Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Anaheim Ducks 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Fowler, 29.05.2017 klo 18.59.

 1. Fowler Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks
  Siirretäänpä vilkkaana käyvä keskustelu uuteen ketjuun. Omaa yhteenvetoa viime kaudesta hiukan myöhemmin, mutta tässä nyt avauksena perinteiseen tyyliin sopimustilanne oleellisimpien pelaajien osalta. Suluissa sopimuksen päättymisvuosi.

  Hyökkääjät

  Corey Perry 8 625 000 (2021)
  Ryan Getzlaf 8 250 000 (2021)
  Ryan Kesler 6 875 000 (2022)
  Rickard Rakell 3 789 444 (2022)
  Jakob Silfverberg 3 750 000 (2019)
  Andrew Cogliano 3 000 000 (2018)
  Antoine Vermette 1 750 000 (2018)
  Jared Boll 900k (2018)
  Nick Ritchie 894 167k (2018 RFA)
  Ondrej Kase 670k (2018 RFA)
  Logan Shaw 650k (2018 RFA)
  Chris Wagner 637 500k (2018)

  Puolustajat

  Hampus Lindholm 5 205 556 (2022)
  Sami Vatanen 4 875 000 (2020)
  Cam Fowler 4 000 000 (2018)
  Kevin Bieksa 4 000 000 (2018)
  Simon Despres 3 700 000 (2021)
  Clayton Stoner 3 250 000 (2018)
  Brandon Montour 925k (2018 RFA)
  Shea Theodore 863 000k (2018 RFA)
  Josh Manson 825 000k (2018 RFA)

  Maalivahdit

  John Gibson 2 300 000 (2019 RFA)

  UFA/RFA

  Nate Thompson UFA
  Patrick Eaves UFA
  Sam Carrick UFA
  Nicolas Kerdiles RFA

  Korbinian Holzer UFA

  Jonathan Bernier UFA
  Jhonas Enroth UFA

  Lisäksi Patrick Maroonille maksetaan vielä ensi kaudesta puoli miljoonaa, ja Mark Fistricille seuraavat kaksi kautta 450k. Draftissa Ducksilla on tämänhetkisen tiedon mukaan omat pickit kierroksilla 2–5, sekä Sharksin 2. kierroksen pick. Lähteenä tietysti CapFriendly.
   
 2. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Jaahas, en huomannutkaan tätä ketjun avausta, joten laitetaan sama tännekin kuin tuonne toiseen ketjuun:

  Suojaukseen: Gibson, Manson, Lindholm, Fowler, Getzlaf, Perry, Kesler, Rakell, Silfverberg, Cogliano ja "joku".

  Bieksa ostetaan ulos jossei itse suostu treidiin. Vatanen lihoiksi. Vaihtoehtoisesti Fowler lihoiksi jos saanti on parempaa siten

  "Joku" voisi olla joko Eaves tai jos Bieksasta/Vatasesta tulee toiseen suuntaan muutakin kuin varausvuoroja. Varausvuorot olisivat mieluisampia.

  Perry olisi sitten seuraavana liipasimella, mutta kenties vasta ensi kauden jälkeen(?).

  Bernier, Thompson ja Wagner olisi kiva pitää. Vermetten tilalle parempi kolmossentteri! (Olisiko Wagnerista siihen?)
   
 3. Mängimies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Goalvanen
  Siirsin viime kauden ketjusta tänne. Itse aihe ja spekulointi laajennusdraftin ympärillä on hyvin mielenkiintoinen.

  Lainaus:
  Ei tietenkään kaikkia ongelmia poista. Joka tapauksessa laajennusdraftissa lähtee yksi sellainen pelaaja, josta eivät haluaisi luopua. Eiköhän se Manson kuitenkin olisi se vähiten kivulias poiminta Anaheimin kannalta. Lähinnä siis mietin Bieksan heivaamista, jotta saadaan suojattua mm. nuo tärkeät ruotsalaishyökkääjät. Manson toki pelaa vielä vuoden edullisella sopparilla, mutta onhan hänen menestys kuitenkin helpommin perusteltavissa kuin vaikkapa Rakellin. Vai olenko ihan hakoteillä?

  Mitä toisessa viestissä esiin nostettuun Nashvilleen tulee, niin eiköhän siellä suojata jokainen noista neljästä kärkipakista. Tai siis aivan varmasti suojataan.
   
 4. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Et. Näkemysero vain tuossa pakiston suhteen. Itse pitäisin ihan ehdottomasti Mansonin koska kyseessä on nuori kovaa pelaava, hyvin kokoisekseen liikkuva ja ennen kaikkea selkeästi kehittyvä pakki. Lindholmista tuskin syntyy väittelyä, mutta Fowler - Vatanen on se pari, josta toinen olisi "helppo" korvata tulevaisuudessa Theodorella. Manson on erilainen tapaus.

  Lainaus:
  Tämä taas tarkoittaisi melko hyviä apajia Vegasille olettaen että Johansen, Arvidsson, Fisher ja Forsberg suojattaisiin. Ainakin Neal, Smith, Wilson ja Järnkrok lähtisivät samantien. Mahdollisesti myös Åberg ja Sisson myös.
   
 5. repe_joke Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HC Boners, Jatkoaika HC, Anaheim
  Lainaus:
  En ollutkaat huomannut tätä ketjua, joten ihan hyvä siirto.

  Lainaus:
  Itse sanoisin Mansonin olevan jopa Lindholmin jälkeen paskin mahdollinen menetettävä tuolta puolustuksesta. Ihan vain sen takia, että vastaavan tyyppistä puolustajaa ei ole tulossa omista nuorista. Kun taas Fowlerin korvaajan voisi pitää melko suoraan Theodorea ja Vatasen korvaajana Montouria.
  Molempien kanssa otettaisiin toki pari vuotta takapakkia kokemuksen kanssa, mutta vielä runkosarjassa se tuskin vaikuttaisi menestykseen juurikaan. Pudotuspelit on sitten eriasia, eikä niiden suhteen voi montakaan ohi vuotta ottaa Getzlafin ja kumppaneiden iän takia.

  Itse siis pitäisin Mansonin, mutta vaikka se sitten meinaisi Vatasen/Fowlerin menettämistä ilmaiseksi Vegasiin. Mutta se nyt on vain minun mielipide. Mutta hyökkääjistä ei ole kuitenkaan varaa menettää yhtäkään TOP6 miestä. Siitä lienee kaikki samaa mieltä.
   
 6. repe_joke Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HC Boners, Jatkoaika HC, Anaheim
  Lainaus:
  Ei sinällään tämä ketjun asiaa, mutta noistahan lähtisi vain yksi. Ei kaikki(vai ymmärsinkö viestisi väärin). Minkä lisäksi esim Fisheria tuskin suojataan, sillä hän on UFA tämän kauden jälkeen. Ja tuskin tekee sopparia minnekkään muualle kuin Nashvilleen.

  Mutta jäisi tuolta siis kuitenkin ihan hyvä hyökkääjä vaille suojausta. Nashvillen tilanteessa itse kuitenkin suojaisin TOP4 pakit, sillä joukkue pärjää tulevaisuudessakin niiden kanssa. Vaikka sitten vähän huonommallakkin hyökkäyksellä.
   
 7. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Niin siis meinasin että noiden joukosta pääsisi poimimaan. Ja tosiaan jos oletetaan että Fisheriä ei tarvitse miettiä, niin kyllähän tuossa lähtee joka tapauksessa sellainen pelaaja, josta Preds ei haluaisi lainkaan luopua. Mielestäni Ekholm olisi pienempi paha kuin vaikkapa Neal tai Smith (tai joku lupaava prospect-tyyppinen pelaaja, joka ei enää mene entrylevelillä).

  Back to the Ducks:
  Lainaus:
  Onni on se, että pakit ova joka tapauksessa haluttuja (DET, DAL...) joten ei sitä ulostettavaa ilmaiseksi tarvitse päästää. Vastineeksi saatava saisi mieluiten olla varausvuoro(ja) tai joku hyvä hyökkääjä, jonka voisi suojata. Esim. (läpällä): Abdelkader - Vatanen...
   
 8. Woofer Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Barca, Anaheim Ducks
  Omalla kohdalla suuri mielenkiinto jälleen näin kauden jälkeen kohdistuu siihen, että mikähän meidän GM:n suunnitelma on kun Getzlaf alkaa hiipua. Onko omasta takaa tulevilla junnuilla kellään potentiaalia täyttää 1.sentterin saappaita? Jos ei, niin sitten kun se on ajankohtaista, niin valmiin ykkösentterin kaappaminen ei välttämättä ole ihan helppo juttu. Asioista sen enempää tietämättä ja maalaisjärjellä ajateltuna nyt olisi hyvä treidata Fowleria/Vatasta + mitä se kauppa sitten puolin tai toisin vaatikaan, niin sellaisiin varausvuoroihin, jotta olisi mahdollista havitella uutta potentiaalia sille paikalle. Ei sieltä varmaan mitään uutta McDavidiä tule, mutta edes joku jolla olisi mahdollisesti kykyä jakaa sitä tulosvastuuta, kun Getzlafilla ei enää tähän tahtiin peli käy. Samalla poistuisi tuleva ongelma pelaajien suojaamisen kanssa (toki se vaatisi myös sen, että Bieksa luopuu pykälästään/sopimus ostetaan ulos).
   
 9. Jabbbe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anaheim Ducks, Minnesota Wild, Oulun Kärpät
  Lainaus:
  Nättinen Anaheimiin.

  Tätä päivää kyllä odottaa kauhulla. Vaikka Getzlaf on saanut uransa varrella paljon kuraakin niskaansa, niin onhan hän pelaajana yksinkertaisesti korvaamaton. Kuka tahansa sitten onkin se tulevaisuuden ykkössenteri, noita Getzyltä jääviä saappaita sen pelaajan on mahdoton täyttää. Ducksit on tällä hetkellä Getzlafin näköinen joukkue. Iso, fyysinen, taitava ja sopivan vittumainen höystettynä ripauksella class act old schoolia. Nämä asiat kuvastavat tämän päivän Ducksien peliä, henkilöityen Getzlafiin. Vaikka se "tulevaisuuden ykkössentteri" olisi kuinka taitava ja kokonaisvaltainen pelaaja tahansa, niin Getzlafiksi Getzlafin paikalle ei kukaan pysty nousemaan.

  Siinä vaiheessa kun #15 lyö hanskat tiskiin, kääntyy väistämättä myös uusi sivu Ducksien tarinassa. Sitä tarinaa odottaa siksi hieman pelonsekaisin tuntein, koska on mahdoton sanoa mihin suuntaan joukkueen identiteetti lähtee tällöin rakentumaan.
   
 10. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Olet @Jabbbe täysin oikeassa. Pikkuhiljaa Ducksien on pakko alkaa haalia varausvuoroja kärkikierroksille ja tähdätä nimenomaan ensimmäisen 15:n varauksen joukkoon. Tämä voi viedä pari vuotta ja vaatia muutaman isonkin peliliikkeen, mutta se on pakko tehdä. Jos toimistolla otettaisiin tavoitteeksi löytää isokokoinen pelintekijä keskikaistalle seuraavan kolmen vuoden aikana, ja se olisi aidosti junnuskouttauksen ykkösprioriteetti, homma onnistuisi kyllä. Pitää olla kärsivällinen, pitää osata tehdä oikeita treidejä oikeiden joukkueiden kanssa. Rohkaiseva esimerkki on Dallas Stars, jolla on kesälle kaksi ykköskierroksen varausta, joista toinen 3rd oa.

  Toki sen verran jarrua, että kyllä Getzlaf näillä näkymin on täysin eliittisentteri vielä pari kautta ainakin.
   
 11. VilleLeino Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Canada, CHI&PIT, Pats, Barca&Pep, SASpurs
  Lainaus:
  Offtopic, mutta pakko kommentoida kun tulee semmoista tuubaa. Liigan ehdoton eliittipakki Ekholm, jolla on erittäin edullinen soppari (cap hit 3,75 milj.) kauteen 21/22 asti, on huomattavasti arvokkaampi palanen kuin 41 pinnan Neal, jolla vuosi sopparia jäljellä. Puhumattakaan 4,25 miljoonan cap hitillä pelaavasta 29 pinnan miehestä Smithistä. Nashville olisi varmasti iloinen jos Vegas erehtyisi ottamaan ylipalkatun Smithin pois Predatorsin capista.
   
 12. Largo Jäsen

  Lainaus:
  Nyt on pakko olla samaa mieltä. Harvinaista.

  Anaheimissa tulevaisuuteen katsotaan varmasti paljon Sam Steelin perään. Kovia tehoja WHL:ssä naputtanut Steel saattaa jo ensi kaudella pelata Anaheimissa, ainakin nuo 9 ottelua jos ei muuta. Ikänsä puolesta ei vielä ensi kaudella AHL onnistu. Muuten keskikaista on aika laiha. Nättinen varmaan seuraavana listalla, mutta miehellä taitaa olla aika lailla matkaa vielä isoihin peleihin. Puolustus sen sijaan pursuaa nuorta puolustajaa ja onkin todennäköistä, että sieltä lähdetään hakemaan vahvistuksia hyökkäykseen.

  Sekä Steel että Brooks ovat merkattu molemmat eliten sivuilla senttereiksi, onko jollain tietoa kumpi pelasi laidassa? Ainakin päättelisin miesten pelailleen samassa kentässä.
   
 13. Largo Jäsen

  X/Ritchie - Getzlaf - Rakell
  Cogs - Kesler - Silf
  Ritchie/X - Vermette - Perry
  Kase - Wagner - Boll
  Shaw

  Fowler - Vatanen
  Lindholm - Montour
  Theodore - Manson
  Stoner - Bieksa
  Despres

  Gibson
  X

  Anaheimin runko ei paljoa ensi kaudella muutu, paitsi treidien kautta. Kuten tuosta näkee, puolustuksessa on tunkua ja puolestaan TOP-6 pitää vahvistua. Puolustuksessa sisään on vielä tulossa Larsson ja mahdollisesti Pettersson. Hyökkäykseen näkisin vain Sam Steelilla asiaa, muuten on hiljaisempaa. Laajennusdrafti kirpaisee Mansonin, mikäli kaikki menee "putkeen". Manson on hyvä puolustaja, mutta hänen menetys vain kirpaisee vähiten. Vatanen/Fowler <-> TOP-6 laituri, mieluiten left olisi toiveissa. Siihen päälle Bieksan ulososto ja suojauksessa menetetään mahdollisesti Vermette tai epätodennäköisesti Despres. Henkilökohtaisesti se voisi olla Vermette ja sitten UFA-markkinoilta neloseen joku pätevä aloittaja. Eavesin jatko olisi kiva, mutta millä hinnalla? En oikein näe Ducksin tarjoavan mitään älytöntä summaa ja näin ollen Eaves saa sen vapailta markkinoilta. Capissakaan ei kauheasti pelivaraa ole, jos ei joku hullu Stoneria ja/tai Bieksaa huoli.

  Mitä tulee tuohon varausvuorojen haalimiseen, niin nyt ei ole sen aika. Ikkuna on vielä pari, kolme vuotta täysin auki ja vasta sitten aletaan miettimään niitä.
   
 14. bob barnes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anaheim Ducks
  Lainaus:
  Sam Steel on "vain" 180 cm pitkä mikä on vähän jos miettii ketä siellä on vastassa painimassa.
   
 15. bob barnes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anaheim Ducks
  Lainaus:
  Shean NHL taival on ollut kuoppainen, sen seuraavan askeleen ottaminen on kestänyt yllättävän pitkään, tosin play offeissa kun sai paikan loukkaantumisten takia täytti/käytti sen hyvin.

  Murray ei nykytilanteessa tee ratkaisuja ensisijaisesti "sitten joskus" ajatuksella. Kärkijätkät ei tuosta nuorene, win now mode.

  Toki rakentaa myös tulevaisuutta, tietyllä tavalla joukkue on joko tai, ei sulla voi olla hyökkäys "nyt" ja pakisto "sitten joskus" tyyppiä.

  Vermetestä. joku haikaili parempaa 3 sentteriä. NHL yksi parhaimpia aloittajia, kertokaa mistä tuolla hinnalla parempi ?
   
 16. F#21 Jäsen

  Lainaus:
  Itseasiassa taitaa olla 183cm pitkä. Ja tuokin on aivan riittävästi nykykiekkoon.
   
 17. pp33 Jäsen

  Lainaus:
  Senttereinä pelasivat molemmat omissa ketjuissaan. Top 6 laitureina vaihtelevasti Leedahl, Wagner, Henry, de Wit, Ahl ja myös pakki Hobbs. Reginalla oli vahva sentteriosasto, alkukaudesta Leschyshyn ja myöhemmin Sloboshan kolmosena. Yv:ssa Brooks pelasi tavallisesti viivassa.
   
 18. Largo Jäsen

  Lainaus:
  Eri lähteiden mukaan 183 tai 184. Kuinka pitkä Crosby on?
   
 19. Largo Jäsen

  Lainaus:
  Kiitos tästä. Kattelinkin Hobbsin tehoja, aika kovat pakiksi. Jänniä eroja pisteissä vain, niin siksi oletin heidän pelanneen samassa ketjussa.
   
 20. Largo Jäsen

  Lainaus:
  Tismalleen näin. Aina voi valittaa, mutta pelkästään aloitustaidot riittää tuohon palkkaan. En luopuisi miehestä ihan helpolla. Tuskin Vegas edes miestä nappaisi, kun iän puolesta ei joukkuetta juuri auta.
   
 21. Kuppi Jäsen

  Olihan Ankoissa muutama vuosi sitten David Steckel joka oli aloittajana samaa luokkaa muttei todellakaan olisi ollut tuon palkan arvoinen ja joutuikin onneksi aika nopeasti farmiin. Eli kyllä jotain muutakin pitäisi osata kuin aloittaa. Onneksi Vermetellä on jonkin verran pelisilmääkin.

  Olen sitä mieltä että aloitusprosentti on NHL:n yliarvostetuin tilasto. Parhailla prosentti on 60 joka on kaukana sadasta. Vermette voittaa alle kaksi kiekkoa enemmän per peli kuin 50/50-aloittaja. Nekin on tietysti tärkeitä kiekkoja mutta on myös lukemattomia muita osaamisalueita jotka voivat tuoda samanlaisen edun joukkueelle. Niitä on kuitenkin vaikea tilastoida ja näin aloittajat nostetaan jatkuvasti jalustalle. Selostajat muistavat mainita Vermetten aloitukset joka pelissä, mutta siitä kuinka usein vastustaja menettää kiekon Coglianon karvauksen seuraksena ei puhuta juuri koskaan.

  Vermette on palkkansa arvoinen mutten kyllä hänestä maksaisi yhtään tuon enempää. Loppukaudesta hyökkäyspeli oli täysin olematonta. Puolustuspelissä sijoittuu ihan hyvin ja syöttöpeli on suht varmaa. Kaksinkamppailuja ei voita juurikaan, vaikka sinänsä kyllä näyttää yrittävän. Näkisin että hänen erityisosaamisella olisi suurempi arvo jossain joukkueessa jossa ei ennestään ole Keslerin kaltaista aloittajaa.

  Mielestäni kolmoskenttä oli yksi Ducksin heikkouksista näissä playoffseissa, näkisin mielelläni vahvemman sellaisen ensi vuonna. Vermeten näkisin mieluten nelosessa, tarvittaessa voisi stuntata aloituksissa muissa kentissä. Ei hän nyt kuitenkaan ole aivan liian huono kolmoseen eikä markkinoilla taida olla valtavasti tarjontaa. UFA-pelaajista Hanzal varmasti liian kallis, palaisikohan Bonino tarpeeksi halvalla?
   
 22. Viipastu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks
  Lainaus:
  Jessus, kaukana sadasta. :) 1vs1 kamppailut missään lajissa eivät pääty 100-0, jos molemmat osaa samat asiat edes kohtalaisesti. Yli 50 % voittoprosentti ilmaisee sen, että tilanteessa jäädään useammin voitolle kuin häviölle. Siitä olen samaa mieltä yksittäisenä tilastona aloitusprosentti on riittämätön. Tärkeämpää olisi tietää myös voitettujen aloitusten laatu, vastustajan taso aloituksissa ja hävittyjen aloitusten laatu.

  Vermeten aloitusprosentti alivoimalla on 65%, mikä koko NHL:n paras yli 100 AV-aloitusta ottaneista. Erittäin tärkeä pelaaja, jonka tehtävä on ottaa aloitukset ja on siinä duunissa NHL:n huippua. Vaikka erot prosenteissa on pieniä 65% aloittajan ja 51% välillä, niin aloitusmäärien kasvaessa 500:n ero voitetuissa kiekoissa on 70. Siis 70 tilannetta pois vastustajalta kauden aikana omalla puolustusalueella verrattuna perusaloittajaan.

  Vahvana aloittajana Vermette pystyy pelaamaan myös ylivoimaa, joten 1,75M lapulla on ihan järjetön ryöstö erikoispelaajasta. Sitä halvemmalla ei tule löytymään yhtä hyvää roolipelaajaa alempiin kenttiin ja erikoistilanteisiin.
   
 23. bob barnes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anaheim Ducks
  Lainaus:
  Juuri näin. Valitsi Ducksin urheilullisin perustein, olisi saanut enemmän muualta, hyväksyi kuulema Murrayn sopimustarjouksen samantien sähköpostilla.

  Aloitus % on tärkeä asia. Pelaatko kiekolla vai jahtaatko kiekkoa. Aika iso ero.
   
 24. Kuppi Jäsen

  Lainaus:
  Tuolla sadalla korostin vain sitä että loistavakin aloittaja häviää neljä kymmenestä. En nyt mielestäni sentään niin puupää ole etten ymmärtäisi mitä 50% tarkoittaa.

  Sen verran osaan myös tilastoja lukea että tiedän että 65% on liioittelua, jo tasan 60% olisi paras keskiarvo viimeisen 10 vuoden ajalta, kukaan paljon aloittanut ei ole siihen yltänyt. Joten tuon 70 tilannetta voikin vaihtaa max 50:ksi ja tilanteellahan ei tarkoiteta maalitilannetta vaan ainoastaan yhtä kiekonhallintaa joista vain osa johtaa maalitilanteeseen ja vielä pienempi osa maaliin.

  Aloitukset ovat yksi tärkeä osa-alue, siitä voidaan olla samaa mieltä, kutsuin sitä yliarvostetuksi en turhaksi. Pointtini oli että samanlaista hyötyä voi saada myös kaksinkamppailulla, karvauksella, sijoittumisella, taklausuhalla, syöttötaidolla, laukaisutaidolla, blokkaamisella jne jne. Kuitenkin nämä 60% kaverit ovat supersankareita vaikka alemmissakin kentissä ovat useita pelaajia joista vastaava hyöty muita keinoja käyttäen. Siellä ne Pengutkin pelaavat taas kupista keskinkertaisilla aloittajilla, paremmuus tulee niillä muilta alueilta.

  Jos 1,75M on järjetön ryöstö niin oikea hinta vissiin olisi vähintään siinä 3M paikkeilla. Kuulostaisi aika hurjalta kaverista joka runkosarjassa teki 28p ja oli -7, playoffseissa 3p ja -3. Tämä kuitenkin joukkueessa joka voitti runkosarjassa divisioonansa sekä ylsi konfferenssifinaaleihin.

  Viime kesänä pidin 1,75M halpana mutta petyin kyllä jonkin verran kaverin tasoon. Nyt 1,75M on mielestäni oikea hinta Vermettestä. En halua hänestä eroon, haluaisin hänet pienemmille minuuteille neloseen, alivoimalle ja aloitusstunttaajaksi. Kolmoseen haluaisin jonkun paremman pelaajan.
   
 25. Largo Jäsen

  Anaheim suojasi kuten oletinkin ja seuraavat pelaajat tuli suojattua:

  Getzlaf
  Perry
  Kesler
  Rakell
  Silfverberg
  Cogliano
  Vermette

  Bieksa
  Fowler
  Lindholm

  Gibson

  Pari lisäslottia ilmeisesti oltaisi treidin kautta tekemässä ja näin ollen sekä Vatanen että Manson jäisi Ducksiin, mutta vielä ei varmuutta asiasta ole. Huhujen mukaan jonkinlainen paketti sinne on menossa, mutta toivon Theodoren ja Montourin olevan ulkona siitä. Larsson, Nättinen ja/tai Jones on vahvimpia ehdokkaita tähän kauppaan, koska Theodore, Montour ja Steel ovat toivon mukaan joukkueen tulevaisuuden näkymissä mukana.

  Despres ostettiin ulos. Se tuli vähän yllätyksenä kun ottaa miehen terveydentilan huomioon, mutta ilmeisesti kuitenkin pelaajayhdistyksen ja pelaajan itsensä kanssa asiat on sovittu ja lainmukainen. Capin kannalta tuo tietenkin oli "järkevää" tehdä kun Despres on vielä 26-vuotias ja rasitteet puolittuvat. Tässä vaikutus cappiin:

  17-18 $1,262,500
  18-19 $-337,500
  19-20 $-337,500
  20-21 $962,500
  21-25 $662,500

  Eli CapFriendlyn mukaan se menisi noin. Ensi kaudella reilu miltsi rasitetta ja sitten pari kautta vähän hyvitystä ennen kuin tasoittuu. Varmaan fiksu ratkaisu tuo ulososto, kun kerran noita pakkeja on ja miehen pelikunnosta ei varmuutta ole. Bieksa ja Stoner "rasittaa" vielä ensi kauden tuota puolustusta, mutta aika kovalta porukalta voisi tuo puolustus vaikuttaa kaudella 18-19:

  Lindholm-Montour
  Fowler-Vatanen
  Theodore-Manson
  Larsson/7.pakki

  Toki tuolla mentiin käytännössä jo tänä keväänä ja mahdollisesti ensi kaudellakin, mutta Bieksalle varmaan annetaan jonkin verran peliaikaa. Stoner saattaa olla haudattuna AHL:ään tuon viimeisen vuoden, kun en vaan näe Theodorea tai Montouria enää siellä lätkimässä. Capin kannalta tietty saattaa olla aika hintava pakisto, mikäli Theo sekä Montour jatkavat kehitystä ensi kaudella. Toisaalta parin vuoden sillat ja sitten hyökkäykseen muutama lisäys niin cupin tavoittelu voi olla realistista.