Ilmoitukset

Nimimerkki Eric Rooslind on viime aikoina kirjoittanut vinon nipun turhia ja provosoivia viestejä, joten passitimme hänet viikon ajaksi jäähyboksiin rauhoittumaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Ari Santanen SaiPan päävalmentajana

Viestiketju osiossa 'SaiPa' , aloittajana Trimmer, 03.11.2015 klo 16.05.

 1. Mctavish85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Niin, tuleva päävalmentajahan nuo apuvalmentajat itselleen valitsee. Näin ainakin SaiPan johtohenkilöt asiaa kommentoivat.
   
 2. Hepitus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Jos tarkoituksenasi on ilmaista, että oletat koko valmennusryhmän vaihtuvan uuden valmentajan myötä, kannattanee virkettä vähän muokata.
  Jos taas tarkoitit, että kaikki jatkavat, niin virkehän on täysin oikein.
  Ihan halusin varmistaa mitä tarkoitit?
  -H-
   
 3. Don Sputnik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Joo, ei toki voi. Saa nähdä löytyykö Sannille joku rooli tai haluaako yleensä missään muussa tehtävässä jatkaa,
   
 4. Don Sputnik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Jaa on vielä? No voihan se ollakin niinkin, jotenkin oli tullut sellainen fiilis, että onko katsomovalmentajia enää yleisesti käytössä. Sitä en tiedä, että miten lie SaiPalla.
   
 5. HPK:n Antti Pennasen ajatuksia viime kaudesta ja suomalaisesta jääkiekkovalmennuksesta. Joku voisi tehdä yhtä kattavan haastattelun Ari Santaselle. Olisi kiva kuulla mikä meni pieleen ja yleensäkin Santasen visiot pelistä nimellä jääkiekko? Itselle ainakin jäi aika paljon epäselväksi mitä Santanen viime kaudella yritti...

  http://www.jatkoaika.com/Haastattel...-uskomukset-voittaa-voit-monella-tapaa/189656
   
 6. Herra Jaakko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Kyllähän Sanni yritti peluuttaa hyvinkin kiekollista pelitapaa, siinä vain kävi niin, että kiekkokontrollin varmuus ei ollut jostain syystä korkealla tasolla. Omassa päässä paljon kiekon menetyksiä ja lukuisia vastustajan maaleja niistä. SaiPa pärjäsi hurlumhei-kiekossa aika hyvin CHL:ssä jopa tuolla ohuella rosterilla. Liigassa keskialueen laadukas ylitys ei usein onnistunut, yritettiin kerta toisensa jälkeen laitojen kautta, mutta eihän viisikon etäisyydet useinkaan olleet kohdallaan. Ylipäätään uskonpuute vaivasi koko organisaatiota, tai siltä se ainakin vaikutti. En tiedä miksi näin. Toivottavasti jatkossa löytyy punainen lanka ja Tertsi saa joka jätkän siihen messiin!
   
 7. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
 8. Zolomy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Piiri pieni pyörii. Viimeisin menestynyt junnusukupolvi alkaa kohtapuoliin lopetella uriaan...
   
 9. Artyukhin Jäsen

  Tässäkin kyseessä on vaan raha.., ei tarvitse päätoimista palkata kun löytyy suoraan kaveri kenelle oltas joka tapauksessa maksettu liksaa. Saa nähdä lähteekö B-junnuista myös tällä kaudella vielä jengiä muualle pellailemaan..
   
 10. TheRimpula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  :D

  Boldaus oma.
   
 11. Zolomy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Etten vaan olisi tarkoittanut nimenomaan sitä junnujen Suomen mestaruutta?
   
 12. mirasane Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
  Lainaus:
  Samoilla linjoilla Zolomyn kanssa. Eiköhän A-junnujen SM-kultaa voittanutta sukupolvea voi kutsua menestyneeksi. Tässä tuo rosteri: SaiPa U20 - Eliteprospects.com
   
 13. TheRimpula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Aivan, tämä meni ohi. Kyseessä on epäilemättä SaiPan viimeisin junnuissa menestynyt sukupolvi. Seuraavaa saadaankin odottaa näillä näkymin ainakin 30-luvulle asti.
   
 14. Janippa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, San Jose Sharks
  Tuskin pikkuseura kuten SaiPa pystyy mitenkään realistisesti kamppailemaan noiden isompien seurojen kanssa junnumestaruuksistakaan. Lähinnä tärkeämpää olisi kun saisi tuotettua SaiPan edustuksen ja siitä mahdollisesti myös kovempiin joukkueisiin pelaajia.

  Josko Sanni olisi eteenpäin menoa viimeaikojen B-junnuvalmentajiin ja SaiPa saisi vakiinnutettua paikkansa B-junioreiden SM-sarjassa. Turhan kova kato täältä kävi kun SaiPa sieltä pois tipahti. Olisihan tonne A-junnuihin mahtunut pelaamaan pari ikäluokkansa maajoukkueissa pelannutta kaveria, mitkä lähtivät peliajan ja muiden seurojen tarjoaman paremman paketin perässä muualle kun SaiPa BSM-sarjasta putosi.