Roger Moore
Jäsen
- Suosikkijoukkue
- Upeeta Ville upeeta, KuPS
Oma tekemä pitsa on usein jopa hieman paremman makuista kun se on ollut yön yli kylmässä ja sen jälkeen lämmittää sen uudestaan. Mielenkiintoista sinänsä.
Avautui, että vaikka miten paljon tekisi kotitöitä, niin niitä voisi aina tehdä enemmän. Turhauttaa.
Täällä voi "seurata" toisia palstalaisia avautui mulle. Pääseeks noista kuinka eroon? Ei sillä, että suuremmin häiritsis, mutta tyyliin @Freakish sun muut palstalle kirjoittamattomat voisivat lukee viestejä ihan normisti "uutisvirrasta". Ei sillä ettenkö olisi palstan mielenkiintoisin heppu, mutten Jesse kuiteskaan.
Taikka sitten vähintään tykätä edes jokaisesta viestistäni.
Nou paniikki. Eiköhän tästä ihan buranalla selvinne. Plussana vaan , ettän sutkin on pois taasen herätetty henkiin. Hetken tosin leijuin, kun luulin olevani jotain.Jaahas, näköjään jonkinlainen hutipainallus sattunut. Ahdistava kyttääminen on nyt lopetettu, enkä toivottavasti aiheuttanut pysyviä traumoja!
Tiivi-Taavi on kolme metriä pitkä.
En ehkä olisi koskaan juonut Pöytäviinaa eli Pöykkyä, jos olisin tiennyt mistä se valmistetaan. Raaka-aine oli vuoteen 1994 saakka sulfiittisprii, jota saatin selluloosatehtaiden jäteliemestä.
Eikö se tuosta koko tikkuviina nimikin tullut?
Mulle avatui, että Pöytiäistä ei enää valmisteta. Vannoutuneena Bät&Ryyd-entusiastina Pöykky kuului reilut parikymppisenä moniin rallattelureissuihin ja erityisesti etkoiluihin, kun pohdittiin tragedioita tulevaa iltaa varten. Lähes poikkeuksetta juuri näinä Pöytäviinalla pohjustettuina iltoina saavutettiin ns. ylikuntotila tai touhut menivät muutoin jonkinlaisen perseilyn puolelle. Good times.
Noooo, onhan tuota jalosteltukin jo hyvän aikaa sitten. Miksi joistakin apiloista tulee nelilehtisiä?Olisiko kannattavaa yrittää etsiä noita ja yrittää jalostaa apilanurmilajike myytäväksi varakkaille ihmisille?
Niin ei tosiaan valmisteta. Isällä on kyllä pullo jossain kaapin perällä. Tuskinpa tuo mitenkään harvinainen on?Mulle avatui, että Pöytiäistä ei enää valmisteta.
Suomen laeissa on paskaa, ettei esim. alkoholiharvinaisuuksia voi avoimesti myydä huutokauppaamalla. Se olisi hyvä tapa selvittää kuinka harvinaista kukin keräilypullo on.Niin ei tosiaan valmisteta. Isällä on kyllä pullo jossain kaapin perällä. Tuskinpa tuo mitenkään harvinainen on?
Jotkut (hienostelijat) juo Finlandia-vodkaakin snapsina, vaikka se on tarkoitettu drinkkien valmistukseen. Kossu on snapsi.Suomen laeissa on paskaa, ettei esim. alkoholiharvinaisuuksia voi avoimesti myydä huutokauppaamalla. Se olisi hyvä tapa selvittää kuinka harvinaista kukin keräilypullo on.
Taskulämmintä Pöytäviinaakin muistan juoneeni, ei kyllä sitä makua ole jäänyt kaipaamaan. En kyllä ikinä ole ymmärtänyt kossunkaan päälle Jaloviina on parasta talousviinaa.
No tuskin tuo kovin harvinainen kuitenkaan on. Voisi tehdä jekun ja juoda se tyhjäksi.Suomen laeissa on paskaa, ettei esim. alkoholiharvinaisuuksia voi avoimesti myydä huutokauppaamalla. Se olisi hyvä tapa selvittää kuinka harvinaista kukin keräilypullo on.
Taskulämmintä Pöytäviinaakin muistan juoneeni, ei kyllä sitä makua ole jäänyt kaipaamaan. En kyllä ikinä ole ymmärtänyt kossunkaan päälle Jaloviina on parasta talousviinaa.
Pro-tason jekkun on hulauttaa puoli pulloa kitusiin ja täyttää takaisin hanavedellä. Eikä kukaan huomaa mitään.No tuskin tuo kovin harvinainen kuitenkaan on. Voisi tehdä jekun ja juoda se tyhjäksi.
Mä veikkaan, että isä on aikanaan maistellut tuota niin paljon, että huomaisi kyllä eron.Pro-tason jekkun on hulauttaa puoli pulloa kitusiin ja täyttää takaisin hanavedellä. Eikä kukaan huomaa mitään.
Pro-tason jekkun on hulauttaa puoli pulloa kitusiin ja täyttää takaisin hanavedellä. Eikä kukaan huomaa mitään.
Ammattikoulututkintoa suoritettaessani eräs seppä veti keskellä päivää suomalaistyylisen lyijynraskaan iltapäiväkännin... ja väitti et joku muu on laverrellut asiasta opettajille.Pro-tason jekkun on hulauttaa puoli pulloa kitusiin ja täyttää takaisin hanavedellä. Eikä kukaan huomaa mitään.
Joskus hurjassa nuoruudessa kaverilla oli kossupullo mukana bileissä, ja toisen kaverin kanssa kävimme siitä naukkailemassa ja laitoimme vettä tilalle. Lopulta vesi/viina -suhde oli 50/50. Kun oli juomapelin aika, porukka otti siitä naukkua ja kovasti irvisteli. Itsekin piti vähän irvistää ettei jäänyt kiinni. Mutta jännä ettei kukaan kyseenalaistanut laimeaa makua. Noh, nuoruus on seikkailu.
Ensimmäiset tehtiin suurin piirtein niin kuin Bacardicola tehdään, puoli desiä Bacardia ja tåytetään lasi kolalla. Toki se Cokis tyhjeni tuolla mallilla nopeammin kuin Bacardi, joten piti laittaa vähemmän Cokista, että se riittäisi koko Bacardipullon ajan. Viimeiset mitä illan mittaan nautittiin,taisi olla kutakuinkin toisin pän. Puoli desiä Cokista ja täytetään lasi Bacardilla. Hauskaa oli eikä touossa iässä tullut edes krapula.
Eikä kannata juoda sillä löydät itsesi kuitenkin pöydänalta ja jäät kiinni jo siinä paikassa. Eikä laimentaminenkaan kannata, vaikka sitä lantraisi mehuilla erinäisillä niin toimivuudesta voi jäädä kiinni. Itse jäi, kun isäni pirtua ottelin sen desin ja sama vettä tilalle. Ja monta kertaa samasta pullosta. Tiedä sitten mitä lientä koppupeleissä itsekkään join, mutta kyllä se nuoreen päähän humahti. Lopulta jouduin eräiden illanistujaisten tuoksintaan kertomaan isälleni, miksikö hänen pirtunsa ei syty tulille muovikorkissaan valkoisella Goltilla yllytettynä. Totesin että paskaa tärpättiä oot saanut. Asia jäi siihen eikä sihhen ole vielä palattu. Pitääkin avautua kun soitellaan.Mä veikkaan, että isä on aikanaan maistellut tuota niin paljon, että huomaisi kyllä eron.