Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

Asia, joka ei avaudu minulle

Viestiketju osiossa 'Kierrätyskeskus' , aloittajana Pavlovin Koira, 30.01.2012 klo 18.46.

 1. godofthunder Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Streassaavintahan tuossa on, kun et tiedä, onko sulla duunia seuraavana päivänä vai ei. Porukoille ilmoitetaan ryhmätekstarilla, että huomiseksi olis viis tuntia duunia, kuka ottaa. Ja ne ketkä nyt sattuvat olemaan hereillä, niin saavat tunnit. Mun mielestä toi on vaan aivan sairasta touhua. Minimiruntimäärä noissa soppareissa olis ihan kohdillaan.
   
 2. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Sellaisesta on raportoitu enemmänkin, että ei niitä edes aina saa riippumatta kuinka päivystäisi luurin ääressä. Eli samanlaiset arpajaiset kuin lippujen osto joskus on suosittuihin tapahtumiin. Ja se nyt tietenkin, että jos satut vaikka suihkussa olemaan ja sinä aikana tulee viesti, niin se meni sitten siinä ne liksat.

  Samaan aikaan jauhetaan vain politiikkaa, kun aivan perusasiatkin on päin vittua. Toisessa ketjussa oli puhetta väestö- ja yksilötasosta, mutta kyllä tämä taitaa pikku hiljaa alkaa olla ihan oikea ja laaja ongelma. Minkähänlainen romahdus tästä vielä saadaan aikaan, koska vain pahemmaksi menee, mutta ei voi ikuisesti jatkua.
   
  Viimeksi muokattu: 29.03.2017 klo 23.47
 3. Karhunkulta Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Helsingin Jokerit
  Lainaus:
  Omat kokemukset on näistä, että esimies ei halua jakaa vastuuta työvuorosuunnittelusta / vuorojen vaihdosta ja silti ei voi tehdä hommia sitten loppuun asti ja tulee näitä "yllätyksiä", kun ei olekaan oikeaa määrää tai ketään töissä.

  Sitten tulee viestiä, että nyt tarttis tulla heti töihin tai tunnin päästä. Näät viestin 5min päästä ja vastaat, että ok voin tulla. Odottelet 30min ja tulee viesti että ei tarviikaan, sain jo jonkun muun duuniin.

  Näiden kanssa on nykyään enemmänkin sellanen "pidä tunkkis"- fiilis ja kattelen sen puolen tunnin päästä kännyyn, että onko tullut jatkoviestiä. Ei jaksa edes alkaa tuon takia suunnittelemaan töihin lähtöä ennen jatkoviestejä. Onneksi nykyään on täysi työaika ja näitä ei tarvitse stressata, kun menee ylitöiksi saman tien jos on halukkuutta lähteä töihin. Aina ei tosiaan ole, kun asia hoidetaan tällä tavalla.

  Itsehän hoitaisin nämä, ja tuuratessa esimiestä olenkin hoitanut, soittamalla. Jos kukaan ei vastaa voin lähetellä tekstareita, mutta en millään massatyylillä, että kaikille menee sama tekstari ja ollaan jo tulossa duuniin, kunnes selviää että arpakone ei osunut kohdallesi.
   
 4. Joukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Kuinka voi kannattaa ja paasata ideologiaa, jonka takana ei täysin voi seistä? Tuossahan menettää uskottavuutensa ihan kokonaan, on sellainen tosielämän puskistahuutelija. Eipä tuollaista pysty arvostamaan.
   
 5. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Lainaus:
  Mitä se Soini nyt on sanonut?
   
 6. Hyman Roth Jäsen

  Mitä pahaa savolaiset on kenellekään tehneet? Puhuneet hassusti herrasväen korvaan bulevardilla joskus 1800-luvun lopulla?
   
 7. Joukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Soini taitaa hoitaa homman ihan omalla nimellään eikä nimimerkillä, mutta ihan kohtalainen yritys. Toinen asia mikä ei avaudu, on tahallinen väärinymmärtäminen. Epäilen sen johtuvan tyhmyydestä, mutta saattaahan siinä olla kotikasvatuksellakin jokin merkityksensä.
   
 8. Anssi #5 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Mitä se Halla-aho nyt on tehnyt?

  Edit. Sori, oli pakko ;).
   
 9. vetti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, República Argentina, CAR
  Lainaus:
  Sitähän ne/te tekevät vieläkin. Mutta ei siinä mitään pahaa ole. Kunhan savolaisetkin oppisivat ettei Stadilainen eksyessään Savoon ihan vittuillakseen slangia puhu. Kieroja ne/te ovat vieläkin.
   
 10. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Joku on jättänyt kaksi rengasta aluvanteineen roskakatoksen luo. Tämä herättää muutaman kysymyksen:
  A) Miksi vain kaksi rengasta?
  B) Miksi jätät ne vanteet renkaisiin kiinni?
  C) Ostaako mikään rengasliike kahta kappaletta alumiinivanteita?
   
 11. Hyman Roth Jäsen

  Lainaus:
  Ihan vitun kieroja ja häijyjä ;D. Siis ei häjyjä, niinko jossain vtun Kauhajoella, missä puukotellaan. Mutta omasta puolestani jokainen puliskoon miten itte haluaa, kunhan kuulijakin selvää saa.
   
 12. vetti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, República Argentina, CAR
  @Hyman Roth jätetään nyt pohjommaalaaset pois, niistä on ihan tarpeeksi kokemusta. Kukin bamlatkoon miten tahtoo.

  Eli näin selkokielellä: erinäisiä kertoja ympäri maalaiskuntia olen kuullut paljon vittuiluilua puhetapani takia. Muka kuvittelen olevani olevani ylempänä kuin ne/te. Puhun niinkuin minä olen pennusta saakka puhunut, niin kuin tekin/nekin. Pitäkää murteenne! Ja antakaa meidänkin pitää Slangimme (junantuomien... äh, olkoon).
   
 13. Leon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Liverpool, HIFK
  En oikein tajua, mikä viimeisen päälle lätkäjätkää vituttaa siinä, kun joku toinen seuraa kiekkoa vain ajoittain. Onko se jotenkin omasta fanituksesta pois? Jos ajatusta laajentaa, tosi-hokiteron pitäisi seurata ihan joka jengiä ihan samalla intensiteetillä maasta ja sarjatasosta riippumatta. Ettei vaan leimautuisi gloryhunteriksi *björk*
   
 14. finnjewel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, KooKoo
  Lainaus:
  Eihän tämä mikään tietoinen valinta välttämättä ole. Joillekin vaan tarttuu niin murteet kuin kieletkin paremmin kuin toisille. Jotkut puhuvat koko ikänsä kotiseutunsa murretta vaikka muuttaisivat muualle asumaan, mutta esimerkiksi minä olen lapsena ja nuorena puhunut niin tamperelaisittain, porilaisittain kuin kymenlaaksolaisittainkin aivan sujuvasti ja väitän, että nämä murteet palautuisivat pian, jos muuttaisin sinne takaisin. Kun ikää tulee lisää, uusien murteiden (ja kielienkin) oppimiskyky huononeee.
   
 15. heavy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Freud, Marx, Engels & Jung puki aikoinaan tämän ilmiön osuvasti sanoiksi:

  Lainaus:
   
 16. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Pekka sen tietää. Mietin aina joskus kuka on sitten maailman huonoin ihminen ja missä hän elää.

  Tietysti niitä tulee ja menee, mutta aina uutisoidaan esimerkiksi maailman vanhimmasta ihmisestä, myös lyhyimmästä ja jopa läskeimmästä.

  Kuka on oikeasti köyhin ja heikoin mutakuono ja miksi Guinness-kirja ei raportoi.
   
 17. ernestipotsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Olin katsomassa eilen IFK-TPS -peliä ja seurassamme oli pari vanhempaa sukulaista/tuttavaa, joista kumpikaan ei ihan ymmärtänyt lajia (ns satunnaisseuraajia jossain olympia/mm-kisatasolla). Ensimmäiselle selvitin joitakin sääntöjä ja playoff-kaaviota yms. Mielelläni hänelle näitä asioita selittelin. Toinen puolestaan yritti koko ajan virheellisesti päteä lajitietämyksellään, joka oli kerta kaikkiaan surkea. Jälkimmäinen tyyppi vitutti.
   
 18. Ei avaudu, miksi liigapeleissä on vielä 2010-luvulla noita huiskatyttöjä. Jotenkin noloa.
   
 19. aceman81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KaMa
  Sosiaalinen media. Tai oikeestaan ns. brändäys sosiaalisessa mediassa. Onko siihen olemassa noin 1,5 tapaa tehdä koska kaikki on yhdestä puusta veistettyjä.

  Kuvassa on huoliteltu yleisilme, siisti puku ja kasvoilla mielenvikaiseen virnistykseen kääntynyt hymy. Pelkästään nämä tunnusmerkit rekisteröimällä voi alle sekunnissa tehdä seuraavat johtopäätökset yli 90% osumatarkkuudella:

  a)Esittelyteksti on englanniksi, mutta twiittaaminen tapahtuu suomeksi.
  b)Esittelyteksti sisältää joko sanan entrepreneur, sales tai marketing. Suurella todennäköisyydellä nämä kaikki.
  c)Esittelyteksti sisältää jonkin voimaannuttavan oivalluksen tai mietelauseen.

  "Live life to the fullest. Every sunrise is a new possibility. Entrepreneur. Sales and marketing in Horses Ass. #marketing #digitalist"

  Jotenkin sellanen epäuskottava liukuhihnamainen ehostus tulee tollasista mieleen. Eli päinvastainen olo mikä luultavasti tarkoitus. Tosin, tuskinpa mulle brändäävätkään, vaan toisille kaltaisilleen.

  Lainaus:
  Oon miettinyt tuota esiintymisen, ryhmädynamiikan ja kokemusten kautta. Siis huiskatyttöjen itsensä kannalta. Ehkä tostakin hommasta saa jotain irti ja tarttuu matkaan.

  Mutta Hiitelä kirjoitti asiasta osuvasti pari vuotta sitten. Eli kuinka tanssitytöt heilumassa pelikatkolla muuten täysin pystyynkuolleessa ja/tai puolityhjässä hallissa on lievästi vaivaannuttavaa.

  En tosin tiedä josko heillä on tänä päivänä muitakin markkinoinnillisia tehtäviä. Luultavasti seurasta riippuen.
   
 20. Juzsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Real Madrid, Espanja, Raul
  Lainaus:
  Minulle ei avaudu miten joku ei nykypäivänä keksi päiviinsä tekemistä ilman töitä. Eikä avaudu sekään, että miten joku ylipäätään voi jostain tehdastyöstä tykätä.
   
 21. Radiopää Jäsen

  Lainaus:
  Se on sitä kulttuuria. Sen sijaan rantapallot eivät ole, koska niitä ei ole hyväksytty Ameriikoissa, eli ovat siksi noloja.
   
 22. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Lainaus:
  No se on samanlaista, joka päivä ja täten sen oppii tekemään automaationa. Samoin kuin jos siivoajana on joku tietty alue, jonka siivoa jokaisena päivänä tai edes joka toisena päivänä niin oppii tekemään sen todella hyvin. Jotkut tykkäävät siitä.
   
 23. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Lainaus:
  Kyllähän päiviinsä keksisi helposti ja jatkuvasti tekemistä ilman palkkatöitäkin, mutta niin kauan kun ei tule lottovoittoa tai muuta rahoitusmallia oloneuvoksen rooliin niin parasta on, jos saa itselleen sellaisen työpaikan jossa sopivasti viihtyy ja josta saa sen verran rahaa, että elää.

  Tehdastyöstä tai vaikkapa alemman toimihenkilön työstä "tykätään" siksi, että siitä on tarkoitus saada riittävästi palkkaa, jolla elättää itsensä, perheensä, autonsa ja pankinjohtajansa (jos on asuntolainaa). Ei työstä tai työnteosta ole ylipäätään tarkoitus erityisesti tykätä ainakaan koko ajan, se on varsin vääristynyt ajattelumalli. Ei joka päivä voi olla mitään nami-nami-bumtsi-bumia jossa mennään "posin kautta ja hymyillen eteenpäin".

  Toki on hyvä viihtyä työssään sen verran, ettei se ole mitään hammasten kiristelyä ja jos osaa hommansa ammattilaisen tavoin esim. tehtaassa, konttorissa tai muualla, niin se sujuu yleensä ok, tuo sopivasti tyydytystä (tai tarpeeksi vähän vitutusta) ja jättää vielä voimavaroja vapaa-aikaan ja lepoon. Ja jos työ ei vaadi työajan jälkeen jatkuvaa läsnäoloa ja kännykän/sähköpostien kyttäämistä kuten ns. duunarityöt niin kyllä siitä voi tykätä enemmän kuin hommasta, jossa pitäisi kuikuilla jatkuvasti viestejä aamusta iltaan. En ole tehdastyöläinen, mutta voisin kuvitella, että jos saa aikaan työssään jotain konkreettista valmiiksi kuten hyvän auton, niin se aiheuttaa paremman fiiliksen kuin keskivertovalkokaululaisen projektiprosessikaaviopalaverin powerpoint-lopputulos tai henkilöstökokouksen diskurssi uudesta visiosta ja yrityksen arvoista.

  Yksitotinen mekaaninen puurtaminen työtään vihaten ja seuraavaa vapaa/kännipäivää odottaen ei tietysti ole mielekästä. Ei myöskään sellainen työelämä, jossa työn ulkopuolella ei ole enää omaa elämää ja eläkepäivien/burn-outin jälkeen edessä on vain sosiaalinen ja henkinen tyhjyys.
   
 24. Juzsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Real Madrid, Espanja, Raul
  Lainaus:
  Jäi tuossa omassa lainauksessa se tärkein asia mikä särähti omaan korvaan "Ite en välttämättä jäisi himaan, vaikka saisin enempikin rahaa työttömänä." Tämä ei avaudu millään.

  Tuossa sinulla muuten onkin erittäin hyviä pointteja joihin itsekkin samaistun. Töitä tehdään, jotta olisi rahaa tehdä asioita jotka oikeasti kiinnostavat. Sitten, kun siittä työstä saatu palkka ei eroa kotona kattoon syljekselystä saatavasta rahasta tarpeeksi merkittävästi niin työssä ei ole omasta mielestä enää järkeä ole.

  Lisää edit: Ja ettei synny väärinkäsityksiä niin tuolla autotehtaalla saatu palkka ei tälläistä ole missä ei ole järkeä. Siellä palkat ovat mielestäni ihan ok tasolla.

  Lainaus:
  Tälläistä fiilistä tuskin kukaan saa, koska se tehdastyöläinen vastaa vaan tietystä osasta isompaa kokonaisuutta. Tälläistä fiilistä voisi kenties syntyä, jos itse tekisit sen koko auton alusta loppuun itse.

  Tehdastyöläistä parempi esimerkki voisi olla joku joka tekee käsitöinä asioita.
   
  Viimeksi muokattu: 03.04.2017 klo 19.02
 25. mikko6000 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NUFC & K-Espoo/Blues 1984-2016
  Lainaus:
  Näistä tulee aina mieleen pohjanmaalainen puukkopaja, jossa oli kolme työntekijää. Työpisteitä myös kolme ja kahden vuoden välein vaihtoivat työpisteitä "ettei käy tylsäksi".