Ilmoitukset

Nimimerkki Eric Rooslind on viime aikoina kirjoittanut vinon nipun turhia ja provosoivia viestejä, joten passitimme hänet viikon ajaksi jäähyboksiin rauhoittumaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Asia, joka ei avaudu minulle

Viestiketju osiossa 'Kierrätyskeskus' , aloittajana Pavlovin Koira, 30.01.2012 klo 18.46.

 1. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Lainaus:
  Tuollaista voisi mielellään touhuta, ainoa harmi ettei noista askartelumallisista hommista kukaan muu sellaisia korvauksia suostu maksamaan että pystyisi itseään ilman merkittäviä sivutuloja elättämään:
  Eero Naskali & Mauri Front: Puukko (1981) - YouTube

  Tai onhan näitä kaikenmaailman kyläseppiä edelleen (ainakin lehtijuttujen perusteella), sellaiseksi ryhtyisin jos uskaltaisin. Omalla luonteella pakko tyytyä palkkatyöläisenä olemiseen ja sitäkin ns. oikeissa töissä.
   
 2. pettter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  En vaan ymmärrä miksi jotkut, joilla on niin paljon rahaa ettei enää tarvitsisi tehdä töitä tai muuten tienata, keräävät siltikin vaan lisää rahaa. Siis jonkinlainen överiksi menevä ahneus. Ei kait täältä kuollessa saa mitään mukaan eikä tännekään tietenkään viitsis jättää mitään. Siis käyttämättä jäänyttä rahaa ja turhaa tehtyä työtä. Joo tietty koskaan ei voi tietää milloin kuolee, mutta muistaa vaan aina elää täysillä.
   
 3. Jokeri23 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, HerTo
  @pettter Samaa mieltä siitä, että elämää ei kannata jättää elämättä rahan keräämisen vuoksi. Eri ihmisillä on kuitenkin erilaisia käsityksiä siitä, mitä se täysillä eläminen on, minä en esimerkiksi jaksaisi olla suurinta osaa ajastani kännissä, siinähän se elämä vasta elämättä jäisikin. Välillä viihteellä, suurin osa ajasta perheen kanssa, kaikki se vaatii rahaa.
   
 4. Mad E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Äänestyskäyttäytyminen.
  Ei vaan aukene. Paavo Väyrynen on tällä hetkellä saanut melkein viidensadan helsinkiläisen äänen, kuntavaaleissa!
  Kuka helvetin luupää kuvittelee että Väyrysen agendalla edes top kympissä on Helsingin etujen ajaminen?
   
 5. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Ei siitä nyt kauaa ole, kun tällä palstalla viimeksi keskusteltiin demokratiasta. Se on todella huono valtiomuoto, kun kaikki saavat äänestää kännissä ja läpällä.
   
 6. douppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NP#1, Liverpool
  Lainaus:
  Mulle ei avaudu mitenkään se, jos ihminen ei jaksa/viitsi äänestää kuntavaaleissa. Noi on tärkeitä juttuja, jotka vaikuttavat ihan kaikkeen.
   
 7. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Aina se ei ole mahdollista. Siinä vaiheessa, kun lähimmälle äänestyspaikalle on yli 300 kilometriä matkaa, niin ei ehkä tule mentyä. Oli se kyllä mielessä, mutta sehän olisi ollut taloudellisestikin aivan järjetöntä hankkia matkalippuja, kun muuta kiinnostavaa syytä ei ollut mennä.
   
 8. douppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NP#1, Liverpool
  Lainaus:
  Ok, lupa äänestämättä jättämiseen hyväksytty tuossa tapauksessa :)

  Mutta niitä on sellasiakin tyyppejä, jotka eivät vaan jaksa mennä 300m päähän äänestämään.
   
 9. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  No näitähän on. Olin tuossa joskus kuuden aikoihin puhelinyhteydessä ihan täysipäiseen kaveriin Helsingissä. Hän siinä arpoi jaksaisiko tuonne kirjastoon mennä. Pitää ensi viikolla kysellä menikö, tuskin.

  Ymmärrän erittäin hyvin tuskastumisen tehottomuuteen ja siksi ei vain kiinnosta. Onko meillä metroa tai uutta hallia. Ai niin, eipä olekaan kun kunnallispoliitikot vain sählää ja kansalla on vielä valitusoikeus.

  Tampereelle nyt saapuu se raitiovaunu, mutta eipä sielläkään ole uutta hallia missä ensi viikolla pitäisi joku vieraspeli pelata.
   
 10. benicio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Jos ei se ole äänestäjienkään top kympissä?
   
 11. finnjewel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, KooKoo
  Lainaus:
  Olisi kyllä toivottavaa, että kirjeäänestys ja/tai nettiäänestys saataisiin käyttöön. Tämän vaatima vahva tunnistautuminen ottaa askelen eteenpäin mikäli sähköiseen tunnistamiseen liittyvä lainsäädäntö (mm. eIDAS-asetus) etenee ilman vastoinkäymisiä.

  HE 74/2016 - Hallituksen esitykset - FINLEX ®
   
 12. MacRef Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KuPS - elä laakase, naatittaan
  Lainaus:
  Ennakkoon voi äänestää myös muualla kuin varsinaisella äänestyspaikkakunnalla. Kaikissa kunnissa taitaa kuitenkin olla myös ennakkoäänestysmahdollisuus.

  Toki jos on esim. toisessa maassa, josta on matkaa lähimpään ennakkoäänestyspaikkaan yli 300 km, on asia varsin ymmärrettävä.
   
 13. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Taisi olla joku F-Securen pomo, joka oli ehdottomasti sähköistä äänestystä vastaan. Suojaaminen ei kuulemma onnistu, hakkerit pystyisivät manipuloimaan tuloksia.
   
 14. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Ainakin presidentin vaaleissa ulkomaiden ennakkoäänestyspaikkoja on tiheämmin, mutta tämmöisissä hassutteluvaaleissa pitäisi raahautua suurlähetystöön. Mielelläänhän sitä menisikin, mutta sitten tarvitsisi päästä johonkin peliin myös.
   
  Viimeksi muokattu: 10.04.2017 klo 11.29
 15. heavy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Kuntavaalien tuloskin lienee aika yhdentekevä, kun ei edes asu siinä kunnassa, johon ääni menisi. Mutta onhan tuollainen suurlähetystössä äänestäminen kokemuksena ihan hauskaa, ja toki siihen reissuun kannattaa muutakin hupia ottaa mukaan.
   
 16. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  No ei se tässä kohtaa aivan yhdentekevä ole, kun kuitenkin sen uuden hallin tarvitsisimme ja jotain sitä puoltavaa olisi voinut äänestää.
   
 17. ernestipotsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  lentopelko


  Tulee mieleen eräs tuttuni joka pelkää lentämistä, mutta hän itse kaahailee autollaan miten sattuu ilman turvavöitä. Jalankulkijana hän ei käytä heijastinta eikä pyöräillessä kypärää.
   
 18. Aleksandros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi
  Lainaus:
  Maallikkona en ole koskaan ymmärtänyt, miten ihmeessä olisi mahdollista suojata idioottivarmasti sähköinen äänestys. Ja mitä olen kommentteja alan asiantuntijoilta lukenut, niin eihän se tunnu olevan mahdollista. Varmaan joku tällaisia palveluja toimittavan firman myyntimies on ainoa, joka on eri mieltä.

  Minusta nykyinen järjestelmä toimii aivan riittävän hyvin, ottaen huomioon, että vaaleja järjestetään kuitenkin suhteellisen harvoin. Ulkomailla äänestäminen ei ehkä ole vaivatonta, mutta se on tehty kuitenkin mahdolliseksi. Minusta tämä on aika kuriositeettitason kysymys kokonaisuudessaan.
   
 19. Aleksandros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi
  Lainaus:
  Tiedän paljon ihmisiä, jotka eivät yksinkertaisesti seuraa uutisia ja politiikkaa ollenkaan. He ovat kaiken lisäksi ihan tavallisia ihmisiä, käyvät töissä, hoitavat lapsiaan jne. Mutta televisiosta katsovat vain leffoja, sarjoja ja sontaviihdettä. Onhan heidän kanssaan vähän vaikea keskustella, mutta ovat rakentaneet itselleen sellaisen turvallisen kotikolon, johon ei maailman murheet pääse tunkeutumaan. Kai perusajatuksena on, ettei omalla äänellä ole mitään merkitystä varsinkaan, kun ei ymmärrä ympäröivästä maailmasta riittävästi ottaakseen siihen kantaa.

  Ja toisaalta, en tiedä onko yhtään parempi käydä äänestämässä sitten jotain tuttua kaupan kassaa, jonka ajatusmaailmasta ei ole mitään hajua. Kuntavaaleissakin iso osa äänestää vain jotakin puolituttua, joka näyttää kivalta, välittämättä puolueesta tai edes hänen ajatuksistaan. Oikeasti parastahan demokratian kannalta olisi, että vain asioihin perehtyneet ihmiset kävisivät antamassa äänensä. Vaikka demokratiaa puolustavissa juhlapuheissa muusta puhutaankin.
   
 20. vetti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, República Argentina, CAR
  Lainaus:
  Lentopelkooni on yksi syy, kontrollin puute. Siinähän istuu, kävi mitä kävi. En toki jätä reissaamista tekemättä, kuuluu jo duuniin. Pelkään. Aika monta mustelmaa olen naapurille (onneksi mieheni, ystäväni tai työkaveri) puristanut polven tietämille. Ja joo, kun lentää ukkosmyrskyssä Brasilian yllä ja näkee miten koneen runko ns elää, eli näkee koneen rungon taipuvan, tietäen että niin sen pitääkin, silti pelottaa ihan helvetisti. Ja frendi viereisellä penkillä toteaa "perä putoaa aina ensin".

  Ja turvavyö on aina, fillarillakin kypärä päässä. Heijastin on yliarvostettu.
   
  Viimeksi muokattu: 12.04.2017 klo 04.54
 21. Barnes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Leijonamiehistö
  Lainaus:
  Väyrynen lienee haravoinut EU-vastaisten kannatusta sekä tietysti protestiääniä. Yllättävän monelle tuntuu olevan epäselvää, mistä kuntavaaleissa oikein äänestetään ja päädytäänkin äänestämään valtakunnanpolitiikan mukaan.
   
 22. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
 23. hablaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  snow mocking team
  Lainaus:
  Kannattaa lukea otsikon lisäksi vaikkapa alaotsikko myös ("Luxemburg teki kiekkohistoriaa nousemalla MM-kisojen kakkosdivisioonaan. Leijoniksi kutsutun maajoukkueen otteita seurattiin Luxemburgissa tiiviisti."), jos itse artikkelissa on ylitsepääsemättömän monta sanaa.
   
 24. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Ok, selvisihän sekin. Tosin alaotsikossa (Luxemburg nousi 2-divisioonaan, maassa kiekkobuumi) sitä ei sanottu, vaan ingressissä, jonka näemmä siis jätin lukematta, vaikka artikkelin muuten tavasinkin lävitse haastavasta sanamäärästä huolimatta.
   
 25. Individual Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Suomi, sympatiat: Mikke, KooKoo, Titaanit
  Lainaus:
  Tämäpä se. Sinänsä palstaveli @ernestipotsi toi esille ihan hyvän huomion, että ei minunkaan elämässä kaikki tekeminen mene turvallisuus edellä, tai yhtä sun toista pöhköä on tullut duunattua, mutta jotenkin niissä mä olen sen tilanteen herra - lentokoneessa en. Asia, joka toisaalta on aika pöhköä sekin, koska tuskin minkään ihmisen kehittämän mekaanisen liikkumismuodon turvallisuuden eteen nähdään niin paljon vaivaa kuin kaupallisen lentoliikenteen. Ja outoa sekin, että itse en edes pelkää sitä, että se kone tippuu, mutta se voimattomuus siellä 11 kilometrin korkeudessa ei tunnu lainkaan hyvältä. Aivan kuin paatin mukana avomerellä sen enempää voisit vaikuttaa oman tilanteeseesi.

  Noh, mulla on omat keinoni ja lääketieteelliset apuni siihen, että lennot menee kohdaltani ainakin yleistä lentoturvallisuutta, tai kanssamatkustajien mukavuutta heikentämättä, mutta toivoisin myös, ettei kukaan ainakaan pilkkaisi tätä "henkistä vajavaisuutta", koska se on ihan vitun perseestä stressata niitä lentoja, enkä ainakaan nyt tiedä miten sen yli pääsisi. Toki eipä sitä svidduilua ainakaan täällä Jatkiksessa esiinny.
   
  Viimeksi muokattu: 17.04.2017 klo 15.42