Ilmoitukset

Nimimerkki Backhander kuittaa itselleen viikon pelikiellon jalkapallon MM-kisojen mediaketjuun kirjoitetuista hyvän maun vastaisista viesteistään.

Sulje ilmoitus

Anaheim Ducks 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Fowler, 29.05.2017 klo 18.59.

 1. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Saahan niitä, Viaplayn kautta, kaiketi parikin vuorokautta jälkikäteen. Ja jahka tämä työtahti tästä rauhoittuu (ja viimeistään kun KesBoss tekee paluunsa), niin tulospiilo+jälkilähetys alkaa olla pakollista. Siihen saakka mennään highlightien ja teikäläisten kerronnan kanssa eteenpäin. Nykyisin tulee vedettyä helposti se 50-60 tuntia duunia viikossa niin ei oikein taivu vapaalle.
   
 2. Amerikanihme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
  Lainaus:
  Varmaankin @ZayWest pysyttelee poissa tästä ketjusta Samin paluuseen saakka, hänhän on suorasanaisesti tunnustanut olevansa Vatas-fani. Vähän kaipaan hänen näkökantojaan, koska olen usein huomannut ajattelevani samalla tavalla kuin hän. Ehkä siinä on jotain samanlaista pessimismia sitten mukana. Monia muita hyviä ketjun kirjoittajia ei ole vielä näkynyt, mutta eihän tässä kausi kovin pitkällä ole, joten ehkä saadaan taas kunnon keskusteluakin aikaan jossain vaiheessa.

  Orange County Registerin Erkin mukaan Vatanen ja Lindholm ovat liittymässä joukkueen vahvuuteen ennen marraskuuta, hyvä juttu.

  Olen menossa katsomaan paikan päällä tuota Florida-peliä marraskuussa, jossa Selänne ja Kariya "aateloidaan" Ankkojen puolesta Hall of Fameen. Joten siitä voin sitten kirjoitella kommentteja. Tiedä sitten tuleeko muihin peleihin mentyä.
   
 3. Largo Jäsen

  Lainaus:
  @ZayWest ja oliko se spaceman#26 tai jotain, mitä tarkoitin.
   
 4. ZayWest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
  Ylläolevat herrasmiehet ovat tarjonneet hienoja raportteja sekä näkökulmia. Kiitän isosti!

  Minua Ducks kiinnostaa Vatasen vuoksi, mutta myös pakiston yleisen ilmeen vuoksi. Se yleinen ilme nyt vaatii Vadun ja Hampuksen jotta kiinnostun.

  Olen kuittaillut aiemmin paljon, mutta maistelkaa arvon herrat skenaariota jossa seuraavat pakkiparit vetäisivät edes hyvällä tasollaan.

  Fowler-Manson
  Lindholm-Vatanen
  Konkarikierrätys-Montour

  Liigan kevyesti laadukkain pakisto kokonaiskuvassa. Olisi yyveetuhoa, aaveelaatua ja ennenkaikkea tasaista vastuun jakoa. Jota pitkä kausi huutaa. Ei Camia ideaalissa tilanteessa kannata kuormittaa tyyliin 26min/peli.

  Ankoilla on mestaruuspakisto, mutta nyt se vaatii leveliä jokaiselta. Ei se kevät 2015 sattumaa ollut. Nyt pakisto vain ko. tasolle kaikkien toimesta.

  Ja hyökkäys? Aivan vitun sama. Jos kaksoset liidaa, hoitaa Kesler tonttinsa silfrakellin kanssa. Veskariin ei kaadu.
   
 5. Amerikanihme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
  Lainaus:
  En tiedä onko liigan paras tai edes Top-3:ssa, mutta jos nuo kaikki pelaisivat kykyjensä ylärajoilla samanaikaisesti, niin olisihan se hyvä. Tuon konkarikierrätyksen hankkiminen voi olla ongelmallista, en oikein jaksa uskoa siihen. Ehkä keväällä voisi siirtorajalla yrittää, jos siihen saakka on keulinut hyvin Ankoilla.
   
 6. ZayWest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
  Lainaus:
  Konkarikierrätys meinaa siis Bieksaa ja franc-pappaa.

  Ja tuo pakisto on bueno jos kaikki vetää jotenkin tasollaan. Keväällä -15 nuo nuorukaiset jäivät voiton päähän SC-finaaleista. Nyt on tarjota monttuuria ja parempaa Mansonia.
   
  Viimeksi muokattu: 13.10.2017 klo 01.43
 7. Largo Jäsen

  Lainaus:
  Muuten jees, mutta Vatanen ja Montour päittäin. Lindholm - Montour osoitti jo keväällä sitä kemiaa ja siinä voisi olla tulevaisuuden ykköspari.
   
 8. ZayWest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
  Lainaus:
  Tässä tapauksessa Vatanen ottaa minuutteja Fowlerin kanssa ja Mansonin vastuu pienenee. En itse iloitse kauheasti sillisalaattipeluuttamisesta, mutta se on mitä on. Samin tilanne on se että vielä tämän kauden häntä voi vapaasti kaupitella muualle. Tuo tarkoittanee väistämättä isoa vastuuta. Joko Vatanen palaa tasolleen ja ottaa steppejä eteenpäin tai sitten hänet lämätään näyteikkunaan. Tällä hetkellä arvo on olematon ja toimistolla ollaan varmaan kohtuullisen närästyspäissään ettei mr. flegua kaupattu vuosi sitten kesällä. Alla kaksi erinomaista kautta, arvo korkealla, Montour tuloillaan tilalle ja sopimuskin katkolla. Tuolla voisi nyt olla se laadukas kärkikutosen laituri.
   
 9. Penner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anaheim Ducks
  Jokainen peli tullut katsottua ja vähän on nihkeätä kauden alussa kuten aina ennenkin oikeastaan. 2-1-1 tilastot jopa aika hyvä suoritus siihen nähden. Hyviä raportteja täällä jo onkin niille, jotka eivät pelejä millään pysty katsomaan.

  Kauden alulla tärkein pelaaja ollut ehdottomasti John Gibson. Toivottavasti pysyy kunnossa varsinkin playoffien aikaan sitten. (Itsellä ei ainakaan epäilystäkään etteikö ankat siellä pleijareissa taas olisi)

  Kesleriä saa odottaa vielä valitettavasti.. Silfverberg on ollut aika pimennossa tähän mennessä, vetopaikkoja saanut toki ja jos niistä olisi verkot soineet niin voisi olla pelissä ihan eri meininki. Äkkiä apina pois selästä niin jospa se siitä. Toivottavasti ei ainakaan tarvitse Keslerin paluuseen asti odotella Silfverin heräämistä. Coglianoon ei niinkään ole mielestäni vaikuttanut ja tuntuu että Cogsin pelistä on muutenkin tullut vuosi vuodelta järkevämpää. Pelannut nyt pitkään nhl.n ykkösnyrkkejä vastaan Keslerin laidalla niin eikai tuo toki mikään ihme ole. Edelleenkin viimeistelytaidot on mitä on, mutta kyllä tämä iron man on tärkeä pelimies ankkajoukkueessa nopeilla jaloillaan. Nyt kun peli yleisesti liigassa on nopeutunut niin nostaa entisestään arvoa tuollainen nopeajalkainen pelaaja.

  Ritchie ei pelannut vieläkään, mutta pitäisi olla askissa pian. Kase parhaassa tapauksessa palaa viikon päästä Montrealia vastaan. IR listalla nyt.

  Coloradossa vierailu ja sitten kotona Buffalo vastassa. Gibson pelannee molemmat pelit kun Miller poissa. Reto Berra siellä on vaihtoaition ovea päivystänyt vissiin tähän mennessä. Nuo kaksi tiimiä kuulosti viime vuosina paljon helpommalta mitä nyt. Colorado pelannut tosi hyvin ja vaikea ottelu tulossa siellä. Gibsonia tarvitaan.

  Mukavaa syksyn jatkoa palstan Ducksfaneille!
   
 10. WannabeParros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks, RaahenJääkiekkoKlubi
  Täällä sitä varjoissa väijytään, ja oon kyllä joka pelin jo katsonut mitä on näkynyt. Työhommat vaan painaa päälle, niin ei ole kirjoittelemaan ehtinyt heti aamusta, ja sitten iltapäivästä onkin jo asiat mitkä silmiin pisti unohtuuneet, tai @Largo tai @Amerikanihme on jo syväluodannut pelin! Mikä ei todellakaan haittaa pätkääkään!! :D Kyllä tälläkin saralla tässä vielä aktivoidutaan, kunhan kesäruoste varisee sorminivelistä!
   
 11. Amerikanihme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
  Kiva nähdä noin monta Ankka-fania ketjussa pitkästä aikaa. Mietin, vaaditaanko tähän ketjuun kirjoittamiseen jonkinlaisen kynnyksen ylittämistä? Tiettävästi monet seuraavat Jatkoajan ketjuja olematta edes jäseniä, ja monet jäsenet jättävät kirjoittamatta jos ei tunnu olevan mitään kovin nerokasta ja tähdellistä asiaa. Tuo kynnys voi olla hyvä tai huono juttu. Kai sitä jos rupeaa ajattelemaan, että monet minulle tuntemattomat ihmiset lukevat näitä kirjoituksiani, niin voisi jättää monesti kirjoittamattakin, ja kirjoittaa vain, jos luulee, että on jotain sellaista tietoa, mitä muilla ei todennäköisesti ole (esim. harjoitusleirihavainnot paikan päällä). Miten mahtaa olla, onko teillä iso kynnys ennen kuin kirjoitatte? Onko sellainen hyväksyttävää, että kirjoittaa lähinnä mitä nyt äkkiä mieleen tulee, vaikkei se olisikaan kovin syvällistä? Pitäisikö meidän "moderoida" omia kirjoittamisiamme enemmän vai vähemmän? Sanoisin omalta osaltani, että luen kyllä kaikkia juttuja tässä ketjussa. Jotkut statistiikat (varsinkin nämä nykyiset Corsit ja mitä lie) eivät oikein jaksa kiinnostaa minua, mutta muuten kaikki ajatukset ja havainnot Ankkojen tekemisistä ja tekemättä jättämisistä kyllä kiinnostavat minua.

  Gibson on ollut elintärkeä joo alkukaudesta, mutta olisikohan jo pian Miller-timen aika? Jos kaveri on tervehtynyt.

  Toinen pelaaja joka on mielessäni on Logan Shaw. Mitä mieltä olette hänestä? Olin harjoitusleirillä näkevinäni hänessä paljonkin potentiaalia, ja vieläkin peleissä hetkittäin näkyy, ettei kyseessä ole ihan mikä tahansa tusinapelaaja, mutta jotenkin se täysi potentiaali ei realisoidu hänessä.
   
 12. Amerikanihme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
  Lainaus:
  Eikös @Largo tarkoittanut, että vaihdetaan Montour ja Vatanen noissa sinun pakkipareissasi, joten parit olisivat Fowler-Manson, Lindholm-Montour ja Vatanen-konkari. Miten tuosta Vatanen saadaan ottamaan minuutteja Fowlerin kanssa ja Mansonin vastuu pienenee? Ehkä luit Montourin Mansoniksi? Vai tarkoittaako tuo sitä, että Vatanen kolmosparissa tuottaisi tasaisemman peluuttamisen (peliajan suhteen) kolmen pakkiparin kesken, ja täten ykkösparin Fowler-Manson jäällä oloaika vähentyy ja ylivoimat hoitaa sitten Fowler-Vatanen? Ehkä kaikki muut näkivät tuon skenaarion heti läpi tuosta kommentistasi, meikäläisen hidas aivosolu kun taas liikkuu kovin verkkaisesti eivätkä asiat tule selviksi, ellei niitä rautalangasta väännetä.
   
 13. ZayWest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
  Lainaus:
  No hitailla kävit.

  Eli lyhyesti: Vatanen pelaa vaihtoja konkarin sekä Fowlerin kanssa. Vadun minuutit ovat taatusti 21-22min eivätkä ne rakennu pelkistä erikoistilanteista. Eli mainitsemani sillisalaattipeluutus. Syytkin jo kerroin.
   
 14. Amerikanihme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
  Lainaus:
  Ei vieläkään aukea. Pitäisikö Vatua mielestäsi peluuttaa lähes pelkästään erikoistilanteissa? Vai olisitko tyytyväisempi, jos hän pelaisi saman parin (Lindholmin) kanssa koko ajan (tasakentät, vajaat ja ylivoimat)? Eikös ne melkein aina sekoita noita pareja erikoistilanteisiin?
   
 15. Amerikanihme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
  Ankkojen maalivahtipeli ei ole ainakaan retuperällä vaan Reto Berralla. Gibson siis sökönä (käsi ylös jos yllätti!), Getzlaf potee vanhan miehen syndroomaa ja on pipinä ja muillakaan ei oikein Avsia vastaan iskenyt. Jätän tarkemmat analyysit vaikka @Largo:lle kun en nähnyt kuin viimeisen erän.

  Positiivista Montourin osuminen tolppien väliin vihdoinkin yhdellä monista laukauksistaan.
   
 16. ZayWest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
  Lainaus:
  Itse siis kannatan pakkiparien lukitsemista tasakentin. Jos Montour pelaa Lindholmin kanssa, Sami tulee pelaamaan sekavaihtoja ykkösparin ja kolmosparin välillä. Kuten myös Manson. En ole innoissani.

  Mutta jätän nyt ketjun saastuttamisen Samilla ja annan tilaa oikealle sisällölle.
   
 17. Largo Jäsen

  Lainaus:
  En nähnyt kuin puolet viimeisestä erästä, eli nyt jää analyysit tekemättä.

  Ehkä se tuosta Montourin kohdalla aukeaa. Oli huikea vaihto häneltä tuo alivoimamaali. Ensin katkoo Avsin syötön ja käynnistää hyökkäyksen, lopuksi itse mukaan ja kiekko maaliin.
   
 18. Largo Jäsen

  Lainaus:
  Montour tarvitsee Lindholmia enemmän kuin Vatanen. Siksi pistäisin ennemmin Nämä herrat pariksi. Montour saa Lindholmin rinnalla vapauksia hyökätä, kun Lindholm hoitaa puolustamisen. Ja noita sekavaihtoja tulee ylivoimista ja alivoimista johtuen joka tapauksessa. Jotenkaan en näe Lindholmia ylivoimalla, kun koko rosteri on terveenä. Fowler on ykkösylivoimassa ja Vatanen Montourin kanssa kakkosessa. Tai sitten Fowler - Vatanen/Montour ykkösessä ja Lindholm - Vatanen/Montour kakkosessa. Miten vaan, niin sekavaihdoilta ei vältytä.
   
 19. ZayWest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
  Lainaus:
  En nyt erikoistilanteita niinkään meinannut vaan tasakentällisin peluutusta. Ja lähinnä hierarkiaa. Vetoan vielä kerran alkuperäiseen perusteluuni Vatasen minuuteista enkä olisi yllättynyt jos hän pelaisi paljolti Camin kanssa. Veikkaan kuitenkin että jos Lindtour on hakattu kiveen, tullaan tasakentällisinkin näkemään sekavaihtoja. No anyway, positiivisia ongelmia ja valmennus varmasti hykertelee kun pakisto on täydessä kuosissa.
   
 20. Largo Jäsen

  Lainaus:
  En tiedä onko yksikään pari kiveen hakattu tässä kohtaa. Fowler - Vatanen on toimiva pari, mutta Manson tarvitsee puolestaan jonkun muun kuin konkarirotaation pakkikaveriksi. Oikeastaan hän tarvitsee leftin hyökkäävän puolustajan, jolloin Cam on ainoa vaihtoehto. Lindholm tarvitsee rightin hyökkäävän puolustajan, jolloin se on Vatanen tai Montour. Montour puolestaan tarvii varmistavan leftin puolustajan jolloin se on Lindholm. Positiivisia ongelmia yhtä kaikki, siinä ollaan samaa mieltä. Kolmosparista ei saa tasapainoista hirveän helpolla, mutta jos Beauch heräilee, niin sinne on tarjolla Vatanen tai Montour kaveriksi. Sitten on kolme tasapainoista, oikeilla kätisyyksillä varustettua pakkiparia. Ai että kun olis Theodore, niin tuo olisi makoisa setti.
   
 21. Penner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anaheim Ducks
  Enpä oo noin surkeaa peliä ankoilta vielä aiemmin nähnytkään. Coloradon hyvä tiukka karvauspeli oli melkoista myrkkyä. Moket pelasivat jälleen kerran mahdollisuuden ottaa jopa tuostakin pelistä pisteet. Ansaittu voitto Coloradolle. Pari maalia aika pienestä kontaktista hylättiinkin avseilta.. Yhden maalin värkkäsivät alivoimalla ankat ja todella yhtä päätä muuten. 5vs5 näytti paikoin siltä että oltaisiin alivoimalla ja alivoimallakin jatkuvasti olivat vieraat. Tuosta ei pysty kuin parantamaan. Siinä pikaraportti pelistä. En suosittele katsomaan ainakaan peliä ellei halua nähdä mitä se peli on huonoimmillaan. Puolustus ei sentään vuotanut liikaa, mutta kyllä avseilla paikkoja riitti vaikka lyödä rumat numerot taululle.
   
 22. repe_joke Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HC Boners, Jatkoaika HC, Anaheim
  Lainaus:
  Et siis ole aiemmin katsonut Anaheimin pelejä Avalancea tai Maple Leafsia vastaan? Omien muistikuvien mukaan kun molemmat joukkueet persraiskaa Ducksit joka kerta kun pelaavat vastakkain, riippumatta siitä millainen rupusakki sieltä milloinkin on tullut vastaan.

  Mitä tulee tuohon aiempaan kyseleen siitä missä loput Ducks-fanit on. Niin joka peli on tullut katsottua tälläkin kaudella. Kirjoittamisen suhteen ei vaan ole mitään isoa paloa, minkä takia jutut tänne jää kirjoittamatta. Tämän lisäksi, jos kirjoitan jotain, niin pyrin tuomaan jotain uuttaa keskusteluun. Eikä siihen ole ollut tälläkään kaudella tarvetta, Amerikanihmeen ja Largon hoitaessa raportoinin mallikkaasti.
  Ja tällä en tarkoita sitä, että olisi yhtään sen aktiivisempi tänne kirjoittamaan, jos yllämainitut herrat jostain syystä raportoinin lopettaisivat. Vaan tarkoitin tosiaan sitä, että raportointi on niin laadukasta ettei edes tarvitse yrittää kirjoittaa mitään.
   
 23. Penner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anaheim Ducks
  Lainaus:
  Onhan nuita pelejä tullut katsottua vuosikausia ja Anaheim on kyllä voittanut avsit viime kohtaamisissa. Joskus kun Roysta oli vasta tullut valmentaja niin muistelen ankkojen ottaneen kunnolla turpiin ehkä 6-0 luvuin avseilta, mutta siitäkään pelistä en muista sitä, että ankkojen hyökkäyspelin taso olisi ollut noin surkea.

  Eiköhän buffaloa vastaan tulla taas eri ilmeellä pelaamaan.
   
 24. WannabeParros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks, RaahenJääkiekkoKlubi
  Mukava saada Buf vastaan, en ole niiltä kun yhden pelin tällä kaudella katsonut, ja kyllähän se RR55 vaan on isäntä siellä alakerrassa! Voi vuokkoset, kun moisen saataisiin omaan rosteriin! Mielenkiintoista nähdä, alottaako Berra maalilla, ei vieläkään mitään käryä mikä Gibsonille tuli?
   
 25. olza13 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks
  Kovin on maalinteko vaikeaa. Sentteritilanne paranee kun sairastupa tyhjenee, ja puolustukseenkin on vahvistusta luvassa siitä suunnalta.
  Kuitenkin mun mielestä huutaa maaleja sylkevää laituria. Mistähän sellainen saataisiin ja millä hinnalla? Vai luotetaanko siihen että lasaretin tyhjentyminen riittää.. Perry ei tällä hetkellä maalintekijästä käy, ja ikävä myöntää että mies on usein melko turha hiihtelijä. Tuolla tilipussilla pitäis tapahtua vähän enemmän.

  Posia Gibsoni paluu tolppien väliin. Onneksi ei tullut pidempää huilia *kop kop*..