Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

Antti Törmänen HIFK:n valmentajaksi 2014–2017

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana timotl, 19.12.2013 klo 07.35.

 1. Stigu Jäsen

  Lainaus:
  Mun mielestä AirHockey Vol1 ja AirHockey Vol 2 olivat pyrkimyksiä tuohon suuntaan. AirHockey Vol3:sta puuttui lähes täysin kontrolloidut hyökkäykset, ja noita viivelähtöjäkin oli melko paljon. Eli peli valahti enemmän tuonne Meidän Pelin suuntaan. Ja nämä ajatukset siis runkosarjan osalta.

  Pleijareissa Stögön statsit todellakin ovat huippuluokkaa. Ja varsinkin tuo Tepsukka-sarja oli aikamoinen tasonnosto runkkareista. Itse näen suurimman eron joukkueen suorituksessa runkkarin ja pleijareiden välillä pelaajien henkisessä tilassa.Jokainen pelaaja tuntuu antavan kaikkensa kentällä. Tästä kuuluu tietysti iso kiitos Stögölle. Pelitaktisesti peli ei mielestäni ole hirveästi muuttunut, samanlailla esim. kiekkoa räiskitään keskialueelta vastustajan päätyyn, mutta pleijareissa tuo on muutenkin pelin henki. Harjoitteiden osalta olisi kiva tietää, miten tuo harjoitusvastuun siirtäminen apuvalmennukselle on vaikuttanut, sehän tehtiin muistaakseni kuitenkin aika myöhään.

  Itse koen tämän kauden niin, että Stögö Vol3-levyn kaksi viimeistä biisiä ovat osoittautuneet aivan helvetin hienoiksi teoksiksi, ja pari kappaletta taitaa olla vielä jäljellä. Tämä ei kuitenkaan poista muistoa tuon levyn yhdeksästä muusta biisistä, joissa Arttu Wiskari, Vesa-Matti Loiri, Sanni, Katri-Helena, Antti Tuisku ja Kim Herold esittivät kukin vuorollaan tulkinnan kappaleesta "Die Faszination von dem Arschhöle". Ensi kaudeksi pitäisi keksiä keinot skipata nuo biisit, tai sitten toivoa, että koko Vol4:n on rautaa.
   
 2. tant gredulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Miksi lähdin kuvittelemaan näitä biisejä!? Miksi!? Tänään ei muuten edes olisi Lumous-peliäkään.
  Olenko Lumous-addikti?
   
 3. Katajanokan spanieli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Pelitapakeskustelu näin nojatuoleista käsin on kivaa, koska ikinä huutelulle ei tule vastuuta. Tuossa HIFK:n pelitavassa juuri mainisemasi kiekosta luopuminen on edelliseen Stögön pelitavattomuuteen kauteen se suurin ero. Itsekään en sitä ymmärrä, mutta on kai pakko luottaa Törmäseen adjutantteineen. Veikkaisin taustalla olevan prosenttilaskun siitä, että kiekon hyökkäys- tai keskialueella riistämällä tulevat ne parhaimmat maalipaikat.

  Nyt Ilveksen nousussa en ole nähnyt kuin kaksi peliä, eli luultavasti puhun täyttä paskaa. Mutta noissa peleissä on kiinnittänyt huomion tuo edellä kuvailtu tietoinen vastahyökkäysten hakeminen.

  Niin kauhealta kuin se kuulostaakin, lienee Kalpa Virran johdolla kehittänyt tuon aggressiivisen karvauksen ja kiekkokyyristelyn symbioosin parhaimmalle tasolle Suomessa. JYP on menestynyt samalla pelitavalla jo 15 vuotta. Tosin karvahattuversiona, mutta tulokset puhunevat puolestaan. Myös Tepsi yritti samaa nyt käydyssä sarjassa, mutta rosteri ei vain riittänyt.
   
 4. Stigu Jäsen

  Lainaus:
  Sä olet tanttu pahimmasta päästä oleva Lumous-addikti kun kävit vielä paikanpäällä "Saunassa". Meitsi katsoi pelkästään ruudun takaa.

  Jos voisi Analle (Antin lempinimi) jonkin toiveen ensi kauden runkosarjaan esittää, niin ei enää noita Lumouksia, jooko. Tai jos pitää olla joku saunalumous, niin se voisi olla vaikka palindromi-muodossa: Ana, suo mul´ tissit (tosi isot tissit) Lumous, Ana?

  Ja perkele, Tapparahan se sieltä vastaan näyttää tulevan, ei hyvä.
   
 5. Iso Paha Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Go IFK
  Lainaus:
  Miten määritellään "menestynein"? Itse näen kuin Olympialaisten mitalitaulukko tai esim judon pistelasku: yksi kultamitali / ippon, täydellinen suoritus on parempi kuin vaikka kymmenen hopea mitalia / waza-aria, lähes täydellistä suoritusta.
  Onkos joku valmentaja IFK:ssa voittanut useampia mestaruuksia kuin yhden, SM-sarjan aikana tai Liigassa? Tasatilanteessa hopeat ratkaisevat, sitten pronssit jne.
   
 6. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Pitkään puolustelin Stögöä, sitten tässä kaudessa jossain vaiheessa alkoi tulla jo semmoinen fiilis, että ehkä olisikin sittenkin ihan hyvä päästää miehestä kauden päätteeksi irti. Mitä jos tämä kausi menikin oikeasti noiden loukkaantumisten takia pilalle? Jos kauden jälkeen tulee uutinen, että joku hemmetin väsynyt Selin tms. korvaa Stögön niin perse edellä puuhun siinä mennään.
   
 7. tant gredulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Varsinkin, kun nyt näyttää siltä että Tomi Kallion opein mentiin ja kiitokseksi peluutettiin puhki? Luotto Stögöön oli välillä ohut, mutta suuri osa tännekin kirjoittaneista oli sitä mieltä, ettei Stögöä ole syytä kenkiä. Liian monta muuta asiaa vaikutti runkosarjan heikkoon menestykseen.
   
 8. BigRedCat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Minusta on hauska sattuma, että Airhockey Vol 3:n ilmestyminen sattui samaan aikaan kun IFK kärsi jatkuvista loukkaantumisista ja muusta vaihtuvuudesta (Taimi, Högström), ja että nyt kun loukkaantumishuolet ovat takana, peli on vähitellen siirtynyt kohti parempaa Airhockey Vol 1,2 tai 4:ää.
   
 9. Dee Snider Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jatkoaika Cancer Fighters
  Lainaus:
  Urheilulehti lisää vettä myllyyn:

  HIFK:ssa muhii farssi – Ari-Pekka Selin palkattu Antti Törmäsen seuraajaksi | Liiga | Urheilulehti

  Onhan tuo melkoista, jos toteutuu. Vähän sama meininki, kun Ässät palkkasi Virran Kiven tilalle kesken kauden, joka päättyi lopulta mestaruuteen. Voisihan tuota joku ehkä penailuksikin kutsua, jos SeePee Alin tulee Stögön tilalle.
   
 10. Kouhia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Samainen paska-aviisi tiesi kertoa aika tasan kaksi kuukautta takaperin, että toimistolla on kriisipalaveri parhaillaan käynnissä ja Törmänen saa potkut välittömästi. Eli hiukan varauksella suhtautuisin kaksikon Palomäki/Savolainen tuotoksiin.
   
 11. /dev/null Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Onko tämä sitä nk mediapeliä? Osa HIFK:n hienoudesta on tämä maalaisten ikuinen kampanja.
   
 12. Jymäkkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
  Lainaus:
  Varsinkin kun Selin on liigavalmentajana aivan täydellinen luuseri.
   
 13. TheSirPena Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Älkää nyt viitsikö. Tässä ei muhi mikään muu kuin Urheilulehden toimittajien paska kattilassa.
   
 14. wloff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  UL on kaikista mahdollisista suomalaisista urheilu"journalismin" edustajista se, jonka levittämiä lähteettömiä huhuja kaikkein viimeisimpänä uskoisin. Tämä mukaanlukien kaikki mahdolliset Ilta-Paskat sun muut.

  Tuossa vain joku toimittajan irvikuva on selaillut Jatkoaikaa, nähnyt "hei, IFK-fanien mielestä Selin olisi hirveä valinta valmentajaksi" ja kirjoitti siitä sitten saman tien "uutisen", jotta saisi klikkejä.
   
 15. Postinjakaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  En gång IFK, alltid IFK.
  Mutta jos Selin tulee paikkaamaan Stögön niin sehän olisi juuri sitä reagoimista, jota suurin osa faneista on kevään aikana vaatinut.

  Täällä on ripustettu Stögöä keihäännokkaan jo monta kuukautta. Fanit vaatineet Nyban reagointia. Samaan aikaan Selinin Tepsukat porskutti sarjassa. Valmentajavaihtoehtoja tuskin on ollut mitenkään jonoksi asti, kuten Stögön jatkoa puoltaneet huomauttivat. Joten Selinin valintahan on ymmärrettävää. Ja ihan sama hei ketä tulee kunhan päästään Stögöstä irti! -Suurin piirtein näin täällä vaadittiin.

  Jos näin kävisi niin sehän olisi vain fanien johtamaa HIFKta, jota tää on jollain tasolla ollut aina. Vaaditaan jotain Goonia ja saadaan se. Mutta ehkä tää on vähän ankka.
   
 16. Lainaus:
  Oliko Kivellä tosiaan silloin sopimus vielä seuraavaksi kaudeksi? Ajoissahan nämä sopparit tehdään että sikäli jos ei ollut niin ihan normaalia toimintaa.
   
 17. Kampitus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Wild, Avalanche
  Lainaus:
  Onko tämä nyt kuitenkin vähän raju ilmaisu. Selinillä huono voittoprosentti poffeista, mutta toisaalta valmentanut viimeisen kolmen Liigavuoden aikana joukkueensa sijoille 6,7 ja 2. Nämä ovat sinällään ihan hyvin ettei mitään hänen joukkuetta taidettu ennen kautta noille sijoille veikata. Ei siis varmasti Liigan parhaimpia valmentajia, mutta en minä nyt aivan luuserina pitäisi, vaikka juuri oli teille häviämässäkin
   
 18. Jymäkkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
  Lainaus:
  No, vähän värikynällä, mutta onhan nuo näytöt vaisut. Ei liity meille häviämiseen, mutta jos aina tulee lähtö ekalla kierroksella, niin ei voi tyytyväinen olla. Ja Törmäsen vaihtoa sitten tällaiseen kaveriin en ymmärtäisi ollenkaan. Törmäsellä on kuitenkin näyttöjä pudotuspeleistä, eikä se runkkarikaan aina ole huonosti sujunut.

  Me fanit nyt huutelemme kaikenlaista, mutta ei Nybari saa näitä lähteä peesaamaan.
   
 19. Kampitus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Wild, Avalanche
  Lainaus:
  Tavallaan vaisut juu, sillä kyllähän pudotuspelimenestys ratkaisee, varsinkin HIFK:in kokoisella seuralla, joka periaatteessa aina lähtee taistelemaan kannusta. Toisaalta pitää muistaa että näitä sopimuksia neuvotellaan aina kesken kauden, joten usein käy niin, että esim. pelaaja saa hyvän alkukauden jälkeen sopparin toiseen seuraan, muttei loppu kausi olekaan enää kummoinen.
   
 20. Jymäkkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
  Lainaus:
  Joo, mut nythän Törmäsellä oli kesällä tehty soppari ensi kaudeksi, joka vasta joulun maissa julkaistiin. Tosin pitää nyt katsoa, onko tässä mitään perääkään. Ja toisaalta, jos Törmänenkin on ollut halukas sopimuksen katkaisuun, niin sitten tietysti eri tilanne. Katsellaan.
   
 21. punaiset_lasit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Ari Gold
  Lainaus:
  Minun mielestä Selin valmensi joukkueensa tällä kaudella sijalle 5. Toki trendi on nouseva.
   
 22. Wiltord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Tuossa katsoin, niin esimerkiksi HS ja Aamulehti veikkasi TPS:ää neljänneksi ennen kautta. Ilta-Sanomat ja Jatkoaika viidenneksi. Hyvin yleinen odotusarvo oli, että TPS pääsisi neljän joukkoon ja Selinin johdolla TPS oli viides. Eli ei nyt ehkä pahimpia luusereita, mutta ei oikein mitään muutakaan. IFK:ssa toki olisi kova tekijä, jos pääsisi edes odotusarvoiseen tulokseen usein, silloin oltaisiin käytännössä aina välierissä.

  Tuo jättää itselle aina todella paljon kysymysmerkkejä, että häviää noin suurelle altavastaajalle playoff-sarjan.
   
 23. Kampitus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Wild, Avalanche
  Lainaus:
  Niin siis runkosarjasijoituksista puhuin. Poffit erikseen ja niissä siis menestys on tosiaan ollut huonoa. Kaksi kertaa suoraan sisään ja ensimmäisellä ulos. Yhdellä kertaa sääleistä sisään ja sitten ulos.
   
 24. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Kaikista pahin juttu tässä on se, että kun kuuntelin jonkun Total Hockey For Ever jutun säälien alla jossa Kalliota haastateltiin niin itsellä jäi kuva, että iso osa tuosta menneen kauden TPS:n viihdyttävästä pelityylistä eli annetaan painetta kovaa ja laajasti niin oli Kallion käsialaa, tämmöinen kuva itselle jäi siis. Ja kun miettii ettei TPS ollut halukas tekemään jatkoja Selinin kanssa vaikka olivat hyvässä vedossa niin tämä vain vahvistaa tuota mielikuvaani, että niinköhän Selin jäi statistin rooliin Turussa? Ja jos tuo viime kauden TPS oli enemmän Kallion ihannoimaa SHL:stä tuttua lätkää niin mitä lätkää on sitten Selinin jääkiekko? En haluaisi ottaa tästä selvää ensi kaudella.
   
 25. JHag Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
  Lainaus:
  Niinpä! Mitä enemmän tulee fanivuosia, sitä vähemmän toivon valmentajanvaihtoja kesken sopimuskauden. Menisin Stögön kanssa ilman muuta ensi kaudenkin - ja tämän olen sanonut jo ennen playoffeja. Selinistä mulla ei ole juuri minkäänlaista käsitystä, voi hyvinkin olla periaatteessa ihan ammattimies. Mutta kyllä tässä vähintään Shedden pitäisi tulla, jotta voisi lonkalta hyväksyä valmentajanvaihdoksen.