinen yli 20 maalin mies Aho heräisi tästä ja auttaisi maaleillaan joukkuetta jatkossa kääntämään tiukkoja pelejä voitoiksi.
   
 13. Smitty#41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset kakkoset ja ainaiset altavastaajat
  Oisinpa jaksanu herätä kattoo pelii viime yönä. Näihin omien lempijoukkueiden keskinäisiin kohtaamisiin on aina vähän hankala suhtautua, joten hyvä että voitot meni tän kauden osalta tasan :D Teukka-Jordan-Aho ketju oli liekeissä koko illan ja Aho sai tililleen varmasti helpottavan kauden avausmaalin. Nyt kun ketsuppipullo on korkattu niin lienee syytä odottaa Sebulta lisää maaleja ;) Kun Canes voittaa 5-1 ja iltaan mahtuu neljä suomalaismaalia, niin voiko enää enempää toivoa?

  Mahtavaa että Teräväinen on viimein lunastamassa potentiaaliaan. Tällä hetkellä Teukka on semmosessa 65-70 pisteen tahdissa. Sen Coyotes-tappion jälkeen tuntu että ei tästä tuu vittu taaskaan mitään mutta edellisestä neljästä pelistä ollaan haalittu 7 pistettä 8:sta mahdollisesta kasaan. Faith restored!

  Nyt pari päivää lepoa ja sen jälkeen vuorossa parin pelin vierasreissu New Yorkiin, joka alkaa to-pe yönä Brooklynissa. Islanders ei ole seitsemään peliin jäänyt vielä kertaakaan kotiluolassaan pisteittä, joten nyt olisi syytä rikkoa se taika tietäen että Canes ei edelleenkään pärjää jatkoaikapeleissä.

  Ollaan enää kahden pisteen päässä Villi kortti-paikasta ja kolmen pisteen päässä divisioonan top 3:sta. Viimeisellä villi kortti-paikalla olevaan Islandersiin verrattuna meillä on peli vähemmän pelattuna ja divisioonan sijoilla 2. ja 3. oleviin Washingtoniin ja Columbukseen verrattuna kaksi peliä vähemmän pelattuna. Jos saadaan jatkettua pisteputkea tällä vieraskiertueella niin ihan hyvin on pullat uunissa!
   
 14. 2wayCenter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hurricanes, Jokerit vuoteen 2014 saakka, #86
  Heikko esitys Islandersin vieraana. Pelitapahtumiin nähden 4-3 johto kahden erän jälkeen ei ollut missään nimessä ansaittu, joten sen puoleen ei voi hirvittävän pettynyt olla tappioonkaan. Löysää pelaamista kautta linjan sekä tyhmiä henkilökohtaisia virheitä, jotka kostautuivat maalien muodossa. Darling oli heikko. Jälkiviisasteluna olisi pitänyt vaihtaa Ward maaliin toiseen erään, vaikkei ensimmäisen erän kolmesta takaiskusta mennytkään suoranaisesti kuin se viimeinen Darlingin piikkiin.

  En juuri muuta positiivista viime yön pelissä nähnyt kuin ykkösketjun värkkäämän kauniin 4-3 johtomaalin, jonka Aho sai lyödä Teräväisen tarjoilusta takatolpilta puolityhjiin.

  Miten muut Canesia seuraavat näkevät Justin Faulkin? Olen nyt n. 80 ottelua kyseisen sankarin esityksiä reilun vuoden aikana nähnyt ja täytyy sanoa, ettei vakuuta edes vähää alusta. Veto on todella luja, varmasti sarjan kovimpia niin ranteella kuin lämärinä, mutta se muu pelaaminen jättää kyllä paljon toivomisen varaa. Faulkin pelaamisessa on mielestäni koko ajan pieni viive - niin kiekollisena kuin kiekottomanakin - mikä ei vain sovi NHLn tempoon erityisen hyvin. Omassa päässä Faulk selviää ihan ok mutta on hienoinen hasardi koko ajan kentän muilla alueilla etenkin kiekottomana.

  Käsittääkseni Faulkia pidetään tähtipelaajana, onhan hänellä all-star otteluitakin takana jo kolme kappaletta. En silti pysty näkemään, mitä lisäarvoa Faulk Hurricanesiin tuo. Nyt, kun Haydn Fleury on osoittanut olevansa täysin valmis kantamaan isoakin vastuuta NHL-tasolla, Roland McKeown vaikutti todella peliälykkäältä kaverilta ja prospekteissa pitäisi olla muutenkin hyviä pakkeja tulossa, en itse epäröisi hetkeäkään vaan yrittäisin treidata Faulkin kelvolliseen top6 -hyökkääjään.

  Toivelistan kärjessä olisi tietysti sentteri, sillä Derek Ryan ei todellakaan ole NHL-tason kolmossentteri. Tehojensa kanssa tuskaileva Viktor Rask olisi mielestäni kolmossentterin ruutuun juuri passeli mies. Senttereitähän periaatteessa olisi paljonkin, kun sekä Lindholm että Teräväinen ovat pelanneet urallaan lähes pelkästään keskellä. Teräväistä tuskin ollaan heti siirtämässä pois laidalta ja Bill Peters on ilmoittanut myös Lindholmin olevan pysyvästi laiturin tontilla.

  Stempniakin määrittelemättömän mittainen sairasloma on osoittautumassa Hurricanesille kohtalokkaaksi seikaksi. Nyt ainoa muutos hyökkäyksen top9 -osastolla on Stempniakin vaihtuminen Williamsiin. Tämä on vain marginaalinen parannus viime kauteen nähden.
   
 15. Antero Boston Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Carolina Hurricanes, Huuhkajat:D
  Lainaus:
  Faulk on ihan ok, silloin kun pelipäällä. Nuori pelimies hänkin, vaikka kausia on jo takana monta. Mutta jos Faulkilla sais treidattua ykkös cenan porukkaan, niin ehdottomasti kaupaksi.

  Centteriähän tuo porukka tarvis kaikista kipeimmin. Toista kautta seuraan canesia. Meilkein kaikki pelit tullut katsottua sinä aikana. Kaikista eniten mulla tökkii tuo Rask. Taitaa olla valmentajan poika, kun ei ole kertaakaan joutunu poppareita puremaan, sinä aikana kun canesia olen seurannut. Staal on ollut hyvä tällä kaudella. Ryan pelaa välillä ihan ok ja kruger on hyvä nelos cena.

  Laitureista mulla eniten tökkii tällä hetkellä Skinner, jostain syystä jota en osaa selittää. Kaveri tekee maaleja ja pisteitä hyvin, mutta kait se on sitten liian itsekäs pelaaja tämmöselle suomalaiselle katsojalle. McGinn on ollut loistava, Williams hyvä vahvistus. Aho on ollut hyvä koko kauden, vaikka alussa ei kiekko uponnutkaan verkkoihin. Teräväinen on selvästi ottanut uuden stepin. Vielä viime kaudella vältteli selvästi kontakteja, nyt menee kulmiin ja maalille tosi hyvin. Tainnu pelata kesällä muutakin kuin golffia. Lindholm pystyy mielestäni vieläkin parempaan, vaikka ihan hyvällä tasolla pelaakin.

  Jos centteriä, esim. Tavaresia lähdetään naaraamaan, niin joukkue ei mielestäni ainakaan heikentyisi, jos kaupassa liikkuisi toiseen suuntaan Faulk, Rask tai Skinner.
   
 16. Smitty#41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset kakkoset ja ainaiset altavastaajat
  Kerrankin tuli peli eilen sellaiseen aikaan että jaksoi jopa katsoa alusta loppuun. Aho-Teräväinen tutkpari jatkaa ihan huikeassa tikissä. Aho 1+2 ja Teräväinen 2+1. Paljon parjattu Faulk:kin kirjautti tililleen 0+2. Cam Wardilta muutama aivan haamutorjunta, jotka osaltaan avittivat läpi pelin vaikeimman vaiheen. Jäähyjä otettiin aivan liikaa (7 kpl) mutta vain kerran soi omissa ja vastapainoksi Canesin ylivoima toimi kerrankin hyvällä prosentilla (2/5) pitkälti kiitos Teukan.

  Ke-to yönä nähdään neljän pelin homestandin osa 2 ja vastassa toinen newyorkilaisseura Rangers. Jos Canes on voittanut edellisestä 7 pelistään 5 niin Rangers on voittanut viimeisestä 9 pelistään 7. Kahden kuuman joukkueen kohtaaminen siis luvassa.

  Darlingin on paras löytää tasaisuutta otteisiinsa pikkuhiljaa tai muuten alan uskomatonta kyllä kallistumaan sen puolelle että Camille enemmän startteja niin kauan kun Darling alkaa esiintymään sillä tasolla, kun ykkösveskalta odotetaan.

  Loppuun vielä erityismaininta Phil Di Giuseppelle. Tota menoa kun jatkaa niin on eväät vakiinnuttaa paikka NHL-rosterissa.
   
  Viimeksi muokattu: 21.11.2017 klo 00.33
 17. red.machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Hurricanes
  Skinner ei mielestäni ole tällä kaudella yltänyt viime kauden tasolleen. Viime kauden Skinner riisti kiekkoja ja tuntui muutenkin olevan paremmin pelin sisällä. Maaleja on toki latonut entiseen malliin, mutta muuten saattaa hävitä pitkäksi aikaa täysin kuvasta.

  Martin Necas on aloittanut Kometan riveissä vahvasti tehden 6 ensimmäiseen otteluun tehot 3+1. Toivottavasti pystyy jatkamaan samalla tasolla, vaikka päävalmentaja Zabransky onkin jostain kumman syystä peluuttanut häntä ajoittain nelosketjussa.
   
 18. Smitty#41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset kakkoset ja ainaiset altavastaajat
  Lainaus:
  Toistan yhä itseäni, 77.8% ei ole voittavan maalivahdin torjuntaprosentti. Tuskin Carolina olisi yhdellä tehdyllä maalilla voittanut anyway mutta en ole vieläkään vakuuttunut siitä, että Darling on vastaus seuran maalivahtiongelmaan.
   
 19. olkikuukkeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Carolina Hurricanes, NHL:n suomalaiset
  Lainaus:
  Olin juuri tulossa kirjoittamaan, että muuten aika hyvän oloisen pelin huolestuttavin yksityiskohta on Hurricanesin maalivahtipeli. Onhan se aika masentavaa, että 2. maalivahti pelaa selkeästi paremmin kuin ykkönen. Tällä hetkellä antaisin Wardon aloittaa pelejä, koska aikaisemmat kaudet ovat näyttäneet, että juuri nyt on Carolinan pudotuspelitaistelu käynnissä, ei vasta keväällä.

  On muuten ollut PDG:ltä aika terävää peliä farmista noston jälkeen. Mielelläni näkisin hänet täysiaikaisena NHL-pelaajana tästä lähtien, mikäli suorittamisen taso on tätä luokkaa.
   
 20. Nikke-T Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Jenkkikommentaattoritkin tarttuivat aiheeseen. Darling ei pelaa tasolla, jota odotetaan ykkösveskarilta. Olihan se toinen maali ihan käsittämätön lapsus. Vaikkakin maalivahti on vain ihminen, niin peruskopeissa pitäisi olla tarkkaavaisuutta!
   
 21. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Tota peliä ei ne hävinneet maalivahtiin ja sen imurointiin vaan ihan nyhveröintiin molempien maalien edessä.
   
 22. olkikuukkeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Carolina Hurricanes, NHL:n suomalaiset
  Lainaus:
  Ei tuota peliä, mutta Darling ei ole vakuuttanut oikein missään vaiheessa kautta. Cam Ward on ottanut huomattavan paljon enemmän vaikeita koppeja ja siinä sivussa päästänyt vähemmän helppoja sisään. Tasan 90% torjuntaprosentti on yksinkertaisesti liian huono vielä senkin huomioon ottaen, että Hurricanes kuitenkin yleensä puolustaa varsin tunnollisesti. Wardon 92,2% alkaa olla jo ihan kelvollinen lukema.

  Ei siitä pääse mihinkään, Darling on ollut toistaiseksi iso pettymys.
   
 23. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Hurricanes hankkii koko ajan uusia maalivahteja korvaamaan Wardin. Sitten Ward pelaa paremmin kuin ne henkilöt jotka on hankittu korvaamaan hänet.
   
 24. red.machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Hurricanes
  Darling aloitti mielestäni kauden hyvin, vaikka ei se torjuntaprosentti kauden ekoissa matseissakaan ihan priimaa ollut. Se tosin johtui enemmänkin puolustajien virheistä kuin Darlingista itsestään. Alun jälkeen otteet ovatkin sitten heikentyneet, mutta eiköhän Scott vielä nouse tuolle alkukauden tasolleen.
   
 25. Antero Boston Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Carolina Hurricanes, Huuhkajat:D
  Ei riitäny kiri Torontoa vastaan, lähellä oli. Carolina hallitsi peliä, Toronto teki aika hyvällä prosentilla maaleja. Toronton viides osuma ylivoimalla vähän syletti, koska vähintäänkin kyseenalainen oli Skinnerille vihelletty jäähy. Wardille oli tarjolla ykköstorjujan virka, mutta tais mennä se juna. Maalivahtikaupoille?