Ilmoitukset

Nimimerkki Dats keskittyi tuotannossaan pelkästään flametukseen. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on nyt poistettu.

Sulje ilmoitus

Anaheim Ducks 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Fowler, 29.05.2017 klo 18.59.

 1. Amerikanihme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
  Lainaus:
  No Ericin mukaan Carlyle nimenomaan haluaa hajoittaa tuon nelosen ja Rasmussen on tulossa takaisin. Näin ne meitä viisaammat tekevät, tai sitten Erkki on väärässä, kohtahan se nähdään.

  Ja Vatasesta ja Montourista vielä, tottahan ymmärrän sen, että heistä yritetetään koulia kokonaisvaltaisesti hyvin pelaavia pakkeja, mutta valitettavasti näin puhtaan fanin "entertainment valuen" kannalta se tuntuu tarkoittavan sitä, että noita ylösnousuja ei tapahdu yhtä usein eikä pelityyli muutenkaan ole yhtä railakas kuin aikaisemmin. Ehkä sitten on suurempi mahdollisuus voittaa Stanley koulimalla pelaajia tuolla tavalla, mutta se tarkoittaa ehkä sitä, että joukkue pelaa vastuullista "virkamieskiekkoa". Jotkut varmaan tykkäävät tuosta, mutta minä katselen pelejä juurikin tuon "entertainment valuen" takia. Yritetetään täysillä koko ajan ja pelataan sata lasissa ja samalla nautitaan itse siitä pelaamisesta, niin se riittää minulle, vaikka sitten tulisi köniin koko ajan. Tietenkin pelaajia tulee ja saa kehittää, mutta mieluummin mielestäni sitten tinkimättä noista yllämainitsemistani asioista.
   
 2. Amerikanihme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
  Tässä käsittääkseni oikea rivi Ankkojen hyökkäysketjujen peluuttamiselle Tampassa ekassa erässä, poislukien jäähy:

  1-2-1-3-4-1-2-3-4-1-2-3-2-4-1-3-2-4-1-1-3-1-2-3-4-1. Onnea kaikille oikein veikanneille!

  Ykkösketju 9 vaihtoa.
  Kakkosketju 6 vaihtoa.
  Kolmosketju 6 vaihtoa.
  Nelosketju 5 vaihtoa.
   
 3. Amerikanihme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
  Hyvä puolustuspeli tänään Boltseja vastaan. Tarkasti otettiin puolustuksessa ja Gibson oli nyt niiden kehujen arvoinen maalivahti. Entertainment value kiintiö tuli jokseenkin täyteen Montourin pisteiden myötä. Megna oli myös hyvä, varsinkin pelin alkupuolella. Beauchemin parantaa. Vatanen peruspakki viime kauden tapaan ensimmäisessä kauden pelissään. Getzlaf ja Rakell erinomaisia tänään. Perry on kyllä täysin toivoton tapaus, alkaa käydä miestä jo vähän sääliksi, ei ole varmaan kivaa nauttia tuollaista palkkaa ja olla täysi turhake kaukalossa.

  Se Kossilan AHL:ään pudottaminenkin selvisi, kun näitä potilaita alkaa tulla takaisin ruotuun, niin pitää laittaa joku takaisin AHL:ään. Kossila pääsee sinne ilman waivereita, Rasmussen ei, joten Rasmussen pelasi tänään.

  Huomenna ilmeisesti "Miller time" maalilla ja on mielenkiintoista nähdä, miten joukkue palautuu tällaisen hyvän esityksen jälkeen.
   
 4. ZayWest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
  Vatanen palasi ja tekeminen oli sellaista että pitäydyn jatkossa otteluraporteissa ja koosteissa. Joku voi lässyttää pelituntumasta ja saigonin jälkeisestä totuttelusta, mutta sama flegu se vaihtonsa hoiti. Mutta mikäs siinä. Kesällä menty naimisiin ja miljoonapalkka juoksee. GM saattaa nähdä painajaisia kun ei kaupannut Vadua arvon ollessa huipullaan. Nyt olisi vahvempi hyökkäys ja pakisto ei olisi menettänyt mitään. No, eiköhän Vatman ilotulita 5-6 pinnaa ennen siirtorajaa, päädy kusiseen teollisuus -tai pakkaskaupunkiin ja Ducks saa vastineeksi säkin kiekkoja sekä sadannen kierroksen varausvuoron.

  Montour ja joukkue veti muuten hyvin.
   
 5. Largo Jäsen

  Lainaus:
  En tiedä halusiko hajottaa tuota nelosta, mutta Kossilan waiver-vapaus luonnollisesti ratkaisi tämän. Eiköhän sieltä joku pian taas ole rikki ja Kalle nähdään ylhäällä.

  Itse peli meni ohi. Tarkoitus oli tuo katsoa, mutta yöelämä näköjään vei voiton. Noh, tänään Hurricanes ja peli alkaa jo 23:00.
   
 6. koukku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Kaipaan kyllä oikeasti sitä muutaman kauden takaista pelirohkeaa Vatasta, eihän tuo nykyään ole kuin varmistava safety-roolia pelaava alivoimamies, jolla on liian iso palkka. No annetaan muutama peli aikaa, ja toivon mukaan valmennuskin hyväksyisi Samille muutaman pitkän kuljetuksen pelissä. Vai onko Montour ainoa, joka tällaisia vapauksia saa...
   
 7. ZayWest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
  Eipä se valmennuksen vika ole jos Vatanen tekee vain ääliövarmoja ja energiasäästeliäitä ratkaisuja. Tuon pakiston rakenteen huomioiden valmennus vaikuttaisi nimenomaan haluavan kiekollisuutta. Olin hiukan yllättynyt lukiessani koutsin kommentteja siitä miten tyytyväisiä he ovat olleet Samin treenaamiseen ja jokapäiväiseen meininkiin. Toivottavasti tulosta alkaisi tulla ja itsekin jaksaisi syttyä.
   
 8. Amerikanihme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
  Taisteluvoitto rankkareilla Hurrikaaneista. Kiitos Miller time! Toisessa erässä Ankat olivat kyllä aika jyrän alla ja tietenkin jatkoajalla. Täytyy oikein ihmetellä tätä Ducksien jatkoaikapelaamista, näyttää, että sitä kolme vastaan kolme pelaamista ei olla harjoiteltu yhtään, sillä mitään kuvioita ei ole ja vastustaja pääsee jatkuvasti tekemään kiekolla melkein mitä haluaa. Miller oli tosiaan nyt ilmiömäisen hyvä ja antoi mahdollisuuden tuohon toiseen pisteeseen, mutta olisi todella kiva nähdä Ankkojen joskus pelaavan jotain mielikuvituksekasta ja laadukasta kolme kolmea vastaan peliä.
   
 9. Largo Jäsen

  Kyllä Milleriä on tästä voitosta kiittää. 6/8 pinnaa vieraskiertueelta. Ei huono saldo, itse laskin häviön Tampalle ja muista voitto. Niin se ei mennyt, mutta hyvät pisteet kuitenkin. Getzlaf sai tosiaan kiekon naamaan jo avaussekunneilla, mutta palasi vielä takaisin muutaman minuutin kuluttua jättäen sitten toisesta erästä loppumatsin pelaamatta. Se sekoitti Ducksin pakkaa aika lailla ja Canes oli kuskin paikalla varsinkin toisen erän ja jatkoajan. Tuon jatkoajan perusteella tästä ei kahta pinnaa olisi ansaittu, mutta Miller torjui jatkoilla mm. Ahon ja Raskin läpiajot. Kaselta komea kääntölaukaus ja Coglianon hienon taistelun tuloksena tuo Grantin maali. Megna oli puolestaan sysipaska, tehden totaalisen maskin Faulkin maaliin ja hänen kiekonmenetyksen johdosta Staal tasoitti ottelun. Pakkiparit oli sekoitettu, kun Vatasta ei haluttu peluuttaa b2b peleissä heti palattuaan, joten Lindholm sai parikseen Holzerin ja Megna Mansonin. Selkeästi ei ollut valmennuksella halua lyödä Holzer - Megna paria jäälle, mikä oli varmaan ihan järkevää. Lindholmilta hyvä esitys ja Silfille kauden avausmaali. Tästä on hyvä jatkaa.
   
 10. Largo Jäsen

  Lainaus:
  Getzlaf pistetty IR-listalle ja Kossila kutsuttu ylös. Myös Ritchie oli jättänyt treenit kesken ja on epävarmaa pelaako mies ensi yönä. Eikä tässä vielä kaikki, myös Gibson oli tuskaisen näköisenä jättänyt treenit kesken, mutta RC sanoi miehen olevan kunnossa. Toivotaan niin, vaikka onhan meillä Miller-time. Bieksa harjoitteli eilen ja saattaa olla kunnossa.
   
 11. Largo Jäsen

  Bieksa ulkona, Vatanen - Megna kolmosparina ja Manson sekä Lindholm taas yhdessä. Ykköspari tietenkin Beauch - Montour. Kalle Kossila ottaa Getzlafin paikan Rakellin ja Perryn välissä. Mielenkiintoista. Ylivoimalla tuskin ottaa Getzlafin paikan ja Vatanen saattaa olla ykkösylivoimassa Montourin kanssa. Gibson maalilla.

  Tulosvetovihje: 5-3.
   
 12. Largo Jäsen

  Berra waivereissa. Tiedä sitten poimiiko kukaan. Gibson maalilla yöllä, ykkösketju ilmeisesti Rakell keskellä, laidoillaan Perry ja Kase. Grant puolestaan "ylennetty" kakkosen keskelle Cogsin ja Silfin väliin ja Vermette sitten Ritchien ja.... en muista enää, ehkä Wagnerin välissä. Nelosesta en tiedä missä muotoa menee. Pakkiparit pitäisi olla samat kuin hävityssä Toronto-pelissä. Siitä ei kukaan kirjoittanutkaan mitään, eikä siitä oikein mitään sanottavaa olekaan.
   
 13. Amerikanihme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
  Lainaus:
  Jäi katsomatta tuo Toronto-peli, kun oli kokousta ja muuta menoa. Kotiin ehdittyäni peli oli jo ohi. Mutta ehkä parempi, että jäi katsomatta. Tänään voisi katsella. Vai että Nääsville ja Pekarinen vastassa, olisiko paikka ottaa revanssi kevään playoffs-tappiosta?
   
 14. Largo Jäsen

  Tappio Nashvillelle 5-3. Ducks oli aika purjeissa ensimmäiset kaksi erää, mutta sai viimeisessä juonesta kiinni eikä pelin tasoittaminen ollut todellakaan kaukana. Peli oli rikkonaista ja tyhmien jäähyjen sävyttämä. Jo avaussekunneilla Ritchie lataa poikkaria Arvidssoniin ja Preds ylivoimalle. Onneksi Ducksin alivoima oli jälleen hyvää. Vian hetki jäähyn päätyttyä Manson poikkarista jäähylle. Edelleen hyvää alivoimaa ja Ducks selviää, mutta hieman jäähyn päätyttyä Predators menee johtoon. Josi rynniin alueelle ja heittää kiekon maalille, josta Hartnell ohjaa luistimellaan sisään. Ei potkuliikettä, hienosti Hartnell kääntää luistimen ja siitä sisään. Ducks pääsee myös koittamaan ylivoimaa reilu minuutti maalista. Ylivoima on onnetonta, ei mitään ideaa ja alueelle pääseminen on hankalaa. Ajassa 7:10 Forsberg vihelletään kaksiminuuttiselle huitomisesta. Shaw spurttaa laidasta sisään ja pääsee pienehköstä kulmasta koittamaan Rinteen ohittamista, mutta ei siinä onnistu. Puolustamaan ensimmäisenä saapunut Forsberg jostain käsittämättömästä syystä huitoo viikateotteella, vaikka tilanne oli jo selkeästi ohi. Ei hätää, meidän ylivoima on niin huonos, että noita voi vastustajat tehdäkin. Erän lopussa nähdään Josi-show. Mies tekee kentällä mitä tahtoo ja vajaan minuutin pyörityksen jälkeen väsynyt Ducks antaa Josille vartin aikaa nousta keskelle ja katsoa mihin kiekon laittaa. Maskia tekevät Perry, Watson ja lopuksi vielä Kase heittäytymällä. Gibson ei nähnyt mitään.

  Toisen erän alkuun ketjua oli hieman rukattu ja Cogliano viiletti ykkösessä Kasen paikalla ja puolestaan Wagner kakkosessa hänen tilallaan. Peli hieman piristyi, mutta ajassa 23:05 Irwin niittaa kiekon maaliin. Maalista voidaan syyttää vain yhtä miestä, mutta ei nyt pahoiteta kenenkään mieltä. Vain reilu minuutti myöhemmin Ducks kaventaa. Ritchie nousee oikeaa laitaa sisään, jarrut pohjaan ja pää ylös. Hän näkee Kasen ja löytää nappisyötöllä hänet. Kase malttaa ja laittaa pakkien välistä kiekon takatolpalle Vermettelle, jolla on aikaa ottaa eteen tullut syöttö luistimella haltuun ja kiekko maaliin. Maali vaikutti lähinnä laihalta lohdulta ottelun tapahtumiin nähden. Nashville hallitsi ottelua ja Ducksin pitkä päätyyn eikä kukaan perään oli vahvasti esillä. Mutta kun siellä on ahne Rinne maalilla, niin päätykiekot on helppo kaapata ja siirtää omille. Erän loppupuolella nähdään vielä kaksi maalia. Ensin Arvidssoon niittaa ottelun ensimmäisen ylivoimamaalin ja erän lopussa Lindholm niittaa ylivoimalla pelin 4-2.

  Päätöserä oli Silfverbergin maaliin asti Nashvillen hallussa, mutta ajassa 7:41 ote vaihtui. Grant nousee alueelle ja pistää kiekon metrin ohi maalista. Silfverberg ensimmäisenä irtokiekossa ja etukulmasta laittaa kiekon maaliin. Tämän jälkeen Ducks myllytti päälle ja maali roikkui ilmassa. Wagnerilla oli paras paikka, kun Manson heittää nopean kiekon oikean laidan tuntumasta ja Wagner oli unohdettu maalin kulmalle yksin, mutta vetää kiekosta ohi. Tyhjä maali ammotti edessä ja olisi ollut aikaa vaikka ottaa haltuun Mansonin kova syöttö. Silfverbergilla riitti myös virtaa ja pari paikkaakin syntyi, mutta ei maalia. Vatanen näytti kerran vanhaa Vatasta ja purjehti näyttävästi alueelle Predatorsin puolustuksen läpi. Laukaus pakin jaloista oli hyvä, mutta Rinne torjuu. Montour oli myös aktiivinen ja pääsi kertaalleen loistavaan paikkaan, mutta ohi maalin. Viimeiset kaksi minuuttia koitetaan enemmän tai vähemmän ilman maalivahtia. Predators roiskii kiekkoja pitkäksi päätyyn ja lopuksi oman maaliviivan takaa Subban kiskaisee kiekon Ducksin tyhjään rysään ja sinetöi 5-3 voiton Predatorsille.

  *********************************************************************************************************************************************************************

  35 John Gibson **
  Ei voi kauheasti miehen piikkiin laittaa.

  3 Kevin Bieksa *
  Peliaika jäi vähemmälle kun sai kiekon suuhun ensimmäisessä erässä. Muuten ihan kelpo peli.
  23 Francois Beauchemin *
  Ei erottunut hyvässä eikä pahassa. Hidas tuo on, mutta pärjäsi ihan kelvollisesti tänään.
  26 Brandon Montour -
  Kaksi erää vähän hukassa. Ei tehnyt nousuja kuin päätöserässä. Ehkä hänet sitten on laitettu virkamieskuurille.
  42 Josh Manson **
  Paras puolustajamme tänään.
  45 Sami Vatanen ---
  Oli huono. Irwinin maali menee hänen piikkiin, kun koittaa mukiloida Gibsonia. Pisti kerran myös Perryn käymään pukuhuoneessa lämäämällä tätä päin (okei, enemmän Ekholmin poikkarin syytä). Ylivoimalla huono.
  47 Hampus Lindholm *
  Teki maalin, mutta ei muuten paras ilta hänelle.

  7 Andrew Cogliano *
  Pörrää, pörrää.
  10 Corey Perry --
  Tuo on kyllä varjo entisestä Perrystä. Ei mitään taisteluilmettä.
  21 Chris Wagner *
  Taklaa minkä ehtii ja on aktiivinen.
  22 Dennis Rasmussen
  Kokoonpanon mukaan pelasi. En huomannut.
  25 Ondrej Kase **
  Se on kyllä hyvä.
  33 Jakob Silfverberg **
  Teki maalin ja johti joukkoja sen jälkeen kohti tasoitusta.
  37 Nick Ritchie --
  Kolme typerää jäähyä. Taklaa kyllä välillä, mutta voisi niitata koko ajan. Enemmän hyötyä sillä tavalla.
  38 Derek Grant *
  Kelvollinen peli kakkosen keskellä. On kehittynyt paljon kauden avauksesta.
  40 Jared Boll
  Pääsi pelaamaan, kerran myös huomasin kentällä.
  48 Logan Shaw **
  Alivoimalla loistava, tasakentin vaikea odottaa mitään, kun kavereina on Boll sekä Rasmussen.
  50 Antoine Vermette *
  Ei tullut toimeen linjatuomareiden kanssa, kun vaihdettiin aloituksesta varmaan 10 kertaa. Silti 60% aloituksia ja maali päälle.
  67 Rickard Rakell -
  Viimeistään tässä kohtaa pitää olla selvää, että Rakell kuuluu laidalle. Pari kertaa väläytti, mutta muuten aika aneeminen suoritus.

  Heti jatketaan. Sharks vastassa ensi yönä klo 4:30.
   
 15. ZayWest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
  Lainaus:
  Kerrotko että kuka pahoittaa mielensä kun todetaan Vatasen olevan ja olleen jo pidempään paskaisen ylimielinen pakki? Niinpä.

  Kiitos ansiokkaasta raportista taas ja edes koostetta katsomatta kykenin hahmottamaan Vadun perseilyn. Ensi yönä ohjannee yhden omiin.
   
 16. Largo Jäsen

  Lainaus:
  Ei kai ketään enää tänä päivänä. Muistelen joskus Vatasen krtisoimisen olleen väärin ja jäänyt varmaan päälle. Ei ollut kenellekään henkilökohtaisesti.
   
 17. ZayWest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
  Lainaus:
  Me mm. olemme aiheesta vääntäneet ja lopetit raporttien teon toviksi kun kaikki eivät ostaneet pakkomiellettäsi kritisoida Vatasta kaudella 14-15. Nyt vain ihmettelin ujoa piikkiäsi kun sille ei tarvetta ollut.

  Vatanen on ollut paska pakki saatuaan ison sopparin. Sitä ennen mainio ja potentiaalinen.
   
 18. Largo Jäsen

  Lainaus:
  Pakkomielle se ei ollut. Raportoin niin kuin itse näin ja sitä ei kaikki hyväksyneet. En minäkään joka kerta Vatasta kritisoinut, mutta Lindholmin kehuminen herätti enemmän tunnemyrskyjä silloisessa kausiketjussa. Touhu lähti vähän käsistä silloin ja yhden virkkeen takia pitkässä otteluraportissa saatiin kaksi sivua paskamyrskyä. Totesin etten niitä sitten jaksa kirjoittaa. Muistan vielä tuon virkkeen.

  "Vatanen 0+2, muuten ei mikään ihmeellinen ottelu"

  Se tulkittiin Vatasen haukkumiseksi. Ja se ei ollut Vataselta mikään erikoinen ottelu. Kaksi kakkossyöttöä, mitkä olivat marginaalisia maalin kannalta. En nähnyt tarvetta niitä hehkuttaa.
   
 19. ZayWest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
  Lainaus:
  Keskeisintä oli ettet sietänyt aina kattavien raporttiesi kritisointia. Sen sijaan kehuin raporttejasi tuolloin ja nyt ne ovat syyni pohtia katsonko pelejä. Olet ansiokas kirjoittaja ja arvostan sitä suuresti. En sen sijaan arvosta vihjailuja Vatasen nykypaskuudesta. Puhu vain suoraan, koska kaikki tietävät mitä nykyvadu on. Kukaan ei omaa perusteita loukkaantua.

  Rauha maassa jälleen ja odotan tulevia raporttejasi. Olet suola meille mukafaneille.

  Edit. Väärin muistettu paska karsittu pois. My mistake.
   
  Viimeksi muokattu: 05.11.2017 klo 00.14
 20. Largo Jäsen

  Lainaus:
  Sanoin sen jo silloin, että lukijat haluavat kuulla enemmän Vatasesta kuin vaikkapa Fowlerista. Yleensä tiivistin Fowlerin ja Lindholmin pelin kahteen sanaan, mutta Vatasesta kirjoitin kattavammin, hyvässä sekä pahassa. En nyt muista ulkoa tuollaista raporttia, mutta olen aina pyrkinyt tulkitsemaan pelaajia objektiivisesti. Aina on toki jotkut pelaajat joiden tekeminen on jättänyt jo arven, eikä oikein näe heidän pelistään hyvää, mutta Vatanen ei oikeastaan vieläkään kuulu siihen porukkaan ja toivon miehen löytävän jostain itsensä ja palaavan tasolle mikä häneltä ollaan joskus nähty.

  Voi olla etten kestänyt kritiikkiä, mutta mielestäni ne keskittyivät epäolennaisiin asioihin. Raportista poimittiin juurikin yksi lyhyt lause mistä ei oltu samaa mieltä ja lähdettiin siitä kiistelemään. Se oli itse asiassa bob barnes joka tuon silloin aloitti, mutta sinä hyökkäsit minun kimppuuni.

  Mutta rauha on maassa, ei näköjään olla ihan vieläkään samaa mieltä asiasta, mutta kaikilla on oikeus siihen.
   
 21. ZayWest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
  Lainaus:
  Ja tuota pyysin anteeksi muutamaankin kertaan.

  Lainaus:
  Kyllä me nykyisin ollaan. Tavoitan tunteesi Montourin palvonnan suhteen ja toivottavasti sinä näin jälkijunassa silloisen palvontani Vatasen suhteen. Lienee homman suola tavallaan.
   
 22. Largo Jäsen

  Hävittiin rankuilla Sharkseille 2-1. Ansaittu tappio, olihan Sharks kuskin paikalla lähes koko matsin. Millerin torjunnat pitivät Ducksin elossa js tuo piste saatiin hänen torjuntojen seurauksena. En jaksa mitään pitkää tarinaa pelistä kertoa, kerrotaan jotain pelaajista. Lindholm oli loistava, Manson hyvä, Megna ok, Montour ok, Vatanen ok ja Bieksa ok. Beauch scratchina ja kuulemma pelannut muutenkin aivan liikaa siihen nähden mitä suunniteltu. Grant oli ykkösen keskelle nostettu ja RC älysi laittaa taas Rakellin laitaan, mihin mies kuuluu. Ketju pelasi hyvin ja vastasi ainoasta osumasta. Jäätävä syöttö Grantilta Perryn osumaan. Grantin kahdeksan viimeisintä muuten 3+5... Kossila kakkosen keskellä, laiturit Cogs ja Silf. Paikoitellen varsinkin Silf väläytteli, mutta tehot puuttuvat. Antaisin kuitenkin ainakin yhden matsin tälle ketjulle näyttää kyntensä. Vermette, Ritchie ja Kase kolmosena. Pari hyvää paineistusta alueella, mutta tehot jäivät piippuun. Ritchie varsinkin on todella tehoton ja pahoin pelkään ettei mies ehkä koskaan ota sitä seuraavaa askelta. Ritch ottaa myös ison kasan turhia jäähyjä. Kase puolestaan on hyvä. Nopea ja omaa todella napakan ranteen. Peliäly on hieman puutteellinen, mutta Getzlafin rinnalle miestä tunkisin kapteenin palatessa askiin. Vermette ottaa myös jäähyjä aika tavalla. Myös aloituksista on heitetty jatkuvasti sivuun, minkä vuoksi se hänen erikoisosaaminen jää vähemmälle. Nelonen muodossa Shaw - Rasmussen - Wagner oli loistava. Varsinkin Shaw aiheutti hämminkiä alivoimalla ja tasakentällisin. Sanoo kuka sanoo ja mitä, mutta Shaw ja Wagner ovat parhaimmillaan samassa kentässä ja toivon mukaan RC nyt pitäisi heidät yhdessä. Kyllä kai se Bolli välillä on pakko käyttää kentällä, mutta ihmettelen Shaw'n scrathaamista. Mies on ollut mielestäni todella hyvä. Tehoton mutta loistava av-pelaaja. Lindholm on kerännyt jostsin voimaa ja paljon. Perhanan vahva sälli ja on saanut juonesta kiinni. Myös Vataselta toistaiseksi paras esitys tällä kaudella. Manson on ollut tasaisen hyvä läpi kauden. Montourin peliaika on laskussa ja syynä tässä pelissä Megna, jonka parina mies pelasi. Megnan peliaikaa rajoitetaan ja Montour kärsii siinä sivussa. Toinen syy on vähäinen määrä ylivoimaa Ankoilla. Fowlerin palatessa mielenkiintoists nähdä onko se Vatanen vai Montour kumpi pariksi laitetaan. Itse veikkaan Montouria. Ei ole oikein perusteluja, muuta kuin että Vatanen - Bieksa parilla on kokemusta yhdessä pelaamisesta sen verran enemmän. Toki Vatanen - Fowler on osoittautunut toimivaksi pariksi yhdessä ollessaan, joten voi olla valmentajallakin vaikeaa ratkaista noita pareja. Lindholm - Manson on aika kiveen hakattu. Dynaaminen pari.
   
 23. Amerikanihme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
  Lainaus:
  Minusta puolestaan taas Richie näyttää peliälyltään (ja anteeksi, ei millään pahalla, ehkä muultakin älyltään) hieman puuttelliselta. Tuollaisen kuvan miehestä olen katsomalla saanut, toivottavasti totuus on toinen. Kasessa on potentiaalia, mutta en osaa vielä häntä yhtä paljon hehkuttaa kuin sinä.

  En nähnyt paljon muuta kuin kolmannen erän lopun ja jatkoajan ja rankkarit. Täytyy taas ihmetellä tuota Ankkojen jatkoaikapelaamista. Aloitukset hävitään lähes järjestäen, vaikka olisi sitten Vermette vatsallaan kaapimassa sitä kiekkoa. Kiekon hallussapito on mielestäni pelin nimi kolmella kolmea vastaan pelattaessa, mutta tällaisesta ei näy olevan Ankoilla mitään hajua. Kun kiekko joskus onnekkaasti saadaan lopulta haltuun, ei ole minkäänlaista hallussapitotaitoa, vaan yksin sooloillaan kunnes menetetään tai sitten hutaistaan puolihuolimattomasti joku vaikea syötön tapainen, josta seurauksena on lähes varmasti kiekonmenetys. Nyt kipin kapin harjoittelemaan tuota 3-3 pelaamista, Ducksit! Kyllä luulisi tuon tason miehillä olevan vähän enemmän taitoja, kun kaikki muut joukkueet saavat jatkuvasti pyöritettyä kiekon kanssa miten tahtoo vaan jatkoajalla Ankkoja vastaan ja luotua 3-1, 2-1 ja 1-0 ja jopa 2-0 tai 3-0 hyökkäyksiä.

  Toivomuksenani olisi myös, että kokeiltaisiin Miller-timen taitoja vähän enemmänkin, ja sitten vasta kun kaveri on todistanut olevansa seula, laitetaan se Gibson takaisin pelaamaan 95% peleistä. Toistaiseksi Miller ei ole todistanut olevansa seula, ainakaan minun papereissani.
   
 24. Largo Jäsen

  Lainaus:
  Vähän samat fiilikset Ritchiesta. Kase ei myöskään peliälyltään loista, mutta tuo nopeus ja ranne on kyllä sellaiset vahvuudet mistä pidän. Jännä juttu kannattaa Ducksia ja silti pitää nopeista pelaajista/pelistä.

  Jatkoajalla aivan liian pitkiä ja huonosti ajoitettuja vaihtoja. Niin kuin Canesis vastaankin. Joko siellä Getzlaf sohii kiekon vastustajille tai sitten nämä muut kämmää sen, ei vain Ducks osaa tuota 3vs3 pelaamista.

  Lähetyksessä höpötettiin hieman Milleristä ja alunperin tarkoitus olikin tuoda hänet kilpailemaan Gibsonin kanssa eikä suoraan kakkosmolariksi, joka vetää nuo b2b pelit. Nyt kun mies on kunnossa, niin katsotaan pidetäänkö tuota lupausta, koska noilla näytöillä voisi hyvin aloittaa seuraavan matsin. Ei Gibsonkaan huono ole ollut, joten tilanne maalilla on hyvä.
   
 25. Wire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Getzlaf 2kk telakalla.