Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Ari Santanen SaiPan päävalmentajana

Viestiketju osiossa 'SaiPa' , aloittajana Trimmer, 03.11.2015 klo 16.05.

 1. Huml71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Kuulostaa aivan liian tutulta. Marjamäen kiekko pyrittiin korvaamaan Suikkasen aktiivisella ja nopealla kiekolla, missä ei peruutella. Vituiks män. Pelinopeus ei ole vain luistelunopeutta, se on yhteispelin nopeutta. Palattiinkin sitten marraskuussa takaisin vanhaan, kun Manner otti Kärpissä pelillisen komennon.
   
 2. ahal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Niinpä. Suikkanen (s. 1959) on poiminut tärkeimmät kiekko-oppinsa 1980-luvulla, Santanen (s. 1969) 1990-luvulla. Miten lie päivitysten laita? Aina ei riitä, että seuraa sivusta kun toinen opastaa. Pitää myös itse ymmärtää ja sisäistää asioita. Ja miksi pitää toimivaa systeemiä lähteä radikaalisti muuttamaan?
   
 3. Huml71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Täällä meillä näin tehtiin lähinnä Junnon ja sponsoreiden painostuksesta. Pelistä piti saada viihdyttävämpää. Menestys ei enään tyydyttänyt.
   
 4. ahal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Meillä taas sekään ei voi olla syy, kun kerrankin tuli menestystä eli po-paikkoja liukuhihnalta ja yleisöä oli ennätysmäisen hyvin lehtereillä. Kärpillähän on ollut lisäksi lähes joka vuosi uusia donskoita, kemppaisia, puljuja, ahoja jne. Lappeessa maksava yleisö ei ilmeisesti uskonut Santasen projektiin alkuunkaan. Tirkkosen saappaat tai luistimet olivat sen verran isoa kokoa.
   
 5. Huml71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Marjamäki palautti urheilullisuuden keskiöön, ja tätä kautta myös yksilöt alkoivat loistaa paremmin. Nykyisestä joukkueesta ei tuollaisia nousevia tähtiä enään löydy.
   
 6. ahal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Tirkkonen rakenteli kausillaan pelillisiä cocktaileja yksilö kerrallaan, makusteli drinkkiä aikansa ja muutti sisältöä tarpeen mukaan. No joskus muutokset viipyivät monen mielestä liian kauankin, mutta kokonaisuus sai monet pirskahtelemaan maukkaasti. Sanni taas näyttää käyttävän enimmäkseen isoa tehosekoitinta, johon tunkee aineksia kourallisen kerrallaan ja toivoo parasta. Tähän asti myllytys ei ole tuonut suuria makuelämyksiä.
   
 7. jussi61 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Muuten en ota sun pähkäilyihisi kantaa, mutta tähän puutun. Ymmärtääkseni Niemisen (joka tuolloin oli fanien, valmennuksen ja seurajohdon suosikki) siirtokorvaus SaiPalle oli luokkaa 400.000€. Monta aiempaa vuotta tappiota tehneen seuran johto ei voinut tehdä mitään muuta päätöstä kuin päästää Niemisen Kazaniin, niin paljon tuohta lyötiin pöytään. Jos nyt joku oligarkki tarjoaisi Tuohimaasta vastaavaa summaa, niin taaskin tehtäisiin kaupat.
   
 8. rico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Ja kun vielä otetaan huomioon, että puhutaan täydellisestä suonenveto-pelaajasta. Kaveri pelasi todella hyvän syksyn, ja alkoi osoittaa jo hiipumisen merkkejä.

  Olisi täytynyt olla täydellinen puupää, että olisi jättänyt tuon kaupan tekemättä.
   
 9. Herra Jaakko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  En missään nimessä puolusta Santasen valmennustrioa millään tavalla, enkä myöskään halua että jatkavat, mutta kun vertaa KooKooseen tai Ilvekseen, niin eipä heidänkään valmennus ole juuri onnistunut. Rosterit ovat varmaan suurinpiirtein saman hintaisia SaiPan kanssa. Tämä esille sen vuoksi, että esim. Ilveksessä valmentaa nerokas Karri Kivi.
   
 10. Tupaukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saipa ja Saimaan Kurra.
  Lainaus:
  Ilveksen rosteria kun katselee, niin siellä kuitenkin aika monen kohdalla on maininta oman ikäluokkansa "Finland U20 / U18 / jne" sekä ovat oman seuranta kasvatteja, mitä aika harvan Saipalaisen pelikortin kohdalla lukee... Onko siellä scoutattu asiat paremmin...
   
 11. Herra Jaakko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Ainakin Ilveksen juniorityö on aivan eri tasolla kuin SaiPan. Tätä on varmasti SaiPassakin ajateltu parantaa ja kehittää. Mikäs sen tärkeämpää?!
   
 12. jalapeeno Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Ilveksen valmennus vei kuitenkin joukkueen kympin sakkiin, joten onnistuivat kyllä tuolla joukkuella ihan kelvollisesti. Jos voittavat huonovireisen Ässäporukan sääleissä, niin ovat kahdeksan joukossa. Ei paha...
   
 13. Herra Jaakko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Huomasit varmaan, että viestini oli kirjoitettu helmikuun kymmenes päivä?! Olet oikeassa, Ilves teki hienon nousun ja pääsi kympin sakkiin. Toivon heille kaikkea hyvää. Karri Kivi on hyvä valmentaja!
   
 14. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
 15. Säilä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  "Santasen sopimus olisi kattanut myös ensi kauden. Onko mahdollista, että hän jatkaa SaiPassa jossain toisessa roolissa?
  — Ihan suoranaisia rooleja meillä ei ole sinne asti vielä olemassa. Kyllä me varmaan tulemme tarjoamaan hänelle jotain tehtävää. Se on sitten hänen hallussaan, jos hän haluaa ottaa sellaisen. Tietotaitoa hänellä tosiaan on. Tämäkin tulee varmaan tässä parin kuukauden sisällä eteen, Tersa sanoo.
  Jatkavatko valmennustiimin muut jäsenet, eli Janne Valtonen, Jouko Viljakainen ja Tuomo Ropo uuden päävalmentajan apuna?
  — Se on uuden päävalmentajan asia. Tällä hetkellä meillä ei ole mitään suunnitelmia, että pitäisikö siinä tehdä muutoksia. Sen näkee aikanaan."
  Lähde:
  http://www.esaimaa.fi/Online/2017/0...urheilullisen tuloksen takia”/2017122041994/4

  "Koetko, että sinulla oli seuran puolesta riittävä tuki, jotta menestyminen oli mahdollista?
  — Kuten sanoin, ei sellaisista asioista tarvitse tässä vaiheessa keskustella. He antavat selvityksensä, jos antavat. Minulla ei ole mitään sanottavaa tässä kohtaa."
  Lähde:
  http://www.esaimaa.fi/Online/2017/0...t selvityksensä, jos antavat”/2017122041368/4
   
 16. RecordBreaker25 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa & LA Kings, Manchester United
  Olihan tämä ainoa oikea ratkaisu. Ihan hyvä pointti tuossa oli, että ei haluttu potkia pihalle keskellä kautta, jos se peli olisi siitä kauden mittaan lähtenytkin rullaamaan. No ei lähtenyt ja loukkaantumissuma ei tätä ainakaan yhtään auttanut. Kiitoksia Sannille vuosikausien työstä organisaation eteen, harmi vain, että se tuli näin karulla tavalla päätökseensä. Ei Sanni ainoa syypää tähän fiaskoon ollut, mutta päävalmentaja yleensä sen vastuun joutuu kantamaan ja kun tulos oli täyskatastrofi niin tosiaankin ainoa oikea vaihtoehto. Samalla ovenavauksella pitäisi vapauttaa myös Viljakainen, Valtonen ja Ropo palveluksistaan ja aloittaa aivan uudella porukalla.
   
 17. avatar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo, Team Talvivaara, P.Perä, Wincapita
 18. Ted Raikas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, HIFK
  Tapaus Santanen on vähän harmillinen kaiken kaikkiaan. Selvää on, että mies ei ollut oikeassa paikassa tällä kaudella.

  Siitä ei ole epäilystäkään, etteikö Santanen olisi SaiPan mies henkeen ja vereen ja tehnyt hemmetisti tärkeää työtä organisaatiossa. Sikäli on vähän valitettavaa, että mies saa lokaa niskaan. Toki päävalmentajuus meni ihan totaalisesti penkin alle, mutta työnkuva oli selkeästikin väärä. Ymmärrettävää tietysti, että organisaatiossa ajateltiin, että vuosikausia hommia seuralle tehnyt kaveri saa viimein sen näytönpaikan pääkäskyttäjänä, ikään kuin palkintona. Perustelujakin sikäli oli, että on nähnyt paljon valmennushommia läheltä mm. Tirkkosen apumiehenä.

  Viisastella voi aina jälkikäteen, mutta jos hommassa ois kuitenkin maltettu ja päävalmentaja olisi ollut ihan joku muu ja Santasen hommat olisi joko jatkuneet kakkosvalmentajana tai jossain muissa puitteissa seurassa. Kilpi olisi tahrattomampi ja ei ehkä olisi nyt niin pulmallista löytää Santaselle uusi rooli seurassa. Jos sellainen tulee olemaan. Sinänsä soisi, koska, kuten sanottua, on hän tehnyt ison uran seurassa uskollisesti. Kuten vaikka ylläolevasta linkistä voi lukea, on Sanni ollut mm. legendaarisen kapteenimme uran edistäjä. Varmasti henkilönä monelle muullekin pelaajalle ollut esikuva ja jonkinlainen isähahmo.

  Toistan itseäni, harmillinen tapaus.
   
 19. Mctavish85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Santanen on varmasti pidetty hahmo SaiPassa ja on ikään kuin isähahmo ja on henkeen ja vereen SaiPan mies. Kyllä minäkin hänelle soisin mahdollisuuden jatkaa SaiPassa jossain muussa roolissa. Sehän se nimenomaan onkin tässä jääkiekossa se juttu, että asioita ei saa ottaa liian henkilökohtaisesti. Santanen ei onnistunut päävalmentajana mutta se, että hän saa potkut ei ole mitään tekemistä sen kanssa etteikö hän olisi edelleen pidetty henkilö seurassa. Joskus näin vaan käy että saa potkut valmentajan paikalta, se on ihan arkipäivää jääkiekossa ja muussa urheilussa. Kyllä Santanenkin tämän ammattimiehenä varmasti tietää.
   
 20. Don Sputnik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Kyllä Santanen voi aivan hyvin jatkaa organisaatiossa muissa tehtävissä, voisko joku A- tai B-junnujen valkun paikka kiinnostaa tai jonkinlainen pelaajatarkkailu, mitä näitä nyt on...palkka kuitenkin juoksee ensi kaudenkin.
   
 21. Juicey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, G
  Lainaus:
  Sopimus on liigajoukkueen kanssa, eli edustus ja A. B-junnut kuuluvat SaiPa ry -nimiseen organisaatioon. B:hen valittiin juuri tulevalle kaudelle uusi valkku, eikä Sannin paikka ole missään muualla kuin edustuksen mukana, jos jossain.
   
 22. Don Sputnik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Täällä olikin tällainen kommentti...kunhan nyt heitin, että ehkäpä voisi jossain muussa tehtävässä jatkaa, turhaa pilkunviilausta nää ry / edustus kommentit. Vaikka toki eri organisaatiot ovatkin. Ja oletko siis sitä mieltä, että Sanni voisi edelleen jatkaa edustuksen valmennustiimissä?? Korkeintaan katsomovalmentajana, mutta ei sellaisia taida enää olla...
   
 23. Juicey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, G
  ^^ No en oikeastaan, mutta pointti oli enemmänkin siihen suuntaan että olisi hassua pistää Santanen töihin yhdistykseen johon ei ole missään sopimuksessa tai työsuhteessa. Eli siis, ei Santasta voi sopimuksen alla velvoittaa työskentelemään junnujen parissa.
   
 24. lappee Jäsen

  A-juniorit kulut menevät kyllä Liigajoukkueen kanssa samaan budjettiin.

  B-junioreista alaspäin joukkueet kuuluvat SaiPa ry:n alaisuuteen.

  Epäilen vahvasti, että kukaan päättyneen kauden valmennusryhmästä ei jatka uuden päävalmentajan alaisuudessa.
   
 25. Wolves Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Wolves, Avalanche
  Lainaus:
  On niitä. Useammalla seuralla löytyy kaveri katsomosta, jolla on suora yhteys vaihtoaitioon.