Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Ari Santanen SaiPan päävalmentajana

Viestiketju osiossa 'SaiPa' , aloittajana Trimmer, 03.11.2015 klo 16.05.

 1. Mr.Wonderful Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa ja saksalainen jalkapallo
  Ainakin Koho sanoi tuossa jatkoajan haastattelussa, että tavoite on selviytyä 4 parhaan joukkoon runkosarjassa, joten kyllä siellä oikeasti on tavoitteet laitettu joukkueen sisälläkin korkealle.
   
 2. Sputnikkari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Oilers
  Hienoa, että tavoitteet on vedetty korkealle, ettei sitten kauden päätteeksi kuudes sija ja ensimmäisellä kierroksella lomille ja kommentit: "Ihan tyytyväisiä oltiin. Tavoitteeseen päästiin."
   
 3. ahal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Tässä ajatuksiani reilu vuosi sitten Santasen nimityksen jälkeen. Valitettavasti pelot näyttävät realisoituvan. Uusi veri olisi ollut todennäköisesti vanhaa sakeampaa. Kun sitä olisi kuitenkin ollut tarjolla. No samaan miinaan astuttiin myös Raumalla, ja pohjalla ovat molemmat.
   
 4. rico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Aika hyvin ennustit tämän katastrofin. Onkohan pahinta vielä edes nähtykään, en tiedä mikä olisi se käänne parempaan.
   
 5. Ted Raikas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, HIFK
  Onhan se todellinen harmi, että Sannin pääkäskyttämisen aikakaudesta uhkaa tulla todellinen pannkaka. Sanon uhkaa, koska jotain saumoja nyt vielä tietysti on, mutta helvetillisen vaikea urakka on kyllä edessä jos aikoo kammeta jatkoon itsensä.

  Harmi sikälikin, että Sanni on kuitenkin pitkän linjan SaiPalainen, entinen kapteeni ja omanlaisensa legenda ja ollut aikanaan rakentamassa SaiPan uutta tulemista Liigaan. Nyt sitten homma ei näiltä osin suju ja totta kai se likaa kilpeä. Taisi vaan nyt olla väärä mies isoihin saappaisiin. Ite kyllä uskoin, että Sanni voi yllättää, mutta taisipa olla aika ylimitoitettua optimismia.

  Jos tämä kausi nyt menee loppuun asti näin, niin hemmetin vaarallista olisi jatkaa samalla valmennusporukalla tulevalle kaudelle. Mahdoton nähdä, että jatkumoa voisi olla. Ei nyt äkkiseltään tuu mieleen, milloin häntäsijoille sijoittunyt joukkue olisi jatkanuti samalla valmennustiimillä seuraavaan kauteen? Useimmiten saaneet kenkää jo kesken kauden, myös SaiPassa. En tiedä onko SaiPalla rahkeita/rohkeutta nyt siihen? Onko tämä kausi nyt laskelmoitu, että mennään näillä?

  Oma väite on ollut kauden ajan, että valmentajia ei vaihdeta, meni miten meni. Se pitänee kutinsa. Ensi kaudella on kyl oltava ihan uudet ukot aitiossa jos häntäpää laahaten runkkiksen loppuun mennään. Kaikki muu on silkkaa hölmöyttä.
   
 6. Daywalker-75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, JäKi
  Onhan se jo täydellistä faneille pyllistämistä, jos sama ryhmä saa jatkaa ensi kaudellakin valmentamista. Epäilen myös myyntipuolen sakkaavan siinä tapauksessa.
  Tämä kausi on pelattu ja minun puolesta valmentakoon sama ryhmä loppuun asti, ei nimittäin enää ihan hirveästi kiinnosta.
  Edelleen toivoisin nopeampaa reagointi johdolta tulevaisuudessa, kun alkaa näyttää ettei jonkun rahkeet riitä. Pahalta se varmasti tuntuu, mutta kun ei onnistu, niin ei onnistu ja silloin on aika yrittää jollakin muulla tavalla.
   
 7. 3156155 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Voisiko Sannin kohdalla osa ongelmaa olla sitten se, että mies on ollut joukkueessa melkein 100 vuotta ja valmentajana 50vuotta ja nyt vielä tämän kauden Päävalkkuna. Tiedä sitten onko tuo liikaa yleensä, kun puhutaan Päävälmentajista, että 4 vuotta olisi se maximi mitä samassa seurassa olisi hyvä olla. Mietin vaan, että tuskin Sannilta nyt oli odotettavissa mitään uusia tuulia. Ehkä lähinnä odotukset olivat siinä, että Santanen olisi opetellut Tirkkosen metkut ja olisi osannut toteuttaa noita metodeita ja jatkaa joukkueen kanssa siitä mihin se jäi Tirkkosen lähtiessä.

  Apuvalmentajiksikin kun sai noin kokemattomat kaverit niin ei se tietysti urakkaa yhtään helpota. Santanenhan itse on tähän koko soppaan täysin syytön ettei monoa ole tullut ja seura ei ole tehnyt ratkaisuja. Santanen on antanut itsestään seuralle todella paljon ja oli pelaajanakin minun suosikkeja. Tähän soppaan on varmasti useita syyllisiä ja asioita, jotka vaikuttavat tähän tilanteeseen. En tiedä onko enää mitään mahkuja nousta kympin sakkiin, koska joukkue on jo semmoisessa ahdistuskipsissä ettei mitään rajaa ja loukkaantumisetkin painavat vielä päälle.

  Sanotaan nyt sen verran Santasesta vielä, että vaikka haluaisinkin uuden Päävalmentajan niin Santaselle on aina joku paikka minun puolestani SaiPassa jos vaan joku homma löytyy. Santanen on niin paljon SaiPan eteen töitä tehnyt ettei sitä niin vain pyyhitä pois ja vedetä mattoa jalkojen alta.

  Mielenkiinnolla odotan mitä ilmoitusta alkuviikosta tulee onko minkälaista pelaajaliikennettä tulossa. Tämä loppukausi olisi käytettävä nyt hyväksi ja antaa paljon peliaikaa ja vastuuta seurassa jatkaville pelaajille kuten Tuohimaa. Mielellään näkisin myös joukkueen aloittavan pelaajien tutkailemisen tulevaa kauttakin ajatellen jos se nyt tässä konkurssissa on mahdollista. Kuitenkin olisi mukava nähdä ettei joukkue vain jää alemmuustilaan vaan alettaisiin jo rakentamaan uutta.
   
  Viimeksi muokattu: 22.01.2017 klo 08.31
 8. Mctavish85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Olen samoilla linjoilla. Eihän tässä Santasta mistään syytetä. Nyt olisi vaan mukava nähdä milloin seurajohto ottaa kantaa tähän kauteen ja antaa jotain lausuntoa siitä mitä valmennuksen kanssa tehdään. Eihän näin voi kuitenkaan pitkään jatkua. Yleisötavoitteesta ollaan paljon jäljessä joten olisi hyvä nähdä hallitukselta jotain lausuntoa siitä mitä korjausliikkeitä on suunniteltu tekeväksi. Kyllähän siellä hallituksessa pitäisi tajuta, että ihmiset äänestää nyt jaloillaan ja fanit olisivat nyt oikeutettuja saamaan tietoa ja mahdollisia toimenpiteitä jatkon suhteen. Vai kuohuuko tuolla organisaatiossa oikein kunnolla ja tämä hiljaisuus on vaan tyyntä myrskyn edellä, että kohta alkaa tapahtua? Muutenkin ihmetyttää tuo SaiPan johdon hiljaisuus. Onko siellä jotakin myllerryksiä käynnissä tai mahdollisesti joitakin erimielisyyksiä?

  Ei seuraa voi kuitenkaan näin pyörittää, että odotellaan vaan että josko ne peliesitykset alkaisi kohta parantumaan. Jostain tarvitaan rahaakin ja ei yleisö jaksa katsella tuota kisapuistossa räpeltämistä pitkään. Haluaisin nähdä hallituksen tulevan julkisuuteen ja sanovan mitä siellä meinataan. Eli voisi antaa tietoa annetaanko Santasen jatkaa vai annetaanko potkut? Kyllä kait valmennuskin haluaisi saada tietää julkisesti missä mennään ja haluaisivat varmasti myös julkisesti saada tietää saavatko jatkaa vai eivät. Kyllä hekin varmasti haluaisivat saada selvyyttä tilanteeseen ja haluaisivat julkisesti saada jonkinlaisen työrauhan. Eli kaipa ne valmentajatkin haluaisi saada ihan julkisen luottamuslauseen.
   
 9. jussi61 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Joukkueen päävalmentaja on työsuhdemielessä kuin firman toimitusjohtaja. Hän joko nauttii hallituksen luottamusta, tai ei nauti. Hallitus toki keskuudessaan on varmasti keskustellut siitä, mitä valmennuksen suhteen kauden jälkeen (kun näin pitkälle on nykyisellä valmennuksella menty, tuntuisivat potkut kesken kauden melko tyhmältä ratkaisulta) tehdään, mutta näistä pohdinnoista ei kuulukaan tiedottaa julkisuuteen, ennen kuin päätökset on tehty ja mahdolliset potkut annettu. Tulet siis pettymään, jos odotat hallitukselta jotain tiedotetta tyyliin:

  "Olemme päättäneet että Santanen ja apuvalmentajat saavat potkut, jos joukkue ei ole kauden päättyessä vähintään sijalla 11". Tuollaista tiedotetta ei anna mikään itseään kunnioittava urheiluorganisaatio.

  Tällä hetkellä hallituksen olisi tärkeämpää miettiä, miksi yritysyhteistyö ja kausikorttimyynti sakkasivat, kun toimitusjohtaja vaihtui. On selvää, että SaiPan resursseilla toimiston puolella suorittamisen pitää olla hyvää, tai epäonnistumiset näkyvät seuran kassassa erittäin karulla tavalla.

  Urheilupuolella kaksikon Santanen/Tuomenoksa pitäisi (jos HPK-peleistä tulee 0 pistettä, kuten pelkään) keskittää kaikki tarmo siihen, että perustukset ensi kaudeksi ovat mahdollisimman hyvät. Helmikuun ensimmäisellä viikolla ulos vaan niitä pelaajia, jotka eivät ensi kauden suunnitelmiin kuulu, jos ottajia (Järvinen, Kuronen + ulkkarit, jotka eivät jatka) jossain on. Ja reippaasti peliaikaa junnuille (Koponen, Jääskeläinen ja Maarnela ainakin), niin saavat kunnolla tuntumaa siihen, mitä Liigassa pelaaminen vaatii.
   
 10. Mctavish85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  No lähinnä odotan sellaista tiedotetta missä Santanen joko erotetaan tai annetaan tiedote, että hallitus pysyy Santasen takana. Ei ollut kysymys siitä, että pitäisi antaa tuollainen tiedote jossa annetaan joku ehto minkä kirjoitit. Vaan tiedotettaisiin nyt jotain. Minkä takia ollaan hiljaa? Voisiko nyt puhua edes siitä, että vieläkö sitä puolustajaa etsitään.

  Järvinen, Hamilton ja Trotter varmasti ovat kauppatavaraa tällä hetkellä ja niistä Saipa varmaan kuuntelee tarjouksia. Kurosta en päästäisi minnekään vaan tarjoaisin jatkopahvia käteen, joko hän sen ottaa tai ei mutta Kuronen olisi tärkeää pitää tässä vaiheessa myös ensi kaudella. Tai sitten Kuroselle jatkopahvia käteen ja lainataan Mikael nyt kevääksi johonkin pleijareihin tavoittelevaan joukkueeseen hyvällä rahalla.
   
 11. jussi61 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Se, että tiedotetta ei tule, tarkoittaa että hallitus on nykyisen valmennuksen takana, toistaiseksi. Joten ei ole tiedotetta tulossa, jos Santanen ei saa potkuja kesken kauden, simple as that. Sitä ei tarvitse erikseen tiedottaa, että hallitus on keskuudessaan Santasen asemasta keskustellut, se on täysin selvää, että keskusteluja on käyty.

  Pelaajapuolella luultavasti Kuronen on jo menetetty tapaus. Huhujen mukaan tie vie Tampereelle.
   
 12. Herra Jaakko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Ei ole mitään takeita siittä, että valmennus poistuu takavasemmalle. Siellä on hallituksessa aika jyyriä jätkiä. He saattavat osoittaa meille, että heidän ei tarvitse mielistellä tavallista rahvasta. He voivat olla jopa niin Urpoja. Mene ja tiedä. En ole missään nimessä optimistinen.
   
 13. Mctavish85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Toivottavasti ei lähde. SaiPassa olisi kuitenkin isoa roolia tiedossa ja peliaikaa tulee. Hyvinkin voisi jäädä vielä yhdeksi kaudeksi. Ei mihinkään Tampereelle kannata lähteä :D

  Sitä vaan ihmettelen, että jos tappioita tulee koko ajan ja vielä noita suurinumeroisia niin ollaan kun mitään ei olisi tapahtunut olisi tietysti ihan mukava kuulla, että jotain kuitenkin tehtäisiin. Ei kai nyt voi olla niin, että annetaan valmennuksen vaan jatkaa ja pelaajat on ne jotka erotetaan ja myydään kun hävitään koko ajan pelejä ja toivotaan että jospa se siitä ja luotetaan siihen, että kyllä se yleisö tulee peleihin aina, ei yleisöäkään voi pitää minään itsestään selvyytenä että kyllä ne tulee aina peleihin kävi miten kävi. Ei Saipa nyt hitto vie ole mikään suojatyöpaikka jossa voi tehdä ihan mitä vaan.

  Tämä ratkaisu taisi olla kuitenkin se kaikista kallein. No turha tässä on enää olla jälkiviisaana. No odotetaan nyt vielä huomista jos siellä tulisi jotain lisätietoa.
   
 14. Tupaukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saipa ja Saimaan Kurra.
  Lainaus:
  Mikäli ollaan sarjassa viimeisiä, niin ei sitä kukaan tuosta rosterista voi mistään isosta roolista haaveilla. Korkeintaan palkan alennuksesta, tai lopputilistä!
  Jos jotain muuta kaverit kuvittelee, niin silloin on aika paljon kusta päässä!
   
 15. juice71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  No tähän "rahvaalle näyttämiseen" nyt on helppo sanoa -1. Kyllä ne tietää, että joko lystin maksaa lyhyellä aikavälillä yleisö tai omistajat, ja pitkänpäälle maksava yleisö.

  Se osaavatko tehdä oikean päätöksen valmennuksen suhteen on sitten toinen juttu, mutta perustuu heidän parhaaseen käsitykseensä.
   
 16. Herra Jaakko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Aika vähillä miinuksilla selvisin tällä kertaa :-) Jos totta puhutaan, niin pienimuotoisena yrittäjänä olen vakuuttunut siitä, että yrityksen johto haluaa yrityksen parasta. Todella moni tuntuu kuitenkin olevan varma siitä, että Sannin posse saa lähteä. Sehän olisi ilman muuta loogista ja niin minä tekisin, mutta minä en ole he, eivätkä he minä. Todellisuudessa sellainen puhe, että SaiPan johto ei haluaisi joukkueen menestystä, lienee lööperipuhetta. He toki haluavat kaikenkarvaista menestystä. Se mitä minä haluaisin on osakeanti, se kuiteskin lienee vain haaveilua.
   
 17. Sputnik Corner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Jos koko valmennustroikka potkitaan ulos, tarkoittaa se 1-3 profiilipelaajan pois pudottamista ensi kauden joukkueesta. Viljakaisella on myös kevääseen 2018 asti soppari. Santasen palkka about 7000-9000 €/kk ja Viljakaisella ehkä puolet tästä. Ei kovin hyvältä vaikuta jos ensi kauden joukkueesta - joka jo heikkenee pelaajanbudjetin laskun seurauksena - joudutaan karsimaan vielä pari 7000-9000 €/kk pelaajaa valmentajille maksettavien tuplakustannusten takia.

  Santanen epäonnistui tämän kauden pelikirjassa, mutta hän ja Tirkkonen ovat onnistuneet viimeisinä vuosina erinomaisesti. Tämän kauden suunnitelmat olivat liian kunnianhimoisia, mutta ainakin lähdettiin yrittämään jotain uutta.

  En vielä lähde lynkkaamaan Santasta surkeana valmentajana, vaan antaisin hänen jatkaa ensi kaudella jouluun saakka. Ensi kaudeksi vaan vanhat Tirkkos-ajan pelikirjat käyttöön. Niillä opeilla olisi tällä kaudella ehkä taisteltu juuri ja juuri 10.sijasta.
   
 18. Tupaukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saipa ja Saimaan Kurra.
  Sisältyykö valmentajien palkat pelaajabudjettiin ja kuinka paljon muita kuluja pystyy karsimaan jotta ei tarvitsisi pelaajabudjettiin kajota?
  Ei tullu sitä uutta kuutiotakaan hankittua, et niillä rahoilla vois palkata vaikka Summasen? :)
   
 19. Laitela Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa ja sen vaarallinen YV
  Maksakoon Sannin potkiminen, ei sille minkään voi, kun aikanaan ostettu sika säkissä. Jos Santanen kumminkin jatkaa tulevallakin kaudella, niin en uhraa SaiPalle euroakaan, se on lupaus. Ei voi tämä kävelevä katastrofi yhdessä Viljakaisen kanssa jatkaa enää tämän paskan jälkeen. Jos tän kauden reagoimattomuus on paskanhaistatus kannattajille, niin Sannin jatko on suoranainen perskairaus.
   
 20. Don Sputnik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Se on juuri näin, täysin samaa mieltä. Jos onnistuu romahduttamaan top6 jengin sijoille 14-15, täytyy potkujen olla selvyys, vaikka pelaajat sitä peliä pelaavatkin. Sellaista vaihtoehtoa, että kyseinen valmennuspoppoo jatkaisi, ei voi olla.

  Jos tuo katastrofikaksikko jatkaa, niin kalliimmaksi se tulee, kun kausareita ei osteta, mainoksia ei myydä ja jengiä ei hallille tule. Eikä varmaan ole uusilla pelaajillakaan hirveää hinkua päästä Sannin "oppiin". Vituiks meni tää kokeilu ja on aika toivottaa Santaselle & Viljakaiselle hyvää jatkoa ja onnea uusiin haasteisiin...
   
 21. TheRimpula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Tiedä nyt sitten perskairauksista, mutta muuten samaa mieltä. Ei voi olla, että koko neljän vuoden aikana luodun pelillisen identiteetin tuhoamisesta palkittaisiin jatkolla. Tässä oli riskinsä, ne realisoituivat täysin, ja nyt tämä kakka on vaan lusikoitava. Jos se tarkoittaa pelaajabudjettiin noin 150k lovea ensi kaudeksi, niin sitten tarkoittaa.

  Uskoisin, että eteläkarjalainen kiekkoyleisö olisi SaiPalle armollinen, jos ensi kaudeksi luotaisiin läpinäkyvästi selkeät suuntaviivat ja identiteetti. Tämänkautinen saamaton ilmapiiri on puhkuttava ja puhallettava kaikin voimin helvettiin SaiPan ympäriltä, jotta kausi 16-17 voitaisiin myöhemmin muistaa yksittäisenä ohilaukauksena SaiPan historiassa, eikä ensimmäisenä askeleena kohti konkurssia.
   
 22. rattussovjeticus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Näin. Santanen on pelannut yli 500 ottelua SaiPan edustusjoukkueessa, ja oli joukkueen kapteenina nostamassa joukkuetta divarista SM-Liigaan. Pelaajauran jälkeen Sanni on ollut SaiPan edustusjoukkueen valmentajana yli 500 ottelussa.

  Porissa syntynyttä kiekkomiestä ei voine nimittää saipalaiseksi seuralegendaksi, mutta kyllä yli 1000 SaiPa-ottelun Santanen ansaitsisi hiukan enemmän kunnioitusta kuin mitä äänekkäimmät kriitikot täällä osoittavat. Liiga-joukkueen päävalmentajan edellytyksiin ehdottomasti kuuluu paksunahkaisuus, mutta minun mielestäni valmentajalle pitäisi sentään jättää jonkunlainen työrauha.

  SaiPan hallitusta ei kyllä käy yhtään kateeksi. Tersa ja kumppanit pelastivat omilla rahoillaan joukkueen konkurssilta muutama vuosi sitten, ja ensi kesänä täytyy varmasti laittaa taas hattu kiertämään. Tässäkin tilanteessa osa joukkueen "kannattajista" täyttää Jatkoajan kyynisellä vittuilulla, tyyliin "toivottavasti ei voiteta koska se viivyttää Sannin potkuja".

  Kuinka tästä eteen päin? Annetaan koko valmennustiimille kenkää ja katsotaan nouseeko tappio kuinka paljon yli puolen millin. Katetaan tappiot lainalla, ja pienennetään vastaavasti ensi kauden budjettia. Ja sitten valitaan halukkaiden jonosta seuraava päävalmentaja, joka tulee SaiPan niukkas-budjettiin sopivalle palkalla nostamaan 1,6 miljoonan euron pelaajabudjetilla operoivan SaiPan mitaliotteluihin.

  Jos jollain on parempi suunnitelma, niin se kannattaa lähettää SaiPan hallitukselle.
   
 23. Daywalker-75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, JäKi
  Mikäs hempeilyhetki teille oikein tuli?!

  Eihän tässä nyt ole kahta sanaa, tämä kausi voidaan vetää totaalisesti vitulleen, mutta ei helvetissä aloiteta sitä ensi kaudella.
  Se on noiden valmentajien palkka pieni raha siihen nähden jos muut ulkoiset tekijät rupeaa yskimään.
  Eli katsojat äänestää jaloilla ja sponssit lompakolla.

  Ensi kausi:
  Uudet valmentajat ja joku/joitain pelaajia, jo(i)lla on "jotain" annettavaa, eli vetoaa ns. yleisöön.
   
 24. Paakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Meidän jengi vaan ei tainnut olla ihan sitä top6 matskua missään vaiheessa, vaikka keltamustilla laseilla sitä syksyllä itse kukin niin katsoi. Muiden puolesta kun ei voi päättää niin onhan se mahdollista että ko. valmennuspoppoo tai ainakin osa siitä jatkaa... ei toivottavaa, mutta mahdollista.

  Jos organisaatiossa on kovat myyntimiehet niin Sannin jatkolla ei ole välttämättä ihan niin paljoa merkitystä mainosmyynnille kun täällä kärjistetään. Toki menestys ruokkisi sitä, mutta on se mahdollista muutenkin.

  Oikea ykkösketju olisi se mitä itse kaipaisin. Ja ei, en usko (kuten monet tuntuvat uskovan) että Sanni pilaa kaikki kunnon kiekkoilijat... pitäisi vaan taikoa muutama sellainen jostain ja pitää #8 ehjänä niin olisi joku roti touhussa.
   
 25. Derrick Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  No joo, missä top6 jengissä on pelaajia jotka ovat tehneet maks. 12 maalia per kausi? Tai puolustuksessa Suomi-sarjan pelaajia, tai ykkösmolke yli 40 v.

  Ja montako pelaajaa tuosta rosterista viedään kauden jälkeen liigan top6 jengeihin.

  Ja voiko paskasta vääntää konvehtia.