Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

Antti Törmänen HIFK:n valmentajaksi 2014–2017

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana timotl, 19.12.2013 klo 07.35.

 1. Smeed Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK
  Aivan järkyttävän paska vaihto jos pitää paikkaansa.
   
 2. Metukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Onhan tuo Selin pyörinyt huhuissa jo pidempään enkä pitäisi mitenkään mahdottomana hänen palkkaamistaan HIFK:n, jopa todennäköisenä. Täytyy muistaa, että hänen mahdollinen sopimus ajoittuu siihen kohtaan runkosarjaa kun HIFK:n peli oli täyttä tuubaa eikä varmaan Törmäsen potkut kesken kaudenkaan olleet kaukana ja usko siihen että playoffseissa pärjätään tai ylipäätänsä päästään sinne.
  Selin osaa kyllä todistetusti luoda joukkueelle toimivan pelitavan jolla menestyy runkosarjassa ja puolivälierissä antoivat liikaa tasoitusta loukkaantumisilla.
  Se on sitten eri asia miten mies kestää stadin kirkkaat valot ja edarien metkut, mutta tuskin on parempaakaan valmentajaa ollut saatavilla kun päätös HIFK:ssa on tehty.
   
 3. -Kantor- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Toivottavasti huhut Selinistä eivät pidä paikkansa. Mies on valmentanut viime vuosituhannelta lähtien eikä ole ikinä voittanut mitään. Eurojahan tässä hävitään joka tapauksessa. Mikäli Stögön sopparia ei ole ehditty vielä purkaa, niin käytännössähän IFK:n vaihtoehdot ovat joko A: purkaa Stögön soppari, B: purkaa Selinin soppari tai C: pitää molemmat. Näistä viimeisin lienee kohtalaisen utopistinen skenaario, eli että sekä Törmänen että Selin olisivat ensi kaudella penkin päässä.
   
 4. jph27 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK,Chicago blackhawks
  Tässä Petteri Sihvosen blogi IFK:n mahdollisuuksista. Linkki vie paf.com sivuille Sihvosen blogiin.

  HIFK voi lyödä Tapparan "pysäyttämällä" peliä

  Hassua, että muiden mielestä IFK on edelleen pelikirjaton sontaläjä kun taas "analyyttikko" sanoo siellä pelitapa olevan. Antti Pärnänen veti pohjat kun kommentoi välierissä olevan 3 parasta joukkuetta. Juuri äsken tuli Palomäen ja Lehkosen oksennus urheilulehden sivuille otsikolla. "HIFK saamassa järkyttävän selkäsaunan" Taiidan olla kerrankin Petteri Sihvosen kanssa samaa mieltä.

  Mietitään tätä Selin keissiä hieman. Jos IFK oletettavasti piti kriisikokouksen jossa miettitiin Törmäsen tulevaisuutta niin miksi monoa ei annettu heti? IFK alkoi parantaa otteitaan runkosarjan loppua kohden ja taisi olla kuntopuntarin kärjessä lopussa. Missä vaiheessa on päätetty lähestyä Seliniä sopimuksen muodossa? Vaikka kuinka kääntelen tuota asiaa en ymmärrä miten tuollainen skenaario olisi edes mahdollista.

  Tässä vielä Tapolan analysointia IFK:sta, sen pelin kehittymisestä ja sivulause Finleystä. Linkki vie yle.fi sivuille

  Tappara-luotsi varoittelee - "HIFK pystyy muuntautumaan, antennit oltava pystyssä Finleyn kanssa" | Yle Urheilu | yle.fi
   
 5. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Lainaus:
  Jos IFK tästä jollain ihmeellä puskisi tiensä finaaliin niin mitenköhän Pärnänen sitten muotoilisi sanansa? Finaalissa nähdään Liigan paras joukkue? Tekisi aika nannaa tuo finaalipaikka tai jopa koko roskan voitto, niin viime kuin myös tänä vuonna saanut lukea järkyttävästi paskaa IFK:sta, myös silloin kun tuo jengi on onnistunut voittamaan sarjansa. Varsinkin tuommoinen kommentti Pärnäseltä on suorastaan jo ala-arvoinen eikä osoita mitään kunnioitusta urheilullisuutta ja tulosta kohtaan.
   
 6. JHag Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
  Selin on kuulemma valmentaja, joka on hyvin pitkälti tiiminsä varassa. Eli olisi olennaista tietää hänen kakkos- ja kolmosmiehensä. HIFK pitänee Lunkan mv-koutsina, sillä hänen aikanaan on aika mainiot näytöt - Husson huippukausi ja Lankisen kasvaminen vakaaksi liigaveskariksi.
   
 7. JHag Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
  Lainaus:
  Pari kyssäriä. 1) Kuka vittu on Antti Pärnänen? 2) Missä hän on noin sanonut, olisiko linkkiä?
   
 8. Driver#66 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
 9. JeTTrue Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK - Lahtelaiset & Carlsson
  Johan oli syöpäistä luettavaa nuo Pärnäsen twiitit. Ei jatkoon. Ei mulla muuta.
   
 10. Dennis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Jos tämä Selin-huhu pitää paikkansa, mihin en kovin vahvasti jaksa uskoa, koska Urheilulehti, niin en tuomitse sitä ihan näin jyrkin sanankääntein. Törmäsen tyyliselle valmentajalle oli selvä tilaus kaiken valmentajasekoilun (Matikainen>Sormunen>Summanen>Rindell) ynnä muun paskan jälkeen. Organisaatioon ja pelaajistoon tarvittiin aimo annos positiivisuutta ja itseluottamusta ja se on juuri Törmäsen parhaita vahvuuksia valmentajana. Näkisin kuitenkin, että HIFKssa pitäisi nyt siirtää tekemistä pari napsua "jaloslaiseen" suuntaan. Railakkaan pelityylin ja kaikkeen posin kautta lähestymisen, jossa pelaajilla on paljon vapauksia, lisäksi pitäisi nyt pukea haalarit niskaan ja keskittyä myös raakaan työntekoon. Nyky-Tappara on hyvä esimerkki siitä, mihin sellainen toiminta tuloksellisesti johtaa (eikä nyt turhaan lähdetä mihinkään pelin näyttävyyteen liittyviin seikkoihin). Selinin joukkueet ovat aina olleet "teknisesti" hyvin valmennettuja, eli asiat hoidetaan jämäkästi ja harjoittelun ja päivittäisen tekemisen laadusta ei tingitä. Siinä mielessä Selin saattaisi olla ihan hyväkin valinta etenkin, jos saadaan hänelle tiimiin hyvät apurit ja myös taktinen valmennus kohdilleen.
   
 11. Apassi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
 12. Jymäkkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
  Lainaus:
  No, tietysti puheet jäätävästä selkäsaunasta olisi voinut jättää pois, mutta ihan asiaahan tuossa ainakin aluksi oli, en jaksanut loppuun katsoa. Voisivat tehdä perinteisen kirjoitetun jutunkin, jossa olis oleellinen, noita horinoita jaksa eikä ehdi katsella.

  Mitään murskalukuja tuskin nähdään, mutta kyllähän Tapparan jatko tyyliin 4-1/2 on se todennäköisin tulos sarjasta, otteluiden päättyessä 3-1/2. Tapparalla on pelitapa ja tiivis viisikkopuolustus niin selkäytimessä, että HIFK ei saa samanlaisia ralleja päälle kuin Tepsiä vastaan. Lisäksi Tappara on sarjan paras trap-joukkue, janoita vastaan on ollut heikkoa koko kausi. Läpi ei päästä, ja energiat kuluu päätykiekoista tappelemiseen. Ikan sanoin, Tappara pääsi jo harjoittelemaan karvauspelin ohittamista, ja trappishakki me hävitään luultavasti. Ehkä kuitenkin lähtisin ainakin nyt vierasavauksessa tuohon shakkiin, ja toivoisin yksilöiden pystyvän sitten käyttämään paikkansa Tapparaa paremmin.

  Tuo oli realistinen ja objektiivinen näkemykseni. Toki uskon myös aitoon yllätysmahdollisuuteen, jos saadaan hyvä startti sarjalle. Ensimmäistä ei ole vielä pakko voittaa, mutta ei ailahteleva IFK ole se joukkue, joka lähtökohtaisesti pystyisi isommalta takamatkalta ohi kirimään.
   
 13. Carlos Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Korostan että en tiedä asiasta mitään, mutta mitä jos on käynyt niin että Törmäselle on tarjottu hyvää pestiä Sveitsistä juuri silloin kun Hifk oli vähän alamaissa, ja on sitten yhdessä seurajohdon kanssa sovittu että juu tämä on hyvä uloskäynti meille kaikille, valmentaja pannaan keväällä vaihtoon? Sitten ei ole ollut juuri muuta vaihtoehtoa kuin alkaa etsiä uutta valmentajaa. Ja Hifk:n tuntien valmentajien hakuprosessi on yleensä kolmevaiheinen;

  - Onko ketään tämänhetkistä top 3 -joukkueiden koutsia vapaana?
  - Onko ketään meidän entistä koutsia vapaana?
  - Onko ketään entistä pelaajaa vapaana joka haluaisi opetella valmentamista?

  Näin ollen jos arpaonni oli suosiollinen jo ensimmäisessä kohdassa, voidaan olla kai suht. tyytyväisiä. Muussa tapauksessa ensi kauden päävalmentaja olisi V-P Kautonen. Pitäähän sillekin antaa mahdollisuus, eihän se ole hävinnyt vielä koskaan yhtään peliä Hifk:n päävalmentajana. Sitäpaitsi oli heti saatavilla ja suostui halpaan liksaan pitkällä sopimuksella.
   
 14. Apassi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Näkökulma: Kaikki puhuu Tapparan puolesta, HIFK tarvitsee hypnotisoijan

  Iltalehdessä Luttisen vastaus:
  "Kuten kapteeni Arttu Luttinen sanoo, IFK voi olla se nälkäisempi joukkue. Sen revanssihenki on jotain sellaista, mitä tamperelaiset eivät mistään voi ammentaa.

  Luttinen muistuttaa myös Tapparan alttiudesta pelikirjaorjuuteen: hän näkee Tapparan heikkoutena sen taipumuksen nojata jopa liikaa pelitapaansa. Se on niin taktinen ja kurinalainen joukkue, että sillä on taipumusta suorittaa sen sijaan, että se pelaisi.
  "

  Tuo revanssihenki on HIFK:n ase. Vähän sama, kuin mitä Jokereilla oli 2012, mutta se ei vielä riitä. Jokereilla oli revanssihengen lisäksi pelitapa, jossa oli HIFK:n heikoudet luettu kyllä täydellisesti.
   
 15. jph27 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK,Chicago blackhawks
  Lainaus:
  Antti Pärnänen oli pari kautta sitten myös liigan viestintä ja pr-päälikkö sai tosin kenkää jo vuoden jälkeen. Ja unohdin tuon Twitter viittauksen laittaa kun oletan kaikkien siellä jo olevan :)
   
 16. JHag Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
 17. JHag Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
  Lainaus:
  Lisätään vielä: -Nostetaanko meidän 2. ja 3. koutsi suoraan 1-valmentajiksi? Rahaa säästyy, eikä tarvitse etsiä. Viimeksi tämä nähtiin Soppa Sormusen pestauksessa. Muistissa (ainakin mulla) on myös se legendaarinen vaihe, kun Mykkä & Kaakku astuivat eturiviin Ikan saatua kenkää.
   
 18. M.Rönkkö-83 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, New York Islanders
  Lainaus:
  Saattaa ollakkin hyvä valinta. Kerran Seliniin töiden lomassa törmännyt ja vaikutti vastenmielisen ylimieliseltä hahmolta, mutta ehkäpä tässä asiassa katson rauhassa miten kaveri näyttäytyy kun Hifk-logo on rinnassa, enkä tuomitse..siis jos ylipäätään tulee.
   
 19. Stigu Jäsen

  Uskon, etttä JOS IFK:ssa olisi harkittu Stögön kenkimistä, niin syynä olisi ollut raha, eli huonojen peliesitysten myötä laskeneeet lipputulot. Nythän näin ei ilmeisesti käynyt. The Lumouksen katsojatavoite koko kaudelle oli 6 900 ja toteutunut 7 089, tosin tuo luku ei kerro kuinka paljon alennus- ja ilmaislippuja jaettin. Uskoisin silti, että lipputulotavoitteeseen päästiin, joten Stögön ensi kauden pesti lienee taattu.
   
 20. JHag Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
  Kun Stögöä haastateltiin voittoisan TPS-sarjan jälkeen, hän oli silminnähden riemuissaan ja erikseen kehaisi vielä Nybaria hyvistä viime hetken hankinnoista. Tämä ei ihan kuulostanut lähtijän puheelta. @Stigu - puhut asiaa katsojaluvuista. Jostain perverssistä syystä HIFK kykeni lievästi ylittämään katsojatavoitteensa. Tällainen pistää aina miettimään sitä faktaa, että HIFK tekee tuotettaan isoille massoille, ei meille äärifaneille. Meitä on Jatkiksessa muutaman kymmenen tyypin joukko ja eihän HIFK:n tarvitse nakata paskaakaan sille kritiikille mitä täältä kumpuaa, kun Pertit ja Eilat täyttävät Nordista haluttuun tahtiin.
   
 21. Uncle Becker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Kun noita yleisömääriä katselee, niin kannattaa muistaa että Nordis on pääkaupukiseudulla ainoa paikka missä liigakiekkoa pelataan. Joten Stadiin muuttaneet jyvät tulevat sinne katsomaan omiaan. Ja tällä kaudella on ollut runkosarjassa hauskaa.
   
 22. douppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NP#1, Liverpool
  Lainaus:
  Nyt taidan johonkin koiranpommiin astua... mutta siis kenellä on ollut hauskaa IFK:n runkkaripeleissä 2016-17? Ei ainakaan mulla eikä oletettavasti muillakaan jotka Vaakunaa kannattaa.

  JHaahggerin sanoin, täysin perverssiä (ja jopa käsittämätöntä) että katsoja ka. nousi viimekaudesta.
   
 23. BOL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  @douppi , yritä nyt edes :D.

  Niillä kaurahatuilla tietenkin.
   
 24. Uncle Becker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Kiitos BOL.
   
 25. douppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NP#1, Liverpool
  Lainaus:
  Nooo, ei ollu eilen ihan välkyin pelihetki vieraspelin dokaamisesta :D