Ilmoitukset

Nimimerkki Eric Rooslind on viime aikoina kirjoittanut vinon nipun turhia ja provosoivia viestejä, joten passitimme hänet viikon ajaksi jäähyboksiin rauhoittumaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Antti Törmänen HIFK:n valmentajaksi 2014–2017

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana timotl, 19.12.2013 klo 07.35.

 1. San Jose Shark #50 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendell Clark
  Lainaus:
  Pärnänen on hipsteriltä näyttävä ex Jatkoajan toimittaja ja ex Liigan viestintävastaava, kunnes säästösyistä "virka" muistaakseni lopetettiin ja annettiin jollekulle oto-pohjalta hoidettavaksi.
   
 2. doppelgänger Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Lainaus:
  Lisätään vielä meriittilistaan ex-iltasanomien toimittaja. Ihan nollamielipiteitä kyllä esittänyt.
   
 3. Red Machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  ...minkä lisäksi HIFK:lla ei ollut juuri mitään pelitapaa kuin pitkä punasen jälkeen ja Granlund tavoittelemaan kiekkoa Väänästä vastaan.

  Tapola puhelee ihan fiksuja. Ei HIFK nyt ihan sattumalta ole tänne asti tietään taistellut. Materiaali merkitsee paskakikkareen verran jos ei ole pelitapaa eikä The Veskaa.

  Tiukka sarja tulee mutta kyllä HIFK:n hyökkäysvoiman pitää alkaa ansaitsemaan liksaansa toden teolla. Mustelmilta ei voi välttyä myöskään.
   
 4. Katajanokan spanieli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Törmänen valmentaa nyt meneillään olevassa välieräsarjassa osittain myös uskottavuudestaan. HIFK:n kausi on ihan ok, eli ollaan välierissä ja toisesta näkövinkkelistä erinomainen, jos otetaan huomioon runkosarjan otteet. Kukaan ei varmaan odottanut HIFK:lta välierään nousemista.

  On jotenkin häkellyttävää miten paljon Törmänen saa ns. valtamedialta (Pravda, Yle, maakuntalehdet) paskaa niskaansa. Kävin äsken juomassa yhden oluen ja selasin jonkin ip-paskalehden läpi. Siellä kolumnissaan Dressmann-puvussa heinäseipäitä aamiaiseksi syövä Vesa Rantanen ripuloi taas kerran HIFK:n ja Törmäsen päälle niin kuvottavalla tavalla, ettei oikein mitään rajaa. Tuossa vihassa on pakko olla jotain henkilökohtaista. Törmänen on ilmeisesti hakannut Vesa Rantasen poikaystävän tai jotain vastaavaa.

  Suomessa on läpi sen historian ollut aina yksi totuus. Tätä tietysti selittää pieni kansa ja sen helposti ohjattavat mielipiteet. Edellisen vuosituhannen alussa porukka jakautui lahtareihin ja kommareihin, 1930-luvulla kiellettiin kommarit ja jopa vangittiin, 1940-luvulla Suomen pelastajat laitettiin Skattan vankilaan, 1960-luvulla Kekkosta arvostelleet syrjäytettiin yhteiskunnasta ja 2010-luvulla EU:n menestystarinaa ja kehitysmaista tulevaa ihmisvyöryä kritisoivat ihmiset leimataan rasistifasisteiksi.

  Suomessa on jääkiekossa vain yksi totuus. Se on yhteistyön ja haahuilevan neppailun jääkiekko. Se homoneppaileva totuus sai aika karun kohtelun WC:ssa viime syksynä. Yksinkertaista, individualistista ja suoraan pystyyn pelaava lätkä murskasi menneen maailman Suomi-lätkän täydellisesti.

  Itse näen, että Törmänen haluaa juuri tätä kaksinkamppailuvoimaan, yksilötaitoon ja suoraan maalille -perustuvaa jääkiekkoa. Tämä oli kärjistys ja totuus kai on jostain sieltä väliltä. Ikävä myöntää, että Tappara osaa tämän pelitavan. JYP lienee Suomessa paras verrokki HIFK:lle. Suoraan ylös ja täysillä.

  En edellekkään myönnä valtamedian päällemme suoltamaa paskaa. HIFK ja Törmänen ovat oikealla tiellä.
   
  Viimeksi muokattu: 08.04.2017 klo 17.01
 5. Schwein Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Törmänen ei missään tapauksessa ansaitse kaikkea paskaa niskaansa mitä mediasta sataa. (Meille faneille annan synninpäästön, meillä olkoon lupa kiukutella täällä hiekkalaatikollamme.) Eikä Törmänen ole niin huono valmentaja kuin miltä nyt näyttää. Mutta tuo aseettomuus Tapparan pelitapaa vastaan on silti mykistävää ja saa hänet näyttämään täysin kädettömältä.

  Olen itse alusta alkaen ollut mielessäni Törmäsen IFK-pestistä. Jokeritausta ei minua haittaa, pelaajaurasta on jo pitkä aika kuitenkin. Olisin suonut hänen aikanaan IFK:lle mestaruuden, olisin nauttinut siitä erityisen paljon juuri siksi, että se olisi saavutettu valmentajan kanssa, joka on hieman oman tiensä kulkija.
   
 6. WPK Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK , Chicago Blackhawks, Leeds United
  Tapolan bitch, ei mulla muuta. Noo, vois sen pronssin sieltä lohdutukseksi kaivaa, vaikkei jerekaralahtia ja muita edareita se perinteisesti kiinnostakaan. Mitali on kuitenkin mitali eikä HIFK ole niitä ylenpalttisesti 90-luvulta lähtien saanut.
   
 7. Beagle Boy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Luomuteurastajat (RIP)
  Rantanen kirjoittelee, että apuvalmentajat jyräsivät Törmäsen Aaltosen peluuttamisasiassa. Jos tämä on totta, niin minusta se on melko vahva merkki siihen, että Törmänen ei enää ensi kaudella HIFK:n päävalmentajana ole.
   
 8. #71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK, Pittsburgh Penguins
  Kyllä mä kaiken tämän jälkeenkin olen pettynyt, jos Antti Törmäsen ura IFK:n päävalmentajana päättyy tähän kevääseen. Ansaitsisi mielestäni vielä yhden mahdollisuuden, on kuitenkin yksi niistä harvoista valmentajista jotka ovat vieneet IFK:n mitalipeleihin useamman kerran. Ja ainoa runkosarjan voittoon valmentanut.
   
 9. palle fontän Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RDS
  Lainaus:
  On kyllä törkeää, että joukkueen sisältä vuodetaan tällaisia tietoja lehdistölle kesken playoff-sarjan. Ei voi ymmärtää.

  Kaikki tämä tietysti disclaimerilla "jos tämä on totta"...
   
 10. Pate44 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, QPR, ManCity
  En halua nähdä Törmästä ensi kaudella enää valmentajana koska:

  -haluan nähdä peliä jossa on jotain järkeä/ajatusta/rakennetta
  -en jaksa katsoa kun IFK-pelaajat törmäilevät jatkuvasti toisiiinsa koska kukaan ei tiedä mitä tapahtuu
  -vituttaa että pelaajat kuten Aaltonen, Eronen, Hitz, Puustinen, Leino saivat kauden mittaan rajattomasti peliaikaa vaikka vaan pellailivat
   
 11. JigSaw Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Mä haluan nähdä Törmäsen ensi kaudella, haluan myös että flegujäbät kengitään kauas pois ja tilalle otetaan ammattilaisia. Niin saadaan Stögölle omaan systeemiin toimiva paketti! Mä en usko että tää tästä vaihtamalle paranee, mutta sille joka vuotisille loukkaantumiskierteelle on saatava stoppi.
   
 12. Lemieaux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Total FB/IH: Oranje -88 -10,IFK -98 -16,Hawks -13
  Ei tule Stögöllekään puhtaita papereita tästä kaudesta. Jengi nosti vähän tasoaan pleijareihin, mutta:
  1. Kanit pysyivät hatussa
  2. Ylivoima parani hieman mutta oli edelleen pääosin surkeaa
  3. Stögö ei osannut Tapolan tavoin hyödyntää paskaa tuomarilinjaa, kuten ei viime kauden finaalissakaan.
  4. Reagoinnit ja pelitavalliset muutokset jäivät minimiin. Ei se varmaan ole edes kykeneväinen sellasiin.

  En potkisi Stögöä, mutta valmennustiimiin tarvitaan joku, joka osaa valmentaa ja iskostaa joukkueelle jääkiekon strategioita ja taktiikoita. Tarvitaan fysiikkavalmentaja ja tarvitaan henkinen valmentaja. Ehkä Stögö voisi olla tuo viimeksi mainittu. Kangasalusta vittuun, sen treeniohjelmat rikkoivat puolet jengistä ja se maksoi varmasti useamman sijan sarjataulukossa. Lundellille puhtaat paperit.

  Stögölle joku 6½ - 7 tästä kaudesta.
   
 13. Killeri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Nyt voi olla ihan paska heitto, mutta voisiko olla niin, että koko organisaatiolle perkeleellinen ravistus johtoa myöden ja Törmäselle sen jälkeen näytön paikka? Tapparalla oli ihan samanlaista puuhastelua, ennenkuin Rautakorpi tuli ja kaikki paska ravisteltiin ja pyyhittiin kaikki se " kun aina ennenkin on tehty näin" meininki helvettiin.
   
 14. Frankie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
  Lainaus:
  Täysin samaa mieltä kanssasi!

  Atu Selin ei voi näytöillään (joita ei ole) olla IFKn päävalmentaja. Sen sijaan valmennustiimin jäseneksi hänet hyväksyn, ja vastuulle juuri nuo @Lemieaux mainitsemat strategiat ja taktiikat!

  Pois lukien Lundell, ei kyllä yksikään tämän kauden valmennustiimin jäsenistä saa puhtaita papereita.
   
 15. #71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK, Pittsburgh Penguins
  Avasin Antti Törmäsen jatkosta äänestyksen tuonne Jääkeikkoaiheiset äänestykset -osioon.
   
 16. kaizu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Canucks
  Minusta suurin miinus Törmäsen jatkamisessa kauden on se, että ilmeisesti joukkueen vaihtuvuus tulee olemaan aika suuri. Eli rakennus alkaa ikäänkuin alusta. Minusta on typerää, jos ensi kausi mennään Törmäsellä ja sitten vaihdetaan, näinhän ensi kausi, jolloin pitäisi luoda se perusta uudelle jengille, menee hukkaan.

  Sais tosiaan sen pronssin sieltä kaivaa ja Törmäsen plussaksi voi huoletta laskea sen, että joukkue ei pettänyt oikeastaan kertaakaan pudotuspeleissä vaan teki jopa pari positiivista yllätystä. Ihan kovin monella koutsilla ei ole IFKn peräsimestä vastaavaa rekordia
   
 17. Wiltord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Törmäsen alaisuudessa vedettiin kaksi runkosarjaa kolmesta aivan päin helvettiä. Pleijareissa voitettiin aina kaikki muut, mutta joka kevät loppui matka Tapparaan.

  Varmaan tässä kannattaa nyt yrittää jotain uutta konstia, jotta voitaisiin tuo Tappara lyödä joskus.
   
 18. chauron Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Barkov, Donskoi, Aho, Laine, Puljujärvi
  Lainaus:
  Silti kaks kertaa semeissä. 10 vuoden aikana ainoastaan Jalosella onnistunut kerran.
   
 19. punasydän Jäsen

  Lainaus:
  Sen pitäisi olla ihan yhtälailla merkki, ettei myöskään apuvalmentajat jatka. Näistä kuuluu huhuja aina silloin tällöin, että kakkoskoutsit vetävät jotain omaa showtaan (mm. Valtosen kerrottiin vetäneen mattoa Lämsän alta) ja mä en voi sitä käsittää. Kaikki nämä treeneissä huono tempo, Aaltosen peluutusjutut ynnä muut, ei asioita kuulu hoitaa niin, että sen ryhmän "vanhimman" yli ruvetaan hyppimään. Edelleen ihmettelen tuota, että tempo treeneissä on noussut samalla, kun vetovastuussa ovat olleet apuvalmentajat. Miksi vitussa nämä eivät saaneet suutaan auki Törmäsen ollessa vetämässä? Onko Törmänen peräti kieltänyt ottamasta roolia?

  Jostain syystä nämä "apuvalmentajat ovat tehneet sitä ja tätä" -jutut ovat mun korvissa suoraan apuvalmentajat = Kangasalusta. En tiedä mistä johtuu, mutta jotenkin aivan alusta asti on ollut fiilis, että Kangasalusta on joku oman elämänsä sankari, joka osaa ja tietää kaiken, eikä kumartele ketään. Kiekko-Vantaasta lähti peluutuksellisten erimielisyyksien takia omaa suoraselkäisyyden perikuvaa nostattaen. Fysiikkavalmennuksen on pakko olla paskaa, koska usein vastustaja vaikutti freesimmältä ja lisäksi HIFK:lla oli jatkuvasti puoli joukkuetta sairastuvalla. Jotenkin tuohon yhtälöön sopisi oikein mainiosti, että juuri Kangasalusta olisi ruvennut ottamaan jotain roolia. Tanska on kuitenkin pysynyt mukana Raimon ajoista asti.

  Ja loppuun vielä, en pidä Törmäsen kautta onnistuneena. En myöskään voi hyväksyä oman valmennusryhmän sisällä tapahtuvaa valtataistelua, jota tuo nyt päivänselvästi on, mikäli tämä peluutushuhu pitää paikkaansa. Jos sulle ei kelpaa tanssia apuvalmentajana päävalmentajan pillin mukaan, ovi löytyy ihan varmasti.
   
 20. Wiltord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Niin, mutta tämä kausi oli silti totaalifloppi. Semfinaalit on ok suoritus, mutta peli oli niin kauheaa, että pelkkä pieni piristyminen kevääksi ei paljoa pelasta kun on joutunut 7-8 kuukautta katsomaan täydellisen paskaa suosikkijoukkueen peliä. Runkosarjan ysisija on silti häpeä, mutta kun mitään pelillistä selkänojaa ei edelliseltä kaudelta jäänyt.

  Yksi hyvä suoritus kolmesta kaudesta. En tiedä, aika moni muukin siihen pystyisi.

  10 vuoden aikana on ollut niin sysipaskoja joukkueitakin, että voi hyvää päivää. Lisäksi valmentajissa alkkis-Francisia, Baxteria, Summasta, Sormusta ja Paska-Petua. On kyllä vertailuryhmä totaalisen paska.

  Sheddenin kausi ei ilmeisesti mahdu tuohon aikaikkunaan. Jalonen epäonnistui siinä mielessä, että joukkue floppasi kahdesti.
   
 21. Mikko78 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool
  Kuka on se valmentaja jonka haluatte nähdä Törmäsen tilalla? Minulle ei tule saatavilla olevista heti ketään mieleen. Selinille ei kiitos! Mieluummin menestytään keväällä, kuin runkosarjassa.
   
 22. kaizu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Canucks
  Törmäsen ensimmäisen kauden puolikas ei mennyt päin helvettiä vaan ihan hyvin. Tietysti kokonaisuus ratkaisee mutta kolmesta runkosarjasta puolitoista meni hyvin. Ihan ok tulos sekin muihin vastaaviin verrattuna ja pitää pieni meriitti ottaa siitä ensimmäisestä runkosarjan voitostakin.

  Täällä on moni koutsi käynyt vetämässä paljon enemmän päin helvettiä kuin Törmänen eikä ole mitään takeita (itseasiassa tilastollisesti se on todennäköistä) etteikö seuraava koutsi suorittaisi taas vähän huonommin. Valitettavasti
   
 23. chauron Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Barkov, Donskoi, Aho, Laine, Puljujärvi
  Lainaus:
  En tiedä miten muut kokee, mutta runkkarilla ei ole paskaakaan väliä kunhan minimi täyttyy. Nyt täyttyi. Tänään sitten ei enää, sitä nimenomaan pitää parantaa.

  Win the right games vai miten se tami sanookaan.
   
 24. MHPeg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Mitä tässä spekuloimaan. Tämä on HIFK! Mitä tahansa voi tapahtua, Nybari vetää jäniksen vielä hatusta ja ensi kaudella päävalmentajana toimii Mika Kortelainen (hehehe). Näin hienosti löytyy luottoa nybaan.
   
 25. Mikko78 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool
  Lainaus:
  Minä en usko tuohon. Täyttä paskaa Rantanen kirjoittaa. Tuollaisia asioita ei pukukopista ulos tule.