Ilmoitukset

Nimimerkki Dats keskittyi tuotannossaan pelkästään flametukseen. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on nyt poistettu.

Sulje ilmoitus

Anaheim Ducks 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Fowler, 29.05.2017 klo 18.59.

 1. Largo Jäsen

  Avauskokoonpanot ovat NHL.comin mukaan seuraavat:


  Nick Ritchie -- Rickard Rakell -- Corey Perry

  Andrew Cogliano -- Antoine Vermette -- Jakob Silfverberg

  Giovanni Fiore -- Chris Wagner -- Ondrej Kase

  Derek Grant -- Dennis Rasmussen -- Logan Shaw

  Cam Fowler -- Josh Manson

  Francois Beauchemin -- Brandon Montour

  Korbinian Holzer -- Kevin Bieksa

  John Gibson

  Reto Berra

  Erkki sanoo näin:

  Andrew Cogliano-Rickard Rakell-Jakob Silfverberg

  Nick Ritchie-Antoine Vermette-Corey Perry

  Chris Wagner-Dennis Rasmussen-Logan Shaw

  Giovanni Fiore-Derek Grant-Ondrej Kase

  Cam Fowler-Josh Manson

  Francois Beauchemin-Brandon Montour

  Korbinian Holzer-Kevin Bieksa
   
 2. Amerikanihme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
  Luotan Erkkiin.

  Mikä on muuten Dustin Tokarskin tilanne? Luulin hänen olevan se kolmosmolke, mutta eihän kaveria näkynyt edes Training Campilla.
   
 3. Lätkäjope Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Armia #10, Matushkin #43
  Te enemmän Duckseja seuraavat ihmiset. Minkälaisia otteita on lupa odottaa Mansonilta tällä kaudella? Huomasin vaan tilastoja tuijottamalla, että esim. kauden avauksessa ei YV-aikaa ihan hirveästi ollut tarjolla.

  Onko miehellä mahdollisuuksia vakiinnuttaa myös YV:lle pysyvä spotti?

  Luonnollisesti NHL fantasya varten kyselen.
   
 4. Largo Jäsen

  Lainaus:
  Ei asiaa ylivoimalle. Jos tuolla kokoonpanolla ei ole sinne asiaa, on sinne vielä vähemmän asiaa Vatasen ja Lindholmin palatessa.

  Viime yönä ykkösyv oli Fowler - Montour ja kakkosessa Beauchemin - Bieksa. Taisi jonkun hajavaihdon tehdä siellä tuon 4 minuutin ylivoiman aikana, mutta en laskisi hänen varaan montaakaan minuuttia ylivoimaa.

  Rooli on aika pitkälti stay-at-home, mutta Manson tunnetusti lähtee välillä tukemaan hyökkäyksiä. Yleensä ne eivät kyllä mihinkään suurtekoihin johda. Max. 20-25 pinnaa tällä kaudella. Ja se on jo aika paljon.
   
 5. Largo Jäsen

  Ducks voitti Arizonan 4-5. Itse peli alkoi Ducksin kannalta hyvin tahmeasti ja ongelmia oli sekä pelin avaamisessa, että alueelle pääsemisessä. Ensimmäisessä erässä se oli lähinnä dump and chase, mutta kaksinkamppailut kulmissa hävittiin järjestäen. Arizona meni upeiden syöttöjen jälkeen johtoon ajassa 15:16, kun Duclair nousee alueelle ja antaa komean lätysyötön lähes maalin kulmalle Goligoskelle, mies malttaa ja antaa takaisin Duclairille ja tyhjään maaliin on helppo laittaa. Ajassa 11:28 menee Arizona jo kahden maalin johtoon. Monen sattuman ja huonon puolustuspään pelaamisen jälkeen Keller siirtää rystyltä lähes tyhjään rysään. Ducks kuittaa tämän nopeasti ja ajassa 10:44, Corey Perry kaventaa ottelun. Rakell katkaisee punaisella purkukiekon ja lähettää sen nopeasti toiseen laitan Perrylle. Perry nousee alueelle ja aika vintage tyyliin vie keskelle josta ranne takakulmaan. Maaleja ei erässä enempää nähty. Arzona pääsi kertaalleen ylivoimalle, mutta Ducksin alivoima toimi hienosti. Tuota ylivoimaa jäi muutamia sekunteja jäljelle, kun Ducks pääsi pelaamaan lähes 4 minuuttia ylivoimaa Goligosken korkean mailan seurauksena. Ihan ok ylivoimaa, jossa parhaat paikat Montourilla sekä Silfverbergillä, mutta ei ole edes onnea matkassa. Toisessa erässä samat ongelmat jatkuivat omalla alueella ja hyökkäyspäässä hieman muutettiin suunnitelmaa. Se ei myöskään toiminut, vaan kiekko jäi järjestäen Arizonan siniselle. Arizona vie tätäkin erää ja kahdella maalilla menee 4-1 johtoon. Maalintekijät Domi ja Fischer. Fischerin osuman jälkeen Ducks sisuuntuu ja iskee kaksi nopeaa maalia. Ensin Perry iskee Rakellin hienosta syötöstä pelin 4-2 ja sitten Kasen upea Ranne yläkulmaan kaventaa Ducksit yhden maalin päähän. Kolmannessa erässä Arizona peruuttelee ja Ducks painaa päälle. Ajassa 13:45 tämä palkintaan, kun Perry kääntää maalille, josta Cogliano ohjaa luistimellaan pelin tasan. Ottelua jäljellä 3:30, kun Rakelle vie Ducksit johtoon. Cogliano tulee vauhdilla aluelle, jättää sen Rakellille, jonka veto menee torjunnan kautta maaliin. Arizona painaa vimmatusti tasoitusta, mutta Ducks selviää ja voittaa ottelun.

  ******************************************************************************************************************************

  36 John Gibson **
  Gibson ei maaleille paljon voinut, muutamia gamesavereita mahtui tähänkin otteluun.

  2 Kevin Bieksa --
  Paljon virheitä, hidasta pelaamista eikä edes fyysistä pelaamista. Hävisi kaksinkamppailut omissa järjestäen.
  4 Cam Fowler *
  Tyylikkään rauhallista pelaamista. Ei mitään urotekoja, mutta pelin avaaminen eri tasolla virkaveljiensä kanssa.
  5 Korbinian Holzer ---
  Surkea. Omissa vaikeuksissa, viivalla yksi iso virhe josta Arizona rankaisi.
  23 Francois Beauchemin -
  Ajoittain hyvä, mutta myös vaikeuksissa. Yksi iso virhe ylivoimalla, kun leikkivät Bieksan kanssa kiekollisia neroja, josta sitten Stepan karkasi läpiajoon.
  26 Brandon Montour **
  Avauserässä vaikeuksissa omissa, niin kuin kaikki puolustajat (pl. Fowler). Paransi kuitenkin selkeästi ja teki loppupelin oikeita ratkaisuja. Pientä tuuria ja siellä olisi voinut parikin maalia tulla. Yksi syöttö ja +3.
  42 Josh Manson *
  Ihan kelpo peruspeliä. Tukee välillä liian innokkaasti hyökkäyksiä, ei vain kiekolliset taidot riitä siihen.

  7 Andrew Cogliano **
  Hyvää peliä. Tuttua Coglianoa, mutta myös tehopisteitä.
  10 Corey Perry ***
  Välillä pelin ulkopuolella, mutta sehän on juurikin Perryä. 2+1 ja varsinkin päätöserässä peli oli hyvää.
  21 Chris Wagner **
  Pakko kehua Wagneria. Hyvää karvaamista ja sai järjestettyä pari paikkaakin.
  22 Dennis Rasmussen -
  Ei sytytä. Häviää kaksinkamppailuja eikä saa oikein mitään aikaan. Aloitukset hoiti 67% varmuudella.
  25 Ondrej Kase *
  Maalista plussaa ja yrittämistä riittää. Siirrettiin ylempään ketjuun kesken pelin josta tuloksena tuo maali.
  33 Jakob Silfverberg -
  Silfverberg ei saanut paljoakaan aikaan. Ehkä kaipaa eniten ketjukavereitaan.
  37 Nick Ritchie *
  Hyvää yritystä. Ylivoimalla maalin edessä todella hyvä. Pari ohjausta ja olisi voinut pari tehdäkin. Lupaa hyvää.
  38 Derek Grant
  Ei oikeen löydä arvosanaa. Niin vähän peliaikaa. Aloituksia kaapinut näköjään 88%. Tuli yllätyksenä.
  40 Jared Boll
  Ei myöskään arvosanaa.
  48 Logan Shaw **
  Wagnerin kanssa antoi painetta Arizonan puolustajille. Hyvää peliä kaiken kaikkiaan.
  50 Antoine Vermette **
  71% aloituksia ja otti niitä paljon. Hyökkäyspäässä sai melko vähän aikaan, mutta siitäkin huolimatta hyvä peli.
  67 Rickard Rakell ***
  Hieman vieraan rooliin joutunut Rakell jaksoi jaella kiekkoja. Monipuolistaa varmasti Rakellia tämä sentterin tontti, vaikka aloitusympyrässä onkin aika heikko. 1+2 tuloksena. On treenannut aloituksia aktiivisesti, mutta vaihdettiin todella monta kertaa pois. 47% siitä huolimatta ihan kelpo suoritus.

  Ketjut taisi olla seuraavat:

  Cogs - Rakell - Perry
  Ritchie/Kase - Vermette - Silfverberg
  Shaw - Rasmussen - Wagner
  Kase/Ritchie - Grant - Boll

  Fowler - Manson
  Beauch - Montour
  Bieksa - Holzer

  Ylivoimat:

  Silf - Rakell - Perry
  Fowler - Montour

  Ritchie - Vermette - Kase
  Beauch - Bieksa

  Kyllä tässä Gelzlafia tarvitaan nopeasti takaisin. Arizona nyt voitettiin, mutta kovemman kaliberin joukkueet saattavat jyrätä Ankat. Vaikutti hyvältä kentältä tuo meidän ykkönen ja jatkaisin Getzlafin palatessa sillä. Getzlaf pärjää kenen tahansa kanssa, eikä ole riippuvainen ketjukavereista. Siihen Silfverberg ja Ritchie kavereiksi niin meillä on kaksi toimivaa kenttää. Nyt niitä oli yksi. Vermette ei vain riitä tulosyksikkö ketjuun.

  Seuraava peli sunnuntai aamuna klo 5:00, vastassa Flyers. Viime pelistä vielä sen verran, että se oli loppuunmyyty, Perry teki 350 maalinsa ja tämä oli vasta viides kerta Anaheimin 24 vuotta kestäneen historian aikana, kun he aloittivat kautensa kotona.
   
 6. Amerikanihme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
  Kiitos @Largo otteluraportista. Toivottavasti saamme nähdä näitä raportteja paljon tässä ketjussa tällä kaudella. Minä ainakin yritän lukea ne kaikki.

  Aika pitkälle samaa mieltä ottelun kulusta. Tuollaisia hienouksia kuin että Ducksit muuttivat hyökkäyssuunnitelmaansa toiseen erään en kyllä osaa nähdä. Minusta se on kaikki sitä samaa "Ducks-hockeytä", pitkä päätyyn ja joskus joku perään, tai sitten puolustaja kiekon kanssa ylös ja kiekonmenetys siniviivalla tai sen jälkeen.

  Ei kyllä ollut paljon odotuksia tämän pelin suhteen, lähinnä kaikkien noiden loukkaantumisten takia. Ja melkein ehdin jo "riemuita", että Ducksit eivät petä odotuksieni puutetta, mutta jotenkin ne sitten lopussa väänsivät tasoihin ja ohi.

  Ei tuo Gibson kyllä minun mielestäni ole vieläkään mikään eturivin maalivahti. Välillä hän pelaa ja torjuu loistavasti, mutta sitten tulee taas helppoja maaleja. Esim. tuo Arizonan kolmas maali, jossa Gibson jää makoilemaan jäälle tuttuun tapaansa ja Arizonan kaverilla on helppo työ siirtää kiekko tyhjään reppuun.

  Hienoa oli Perryn kaksi maalia. Muutenkin ottelun alkupuolella näytti siltä, että tässä on nyt vanha kunnon Perry takaisin, tekee maaleja, tyrmää vastustajan maalivahdin olkapäällään jäähän, jne., mutta sitten loppupuolella alkoi näkyä taas tämä viime kauden Perry, joka yrittää hitaasti ja väkisin mennä laidan vierestä läpi, mutta puolustaja torppaa hänet siihen paikkaan...turhauttavaa. No, kai seuraavat 10-15 peliä kertoo meille, kumpi Perry Duckseissa pelaa tällä kaudella.

  Pelaajakommenteista aika pitkälti samaa mieltä. Kaselle enemmän kehuja ja Wagnerille vähemmän. Lisäksi en vieläkään pysty näkemään tuota Bieksan surkeutta. Ihan OK pakki mielestäni vieläkin. Ei mitenkään kehuttava, mutta ei mikään surkea heikennyskään.
   
 7. Largo Jäsen

  Mielstäni alussa se oli juurikin tuota pitkä päätyyn ja ehkä perään. Siksi kaikki kamppailut hävittiinkin. Sitten sitä hieman muutettiin, mutta se oli lähinnä väkisin kuljettamista alueelle ja Arizona sai katkottua nuo hyökkäykset. Kolmannessa sitten painettiin määrätietoisesti alueelle ja saatiin jotain aikaiseksi. Tuo Arizonan kolmas maali menee kyllä hieman Gibsonin piikkiin, mutta muuten ei. Stepanin läpiajo ja Stromen sekä Kellerin one timerit mies torjui hienosti. Mielestäni taas loppupuolella Perry pääsi useammin alueelle. Toisessa erässä se oli aika väkisin puurtamista, hitaasti sisään ja kiekon menetys. 4-1 tilanteessa meinasin jo lopettaa pelin katselun, mutta jaksoin kuitenkin seurata loppuun. Hyvä, hyvin "Ducksmainen" nousu päätöserässä. Ducks oli jo viime kaudella +15 viimeisen erän maaleissa ja monta kertaa alkavat pelaamaan vasta silloin. Kaselle olisi melkein sen kaksi leijonaa voinut antaa. Wagner oli omaan silmiin ehkä vain positiivinen yllätys. Kasea kohtaan alkaa varmaan olemaan enemmän odotuksia. Hyvä peli kuitenkin molemmilta. Bieksa hävisi järjestäen kaikki kamppailut omissa. Sitten tuo kankeus siihen päälle. Ajoittain kokenutta pelaamista, mutta ehkä mies vaatii sen kiekollisemman kaverin parikseen. Holzerin kanssa homma ei toiminut lainkaan ja molemmat olivat omissa aivan lirissä. Montourin luistelusta en maininnutkaan mitään, mutta onhan tuo vikkelä kaveri. Ainakin kaksi kertaa luisteli vastustajan kiinni, lähtien useita metrejä perästä. Montour sai pari kertaa kiekon ihan maaliakin kohti, joten ehkä se ketsuppipullo odottaa aukeamista. Itseluottamus ainakin kunnossa ja mielestäni lukee peliä todella hyvin. Eniten huolissani tuosta pelin avaamisesta. Bieksa, Beauchemin ja Holzer olivat siinä aivan kusessa. Montour myös ensimmäisen erän. Ihmeellisiä siirtoja laidasta keskelle sokkona, kuin Getzlafin pelikirjasta sillä erotuksella, että Getz pääsääntöisesti noissa onnistuu. Odotukset kuitenkin tähän peliin olivat maltilliset ja voitto on pelkästään plussaa.
   
 8. Largo Jäsen

  Flyers voitti jatkoajalla 3-2. Ducks oli koko ottelun potkun perässä eikä oikeastaan missään vaiheessa saanut kunnon momentumia päälle. Ivan Provorov vie Flyersin johtoon vain sekunti ylivoiman päätyttyä. Nolan Patrick syöttää maalin takaa Ivanille joka tällää sydämensä kyllyydestä Flyersin johtoon. Ajassa 7:47 Ducks tasoittaa ottelun. Kase sekä Manson karvaavat kiekon väkisin omilleen, Kase näkee Vermeten yksin maalin edessä ja Vermette siirtää kiekon maalin. Toisessa erässä Couturier vie ajassa 13:09 Flyersin johtoon. Voracek rynnii väkisin alueelle, ajaa maalin taakse ja siirtää kiekon maalin eteen yksinäiselle Couturierille, joka iskee kiekon maaliin. Aika kaamea merkkausvirhe, kun kaikki Ankat seuraavat vain kiekkoa. Kolmannen erän alussa Cam Fowler tasoittaa ottelun alivoimalla. Mies antaa painetta puolustajalle, riistää kiekon ja karkaa laidasta läpi. Tulinen slapshot takakulmaan ja peli tasan. Tämän jälkeen ote oli oikeastaan kokonaan Flyersilla, mutta maaleja ei erässä enää nähty ja jatkoaika kutsuu. Jatkoajalla Flyers pitää kiekkoa koko 44 sekuntia kunnes Simmonds iskee kiekon maaliin.

  Vaikea peli kaiken kaikkiaan ja tuo yksi piste on aika pitkälti hyvän alivoiman ja ennen kaikkea Gibsonin ansiota. Ritchie oli poissa ja tekee seuraa jo ennestään masentavalle vemppaosastolle. Getzlaf, Kesler, Eaves, Ritchie, Vatanen, Lindholm ja Miller. Aika paljon annetaan tasoitusta noilla. Alueelle päästiin suhteellisen hyvin, mutta kulmissa ei vääntö tahdo riittää. Giovanni Fiore teki nyt sitten debyyttinsä Ducks paidassa ja Vermette saalisti 500:n tehopisteen rajan NHL:ssä.

  **********************************************************************************************************

  36 John Gibson ***
  Gibson piti joukkueen pystyssä ja tuo piste olisi jäänyt ilman häntä saamatta.

  2 Kevin Bieksa *
  Parempi kuin kauden avaus. Hyvää peruspelaamista.
  4 Cam Fowler **
  Pelasi paljon ja onhan tuo pari Mansonin kanssa eri luokkaa kuin kaksi muuta. Hieno alivoimamaali.
  5 Korbinian Holzer *
  Hyvää peruspeliä.
  23 Francois Beauchemin *
  Ei erottunut hyvässä eikä pahassa.
  26 Brandon Montour *
  Paikkoja siunaantuu, mutta ei mene sisään. Selostajat olivat samaa mieltä kanssani tuosta ketsuppipullon aukeamisesta. Sitten kun se tapahtuu, niin pisteitä alkaa ropisemaan.
  42 Josh Manson ***
  Todella varma ja rauhallinen. Iso plussa tuosta taistelusta Kasen kanssa josta Ducks tasoitti ottelun.

  7 Andrew Cogliano -
  Ihan OK, mutta koko ketju oli tänään aika pimennossa.
  10 Corey Perry --
  Alkupuolella ihan hyvä, muta loppua kohden jalka hidastui ja selkä suoristui. Päätöserässä aivan turha.
  21 Chris Wagner **
  Wagnerilta erinomaista alivoimaa ja hyvää karvausta. Muuta en mieheltä odotakaan.
  22 Dennis Rasmussen *
  Oli parempi kuin avauksessa. Ei mikään näyttävä pelaaja, mutta han ok kuitenkin. Vaikea silti nähdä peliaikaa näillä otteilla vemppaosaston palatessa askiin.
  25 Ondrej Kase ***
  Tykkään miehestä. Vauhdikas ja taitava pelaaja, joka kovemmalla pelisilmällä tai -älyllä olisi saletti TOP-6 pelaaja. Hieno taistelu Vermetten maalissa.
  33 Jakob Silfverberg --
  Suurin pettymys toistaiseksi. Riippuvainen pelikavereista.
  38 Derek Grant
  Ei osaa arvostella, kun peliaika on siellä 5-7 minuutin tuntumassa eikä miestä oikein näy kentällä.
  40 Jared Boll *
  Yhden hyvän lätyn antoi Bieksalle, josta saatiin hyvä maalipaikka. Yksi leijona siitä.
  48 Logan Shaw *
  Hyvä alivoimalla.
  50 Antoine Vermette *
  Maali, mutta muuten ei kehumista. Kaksi huitomisjäähyä.
  67 Rickard Rakell -
  Enemmän vaaditaan, mikäli aiotaan voittaa pelejä.

  Flyers tiedosti kyllä Anaheimin ongelman ja piti meidän ykkösketjun hyvin kurissa. Täytyy olla tyytyväinen edes yhteen pisteeseen.
   
 9. Amerikanihme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
  Ducksit eivät sitten pessimistiä enää toiseen kertaan pettäneet. Kolmannen erän perusteella olisi voitto jo voinut mennä Veljellisen Rakkauden kaupunkiin, mutta jatkoajalla sitten ei enää ollut Ankoilla mitään jakoa kuten usein on nähty edellisilläkin kausilla (ei ole mikään kiekollinen joukkue tämä Anaheim Ducks) ja saatiin se mikä ansaittiin.

  Yritin pitää Bieksaa erikoistarkkailussa ja näin jo joitakin räikeitä virheitä, joten ehkä se tästä avautuu minullekin pian. Nyt täytyy ottaa Chris Wagner erityistarkkailuun kun en oikein mitään erikoista hänen pelissään näe. Muista olen jokseenkin samaa mieltä arvon nimimerkki @Largo:n kanssa, paitsi ehkä Beauchemin alkaa vaikuttaa ihan turhalta hankinnalta, yksinkertaisesti liian hidas ja liian peruspakkimainen.
   
 10. Largo Jäsen

  Lainaus:
  Varsinkin pari Bieksa-Holzer on omissa aivan lirissä. Häviää kamppailut ja purut jäävät puolitiehen. Wagner karvaa aktiivisesti ja on erinomainen alivoimalla. Ei siitä mitään pistenikkaria saa tekemälläkään, mutta ei kai sitä kukaan odotakaan. Beauchemin on lähempänä popparia kaikkien pakkien ollessa kunnossa kuin Bieksa.

  Fowler - Manson
  Lindholm - Montour
  Bieksa - Vatanen

  Noilla sitten kun saadaan kaikki askiin. Kyllä Bieksa vielä ok kutospakki on järkevällä peliajalla. 20 min on ainakin liikaa miehelle pelissä.
   
 11. Largo Jäsen

  Getzlaf on mitä ilmeisimmin askissa tänään. Täyttä varmuutta ei ole, mutta aamujäät otti joukkueen kanssa ja ilmeisesti lupaavalta vaikuttaa. Ritchie oli luistellut eilen Getzlafin rinnalla harjoituksissa, mutta on tänään ulkona. Myös Patrick Eavesin paluu lähestyy. Vatanen ja Lindholm ovat molemmat olleet jo useita viikkoja omatoimisesti jäällä ja nyt osallistui ainakin osittain joukkueen harjoituksiin. Carlyle oli sitä mieltä, että molemmat ovat kunnossa tuota oletettua (1. marraskuuta) päivämäärää aiemmin. Milleristä ei tarkempaa tietoa ole.

  Siinä vähän päivitystä loukkaantumisiin. Sellainen fakta aamuyön otteluun, että Flames ei ole voittanut Honda Centerissä sitten huhtikuun 2006. Ducks on vienyt viimeiset 29 kohtaamista Honda Centerissä. 30 tänään vai laskurit nollaan?
   
 12. Amerikanihme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
  Mitäs nyt...ei voiteta edes Calgarya kotona?

  Getzlaf vielä vähän ruosteessa.

  Beaucheminille ei mitään käyttöä.

  Megna ei oo mittään, Graantti ei oo mittään, Rasmussen ei oo senkään vertaa mittään...
   
 13. Largo Jäsen

  Joo, 2-0 turpaan. Ei jaksa sen kummemmin tuota peliä analysoida mutta sanotaan nyt jotain. Minusta parempaa oli lähdöt omista. Kaksi ensimmäistä peliä ne on selkeästi takkuillut, mutta nyt oli parempaa. Hyökkäyspäässä edelleen tehotonta, eikä oikein sopivia kombinaatioita tahdo löytyä. Kase lisättiin vemppaosastolle tässä pelissä jätettyä pelin ensimmäisessä erässä.

  36 John Gibson **
  Gibson pelasi hyvän ottelun. Maaleille ei paljon mitään voinut.

  2 Kevin Bieksa **
  Bieksa pelasi hyvän ottelun. Tiedä sitten oliko Megnalla jotain osuutta asiaan, mutta kuitenkin.
  4 Cam Fowler *
  Tyylikästä pelaamista, mutta tehoja tarvitaan. Ylivoimalla jakeli ensin vain Getzlafille ja sitten veteli ekaa hyökkääjää päin.
  23 Francois Beauchemin -
  Ei jalka riitä. Peruspuolustaja, jos sitäkään.
  26 Brandon Montour -
  Montourin huonoin matsi toistaiseksi. Olisi ollut mielestäni parempi ottaa mukaan ykkösylivoimaan, mutta Getzlaf luonnollisesti puolikuntoisenakin sen paikan vei.
  42 Josh Manson *
  Ihan ok esitys, ei oikeen löydy mitään kerrottavaa.
  75 Jaycob Megna *
  Megna oli positiivinen yllätys. Ensin kauhistelin tuota hitautta, mutta paremmin sai kiekon omille kuin Holzer.

  7 Andrew Cogliano -
  Ei edes sitä tuttua pörräämistä, todella vaisu esitys.
  10 Corey Perry --
  Eli se eka peli oli varmaan suonenveto, sillä Perry on palannut "tasolleen".
  15 Ryan Getzlaf -
  Ei vielä kulkenut. Pari hyvää ajatusta, muta muuten aika varovainen esitys. Laukauksia jaksoi sentään painaa ja oli yksi maalikin lähellä.
  21 Chris Wagner -
  No nyt ei ollut Wagnerin ilta. Kaksinkamppailut hävisi eikä jalka oikein riittänyt.
  22 Dennis Rasmussen ---
  Täysin turha. Sai jopa kakkosen laidalla pelata, mutta oli enemmän haitaksi siellä.
  25 Ondrej Kase *
  Pirteä startti joka loppui lyhyeen.
  33 Jakob Silfverberg *
  Silf sai jo enemmän aikaan Rakellin rinnalla. Pari napakkaa vetoa, mutta maalit vielä odottaa.
  38 Derek Grant -
  En tiedä mitä tällä miehellä tehdään. Pelasi jopa ylivoimaa johtuen varmaan tuosta koosta.
  40 Jared Boll
  Ei arvosanaa.
  48 Logan Shaw *
  Shaw'lta ihan kelpo esitys. Kovaa duunia illasta toiseen.
  50 Antoine Vermette *
  Aloituksista yksi leijona. Muuten aika vaisu esitys, joskin pari kertaa Shaw'n ja Wagnerin kanssa myllyttivät Calgaryn alueella. Tulos vain uupuu.
  67 Rickard Rakell *
  Silfverbergin kanssa alkoi vähän kemiat sopimaan. Harmittavasti Rasmussen ei ole lähelläkään näitä aaltopituuksia.

  Kentät olivat pelin alussa seuraavat:

  Kase - Getzlaf - Perry
  Cogs - Rakell - Silf
  Shaw - Vermette - Wagner
  Rasmussen - Grant - Boll

  Fowler - Manson
  Beauch - Montour
  Megna - Bieksa

  Kasen loukkaantumisen jälkeen ketjut olivat jonkin aikaa ihan sekaisin. Ykkösessä viiletti välillä Grant ja välillä Cogliano tai joku muu. Sen jälkeen ne meni jotenkin näin:

  Cogs - Getz - Perry
  Rasmussen - Rakell - Silf
  Shaw - Vermette - Wagner
  X - Grant - Boll

  Grant sai jostain kumman syystä ihmeen paljon peliaikaa verrattuna vaikka Bolliin. Tai sitten Bollille sattui jotain, mikä meni itseltä aivan ohi. Käytännössä kolmella kentällä tuossa kuitenkin mentiin. Torstai aamulla sitten Islanders vastassa.
   
 14. Amerikanihme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
  Laskeva trendi Ducksien peleissä ja loukkaantumiset senkun kasaantuvat (vrt. Kase tai "Kasa", kuten Ankkaselostajat hänen nimensä lausuvat). Tästä masentuneena kirjoitin tällaisen valitusvirren Ankoille. Toivottavasti tästä alkaa nousu!

  Ankkafanin Valitusvirsi (Mukaeltu Hectorin Työttömän Arkiviisusta)

  Silfverberg: ei mittään.
  Rasmussen: ei mittään.
  Cogliano, Rakell: ei mittään.
  Richie: ei mittään.
  Perry: ei mittään.
  Grantti ei siitäkään mittään.

  Montour: ei mittään.
  Megna: ei mittään.
  Kase, Shaw, Vermette: ei mittään.
  Fiore, Richie, Eaves, Holzer ja Manson: ei mittään.
  Bieksa ja Fowler: ei mittään.

  Vatanen: ei mittään.
  Lindholm: ei mittään.
  Beauche-min: ei mit-tään.
  Boll ja Wagner ja mitä niitä onkaan.
  ja Getzlaf siinä sivussa: ei mittään.

  Gibsoni on hyödytön ja Milleri on hyödytön,
  mut nehän ei olekaan mittään.
  Pelas länteen taikka ittään me ei olla mittään,
  Kun kukaan ei tee kiekollakaan mittään.

  Carlyle ei oo mittään.
  Konowalchuk: ei mittään.
  Yawney: ei mittään.
  Morrison: ei mittään.
  Preston: ei mittään.
  Murray: ei siitäkään mittään.

  Tulukeepas meille, me leivomme teille
  lättypassin joka ei ole mittään.
  Toivoa vaan soppii, että Ankat oppii,
  Että onnekkaat voitotkaan ei oo mittään.
   
 15. Largo Jäsen

  Eaves saattaa palata askiin Islandersia vastaan ja mitä ilmeisimmin ykkösessä kaksosten kanssa. Kakkonen sitten Cogs - Rakell - Silfverberg, mikä toimi ajoittain hyvin jo Calgarya vastaan, sen minkä olivat yhdessä. Holzer tulee Megnan tilalle ja Grant ilmeisesti pelaisi kolmosen laidassa Vermette ja Wagnerin rinnalla. En oikeen tiedä mitä tuossa Grantissa näkevät, mutta kai se on pakko koittaa ketjuruletilla saada jotain kemioita aikaiseksi.
   
 16. Amerikanihme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
  Meinasin juuri tulla kirjoittamaan tämän illan pelin valmisteluista, mutta @Largo ehti ensin. Patrick "Parta" Eaves on siis tekemässä comebackia. Ei syytä laittaa odotuksia kattoon, vaan kunhan nyt loukkaantumatta selviäisi pelistä, niin olisin tyytyväinen hänen panokseensa. Kase tai Kasa edelleenkin pää pipinä poissa, ja ilmeisesti poissa on myös Richie. Holzer mieluummin kuin Megna minun mielestäni, mutta niistä kumpikaanhan ei oo siis mittään!

  Granttia en minäkään ymmärrä, mutta eiköhän mies häivy kuvioista kun Richiet ja Kasat tulevat takaisin.

  Katselisivatpa Ducksit videota eilisen Vegas-pelin ensimmäisestä erästä ja siitä peli-ilosta ja energiasta, jota Vegasin pojat esittivät, ja ottaisivat opikseen!

  Mihin muuten ovat hävinneet ketjusta kaikki muut Ankka-fanit? Alkukauden alkukankeutta vai?
   
 17. Largo Jäsen

  Lainaus:
  Sami Vatanen ei pelaa. Se tiputtaa heti muutaman "Ankka-fanin" pois. Ja Selänne lopetti jo hetki sitten.
   
 18. olza13 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks
  Lainaus:
  Täällä ollaan. Pelejä en ole ehtinyt vielä juuri katsoa, niin eipä ole tullut kirjoiteltua. Palstaa seuraan kyllä päivittäin, kiitos @Amerikanihme ja @Largo kun olette pitäneet keskustelua yllä. Koitetaan aktivoitua kirjoittamaankin!
   
 19. Largo Jäsen

  Islanders @ Ducks 2-3

  *** John Gibson
  ** Cam Fowler
  * Andrew Cogliano


  1.erä alkaa Anaheimin kannalta räväkästi, kun Cogliano vie Ankat johtoon jo 37 sekunnin jälkeen. Getzlaf tulee vauhdilla alueelle, jarrut pohjaan ja levitys toiselle puolelle Mansonille, joka pistää kiekon maalille ja ensimmäisenä reboundissa Cogs ja peli 0-1. Islanders saa ensimmäisen ylivoiman ajassa 18:04, kun Vermette huitoo vaihteeksi itsensä aitioon. Ylivoimalla ei maalia nähty, mutta Gibsonin maalilla oli kaiken maailman hässäkkää. Grant jopa torjui yhden laukauksen Gibsonin ollessa rähmällään. Koko erä oli Isles hallintaa. Ennen erän puoliväliä Gibsonilla oli 14 torjuntaa Halakin yhtä vastaan. Ajassa 10:04 Ducks ylivoimalla de Haanin kampituksen johdosta. Ylivoima oli huonointa mitä olen Ducksilta nähnyt pitkään aikaan. Ei yhtään laukausta eikä sen kummemmin edes hyökkäysalueaikaa. Ajassa 6:51 Isles ansaitusti tasoittaa ottelun. Mayfield laukoo 100-0 voitetun aloituksen jälkeen kiekon maalille ja Nelson ohjaa kiekon maaliin. Pari minuuttia ennen erän loppua Jason Chimeralla oli about vartti aikaa yksin maalin edessä riplailla kiekkoa, mutta ei keksinyt mitään järkevää ja lukemat säilyvät taululla. Noin puoli minuuttia ennen erän päättymistä Getzlaf karkaa laidalta ja onnistuu 1vs1 tilanteessa ohittamaan puolustajan, mutta takaa tulee de Haan, joka onnistuu estämään Getzlafin laukauksen. Torjunnat 5-20.

  Toinen erä käyntiin ja jo ajassa 19:27 Isles pääsee ylivoimalle Fowlerin huitomisen seurauksena. Alivoima oli hyvää, eikä Isles saanut yhtään kunnollista paikkaa. Jäähyn päätyttyä Anaheim ottaa kuskin paikan ottelussa ja kakkosketju saa pitkän myllyn Isles päätyyn. Coglianolla paras paikka tehdä maali, mutta Halak selvittää tämän. Ajassa 15:35 Ducks ylivoimalle, kun Mayfield kostaa Perryn taklauksen kyynärpäällä. Parempaa ylivoimaa. vaikka se ei mikään temppu tuohon avauserän ylivoimaan verrattuna ollutkaan. Maalit kuitenkin jää tekemättä ja peli jatkuu tasatilanteessa. Ajassa 11:21 Rakell vie Ankat johtoon. Cogliano tuo kiekon vauhdilla alueelle, jättää viivaan Fowlerilla, jonka vedon Rakell ohjaa maaliin. Keskialoituksen jälkeen Ho-Sang koukkii Eavesia jäähyn arvoisesti ja Ducks pääsee yrittämään lisämaaleja. Ylivoima on hyvää, parhaat paikat Rakellilla, Getzlafilla ja Montourilla, mutta maaleja ei nähdä. Vähän ylivoiman päätyttyä Ducks saa hyvän maalipaikan rakennettua Eavesille. Getzlaf rynnii oikeasta laidasta väkisin päätyyn asti, jättää taakse Perrylle, joka jättää sen välittömästi taakse Eavesille, jonka vedon Halak torjuu. Ajassa 6:03 Vermette taas boksiin kampituksen johdosta. Siirretty rangaistus vihelletään poikki Gibsonin loistavalla torjunnalla, kun Pelech pääsee lataamaan b-pisteen kaarelta sydämensä kyllyydestä, mutta Gibsonin hanska on tänään liekeissä. Alivoima on hyvää, mutta Getzlafille pieni miinus tuosta hyökkäykseen lähdöstä pitkän vaihdon jälkeen. Mies on aivan loppu tullessa takaisin ja onneksi puolustaja saa mailansa väliin Tavaresin laukaukseen. Boll lähtee istumaan kakkosta vain reilu puoli minuuttia edellisestä Ducks alivoimasta. Itse jäähy oli mielestäni väärä tuomio, kun omaan silmään Bollin taklaus oli puhdas, mutta Hickey pelasi hölmösti pää alhaalla laidan tuntumassa. Jäähyn jälkeen erää jäljellä vain puolitoista minuuttia ja se pelataan loppuun ilman maaleja. Torjunnat 15-11

  3.erä alkaa Ducksin 1-2 johdossa. Erä alkaa tasaisesti päästä päähän meiningillä. Jared Boll huitoo itsensä ajassa 17:03 boksiin ja Isles ylivoimalle. Ducks alivoima toimii ja Isles edelleen nollakerhossa ylivoiman (0/15) kanssa. Hieman jäähyn päätyttyä Ducks menee 1-3 johtoon. Manson painaa vasenta laitaa vauhdilla ja ajaa päätyyn asti. Maalin takaa mies syöttää Eavesille joka niittaa kiekon Halakia hipoen maaliin. Tätä juhlaa kestää vain reilu pari minuuttia, kun ajassa 12:03 Isles rakentaa hienon maalin. Ho-Sang tuo kiekon alueelle, pieni syöttö de Haanille, joka jatkaa ykkösellä Nelsonilla jonka ranne menee Gibsonin selän taakse. Gibson saa pienen kontaktin kiekkoon, mutta se lipuu loppujen lopuksi hänen taakseen. Minuutti myöhemmin Silfverbergilla on paikka läpiajosta viedä Ducks kahden maalin johtoon. Samasta kohtaa lukuisia rankkareita sisään niitannut mies ei kuitenkaan onnistu ohittamaan Halakia. Ajassa 10:28 Beauvillier roikkuu Montourissa jäähyn arvoisesti ja Ducks pääsee koittamaan jälleen ylivoimaa. Hetken he ehtivätkin juhlimaan kauden ensimmäistä ylivoimamaalia, kun Grant ohjaa Montourin laukauksen verkkoon. Doug Weight kuitenkin jäähyä uhmaten haastaa tämän ja uransa ensimmäisen NHL-maalin iskenyt Grant saa syyttää itseään maalin hylkäämisestä, kun miehen jalka on sen pari senttiä ilmassa miehen ylittäessä sinisen. Grant edelleen maaleitta ja Ducks ilman ylivoimaosumaa, peli on 2-3. Peli jatkui päästä päähän, mutta intensiivisyys oli pelistä loppu. Kunnon maalipaikkoja ei kumpikaan enää saanut aikaiseksi, vaikka sekä Manson että Vermette olivat lähellä pistää kiekon tyhjiin. Peli päättyy 2-3 ja Ducks katkaisee neljän ottelun mittaisen tappioputken Islesia vastaan. Torjunnat 7-8, koko ottelussa 27-39.

  ***********************************************************************************************************

  36 John Gibson ***
  Huippuottelu. Nelsonin veto varmaan jäi hieman hampaankoloon, mutta muuten täydellinen matsi.

  2 Kevin Bieksa **
  Bieksa pelasi hyvän ottelun. Lähes virheetön esitys.
  4 Cam Fowler ***
  Ykköspuolustaja, syöttöpiste ja +3. Ilman Fowleria pelottaisi ajatus tuosta puolustuksesta.
  5 Korbinian Holzer *
  Holzerilta ihan mukiinmenevä esitys. Pari isompaa virhettä avauserässä, mutta muuten hyvä peli.
  23 Francois Beauchemin *
  Ei hyvä, eikä huono. On kyllä niin peruspuolustaja kuin vaan voi olla.
  26 Brandon Montour **
  Montour pelasi hyvän matsin. Pisteet jäi vaan jälleen puuttumaan.
  42 Josh Manson ***
  Loistave esitys. 0+2, tehotilasto +3 ja puolustuspäässä loistava.

  7 Andrew Cogliano **
  Coglianolle tänään 1+1. Akttivista karvausta, hyvää alivoimaa ja vähän tehoja. Hyvä ilta hänelle.
  10 Corey Perry -
  Pelasi niin kuin hän pelaa. Toki pari maalia olisi voinut pienellä onnella tullakin, mutta huolestuttavalta näyttää tuo Perryn pelailu.
  15 Ryan Getzlaf *
  Joo, kaksi syöttöpinnaa, mutta vielä on ruosteessa. Ylivoimalla nähtiin vetoja, mutta osoite on jatkuvasti väärä.
  18 Patrick Eaves **
  Aloitti lyhyillä vaihdoilla ja pääsi koko ajan paremmin peliin sisälle. Maalitili auki avausottelussa.
  21 Chris Wagner -
  Aika vaisu esitys.
  22 Dennis Rasmussen -
  Ei edelleenkään käyttöä.
  33 Jakob Silfverberg *
  Ajoittain parempaa, mutta vielä hakee paikkaansa ja kemiaa Rakellin kanssa.
  38 Derek Grant *
  Pakko yksi leijona on antaa, teki mies kuitenkin hienolla ohjauksella maalin, vaikka sitten hänen paitsion vuoksi se hylättiin.
  40 Jared Boll --
  Istui 4 minuuttia jäähyaitiossa peliajalla 3:34. Melko tehokasta ajankäyttöä.
  48 Logan Shaw --
  Kiekonmenetyksiä, laiskaa takakarvausta ja muutenkin huono esitys.
  50 Antoine Vermette -
  Vermette on kyllä aika herra aloituksissa. Muuten on avut vähissä ja jos nuo jäähyt jatkuvat, niin tuo hyöty alivoimalla on aika hyödytön miehen istuessa boksissa.
  67 Rickard Rakell **
  Hieno ohjausmaali. Lähetti Silfverbergin kertaalleen läpiajoon ja kaapi aloituksia kovalla prosentilla.

  Voitto on voitto ja se kelpaa. lauantai yöllä sitten Bostonin tänään piessyt Avalanche. Peli käyntiin 4:00.
   
 20. Fironic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Anaheim Ducks
  Lainaus:
  Itselläni ei elämäntilanne salli yöunien lyhentämistä enempää, joten jää NHL-matsit tällä hetkellä katsomatta. Siksi ei myöskään syväluotaavia analyysejä pysty tänne kirjoittamaan Ankkojen otteista, valitettavasti. :(

  Iso kiitos kattavista otteluraporteista @Largo, helpottaa huomattavasti joukkueen nykyvireen seuraamista!
   
 21. Largo Jäsen

  Lainaus:
  Niinhän se välillä menee. Ei itsekään aina pysty yöllä niitä katsomaan, mutta nyt on ollut sopiva tilanne niitä katsoa.

  Kiitos vaan. Hyvä että joku niitä lukee, ettei turhaan niitä rustaile.
  Lainaus:
  Kiitoksia.
   
 22. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Sanasta sanaan sama tilanne: 23 nukkumaan ja puoli seiskalta koira ulos ja aamupalan kautta duuniin. Lukuhommiksi on NHL mennyt vaikka en mikään maailman aktiivisin ole aiemminkaan ollut. @Largo ja @Amerikanihme saavat minultakin kiitosta aktiivisuudestaan ja analyyseistään! Keväällä on sitten pakko valvoa, oli työtilanne mikä hyvänsä. Toivottavasti sitä ennen tulisi primetime-matseja vieraskiertueelta.
   
 23. Amerikanihme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
  Kiitos taas otteluraportista. Minulta jäivät kaksi ensimmäistä erää katsomatta, kun unohdin laittaa nauhoituksen päälle ja teki mieli mennä lenkille töistä tullessa ensin. Kolmas erä sitten livenä.

  Ei tuo nyt ihan Vegasin kotihurmoksen lailla pelaamista ollut, mutta kuten sanottu, voitto kelpaa. Kivaa oli nähdä Eavesin maali heti ekassa kauden pelissään. Tuo Montour vaan ihmetyttää, kaverilla on kuulemma Ankkojen kovin lämäri (ainakin puolustajista) ja ei vaan osu millään tolppien väliin. Grant tosiaan vähän väläytteli, joten ehkä siitäkin kiekkoilija vielä saadaan.

  Ankkojen TV-tiimi oli sekaisin ja joku uusi häiskä juontamassa erätauoilla, ei hyvä.

  Tosiaan, eka vieraspeli edessä seuraavaksi. Kovassa kunnossa oleva Colorado tulee vastaan mile high areenallaan, jossa happi loppuu nopeasti. Siinäpä hyvä testi Ankoille. Jokohan Sami ja Hampus tulisivat pian mukaan peleihin?

  Selvisi se Tokarskin kohtalokin sitten muutama päivä sitten, treidattiin Philadelphiaan. En oikein vieläkään ymmärrä tapahtuneen taustoja, mutta en jaksa niitä ruveta selvittämäänkään, ei se niin paljon minua kiinnosta.
   
 24. Amerikanihme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
  Lainaus:
  En tiedä mitä kautta katsotte pelejä, mutta eikö niitä jollain katselumetodilla saa katsottua nauhalta myöhemminkin? En tosiaan tiedä, kun ei itse tarvitse murehtia samalla tavalla.
   
 25. Largo Jäsen

  Lainaus:
  Joo, samaa kuullut Montourin laukauksesta. Parempi vaan kun heittää niitä sinne maalille. Vähän sama kuin aikanaan Vatasella, kun pleksit paukkuivat joka kerta miehen vetäessä kunnon lämärin.

  Sami ja Hampus osallistui sunnuntaina ekan kerran joukkueen treeneihin ja ihan siis täysillä mukana. Tuntumaa haetaan ja aletaan varmaan puskemaan enemmän, mutta kyllä ensi viikko voi olla vielä liian aikainen. Tai sitten ei.

  Joo, Tokarski meni Irvingin kanssa päittäin. Samapa tuo, kun noita maalivahteja meillä on ja kun Gibson pelaa tuolla lailla, niin aivan sama mitä meillä on. Ducksin ekat back-to-back pelit on 28 ja 29 lokakuuta, joten ehkä silloin tarvitaan toiseen peliin joku maalille. Kai Miller jo silloin on kunnossa. Kase ja Ritchie ovat lähellä paluuta, eikä mitään vakavampaa heillä. Kesleristä ei mitään kauhean uutta tietoa ole, mutta jouluksi toivoo Carlyle.