Ilmoitukset

Nimimerkki Guru kirjoitti provosoivan viestin TPS-osioon. Koska kyseisellä nimimerkillä on jo nyt pitkä historia vastaavista rikkeistä, annoimme hänelle tällä kertaa kahden kuukauden pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Dats keskittyi tuotannossaan pelkästään flametukseen. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on nyt poistettu.

Sulje ilmoitus

Anaheim Ducks 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Fowler, 29.05.2017 klo 18.59.

 1. WannabeParros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks, RaahenJääkiekkoKlubi
  Joo kyllä Gibbyn paluu positiivinen uutinen oli, ja Perryn vois oikeastaan vaikka laittaa vaihdossa johonkin, jos vaan sitä kukaan huolii tai kenenkään katon alle mahtuu. Ei ole enää muutamaan vuoteen ollut palkkansa arvoinen... Itse olen tällä kaudella kiinnittänyt huomiota myös Vermetten mitääntekemättömään rooliin... Alkaako molemmilla jo ikä painamaan. Toisaalta kyllä tarvittaisiin sitä laituria, mutta myös nuorta tulevaisuuden sentteriä. Vermetestä ei enää ole, Kesler on täysi arvoitu eikä Getzykään tuosta enää nuorene.

  Itse peli oli kyllä taas niin turhauttavaa puskemista. Viimeisen erän viimeinen puolisko pelattiin jonkun tasoisella intensiteetillä, siihen asti hiihdeltiin ja harrastettiin toivotaantoivotaan kiekkoa. Puolivillaista läpsyttelyä, ja ei laukauksia saada edes kaverin veskalle! Missä on se ilkeä ja jyräävä Ankkalauma, johon olen aikoinani ihastunut?
   
 2. Fironic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Anaheim Ducks
  Vaikeaa tuntuu olevan Ducksilla nyt. Toki monta tärkeää äijää on sivussa, mutta ei tuossa pelaamisessa näytä (koosteiden perusteella) olevan mitään tolkkua. Ja jos oikein ymmärsin, Eaves hajosi taas...
   
 3. olza13 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks
  Lainaus:
  Rakell pystyy sentterinä pelaamaan, eikä ikääkään vielä ole kuin 24. Lisäksi junnuissa kypsyy lupaava Sam Steel, joka ei tosin ole vielä valmis shown puolelle.

  Nykyisellä corella (Getz, Kesler, Perry) ikkuna on auki nyt, joten siksi pitäisin maalintekoon pystyvää laituria ykköstargettina. Toki Sifverberg ja Eaves (ehjänä ollessaan) ja miksei Perrykin, kykenevät maalintekoon, mutta jokainen on melko riippuvainen laatusentteristään. Esimerkiksi Silfv on ollut ilman Kesleriä melko vaisu.

  Esimerkiksi Detroitin kanssa sopimuksesta kinaava vikkeläkinttuinen Athanasiou sopisi kaksosten rinnalle kuin nenä päähän.

  Tai sitten kaikkien ollessa ehjänä:

  Eaves-Getz-Rakell
  Cogs-Kesler-Silfv
  Aa-Vermette-Perry
  Ritchie-Wagner-Shaw

  Saahan sitä haaveilla.
   
 4. Largo Jäsen

  Oli kyllä niin surkea esitys, ettei oikeen jaksa raportoida mitään pelistä. Annetaan Gibsonille ja Wagnerille synninpäästö, muut voivat katsoa peiliin. Todella laiskaa ja voimatonta pelaamista. Keslerin vaikutus on ilmeisesti todella kova, kun Silfverbergistakin on tullut sysipaska. Annetaan jouluun astu tasoitusta ja sitten ruvetaan pelaamaan.
   
 5. Penner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anaheim Ducks
  Lainaus:
  Colorado pelistä viisastuneena ankat ottivat vähemmän jäähyjä ja nyt saatiin jopa jotain painetta toiseen päätyyn. Taas Gibson antoi mahdollisuuden joukkueelle, mutta tuolla pelillä ei voitoilla juhlita. Muutama ilkeä pomppu meinas mennä omiin Gibsonille tänään kyllä, mutta on varsinkin näinä kovina aikoina nyt tärkein jätkä tiimissä. Wagnerin jo mainitsitkin tuossa ja Shaw myös pelaa mielestäni nyt hyvää kiekkoa.

  Yks peli onneksi vaan tällä viikolla. Asiat ehtii muuttua loukkaantumisten suhteenkin nyt mukavasti. Toivotaan että se vaikuttaisi myös joukkueen peliin sitten positiivisesti.
   
 6. WannabeParros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks, RaahenJääkiekkoKlubi
  Lainaus:
  Joo niin pystyy, mutta kannattaako kuitenkaan suunnitella sentterin tontille? Mielestäni suorittaa paremmin laidassa. Ja tokihan ikkuna on nyt auki...tai raollaan, ja taottava on kun rauta on kuumaa. Mielestäni silti toimistolla pitäisi olla katsetta myös tulevaisuuteen, jos esim perryllä saisi vaikka nuoren (20-25) kehityskelpoisen, tällähetkellä vaikka 3.sentterin, en hirveää itkua nostaisi.
  Toki jos A.A. saataisiin, niin itkua nostaisi siitäkään!
   
 7. olza13 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks
  Lainaus:
  Tällä hetkellä capissa taitaa olla tilaa about 450k, joten vahvistuksista haaveilu lienee turhaa.

  Toki Rakell suorittaa laidassa tällä hetkellä paremmin, mutten näe mahdottomana koulia hänestä kärkiketjujen sentteriä. Semmoiselle olisi tulevaisuudessa tarvetta kun Vermette poistuu tämän kauden jälkeen vahvuudesta ja ikä tekee tehtävänsä jokusen vuoden päästä Getzille ja Keslerille.

  Onneksi Bieksan 4m cap hit poistuu tämän kauden jälkeen, sillä Fowlerin ja Mansonin palkankorotukset astuvat ensi kaudella voimaan ja Coglianosta tulee ufa. Ensi kausi mentänee pitkälti samalla rosterilla, sillä liikkumatilaa ei liiemmin ole luvassa capiin silloinkaan. Toivotaan että nuoret (Ritchie, Steel ja Max Jones) ottavat harppauksia, ja Cogliano sainaisi maltillisella lapulla. En tosin revi hiuksia päästäni vaikka Cogs lähtisi kin rahan perässä muualle.
   
 8. Fironic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Anaheim Ducks
  Lainaus:
  Perryn treidi johonkin nuoreen lupaukseen vapauttaisi tilaa capista. Tietenkin sillä edellytyksellä, että tämä tulevaisuuden lupaus omaa alle 8,625 miljoonan dollarin cap hitin. :)
   
 9. WannabeParros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks, RaahenJääkiekkoKlubi
  Joo tuota Perryn kohdalta juuri tarkoitinkin että jos se saataisiin vaihdettua vaikka pariinkin passeliin palaan. Steelistä voisi koittaa uloslunastaa sitä potenttiaalia, ja nostatella parin vuoden sisään tuloskenttiin. Tokihan lottoa se aina on.
   
 10. Largo Jäsen

  Perryn treidaaminen on aika haaveilua. NMC estää miehen treidaamisen ja vaikea nähdä miehen yht'äkkiä siitä luopuvan. Cappia on periaatteessa hieman enemmän, heti kuin saadaan aktivoitua muutama pelaaja IR-listalta takaisin. Tuo cap space perustuu 28 miehen rosteriin ja Lindholm, Vatanen, Kase ja Miller pakottaa 4 miehen siirtämistä AHL:ään, jolloin tila nousee johonkin 3,5-4,0 miljoonan paikkeille. Keslerin paluu sitten nostaa sen jo yli 4 miljoonan, melkein 4,5. Tämä siis mikäli kaikki ovat kunnossa. Lisäksi Keslerin LTIR vapauttaa tilaa sitten jonkin verran lisää. Maltilla eteenpäin. Ei vielä kannata hosua. Deadlinella riittää laiturin hankinta ja olen melko varma että pleijareihin mennään kuitenkin.

  Ensi kaudella poistuu myös Maroonin 500K ja Despresin 1,26 miljoonan tasite kääntyy 337K hyvitykseksi. Bieksa vapauttaa sen 4 ja Cogs 3 miljoonaa. Lisäksi cappi varmaan nousee, joten en olisi huolissaan ensi kaudesta tai sen sopimustilanteesta.
   
 11. olza13 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks
  Lainaus:
  Totta, mutta kuten Largo jo totesikin niin Perryn nmc yhdistettynä isoon soppariin tekee treidaamisesta käytännössä mahdotonta.

  Lainaus:
  Kiitos selvennyksestä. Eli jahka Vatanen ja Lindholm palaavat askiin offer sheetataan Athanasiou ;)
   
 12. Largo Jäsen

  Lainaus:
  Tiedän tämän olleen kieli poskella heitetty, mutta aika epätodennäköistähän tämä on. Ei GM:t halua poltella välejä turhaan, ja sen tuossa tekee joka tapauksessa, vastaa Detroit siihen tai ei.
   
 13. olza13 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks
  Lainaus:
  Nimen omaan näin. Pidän treidiä offer sheetiä todennäköisempänä, tätä asiaa puitiinkin toisessa ketjussa jo (Detroitin kausiketju?). Mutta vakavissaan, eiköhän AA:n ankkoihin tulo jää haaveilun tasolle, siirtotakarajalla hankitaan joku rental-arpa ja niillä mennään.
   
 14. Largo Jäsen

  Päivitetään vaikka noita loukkaantumisia tai lähinnä aikajanaa paluihin.

  Hampus Lindholm: ilmeisesti mukana lauantain matsissa. Eric sanoi miehen harjoitelleen kakkosylivoimassa, mikä viittaisi miehen olevan kunnossa ja kokoonpanossa Montrealia vastaan. Myös Eric oli Randylta tiedustellut missä parissa pelaa ja Manson oli rivien välistä tulkittuna hänen parinsa. Onko se sitten Fowler-Montour? Olisi kyllä yksi nopeimpia pakkipareja koko liigassa.

  Sami Vatanen: Vatanen ei pelaa vielä lauantaina, mutta lähtee mukaan neljän pelin vieraskiertueelle ja tarkoituksena olisi jossain kohtaa reissua tehdä paluu. Aikaisintaan keskiviikkona Flyersia vastaan.

  Patrick Eaves: ei ole päässyt jäälle, joten varmuudella lauantaina poissa. Day-to-day kuitenkin ja paluu voi tapahtua yht'äkkiä.

  Ryan Getzlaf: ei ollut keskiviikkona jäällä, mutta mikäli tänään on sinne päässyt, voi mies olla kokoonpanossa lauantaina.

  Ryan Miller: Eric sanoo miehen pukevan Montrealia vastaan. Hyvä niin.

  Ondrej Kase: mitä ilmeisimmin askissa lauantaina.

  Ryan Kesler: ei päivitystä hänen tilanteeseen. Joskus jouluna sitten.

  Masentavan pituinen lista, mutta ensi viikolla siellä saattaa olla enää Kesler. Sitten nähdään mihin tänä parvi pystyy.
   
 15. Fironic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Anaheim Ducks
  On kyllä tolkuton määrä loukkaantumisia ollut viime aikoina. Ehkä Cogs voisi vetää jonkun "How To Be An Ironman for Dummies" -kurssin koko jengille?

  Vatasen paluuta olen odottanut kuin kuuta nousevaa. Jännä nähdä millä tasolla Vatman kykenee pelaamaan pitkän huilin jälkeen.
   
 16. Largo Jäsen

  En peliä nähnyt, mutta onpahan kiekkoja satanut molempiin päihin. Habsilla 51 ja Ducksilla 45 laukausta maalia kohti. Koosteesta nyt voisi jotain heittää. Chris Wagner näytti hyvältä ja ilmeisesti Vermetten ja Perryn kanssa sätki menemään. Antoine ja Wagner 1+1, Perrylle 0+1 (ihan tyylikäs suojaus ja syöttö Wagnerin maaliin). Montourin lämäri meni maaliin, saalisti lisäksi syöttöpisteen. Bieksa syötti kahdesti, joista toinen oli laukaus jossa maila hajoaa, kiekko liukuu kuin syöttönä Montourille ja tulinen slap maaliin. Textbook valelaukaus. Gibson torjui tokassa erässä 28 kertaa, koko pelissä 49 kertaa. Getzlaf oli periaatteessa healthy scratch, vaikka sitä tuskin kuitenkaan oli. Tai sitten Randy meinasi että Habsin on pakko olla meitä huonompi. Lindholm ei sitten kuitenkaan pelannutkaan vielä, mutta mikäli ei seuraavassa pelaa, niin meillä saattaa olla jalkeilla huonoin pakisto todella pitkään aikaan. Fowler jätti pelin kesken avauserässä pelattuaan vain 1:40. En nähnyt tilannetta tai sen vakavuutta, jotan tätä voisi joku pelin nähnyt avata. Eric epäili oikeaa polvea, ei hyvältä ainakaan kuulosta. Montour alkaa pikkuhiljaa saamaan tehoja myös, hyvä niin. Grant teki muuten kaksi maalia, joista jälkimmäiseen sai upean passin Kaselta.
   
 17. repe_joke Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HC Boners, Jatkoaika HC, Anaheim
  Lainaus:
  Ikävästi Fowlerilla polvi vääntyi tilanteessa, missä Fowlerin luistin osui Montrealin pelaajan luistimeen, kun Fowlerin oli pyörähtämässä laidan vieressä. Erittäin epäonninnen tilanne kaiken kaikkiaan. Eikä poistuminen koppiin näyttänyt hyvältä, sillä Fowler ei ottanut yhtään painoa oikealle jalalleen.
  Vaikea uskoa Fowlerin palaavan pelikentälle ihan heti tuon jälkeen. Mutta toivottavasti tilanne vaan näytti pahemmalta kuin mitä se oikeasti olikaan.
   
 18. Largo Jäsen

  Lainaus:
  Kiitos. Hemmetin hemmetti, piti sitten tämäkin sattua kun ensi viikolla oltaisi päästy terveellä pakistolla pelaamaan. Onneksi Lindholm on melko varmasti jo askissa seuraavassa pelissä. Nyt on Montourin aika nousta seuraavalle tasolle. Ylivoimalla minuutteja tulee reippaasti. Tai seuraavalle tasolle on ehkä väärin ilmaistu, ennemminkin kiekkoja maalia kohti. Viime pelissä otti roolia 1+1 ja lämäri pienehköstä kulmasta oli kyllä hieno.
   
 19. Largo Jäsen

  Fowler kärsii polvivammasta ja on nyt aluksi vain day-to-day statuksella. Mitään tarkempaa tietoa saikun pituudesta ei ole annettu ja silminnäkijän mukaan oli kävellyt ihan normaalisti ilman sauvoja tai edes ontumista. Veikkaukset kuitenkin on, että viikosta puhutaan, eikä Fowler lähtenyt joukkueen mukaan vieraskiertueelle joka pitää sisällään neljä ottelua, ensin Flyers ke klo 02:00, pe Panthers klo 2:00, su Lightning klo 02:30 ja ma Hurricanes klo 0:00. Myös Eaves jättää reissun väliin, mutta Lindholm ja Vatanen ovat reissussa mukana. Getzlafin pitäisi olla kunnossa ja Carlyle odottaa häneltä sekä Lindhomilta vihreää valoa. Getzlaf harjoitteli Perryn ja Rakellin välissä ja tätä iimeisesti koitetaan ensi pelissä, mikäli vain Getzlaf tuntee olonsa hyväksi. Fowlerin poissaolo on kova kolaus, mutta Lindholm melko varmasti ottaa hänen paikan Mansonin parina.
   
 20. Largo Jäsen

  Getzlaf ja Lindholm pelaavat Flyersia vastaan ja Kalle Kossila on kutsuttu ylös. Pelaamaan ei välttämättä pääse.

  YV harjoiteltu muodoissa: 26, 15, 67, 10 ja 25 sekä 47, 50, 37, 38 ja 33.
   
 21. Largo Jäsen

  Patrick Eavesin kausi on pahimmassa tapauksessa ohi. Diagnoosina löytyi Guillain-Barren oireyhtymä, autoimmuunisairaus joka hyökkää hermojärjestelmän lihasvoimaa säätelevää osaa vastaan. Eavesin odotetaan toipuvan täysin, mutta nopealla guuglauksella sairaudess topuminen kestää noin vuoden verran. Ilmeisesti myös 5-10% kokee pysyviä haittoja ja noin 4% menehtyy hoidoista huolimatta. Vielä ei ole virallisesti julistettu kauden olevan ohi, mutta melko varmasti se näin vakavassa tapauksessa on.

  Patrick Eaves Medical Update | NHL.com

  Linkki vie uutiseen.
   
 22. olza13 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks
  Lainaus:
  Huono homma. Toivottavasti mies tulee kuntoon. Jos kausi on paketissa niin laituriosastoa on pakko vahvistaa!
   
 23. Penner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anaheim Ducks
  Todella ikävä tapaus. Toivottavasti Eaves tuosta kuntoutuu aikanaan.

  Mielenkiintoinen nähdä lähteekö Ducksit nyt sitten tutkimaan markkinoita ja hankkimaan ehkä jopa kärkikentän laituria. Tämä jos tapahtuu niin varmaan joskus siirtotakarajan lähettyvillä sitten. Puolustuksen osalta voi katsoa vielä pitkälle tulevaisuuteen eikä hätää näyttäisi olevan, mutta kärkihyökkääjillä vuodet vähenee kun taas kilpailevissa joukkueissa esim Oilers näyttää tilanne siltä, että vuosi vuodelta ollaan parempia.

  Olisiko nyt siis aika ottaa riski ja hankkia kärkihyökkääjä, luopua samalla palasista tulevaisuutta ja tavoitella cuppia tällä porukalla vai kokeillaanko hankkia joku halvempi lisävahvistuslaituri kuten ankoilla monesti tapana on ollut tähän mennessä.

  Onneksi tässä ei mitään isompaa hätää vielä ole. Voidaan nostaa farmista jätkiä kokeilemaan miten pelit ylhäällä menee ja nyt jos joku todella lyö sieltä läpi niin voihan olla että top 6 laitureiksi riittää perry silfver cogliano ja rakell esim. Kase myös yrittää kovasti päästä tuonne kärkikenttiin mukaan. Voi olla että päärynä löytää itsensä taas kolmosesta kun alkaa porukka muotoutumaan parhaaksi mahdolliseksi.

  Rakellista voidaan koulia sentteri ehkä, mutta jos Getz ja Kesler on kunnossa tärkeimmillä hetkillä niin mielestäni sinne Getzin laidalle kuuluu nyt vielä ainakin.

  Neljän vieraspelin viikko edessä. Toivottavasti sieltä joitain pisteitä saataisi mukaan. Hampuusi saisi löytää pelivireen mielellään samantien. Eiköhän peliaikaa ainakin ole tarjolla mukavasti heti kättelyssä
   
 24. Parker27 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -
  Mikäs on Ryan Millerin tilanne tällä hetkellä? Viikonloppuna huhuiltiin että mies alkaisi olla pelikunnossa mutta onko näin? Omasta mielestäni ankoilla on hyvä tilanne maalivahtien suhteen ja ylikuormitusta yhdelle maalivahdille tyyliin Oilers ja Talbot tuskin tapahtuu.
   
 25. Largo Jäsen

  Kypreos oli twiittaillut Fowler saikun pituudeksi 4-6 viikkoa. RC tyrmäsi väitteen ja ihmetteli Kypreoksen lähdettä ja kertoi samalla Fowlerin polven olevan turvonnut, eikä tarkkaa aikajanaa pysty vielä tarjoamaan. Lähtisin siitä että Kypreos on aika lähellä totuutta, oli omaa mutuilua tai sisäpiiritietoa. Tai siis ainakin tuon verran, pahimmassa tapauksessa pidempään. Hampus paikkaa ainakin osittain tuota aukkoa ja toiveissa on, että miehen paluu on viivästynyt sen vuoksi, koska mies itse haluaa kokea olevansa täydessä iskussa. Jos sieltä keskenkuntoisena (nähtiin sopimuskikkailujen jälkeen) takaisin tulee, niin ei lupaa hyvää. Kultapoika Montour saisi nyt räjäyttää pankin ja pistää verkot kunnolla tötterölle.